-
Πριγκιπέσσα - Σωκράτης Μάλαμας
Άλλα θέλω κι άλλα κάνω, πώς να σου το πω... Έλεγα «περνούν τα χρόνια, θα συμμορφωθώ!» Μα είναι δώρο άδωρο ν'άλλάξεις χαρακτήρα. Τζάμπα κρατάς λογαριασμό, τζάμπα σωστός με το στανιό.Έξω φυσάει αέρας κι όμως μέσα μου, μέσα σ'αυτό το σπίτι, πριγκιπέσσα μου, το φως σου και το φως χορεύουν γύρω μας...
Απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας!Άλλα θέλω κι άλλα κάνω κι έφτασα ως εδώ. Λάθη, στραβά και πάθη μ'έβγαλαν σωστό. Ξημερώματα στο δρόμο ρίχνω πετονιά. Πιάνω τον εαυτό μου και χάνω το μυαλό μου.
Έξω φυσάει αέρας κι όμως μέσα μου, μέσα σ'αυτό το σπίτι, πριγκιπέσσα μου, το φως σου και το φως χορεύουν γύρω μας...
Απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας!Ερώτηση:
Κατά τη γνώμη σας, τι θέλει να πει ο ποιητής, ειδικά στο πράσινο και το κόκκινο κομμάτι;
Αναρρωτιέμαι γιατί στην αρχή λέει ότι δεν γίνεται ν' αλλάξει ο άνθρωπος με το ζόρι.
Αλλά στο τέλος...αλλάζει τελικά μέσα από τις εμπειρίες του, βρίσκει το 'σωστό' γι' αυτόν; Ή ίσως το καλύτερο για τον ίδιο και την πριγκηπέσσα του; -
-
Με αυτά που πίνει ο Σωκράταρος το να ψάχνεις να βρεις εξήγηση στα τραγούδια του είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.
-
... όταν θέλω να πειράξω κανέναν 'έντεχνο' .... πάω στον DJ και λέω δυνατά ( για να ακούσει και ο 'αλλος' )
- Θα βάλεις την Πριγκιπέσα .... του Καρρά ?
-
Παίζει ένα τρομερό κομμάτι στον Best 92.6 στο οποίο λέγεται πολλές φορές το 69 και τραγουδούν εναλλάξ ένας άντρας και μία γυναίκα. Είναι τυπικό γaμaτο ρυθμικό Best, γνωρίζει κανείς τίτλο;
-
Καλησπερα ψαχνω ενα κλαμπαδικο τραγουδι ακουγεται πολυ στις καφετεριες και το τραγουδαει γυναικια φωνη και λεει σε πολλες φασεις I wish I would.Αν ξερει κατι καποιος ας πει!Tnx!
-
Έφυγε ο Δημητράκης
http://www.youtube.com/watch?v=UEdM0iln ... re=related
μεγάλος βιρτουόζος του μπουζουκιού και τραγουδιστής οι νύχτες της θεσσαλονίκης θα είναι σίγουρα φτωχότερες . -
Aυτες ειναι φωνες! Επαιζε μπουζουκι χρονια στην Καιτη Γκρευ συναδελφοι με τον μεγαλο Γιαννη Παλαιολογου!
-
Η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 16 Αυγούστου σε συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Tony Iommi στην βρετανική εφημερίδα, Birmingham Mail.
Έτσι λοιπόν ο Ozzy Osbourne, o μπασίστας, Geezer Butler, ο drummer, Bill Ward και ο Iommi είναι και πάλι στις επάλξεις.
Μάλιστα η δημιουργία νέου δίσκου έχει αρχίσει από τον Ιούνιο αφού ουσιαστικά οι τέσσερις τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, κρατώντας το reunion ως εφτασφράγιστο μυστικό.
'Το υλικό που γράφουμε είναι πολύ καλό. Θυμίζει τα παλιά', σχολίασε ο 63χρονος Iommi και συνέχισε, 'Ο Ozzy ήταν αυτός που πήγε να τα αποκαλύψει όλα αφού εμφανίζεται συχνά στη τηλεόραση και πάντα τον ρωτάνε για τους Black Sabbath'.
O Iommi είναι ουσιαστικά η σταθερά των Black Sabbath αφού είναι το μόνο ενεργό μέλος από το 1969 ως τώρα.
Μάλιστα ήταν και στους Heaven & Hell παρέα με τον μακαρίτη, Dio.
'Μετά το τέλος των Heaven & Hell δέχτηκα αρκετά τηλεφωνήματα από κόσμο που μου ζητούσε να φτιάξουμε μία νέα μπάντα. Δεν μπορούσα όμως να τους πω τι ετοιμάζω. Απλά τους έλεγα πως είμαι απασχολημένος'.
Το τελευταίο album των Black Sabbath με τον Ozzy στα φωνητικά ήταν το Never Say Die! που κυκλοφόρησε το 1978.
Ένα χρόνο μετά ο Ozzy θα αποχωρούσε από το συγκρότημα με τον Dio να παίρνει την θέση του.
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousi ... 30817.html
-
Απο εχθές ψάχνω να βρω ένα κομμάτι...
Ακόμα και με την βοήθεια του φιλτατου Κοτετσι, δεν καταστεί δυνατό να το βρούμε.Ψάχνω για ένα τραγούδι που παίζεται συχνά στα καλοκαιρινά clubs, δεν έχει λογια, έχει σαξοφωνο, είναι σε jazz-Latin ρυθμό και παλιότερα έχει ακουστεί σε διαφήμιση ποτού.
Για να δω πόσο γατοι είστε!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Απο εχθές ψάχνω να βρω ένα κομμάτι...
Ακόμα και με την βοήθεια του φιλτατου Κοτετσι, δεν καταστεί δυνατό να το βρούμε.Ψάχνω για ένα τραγούδι που παίζεται συχνά στα καλοκαιρινά clubs, δεν έχει λογια, έχει σαξοφωνο, είναι σε jazz-Latin ρυθμό και παλιότερα έχει ακουστεί σε διαφήμιση ποτού.
Για να δω πόσο γατοι είστε!
Φλασιά: μήπως να το βρίσκατε με κανένα Shazam/Soundhound την επόμενη φορά;
-
Ρε, τίποτα; κανείς;
πφφφφ -
Sundayman - Now That I Found You (Instrumental) αν και σαξοφωνο δεν ακουω.. απο διαφημιση του cutty sark..
-
Το προωθώ να δούμε άν είναι αυτό.
-
Εμένα κάτι σε Parov Stelar μου 'ρχεται...
-
Μωρέ και εμένα και του Κυριάκου, αλλά ποιο έχει παίξει και σε διαφήμιση. οεο;
-
Σωστος ο sinanai.. Iσως ειναι αυτο ή καποιο remix..Απο διαφημιση της fischer..
**Parov Stelar - Wake up sister ** -
Το Golden Boy, μήπως; Κι εγώ έχω σκαλώσει τώρα.
-
Ισως να είναι το wake up sister... αλλά έχει λόγια... πφφφ
Όσο για το Golden boy, πολύ funky jazz για να είναι αυτό.Σας ευχαριστώ πάντως
-
Τραγουδιχνηλάτης