-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άμα δεν αλλάξουν τον ημιάκαμπτο, σωστή συμπεριφορά δεν πρόκειται να αποκτήσει το αυτοκίνητο!
Σίγουρα,ακι είναι απο τα στοιχεία του νέου Civic που μας πάνε πίσω αντί εμπρός όπως το 90% του αυτοκινήτου. Μη ξεχνάμε όμως τα Megane & Clio RS ή το Fiesta ST. Αυτά δε τα αναφέρω για να χρυσώσω το χάπι αλλά για να μη το κρίνουμε απο τώρα χωρίς δείγμα γραφής.
Επίσης το Civic που φαίνεται στη φωτογραφία μοιάζει πολύ πρόχειρα τροποποιημένο. Σβήσιμο τω νπίσω θυρών και διαφορετική μάσκα(άσχημη κατά τη γνώμη μου) ίσα ίσα για να μην βάλουν την περισσότερο 'φλώρικη' διάφανη.Ρε παιδιά ειναι PHOTOSHOP. Πόσες φορές θα το πούμε....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ρε παιδιά ειναι PHOTOSHOP. Πόσες φορές θα το πούμε....
Μα αυτό λέω και εγώ,απλώς μιλάω για την ποιότητα του photoshop. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό.
-
εγω να παρω το παλιο που με τρώει τώρα.....
-
Για το 308 RC με τους 210 ίππους διάβασα στο AMS (όχι, δεν το αγοράζω, το είχε στο κουρείο που περίμενα). Το μοτέρ ατμόσφαιρα, συνεργασία με BMW. Επίσης στα 1,6 θα προσφέρεται με το υπερτροφοδοτούμενο (160 ίππων νομίζω).
Το 308 θα είναι πιο χαμηλό (επιτέλους!!!) και πιο φαρδύ από το 307. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Για το 308 RC με τους 210 ίππους διάβασα στο AMS (όχι, δεν το αγοράζω, το είχε στο κουρείο που περίμενα). Το μοτέρ ατμόσφαιρα, συνεργασία με BMW. Επίσης στα 1,6 θα προσφέρεται με το υπερτροφοδοτούμενο (160 ίππων νομίζω).
Το 308 θα είναι πιο χαμηλό (επιτέλους!!!) και πιο φαρδύ από το 307.καμια αναρτηση της προκοπης θα εχει ή παλι θα κανουμε τραμπαλα???
-
Ο χρήστης ronaldinio έγραψε:
áôìüóöáéñá Þ ôïýñìðï ?
Áí ìéëÜãáìå ãéá ïðïéáäÞðïôå Üëëç åôáéñßá èá Ýëåãá üôé äåí õðÜñ÷åé ðåñßðôùóç áëëÜ ôïõò ìç÷áíéêïýò ôçò BMW ôïõò óÝâïìáé åîßóïõ ìå ôïõò ìç÷áíéêïýò ôçò HONDA. Ïðüôå, ßóùò êáé íá ìéëÜìå ãéá áôìüóöáéñá, ßóùò...
Äéáöùíþ áëëÜ ìüíï óôï ðéï êÜôù
MéëÜìå ãéá Üëëç åôáéñßá- Ðåæþ - áí üíôùò áðïöáóßóôåß êáé âãåß êÜôé ôÝôïéï ÷ùñßò íá ðÝóïõí éäÝåò ðåñéêïðÞò êüóôïõò êáé áðïöõãÞò Üìåóçò óýãêñéóçò ßäùìåí ..ùò ôüôå êÜðïéïò íá ðåôÜîåé ôá ðåñéôôÜ êéëÜ êáé íá îáìïëÞóåé Üëïãá üóï ãéá ôï óôÞóéìï.. ÅëëÜäá Ýéìáóôå üôé êáé íá êÜíïõí Ýíá ôóßìðçìá óôá öñÝíá ìå ëßãï ôéìüíé áñêåß -
Όλε!!! Αν και λίγο φορτωμένο...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://img146.imageshack.us/img146/7459/hondacivictyper1w8rd.jpg
Όλε!!!Αχά!!!
-
μου αρεσει που η χοντα μικραινει σε διαστασεις τα αυτοκινητα της , ενω ολοι οι αλλοι τα μεγαλωνουν
-
Λίγο καγκούρικη η ζάντα, αλλά μ' αρέσει πολύ κατά τα άλλα!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μου αρεσει που η χοντα μικραινει σε διαστασεις τα αυτοκινητα της , ενω ολοι οι αλλοι τα μεγαλωνουνΕίδες πού έπιασε τόπο τό κράξιμο;
Λές να ήθελε να καθιερωθεί σάν 'κατασκευάστρια εταιρία βάν' η Χόντα;(πάντως,τώρα τελευταία,'ρεντλαϊνερίζω' άσχημα)
-
Το απλό civic μου φαίνεται σαν διαστημόπλοιο. Το type-r μου φαίνεται σαν ένα κακάσχημο διαστημόπλοιο!
Επιφυλάσσομαι όμως, γιατί από κοντά μπορεί να μην είναι τόσο χάλια...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λίγο καγκούρικη η ζάντα, αλλά μ' αρέσει πολύ κατά τα άλλα!!Εμμ.....Μόνο η ζάντα...??
-
Πολύ καλό ...
Επιτέλους εμφάνιση αντάξια του ονόματος. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
μου αρεσει που η χοντα μικραινει σε διαστασεις τα αυτοκινητα της , ενω ολοι οι αλλοι τα μεγαλωνουν
Είδες πού έπιασε τόπο τό κράξιμο;
Λές να ήθελε να καθιερωθεί σάν 'κατασκευάστρια εταιρία βάν' η Χόντα;(πάντως,τώρα τελευταία,'ρεντλαϊνερίζω' άσχημα)
Να το κοιτάξεις Αντρέα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να το κοιτάξεις Αντρέα!
΄
Δέν φταίω εγώ γιατρέ μου.....ο Νάσος φταίει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Να το κοιτάξεις Αντρέα!
΄
Δέν φταίω εγώ γιατρέ μου.....ο Νάσος φταίει.
Αστον αυτόν! Πάει....ακόμα κόντρες στον Ολυμπιακό Δακτύλιο κάνει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[] Αστον αυτόν! Πάει....ακόμα κόντρες στον Ολυμπιακό Δακτύλιο κάνει!ΑΧΑ!!!
Πρόλογος ήταν τό μπλοκέ έ;Νάσο,έχω ένα καλό 'κονέ' για νιτρομπούκαλο ρε
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σιγά ρε συ!!!
Honda Civic Type-R 2007