-
Κάποιος να μού καρφώσει ένα πηρούνι παίδες.
...πρέπει νά 'ψήθηκα'!!!
-
κατσε να σε γυρίσω κιόλας
-
Εγώ που κάηκα ήδη;;;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κατσε να σε γυρίσω κιόλαςΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
βάλτε με στό γκάζι!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κατσε να σε γυρίσω κιόλας
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
βάλτε με στό γκάζι!!!
Από τότε που πήγες βόλτα στις Σέρρες με τον κ. nass, απο-τρελάθηκες
-
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/64896 ... ype_r.html
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/news/64896/honda_civic_type_r.htmlIn fact, it's one of the most aggressive cars we've ever photographed - VW's Golf GTI looks tame by comparison
ΗΜΕΡΟ ΑΤΙ???? αντε να έρθει και αυτό (ή μηπως εννοει κατοικίδιο)
-
-
http://www.contra.gr/Motorsport/World/A ... 13443.html
και του χρόνου!!!
-
Ελπιζω πως ορισμενα χαρακτηριστικα οπως αυτη η αεροτομη να φυγουν.Κατα τ'αλλα ειναι συμπαθητικο και με το καιρο θα το συνηθισουμε. Αν οντως τελικα εχει και μπλοκε θα γινει πολυ καλο.Αλλα πιστευω πως πρεπει να ανεβασουν τη μηχανη στα 220 λογω και του ανταγωνισμου,να κρατησουν και τα κιλα χαμηλα.Τη τεχνογνωσια την εχουν γιατι δεν το ανεβαζουν λιγο...???
-
Το νέο TypeR πάντως ότι και να κάνουν δεν πρόκειτε ποτέ εξωτερικά να μοιάσει άγριο όπως οι προκατοχοί του.
Πιο πολύ με όχημα του μέλλοντος μοιάζει (κ καλά κάνει)
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ελπιζω πως ορισμενα χαρακτηριστικα οπως αυτη η αεροτομη να φυγουν.Κατα τ'αλλα ειναι συμπαθητικο και με το καιρο θα το συνηθισουμε. Αν οντως τελικα εχει και μπλοκε θα γινει πολυ καλο.Αλλα πιστευω πως πρεπει να ανεβασουν τη μηχανη στα 220 λογω και του ανταγωνισμου,να κρατησουν και τα κιλα χαμηλα.Τη τεχνογνωσια την εχουν γιατι δεν το ανεβαζουν λιγο...???To Golf GTi φαντάζει η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή και ας έχει τη χαμηλότερη ιπποδύναμη σε σύγκριση με τα OPC, ST και RS οπότε δε νομίζω πως είναι αρκετοί οι 20 ή 30 επιπλέον ίπποι για να μην επιλεγεί ένα μοντέλο σε αυτή τη κατηγορία.
Επίσης αυτό που θέλουν να επιτύχουν είναι η περισσότερη δύναμη σε όλες τις στροφές και όχι η περισσότερη ακόμη πιο ψηλά. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στο S2000 πριν 2 χρόνια. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ελπιζω πως ορισμενα χαρακτηριστικα οπως αυτη η αεροτομη να φυγουν.Κατα τ'αλλα ειναι συμπαθητικο και με το καιρο θα το συνηθισουμε. Αν οντως τελικα εχει και μπλοκε θα γινει πολυ καλο.Αλλα πιστευω πως πρεπει να ανεβασουν τη μηχανη στα 220 λογω και του ανταγωνισμου,να κρατησουν και τα κιλα χαμηλα.Τη τεχνογνωσια την εχουν γιατι δεν το ανεβαζουν λιγο...???
To Golf GTi φαντάζει η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή και ας έχει τη χαμηλότερη ιπποδύναμη σε σύγκριση με τα OPC, ST και RS οπότε δε νομίζω πως είναι αρκετοί οι 20 ή 30 επιπλέον ίπποι για να μην επιλεγεί ένα μοντέλο σε αυτή τη κατηγορία.
Επίσης αυτό που θέλουν να επιτύχουν είναι η περισσότερη δύναμη σε όλες τις στροφές και όχι η περισσότερη ακόμη πιο ψηλά. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στο S2000 πριν 2 χρόνια.μου έγινες κυριλές?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Mου έγινες κυριλές?
Μπάααααα....
Kαι το EP είμαι σίγουρος οτι θα με ικανοποιούσε πλήρως -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μου έγινες κυριλές?Που να τον δεις με κουστουμάκι και γραβατούλα...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
μου έγινες κυριλές?
Που να τον δεις με κουστουμάκι και γραβατούλα...
για να περασεις εσύ με το ΡΑΒ να του πετάξεις τις λάσπες?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Που να τον δεις με κουστουμάκι και γραβατούλα...
Είμαι και ο κρότος έτσι;
Τέρμα τα offtopic και επιστροφή στην ατμόσφαιρα και μάλιστα βελτιωμένη
Και μόνο που είναι ατμοσφαιρικά τα Τype-R και Clio RS παίρνουν πόντους απο τα αποδυτήρια (για εμένα). Επαναλαμβάνω όμως πως το GTi είναι η καλύτερη ίσως επιλογή και ένα απο τα συν του είναι η 'ατμοσφαιρική' λειτουργεία του κινητήρα του -
Λοιπόν θα πάω να το οδηγήσω... Με εχεις βάλεις σε υποψίες//....
Πρέπει να είναι καλό αλλά (κενό 3 sec) αλλά...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΑΤΟ
-
la bomba!
απίθανη σχεδίαση, αν είναι και κατω απο 1200kg θα κυριαρχήσει πάλι.
Honda Civic Type-R 2007