-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
.... και το άλλο είναι ένα που ακουγόταν αρκετά πριν 4-5 χρόνια, που έχει μπαλαλάικες. Ο καλλιτέχνης είναι ο Hevia, και το κομμάτι λέγεται Busindre Reel...Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά, δεν είναι μπαλαλάικες. Είναι γκάιντες (Asturian bagpipe) και η συγκεκριμένη που παίζει ο Hevia είναι ηλεκτρονική γκάιντα, δεν έχει ασκό αλλά είναι πληκτροφόρος.
-
¶
Κάτι που ψάχνω καιρό.
Τη μουσική υπόκρουση παλιάς Ελληνικής τηλεοπτικής διαφήμισης ζυμαρικών γυρισμένης κατα πάσα πιθανότητα σε ξερο-νήσι, με φόντο ανεμόμυλο και ελικόπτερο.Μου έχουν προτείνει Vangelis αλλά αν δεν είναι κάποια διασκευή κομματιού του, δεν είναι του Vangelis.
Καμιά ιδέα;
¶ -
Σήμερα που ήμουν στήν δουλειά σκεφτόμουν ακριβώς αυτό το πράγμα. Να υπήρχε τρόπος να βρίσκαμε τέτοια κομάτια. Και αυτό γιατί υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κομάτι που θέλω πολλά χρόνια να το βρώ. Θα περιμένω τήν σειρά μου καθότι υπάρχει ήδη κάποιο στήν αναμονή...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά, δεν είναι μπαλαλάικες. Είναι γκάιντες (Asturian bagpipe) και η συγκεκριμένη που παίζει ο Hevia είναι ηλεκτρονική γκάιντα, δεν έχει ασκό αλλά είναι πληκτροφόρο.Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχει καμία σχέση η μπαλαλάικα με τη γκάιντα, δεν ξέρω καν πώς μου ξέφυγε. Αφηρημάδα προφανώς...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
¶
Κάτι που ψάχνω καιρό.
Τη μουσική υπόκρουση παλιάς Ελληνικής τηλεοπτικής διαφήμισης ζυμαρικών γυρισμένης κατα πάσα πιθανότητα σε ξερο-νήσι, με φόντο ανεμόμυλο και ελικόπτερο.Μου έχουν προτείνει Vangelis αλλά αν δεν είναι κάποια διασκευή κομματιού του, δεν είναι του Vangelis.
Καμιά ιδέα;
¶Αν θυμάμαι καλά ειναι Βαγγέλης Παπαθανασίου και το κομματι λέγετε 'Ο χορός της φωτιάς' και το αλπουμ 'Ωδές'. Πρέπει να είναι ενα γρήγορο ρυθμικό κομμάτι σε 7/8, σαν ποντιακό τικ.
Πολυ καλή ιδέα για το θέμα παντως, βρήκα και πιο είναι το κομμάτι στην αγαπημένη μου διαφήμηση με το 206 και τον Ινδό που το σπάει!
-
Λοιπόν να σάς πώ και το δικό μου. Είναι ένα γαλλικό κομάτι πολύ παλιό. Πρέπει να έχει βγεί δεκαετία 60 η 70. Είναι πάρα πολύ γνωστό. Σε όποιον έχω ψυθιρίσει τήν μελωδία του το ήξερε. Στην ελληνική του έκδοση στόν στίχο του μέσα έλλεγε κάπου πουλιά μου ταξιδιάρικα άν θυμάμαι καλα. Σίγουρα είναι πολύ λίγες οι πληροφορίες.. Άν υπήρχε τρόπος να κάνω μία ηχογράφηση και να το έβαζα σάν παράθεση σίγουρα κάποιος θα ήξερε..
-
Μήπως λέει 'Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα, φύγατε νωρίς νωρίς η χειμωνιά μη σας βρει' ;
-
Νομίζω πώς ναι!!!
Ψάχνω τήν γαλλική του έκδοση όμως -
εγω ψαχνω να βρω ενα του Βασιλη Παπακωνσταντινου που τραγουδαει μαζι με καποια αλλη κοπελα και παει καπως ετσι στο τελειωμα του ρεφρεν του:
'...και εγινε η νυχτα μες στην νυχτα συναυλια και γιορτη......
για'σενα...για΄σενα....' -
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Νομίζω πώς ναι!!!
Ψάχνω τήν γαλλική του έκδοση όμωςΔεν θυμάμαι τίτλο, το έλεγε όμως ο συχωρεμένος Τζο Ντασσέν, γιός του Ζιλ Ντασσέν, και περιέχεται σε δίσκο που κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα με αρκετή επιτυχία, την εποχή που μεσουρανούσε και η φούσκα Ραφαέλλα Καρά...
-
Παιδια δεν το ξερει κανεισ>
-
Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγετε το τραγούδι του Μαίκλ Τζάκσον που παιζότανε στην πρώτη ταινία 'Ελευθερώστε τον Γουίλι'. το ψάχνω καιρό τώρα...
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγετε το τραγούδι του Μαίκλ Τζάκσον που παιζότανε στην πρώτη ταινία 'Ελευθερώστε τον Γουίλι'. το ψάχνω καιρό τώρα...Μichael Jackson - Will you be there
-
μιας και υπαρχει ενδιαφερον για τη μουσικη....για κοιταξτε κι αυτο¨
h**p://194.78.193.223/nobels/mp3.html
-
Το jingle από την διαφήμιση της BMW για ήχο σε 6600?
-
Το χθεσινο:
1ο: Fleetwood Mac---> You can go your own way-Liveh**p://s44.yousendit.com/d.aspx?id=3H039WEUW8TG90MSH6X81YNZKO
Το σημερινο:
Cristopher Cross----> Ride like the wind
h**p://s44.yousendit.com/d.aspx?id=04T8TFXXPY4Z514JYF66OQNKQ3
-To συγκεκριμενο το ψαχνω σε live version οποτε αν καποιος το εχει θα μου εκανε μεγαλη χαρη...
-
Ψάχνω το Short Circuit από τον Steve Duberry. Είναι το θέμα που παίζει στους τίτλους της επίσιμης εκπομπής του WRC. Έχω ένα ΜP3 με 1 λεπτό και το ψάχνω ολόκληρο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ψάχνω το Short Circuit από τον Steve Duberry. Είναι το θέμα που παίζει στους τίτλους της επίσιμης εκπομπής του WRC. Έχω ένα ΜP3 με 1 λεπτό και το ψάχνω ολόκληρο.Στα κατεβαστήρια βρίσκω Daft Punk - Short circuit. Μήπως είναι αυτό?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ψάχνω το Short Circuit από τον Steve Duberry. Είναι το θέμα που παίζει στους τίτλους της επίσιμης εκπομπής του WRC. Έχω ένα ΜP3 με 1 λεπτό και το ψάχνω ολόκληρο.
Στα κατεβαστήρια βρίσκω Daft Punk - Short circuit. Μήπως είναι αυτό?
δεν ξέρω αν είναι άλλη εκτέλεση αλλά λογικά Short Circuit θα υπάρχουν πολλοί τίτλοι.
-
sdxfcgvbhn
Τραγουδιχνηλάτης