-
Χωρίς το αυτοκόλλητο, μια χαρά!
Κακό σαν το διάολο -
εχει καμια διαφορα απο τις αλλες φωτο που ειχαν κυκλοφορησει?
-
Χάλια μαύρα είναι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χάλια μαύρα είναι!για bournazi beach ειναι μια χαρα!
βαζεις και ενα μεγαλο αυτοκολητο στο καπο και εισαι και ο πρωτος! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Χάλια μαύρα είναι!
για bournazi beach ειναι μια χαρα!
βαζεις και ενα μεγαλο αυτοκολητο στο καπο και εισαι και ο πρωτος!Που να δεις τι αεροτομές έχουν να εμφανισθούν!!!
Ρε γμτ...αφου οι Χονταίοι μπορούν να βγάλουν εξαιρετικά σχέδια, τι Fast and the Furious τους εχει πιάσει?!!
Α ρε Accord!!
-
μπορει να ειδαν οτι εχει απηχηση η ταινια και να το τολμησουν!
-
-
Μια χαρά είναι το αμαξάκι ρε εγκάθετοι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μια χαρά είναι το αμαξάκι ρε εγκάθετοι!Καλά εσένα το γούστο σου, τον τελευταίο καιρό, είναι yatabaza!!!
-
αμα δεις τι εκτρωματα κυκλοφορουν στην Ιαπωνια δεν θα απορουσες! Τα γουστα μας δεν ειναι ακριβως ιδια...
παντως δεν πιστευω οτι θα κυκλοφορησουν κατι τοσο εξεζητημενο στην Ευρωπη.
-
για το... Μπουρνάζι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για το... Μπουρνάζι;γιατι εκει συχναζεις και θιχτηκες?
νταξ, και αλλου θα ταιριαζει... με νεον απο κατω κτλ κτλ...
-
Έτσι πρέπει. Απαίσιο με ημιάκαμπτο και να ρίχνει 'ξύλο'.
Μόλις γίνουν οι πρώτες δοκιμές να δεις πως θα αρέσει σε πολλούς.
-
Για μένα, το μεγάλο πρόβλημα του νέου civic είναι ότι είναι overdesigned (αν δεν υπάρχει τέτοιος όρος, θέλω το trademark ).
Πιάσαν τα μολύβια και άρχισαν να σχεδιάζουν...Δεν βάζουμε και αυτήν την λεπτομέρεια εδώ; Και κείνην παραπέρα; Και τρίγωνες εξατμίσεις; Και διαστημικούς αεραγωγούς; Και σποιλεράκια και φωτάκια, μασκούλες κλπ, κλπ...
Τελικό αποτέλεσμα: ΑΣΧΗΜΙΑ!
-
Σαν πίτσα σπέσιαλ
-
πόπο κακίες
να πατε μετά για εξομολόγιση......
ντροπή σας.
Ετοιμο είναι το αμαξάκι
για να πληρώσουν λιγότερα σε σποιλερ και αεροτομες στο τέλος
-
Το ασχημόπαπο πάντως πήρε σε διαγωνισμό σχεδιασμού (1 από τους 10 κορυφαίους στον κόσμο και μάλιστα γερμανικός) το βραβείο best of the best
Mπορεί η αισθητική να είναι υποκειμενική άποψη αλλά οι επαγγελματίες στον τομέα του design κάτι περισσότερο καταλαβαίνουν από μας που κρίνουμε με βάση το ένστικτο: -
Ο χρήστης sodhad έγραψε:
Το ασχημόπαπο πάντως πήρε σε διαγωνισμό σχεδιασμού (1 από τους 10 κορυφαίους στον κόσμο και μάλιστα γερμανικός) το βραβείο best of the best
Mπορεί η αισθητική να είναι υποκειμενική άποψη αλλά οι επαγγελματίες στον τομέα του design κάτι περισσότερο καταλαβαίνουν από μας που κρίνουμε με βάση το ένστικτο:έτσι έτσι να τα λέμε.....
εγω τι θέλω και μιλάω πάλι, θα μου την πέσουνε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχει καμια διαφορα απο τις αλλες φωτο που ειχαν κυκλοφορησει?Δεν εχει καμια διαφορα. Το χρωμα μονο απο κιτρινο σε ασπρο. Προσωπικα προτιμω το racing yellow Γαμαει το αμαξι μακαρι να βγει ετσι (που θα βγει)
-
μ'αρεσει που κραζετε τα Ssangyong
Honda Civic Type-R 2007