-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα πας ή θα παραγγειλεις κιολας?
λες.... τι να κάνω να δωσω το δικό μου 26000 ( με 5000 χλμ...)
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω!!!!26000 μπορει περυσι αλλα τωρα με τιποτα τετοια τιμη!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα σου πω την Αλλη εβδομάδα που θα δω το νέο....(θα με χωρίσει η γυναίκα μου σίγουρα...., 2 φορές σε ένα χρόνο αμάξι)
να ένα καλό του Type R
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θα σου πω την Αλλη εβδομάδα που θα δω το νέο....
(θα με χωρίσει η γυναίκα μου σίγουρα...., 2 φορές σε ένα χρόνο αμάξι)
να ένα καλό του Type R
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
θα πας ή θα παραγγειλεις κιολας?
λες.... τι να κάνω να δωσω το δικό μου 26000 ( με 5000 χλμ...)
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω!!!!26000 μπορει περυσι αλλα τωρα με τιποτα τετοια τιμη!!!
ποσα να χασω σε 6 μηνες....
Τελος παντως το λογικο ειναι να το πουλησω όταν γίνει ενός ετός και να πάρω 24000 με 7-8 χιλιαδες χλμ
-
το να πουλας αυτοκινητο 6 μηνων δεν νομιζω οτι ειναι και οτι το καλυτερο για την τσεπη σου...θα θες τουλαχιστον αλλα 10000 μετα για να παρεις το νεο το...καλοκαιρι του 07
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το να πουλας αυτοκινητο 6 μηνων δεν νομιζω οτι ειναι και οτι το καλυτερο για την τσεπη σου...θα θες τουλαχιστον αλλα 10000 μετα για να παρεις το νεο το...καλοκαιρι του 07δικιο εχεις
ξεκ..λωσα και με τον Ολυμπιακο χτες και δε μου αρεσει το κοκκινο σημερα...
-
σε επιπεδο ολυμπιακου φροντισε να μην σου αρεσει και αυριο...
-
coyote παρτο να κανει παρεα στο αλλο στο γκαραζ
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
coyote παρτο να κανει παρεα στο αλλο στο γκαραζνα τα βάλω για αναπαραγωγή για να βγάλω και κέρδος?
-
Για ν'αλλάζεις εξαρτήματα κινητήρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για ν'αλλάζεις εξαρτήματα κινητήραΔεν είναι VW τα Honda κύριε είναι αθάνατα
Σοβαρά τώρα, προσωπικά δε βλέπω κανένα μα κανένα λόγο να πάρω το καινούργιο σε σχέση με το παλιό -εκτός της εμφάνισης, που όμως είναι υποκειμενική.
Οπως και στην περίπτωση του Clio, δε βλέπω δα και καμία σοβαρή βελτίωση:
Ιδιος κινητήρας (είμαι σίγουρος πως, με αυτά που κάνανε, έγινε σα το δικό μου μετά τη μικροβελτίωση που του έχω κάνει, δηλ. ομαλή μετάβαση νωρίτερα στο VTEC και πιο 'γεμάτη' και επίπεδη καμπύλη ροπής)
Μπλοκέ διαφορικό ?
Καλύτερα φρένα ?Α, ξέχασα:
Κλιματισμό , navi και εν γένει καλύτερο εξοπλισμό
Αν το βγάζανε όπως το JDM (220 άλογα, μπλοκέ, ακόμα καλύτερο στήσιμο) να το συζητούσα.
Αλλά έτσι όπως είναι μου φαίνεται μια κάπως βιαστική προσπάθεια να εκμεταλλευτούν το μύθο που δημιούργησε το EP3 CTR -και δεν θα εκπλαγώ αν σε 2 χρόνια βγει το 'πραγματικό' TypeR ('RR') με τις παραπάνω προϋποθέσεις. Μέχρι τότε, 'yet another GTi', σε αντίθεση με το προηγούμενο, που έπαιζε στα ίσια αυτοκίνητα 5 χρόνια νεώτερα. -
Πάντως πρέπει να βγαίνει και σε σπαρτιάτικο επίπεδο εξοπλισμού Νάσο, με κέρδος μερικά κιλά αν δεν κάνω λάθος
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σοβαρά τώρα, προσωπικά δε βλέπω κανένα μα κανένα λόγο να πάρω το καινούργιο σε σχέση με το παλιό -εκτός της εμφάνισης, που όμως είναι υποκειμενική.Εγω πάλι, λόγω της εμφανισης του βλέπω λόγο να πάρω το παλιό αντί για το καινουργιο Νασο!!
-
Οντως βγαίνει και σε light έκδοση, -40 κιλά.
Αν όμως είναι > 1300 κιλά (το δικό μου είναι 1224 με A/C και άδειο ρεζερβουάρ) τότε είναι εξαιρετικά απίθανο πως τα -40 κιλά θα κάνουν κάποια σημαντική διαφορά στις επιδόσεις. Ισα-ίσα που μπορεί να είναι χειρότερες από το τωρινό
Βέβαια μπορεί η Honda να 'μπαλώσει' το θέμα με ένα πιο κοντό κιβώτιο, εξάλλου το ίδιο δεν έκανε και η Renault ? (140 με έκτη και 5000+ στροφές νομίζω ? Και τελική 215 ? ΟΚ, ίσως...)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βέβαια μπορεί η Honda να 'μπαλώσει' το θέμα με ένα πιο κοντό κιβώτιο, εξάλλου το ίδιο δεν έκανε και η Renault ? (140 με έκτη και 5000+ στροφές νομίζω ? Και τελική 215 ? ΟΚ, ίσως...)5500!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για ν'αλλάζεις εξαρτήματα κινητήρα
Δεν είναι VW τα Honda κύριε είναι αθάνατα
Σοβαρά τώρα, προσωπικά δε βλέπω κανένα μα κανένα λόγο να πάρω το καινούργιο σε σχέση με το παλιό -εκτός της εμφάνισης, που όμως είναι υποκειμενική.
Οπως και στην περίπτωση του Clio, δε βλέπω δα και καμία σοβαρή βελτίωση:
Ιδιος κινητήρας (είμαι σίγουρος πως, με αυτά που κάνανε, έγινε σα το δικό μου μετά τη μικροβελτίωση που του έχω κάνει, δηλ. ομαλή μετάβαση νωρίτερα στο VTEC και πιο 'γεμάτη' και επίπεδη καμπύλη ροπής)
Μπλοκέ διαφορικό ?
Καλύτερα φρένα ?Α, ξέχασα:
Κλιματισμό , navi και εν γένει καλύτερο εξοπλισμό
Αν το βγάζανε όπως το JDM (220 άλογα, μπλοκέ, ακόμα καλύτερο στήσιμο) να το συζητούσα.
Αλλά έτσι όπως είναι μου φαίνεται μια κάπως βιαστική προσπάθεια να εκμεταλλευτούν το μύθο που δημιούργησε το EP3 CTR -και δεν θα εκπλαγώ αν σε 2 χρόνια βγει το 'πραγματικό' TypeR ('RR') με τις παραπάνω προϋποθέσεις. Μέχρι τότε, 'yet another GTi', σε αντίθεση με το προηγούμενο, που έπαιζε στα ίσια αυτοκίνητα 5 χρόνια νεώτερα.Κλιμά χώροι και πορτπαγκαζ είναι ένα θέμα όσο και να μη το θέλουμε
Για τα άλλα δεν εχω να σου πω κάτι...
Δες λίγο σε παρακαλώ το λινκ που εχω με την κατανάλωση και κάνε και ένα δικό σου αν θέλεις ..... Ειμαι το χειρότερο type-R της ευρώπης μέσα στην πόλη!!!!
-
με τα γκαζια που εχεις φιλε coyote λογικο ειναι να γλυκαινεσαι ειδικα τωρα που το αμαξι δεν εχει...χρονισει
Σιγουρα αν το πηγαινεις ρελαντι (οπως οταν εχεις οικογενεια μεσα ή το all time classic συστημα ηλεκτρονικης μειωσης του γκαζιου γνωστοτερο ως ...πεθερα) δεν θα καιει και τοσο...
Συμπερασμα: να κυκλοφορεις συχνοτερα με την πεθερα... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
με τα γκαζια που εχεις φιλε coyote λογικο ειναι να γλυκαινεσαι ειδικα τωρα που το αμαξι δεν εχει...χρονισει
Σιγουρα αν το πηγαινεις ρελαντι (οπως οταν εχεις οικογενεια μεσα ή το all time classic συστημα ηλεκτρονικης μειωσης του γκαζιου γνωστοτερο ως ...πεθερα) δεν θα καιει και τοσο...
Συμπερασμα: να κυκλοφορεις συχνοτερα με την πεθερα...Αυτή την εβδομάδα κάνω τη μέτρηση χωρίς γκάζια... (δε μπαίνω στα κόκκινα)
Αλλά με την κίνηση που έχει στην Αθήνα δε βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση...
Παιδιά εχω δει και σε jazz 18 λιτρα κατά μέσο όρο στο κέντρο της Αθήνας!!!!
Οταν έχεις την πεθερά είσαι πάντα στα κόκκινα γιατί έτσι δεν ακούγεται τι λέει
-
Σημείωση....
Το type-R είναι το ιδανικό για οικογένεια με 2 παιδιά και πεθερά....
Εχει μόνο 2 ζώνες πίσω....
Αντε καλό ΣΚ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Συμπερασμα: να κυκλοφορεις συχνοτερα με την πεθερα...Αυτή την εβδομάδα κάνω τη μέτρηση χωρίς γκάζια... (δε μπαίνω στα κόκκινα)
Αλλά με την κίνηση που έχει στην Αθήνα δε βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση...
Παιδιά εχω δει και σε jazz 18 λιτρα κατά μέσο όρο στο κέντρο της Αθήνας!!!!
Οταν έχεις την πεθερά είσαι πάντα στα κόκκινα γιατί έτσι δεν ακούγεται τι λέει
μην ξεχνας επισης οτι η παρουσια της στο πισω καθισμα βελτιωνει την κατανομη βαρους και ετσι εχεις καλυτερα κρατηματα...
Εχεις δικιο για την κινηση στο κεντρο απλα ειναι θεμα πως το δουλευεις το αυτοκινητο...αν κανεις αλλαγες 'στην ροπη' ολα καλα και θα σου καψει πολυ λιγοτερο...απο την αλλη στην κινηση οτι και να κανεις
Honda Civic Type-R 2007