-
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν 3 beat-άκια με σφύριγμα μέσα. Ένα ήταν το 'The killers song', το άλλο ήταν το 'Ritmo Caliente' και το τρίτο ήταν το...?
-
και το τραγουδι της citroen c4 απο τη διαφημιση με τα ζωα και τον λεμπ στο τελος αμα ξερει κανεις...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν 3 beat-άκια με σφύριγμα μέσα. Ένα ήταν το 'The killers song', το άλλο ήταν το 'Ritmo Caliente' και το τρίτο ήταν το...?Περσινό κ σφύριγμα.... μπας κ λες το κομάτι 'Lovely Head' των 'Goldfrapp' από το soundtrack της τανίας Sonar 2000 με τον Τζορτζ Κλονεϊ???
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ψάχνω το Short Circuit από τον Steve Duberry. Είναι το θέμα που παίζει στους τίτλους της επίσιμης εκπομπής του WRC. Έχω ένα ΜP3 με 1 λεπτό και το ψάχνω ολόκληρο.Kι εγώ ψάχνω το θέμα του top gear. Ξέρω ότι είναι το jessica των allman brothers, αλλά ψάχνω τη διασκευή του, όπως ακούγεται στους τίτλους του TG.
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
εγω ψαχνω να βρω ενα του Βασιλη Παπακωνσταντινου που τραγουδαει μαζι με καποια αλλη κοπελα και παει καπως ετσι στο τελειωμα του ρεφρεν του:
'...και εγινε η νυχτα μες στην νυχτα συναυλια και γιορτη......
για'σενα...για΄σενα....'ΙΣΩΣ
Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Για σένα, Χαμένες αγάπες (ο δίσκος, έχει ένα κόκκινο-ασημένιο εξώφυλλο)ΙΣΩΣ γιατί:
ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ 'ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΑ...' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ. Είσαι σίγουρος για αυτούς τους στίχους;Όμως γενικά ο δίσκος είναι άπαιχτος, ιδιαίτερα μελαγχολικός, αλλά άπαιχτος.
ο δίσκος πραγματικά είναι άπαιχτος...
Δέν είναι απο κάποια δισκογραφία του Βασίλη...¨
Είναι ντουέτο με μια κοπέλα που δεν θυμάμαι όνομα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν 3 beat-άκια με σφύριγμα μέσα. Ένα ήταν το 'The killers song', το άλλο ήταν το 'Ritmo Caliente' και το τρίτο ήταν το...?...βγήκαν τα γίδια απ' το μαντρί - Έφη Θώδη
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Kι εγώ ψάχνω το θέμα του top gear. Ξέρω ότι είναι το jessica των allman brothers, αλλά ψάχνω τη διασκευή του, όπως ακούγεται στους τίτλους του TG.Στο forum του FinalGear θα ξέρουν σίγουρα να σου πουν πώς να το βρεις.
-
Να και ενα απο εμενα. Μου εχει κολησει στο μυαλο.
Παει ετσι:
Ουγκαγκουγκαγκα Ουγκαγκαγουγκαγκα Ουγκαγκαγκου Ουγκαγκαγκου Ουγκαγκαγκουγκαγκα.
Η κορη μου πεθαινει στα γελια καθε φορα που το λεω και λεει οτι ετσι θα τραγουδουσε ενα μωρο.
Νικος
-
Μήπως αναφέρεσαι σ'αυτό;
Χάρρυ Κλυνν - Ουγκαγκαμπμπούμπουμ -
Βοήθεια, παίδες!!
Ψάχνω απελπισμένα ένα dance κομμάτι. Τραγουδά γυναίκα και λέει χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του τραγουδιού: 'I'm letting go...I'm letting go' και 'give me a reason to want you back'.
Μοιάζει πολύ σε στυλ με το KMC feat. Sandy - Get Better, για όσους ασχολούνται θα το ξέρουν σίγουρα.
Ωραίο dance ατμοσφαιρικό, ακούγεται αρκετούτσικα στον Best.
-
Triple Eight - Give Me A Reason ;;;;
-
Όχι
Έχω φάει τον κόσμο μιλάμε...!!
-
Μάλλον βρέθηκε: MARC O' TOOL - Let It Go
-
To τραγούδι στην διαφήμιση του Southern Comfort ποιό είναι;
(γυναίκα το τραγουδάει) -
MARC O' TOOL - Let It Go
h**p://rapidshare.de/files/22164127/Mark_o_Tool_-_Let_It_Go.mp3.html[/url]
-
Thanks, το κατέβασα ήδη!!
-
Έχει ακούσει κανείς το Insane απο Pulsedriver????
Αν ναι μπορείτε να μου πείτε σε ποιο τραγούδι ανήκει η μελωδία με το βιολί που ακούγεται σε αυτό το κομμάτι? Αν και είναι γνωστό δεν μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Λοιπόν να σάς πώ και το δικό μου. Είναι ένα γαλλικό κομάτι πολύ παλιό. Πρέπει να έχει βγεί δεκαετία 60 η 70. Είναι πάρα πολύ γνωστό. Σε όποιον έχω ψυθιρίσει τήν μελωδία του το ήξερε. Στην ελληνική του έκδοση στόν στίχο του μέσα έλλεγε κάπου πουλιά μου ταξιδιάρικα άν θυμάμαι καλα. Σίγουρα είναι πολύ λίγες οι πληροφορίες.. Άν υπήρχε τρόπος να κάνω μία ηχογράφηση και να το έβαζα σάν παράθεση σίγουρα κάποιος θα ήξερε..**Joe Dassin: L'ete indien (1975) **
Paroles: Pierre Delanοe; et Claude Lemesle;
Paroles et musique originales: S. Ward, Pasquale Losito, Vito Pallavicini et Salvatore CutugnoΔυστυχώς τα accents δεν μπαίνουν και βγαίνουν ακαταλαβίστικα...Δεν αντέχω να βλέπω γαλλικά σκοτωμένα αλλά θέλω να παραθέσω τους στίχους...Οι francophones και οι φίλοι της γαλλικής ας με συγχωρήσουν που αφαίρεσα όλα τα accents!!
Χαρακτηριστικό του τραγουδιού είναι ότι μόνο το refrain τραγουδιέται!
Tu sais, je n'ai jamais ete aussi heureux que ce matin-la
Nous marchions sur une plage un peu comme celle-ci
C'etait l'automne, un automne ou il faisait beau
Une saison qui n'existe que dans le Nord de l'Amerique
La-bas on l'appelle l'ete indien
Mais c'etait tout simplement le notre
Avec ta robe longue tu ressemblais
A une aquarelle de Marie Laurencin
Et je me souviens, je me souviens tres bien
De ce que je t'ai dit ce matin-la
Il y a un an, y a un siecle, y a une eterniteOn ira ou tu voudras, quand tu voudras
Et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille a ce matin
Aux couleurs de l'ete indienAujourd'hui je suis tres loin de ce matin d'automne
Mais c'est comme si j'y étais. Je pense à toi.
Ou es-tu? Que fais-tu? Est-ce que j'existe encore pour toi?
Je regarde cette vague qui n'atteindra jamais la dune
Tu vois, comme elle je reviens en arriere
Comme elle je me couche sur le sable
Et je me souviens, je me souviens des marees hautes
Du soleil et du bonheur qui passaient sur la mer
Il y a une eternite, un siecle, il y a un anOn ira ou tu voudras, quand tu voudras
Et on s'aimera encore lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille a ce matin
Aux couleurs de l'ete indienΆντε γρήγορα να πατήσω Υποβολή προτού πάθω κάνα εγκεφαλικό
-
Ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Punto;; Ξέρει κανείς;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Punto;; Ξέρει κανείς;;Το Sweet Dreams των Eurythmics, σε εκτέλεση Marylin Manson.
Τραγουδιχνηλάτης