-
μηπως είναι lego?
-
Πιθανότερο playmobil!
Αν και το λεγκο έχει καλύτερη ακα-μψια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιθανότερο playmobil!Αν και το λεγκο έχει καλύτερη ακα-μψια...
Εξαρταται.
Γενικως επικρατει η αποψη στην παγκοσμια ακαδημαικη κοινοτητα οτι τα playmobil εχουν καλυτερη ακαμψια επειδη ειναι Compact.
Αυτο εν μερει ειναι σωστο. Κοιταξτε την compact κατασκευη αυτου του Playmobil
Οι ακαμψιακες γραμμες ειναι οπως ακριβως ενος κανονικου αυτοκινητου αλλα δεν ειναι τοσο ΑΚΑΜΠΤΟ επειδη χρησιμοποιουν πλαστικα μερηΣτα lego απο την αλλη οι γνωμες διιστανται.
Δλδ υπαρχουν τα lego Technic και System.Στα πρωτα η ακαμψια του συστηματος εξαρταται απο την τεχνικη κατασκευης ενω στα δευτερα απο το συστημα κατασκευης.
Στην τεχνικη μπορει να ακολουθηθει η απλη τεχνικη που απλα συνδεεις τα κομματια που δεν δινει πολυ μεγαλη ακαμψια.
Επειτα μπορει το βασικο πλαισιο να κοληθει με διαφορες κολλες (προτιμοτερη η Lego)
Ενω σε ενα ανωτερο σταδιο κολλουνται ΟΛΑ τα κομματια με βενζινοκολα και στοκαρονται με μπετον αρμε. Αυτο το κανει λιγο πιο βαρυ αλλα δινει καλυτερη ακαμψια (εξου και τα αυξημενο βαρος στην 159/brera)
Επισης χρησιμοποιουνται κατι ειδικες μπαρες που 'δενουν' την δεξια και αριστερη πλευρα του αυτοκινητου 'μπλοκαρωντας' τα κομματια. Αλλα κατα τη γνωμη πολλων ιερων πατερων της Lego και με το διαταγμα τον Μεδιολεγκων, αυτα τα 'μπλοκε' τμηματα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το αυτοκινητακι, οποτε μη τα χρησιμοποειτε.Στο συστημα ακολουθειτε διαφορετικο ΣΥΣΤΗΜΑ κατασκευης του μοντελου. Δλδ περναει απο διαφορεις φασεις παραγωγης. Το πλαισιο το κανει ενας, τις ροδες τις βαζει αλλος κλπ. Αυτη η τρομερη εξειδικευση επιτρεπει στην ΑΠΟΛΥΤΗ ευστοχια τοποθετησης των τμηματων με αποτελεσμα να αυξανεται η ακαμψια. Το συστημα αυτο ονομαζεται 1-2-3
Ενα αλλο γνωστο συστημα που ονομαζεται Alousystem υποστηριζει το συστημα 5-3-2. δλδ κατασκευαζεις το lego ΑΝΑΠΟΔΑ αρχιζοντας να διαβαζεις τις οδηγιες σαν Αραβας που παιζει στον δεκατο τριτο πολεμιστη. Απο την καταπληκτικη αυτη ζευξη του σκανδιναβικου μοντελου (κυριως σουηδικου) και την εφαρμογη του απο Αραβα προκυπτουν διαφορα μαγευτηκα αυτοκινητα που πλεον κινουνται στην σφαιρα του φανταστικου. παραθετω παραδειγμα
Το συγκεκριμενο μοντελο κατασκευασμενο απο Αραβα Αρχιμηχανικο και εργατες ξωτικα του Δασους της Σκοτεινιας, το οδηγει ο Legolas σχεδον εβδομαδιαιος και κανει τη διαδρομη Σκοτεινο Δασος - Minas Tirith , Οπου κουτουπωνει την Arwen ενω ο Aragorn κυνηγαει ταρανδους στα βορεια υψιπεδα των Λευκων Βουνων
-
Έτσι...
Η μόνη μου παρατήρηση αφορά τα απλά lego: η ακα-μψία του εμπρόσθιου τμήματος εξαρτάται και από το χρώμα των τουβλακίων. Δλδ όπως λες και εσύ, το κόκκινο της alfa romeo δίνει πολύ περισσότερη ακα-μψία στα συγκεκριμένα μέρη από ότι αντίστοιχα το κόκκινο valelunga της peugeot, με το γνωστό βέβαια μειονέκτημα του βάρους. Συμφωνείς;
-
Δεν υπάρχει καμία παρατήρηση, το ποστ ήταν τΕΛειο
-
Εσύ μην συμφωνήσεις ποτέ μαζί μου.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Πιθανότερο playmobil!
Αν και το λεγκο έχει καλύτερη ακα-μψια...
Εξαρταται.
Γενικως επικρατει η αποψη στην παγκοσμια ακαδημαικη κοινοτητα οτι τα playmobil εχουν καλυτερη ακαμψια επειδη ειναι Compact.
Αυτο εν μερει ειναι σωστο. Κοιταξτε την compact κατασκευη αυτου του Playmobil
Οι ακαμψιακες γραμμες ειναι οπως ακριβως ενος κανονικου αυτοκινητου αλλα δεν ειναι τοσο ΑΚΑΜΠΤΟ επειδη χρησιμοποιουν πλαστικα μερηΣτα lego απο την αλλη οι γνωμες διιστανται.
Δλδ υπαρχουν τα lego Technic και System.Στα πρωτα η ακαμψια του συστηματος εξαρταται απο την τεχνικη κατασκευης ενω στα δευτερα απο το συστημα κατασκευης.
Στην τεχνικη μπορει να ακολουθηθει η απλη τεχνικη που απλα συνδεεις τα κομματια που δεν δινει πολυ μεγαλη ακαμψια.
Επειτα μπορει το βασικο πλαισιο να κοληθει με διαφορες κολλες (προτιμοτερη η Lego)
Ενω σε ενα ανωτερο σταδιο κολλουνται ΟΛΑ τα κομματια με βενζινοκολα και στοκαρονται με μπετον αρμε. Αυτο το κανει λιγο πιο βαρυ αλλα δινει καλυτερη ακαμψια (εξου και τα αυξημενο βαρος στην 159/brera)
Επισης χρησιμοποιουνται κατι ειδικες μπαρες που 'δενουν' την δεξια και αριστερη πλευρα του αυτοκινητου 'μπλοκαρωντας' τα κομματια. Αλλα κατα τη γνωμη πολλων ιερων πατερων της Lego και με το διαταγμα τον Μεδιολεγκων, αυτα τα 'μπλοκε' τμηματα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το αυτοκινητακι, οποτε μη τα χρησιμοποειτε.Στο συστημα ακολουθειτε διαφορετικο ΣΥΣΤΗΜΑ κατασκευης του μοντελου. Δλδ περναει απο διαφορεις φασεις παραγωγης. Το πλαισιο το κανει ενας, τις ροδες τις βαζει αλλος κλπ. Αυτη η τρομερη εξειδικευση επιτρεπει στην ΑΠΟΛΥΤΗ ευστοχια τοποθετησης των τμηματων με αποτελεσμα να αυξανεται η ακαμψια. Το συστημα αυτο ονομαζεται 1-2-3
Ενα αλλο γνωστο συστημα που ονομαζεται Alousystem υποστηριζει το συστημα 5-3-2. δλδ κατασκευαζεις το lego ΑΝΑΠΟΔΑ αρχιζοντας να διαβαζεις τις οδηγιες σαν Αραβας που παιζει στον δεκατο τριτο πολεμιστη. Απο την καταπληκτικη αυτη ζευξη του σκανδιναβικου μοντελου (κυριως σουηδικου) και την εφαρμογη του απο Αραβα προκυπτουν διαφορα μαγευτηκα αυτοκινητα που πλεον κινουνται στην σφαιρα του φανταστικου. παραθετω παραδειγμα
Το συγκεκριμενο μοντελο κατασκευασμενο απο Αραβα Αρχιμηχανικο και εργατες ξωτικα του Δασους της Σκοτεινιας, το οδηγει ο Legolas σχεδον εβδομαδιαιος και κανει τη διαδρομη Σκοτεινο Δασος - Minas Tirith , Οπου κουτουπωνει την Arwen ενω ο Aragorn κυνηγαει ταρανδους στα βορεια υψιπεδα των Λευκων Βουνων
επειδη πραγματικα εισαι ενημερος και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο λογω των αποψεων σου θελω να σε ρωτησω αμα ξερεις ποσα αστερια ειχε παρει στο euroncap το αυτοκινητακι με τα playmobil καθως επισης και αν το αυτοκινητακι του τζων-τζων βγαινει και σε μαυρο...σε ευχαριστω προκαταβολικα και αναμενω με αγωνια την απαντηση σου. Ομως βιασου διοτι ερχονται χριστουγεννα και πρεπει να στειλω γραμμα στον αγιο βασιλη αφου θελω το δωρο που θα μου φερει να ειναι ασφαλες.
-
ρε παιδιά.... μία κουβέντα είπα, πήγα σε ενα μεετιγκ και μεχρι να γυρισω το κάνατε φύλλο και φτερό το ΘΕΜΑ!!!!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
επειδη πραγματικα εισαι ενημερος ...blah blah blahΛοιπον επειδη σε συμπαθησα θα σε διδαξω:
Υπαρχουν 3 περιπτωσεις για να αποκτησεις ενα ασφαλες αυτοκινητο.
ΤΡΟΠΟΣ Α
=
ΤΡΟΠΟΣ Β
ΤΡΟΠΟΣ Γ
-
-
Flower 4 president
Θα κάνεις και διατριβή στην ασφάλεια;
-
μα μόλις την έκανε
-
δασκαλε ειμαι φιλομαθης...θελω και αλλη διαλεξη...παντως εκ μερους της χοντα σε ευχαριστουμε που επιτελους εκανες το οχημα πενταστερο...μπορεις να φτιαξεις και αυτο σε παρακαλω;;;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δασκαλε ειμαι φιλομαθης...θελω και αλλη διαλεξη...παντως εκ μερους της χοντα σε ευχαριστουμε που επιτελους εκανες το οχημα πενταστερο...μπορεις να φτιαξεις και αυτο σε παρακαλω;;;Μην αναφέρεις το όνομά της επί ματαίω.
-
Εσυ δηλαδή εκπροσωπείς την Honda?
-
Από τον λουλούδη όλα να τα περιμένεις... μιλήσαμε στο τηλ και μου είπε ότι δοκιμάζει κάτι ειδικα υπόθετα ακα-μψίας τώρα... αναμένουμε!!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσυ δηλαδή εκπροσωπείς την Honda?Αν εννοείς εμένα όχι. Η αναφορά έγινε για το εικονιζόμενο στο βίντεο όχημα.
-
εκ μερους της χοντα σε ευχαριστουμε
τον spyros.s εννοούσα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσυ δηλαδή εκπροσωπείς την Honda?οχι φυσικα..απλα ως μελλοντικος ιδιοκτητης υπερασπιζω(;) την επενδυση μου
-
Κανονικά ως moderator πρέπει να σας πω πως είστε off-topic Αλλά επειδή καλύτερα να μην είμαι δυσκοίλιος οπότε
(Moderator nass)
Honda Civic Type-R 2007