-
Επί τέλους, στις δυο τελευταίες σελίδες το θέμα ξανά πήγε στη σωστή κατεύθυνση, αφού έγινε και πάλι αναφορά στη πίσω ανάρτηση του τάπερ.
Απορία, όλοι όσοι το θάβουμε ή το εκθειάζουμε το έχουμε οδηγήσει;
-
Το ότι τα bridgestone είναι χειρότερα το έλεγαν και στο top gear . Οταν δοκίμαζαν ένα μοντέλο (δε θυμάμαι πιο ήταν, μάλλον γιαπωνέζικο) που είχε bridgestone το δοκίμασαν μετά και με michelin και ήταν 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα ταχύτερο με τα γαλλικά
και στο τέλος είπαν: εάν πάρετε το αμάξι πετάξτε τα bridgestone και βάλτε michelinΕγώ τα πήρα με το EVO που δεν ανέφερε για τα λάστιχα και το έβγαλαν αργότερο και μάλιστα του έβαλαν να μια φωτογραφιάρα με τον τροχό να σπινάρει και μια τεράστια λεζάντα από κάτω να γράφει για την μειωμένη ελκτική πρόσφυση
ναι αλήθεια το golf είναι πιο δεμένο (με πολύ μικρή διαφορά όμως)σαν αυτοκίνητο, όμως είναι ξενέρωτο από το σχήμα μόνο αν κρίνεις και τον ήχο του κινητήρα. πολύ πιο άχαρο απέναντι στο Χόντα
σε καμιά περίπτωση ο ημιάκαμπτος δε σκότωσε το Χόντα όπως λένε κάποιοι -
Σίγουρα δεν το βελτίωσε όμως..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σίγουρα δεν το βελτίωσε όμως..Ο ξανθάκος στο GTI της χρονιάς δεν ειπε τιποτα κακό...
Ειπε αντιθέτως ότι δε ξεκολλά με τίποτα...
και καλό έιναι να γραφουμε τη γνώμη των ειδικών.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ο ξανθάκος στο GTI της χρονιάς δεν ειπε τιποτα κακό...
Έλα μωρέ τι ξέρει η κουλάντζα τώρα. Θα τα πήρε από την αντιπροσωπεία και θα είπε ότι του είπαν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σίγουρα δεν το βελτίωσε όμως..υπάρχει περίπτωση να βγάλει την ανάρτηση και να βάλει κανείς την καλή?
Δύσκολη υπόθεση το στήσιμο του αυτοκινήτου μετά...
Λογικά ΄κάποια εταιρία βελτιώσεων θα κάνει κάτι τέτοιο, αλλά μπορεί να βγαίνει ακριβά για ένα χατς μπακ συνολικά. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
υπάρχει περίπτωση να βγάλει την ανάρτηση και να βάλει κανείς την καλή?
Δύσκολη υπόθεση το στήσιμο του αυτοκινήτου μετά...
Λογικά ΄κάποια εταιρία βελτιώσεων θα κάνει κάτι τέτοιο, αλλά μπορεί να βγαίνει ακριβά για ένα χατς μπακ συνολικά.Σεμνάααα.
Εξάλλου πια είναι η καλή;
Αυτή που στα χαρτιά είναι ανώτερη ή αυτή που αν και φαινομενικά κατώτερη,στα χαρτιά πάντα, λειτουργεί πολύ σωστά; -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Το ότι τα bridgestone είναι χειρότερα το έλεγαν και στο top gear . Οταν δοκίμαζαν ένα μοντέλο (δε θυμάμαι πιο ήταν, μάλλον γιαπωνέζικο) που είχε bridgestone το δοκίμασαν μετά και με michelin και ήταν 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα ταχύτερο με τα γαλλικά
και στο τέλος είπαν: εάν πάρετε το αμάξι πετάξτε τα bridgestone και βάλτε michelinναι ακριβως η ιδια περιπτωση ηταν..., με τη μονη διαφορα οτι ηταν pirelli και F430
εκτος αν εχει ξαναειπωθει το σχολιο και δε το θυμαμαι...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έλα μωρέ τι ξέρει η κουλάντζα τώρα. Θα τα πήρε από την αντιπροσωπεία και θα είπε ότι του είπαν.
εγω του τα εδωσα απο μυστικό κονδύλι και αν δεν ελεγε αυτά που έπρεπε.... τοτε (Τζακ Μπαουερ rules)
-
Ξαναδιάβασα το συγκριτικό του ΕVO, το πίσω μέρος του καινούριου ΄λεει είναι ακλόνητο σε σχέση με το παλιο πουθενά λόγος για το ότι με τη νεα ανάρτηση είναι χειρότερη η συμπεριφορά του.
Ο κινητήρας του έχει 219 άλογα(σε άλλο σημείο του αρθρου αναφέρουν 213 ) γιατί ο κινητήρας του βασίζεται σε ένα Ακορντ που είχε δίλιτρο με 220 άλογα.
Και έχει και πολύ καλύτερο τιμόνι. Η πρόσφυσή του είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερη λένε ειναι καλυτερη -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ο κινητήρας του έχει 219 άλογα(σε άλλο σημείο του αρθρου αναφέρουν 213 ) γιατί ο κινητήρας του βασίζεται σε ένα Ακορντ που είχε δίλιτρο με 220 άλογα.Τι άλλο θα ακούσουμε...
K20A είναι ο κινητήρας, απλά έχουν κάνει αλλαγές παρόμοιες με αυτές που έχω κάνει και εγώ στο δικό μου ΕΡ3: προσεκτικότερο πρόγραμμα, χαμήλωμα VTEC point κτλ. Συν την καινούργια πολλαπλή εισαγωγής.
Και όχι, ΔΕΝ είναι 219 άλογα. Με 184 άλογα τροχό στο Mustang πρέπει να είναι γύρω στα 210 άλογα στρόφαλο.
Στο κάτω-κάτω, αν η Honda ήθελε 220+ άλογα για το TypeR, θα έβαζε το μοτέρ του JDM TypeR...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ξαναδιάβασα το συγκριτικό του ΕVO, το πίσω μέρος του καινούριου ΄λεει είναι ακλόνητο σε σχέση με το παλιο πουθενά λόγος για το ότι με τη νεα ανάρτηση είναι χειρότερη η συμπεριφορά του.
Ο κινητήρας του έχει 219 άλογα(σε άλλο σημείο του αρθρου αναφέρουν 213 ) γιατί ο κινητήρας του βασίζεται σε ένα Ακορντ που είχε δίλιτρο με 220 άλογα.
Και έχει και πολύ καλύτερο τιμόνι. Η πρόσφυσή του είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερη λένε ειναι καλυτερηΣτραγάλια, πασατέμποοοοο, φυστικάκιιιιιι!
Ελα πάρε, πάρε....ξηροκάρπιον! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε συ coyote μια απορία...τα σχόλια αυτά τα έκανε πράγματι ο ξανθάκος όταν ήμουν εκεί με τους redliners...μόλις κατέβηκα από το τάπερ.
εσύ που ήσουν και τα άκουσες; -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι άλλο θα ακούσουμε...
K20A είναι ο κινητήρας, απλά έχουν κάνει αλλαγές παρόμοιες με αυτές που έχω κάνει και εγώ στο δικό μου ΕΡ3: προσεκτικότερο πρόγραμμα, χαμήλωμα VTEC point κτλ. Συν την καινούργια πολλαπλή εισαγωγής.
Και όχι, ΔΕΝ είναι 219 άλογα. Με 184 άλογα τροχό στο Mustang πρέπει να είναι γύρω στα 210 άλογα στρόφαλο.
Στο κάτω-κάτω, αν η Honda ήθελε 220+ άλογα για το TypeR, θα έβαζε το μοτέρ του JDM TypeR...
τελικά η καλύτερη μετατροπή σε κάθε αυτοκίνητο είναι περιοδικά σαν το evo ή το ams...θα τους πάω το δικό μου που είναι 140 άλογα να το μετρήσουν...με την λογική τους θα βγάλει 160...σίγουρα θα δω βελτίωση...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι άλλο θα ακούσουμε...
Το περιοδικό τα έλεγε αυτά, όχι εγώ
-
Σήμερα΄πέτυχα ένα type-R στο δρόμο. Ηταν εντυπωσιακότατο. όλοι το κοιτούσαν και μικρα παιδάκια ξεφώνιζαν: τι αμάξι είναι αυτό, πόσο πιάνει κλπ κλπ. Αυτοί που ήταν πίσω του το κοιτούσαν με ένα ύφος ζήλιας....σαν να βλέπουν κάνα Τότσικα μπροστά τους....
Τι να πω....μια Lamborghini σε συσκευασία μικρομεσαίου...
γμτ ποτε θα ερθει η ωρα να παρω κι εγω ενα -
vengas, εννοείται πως εννοώ το περιοδικό...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε συ coyote μια απορία...τα σχόλια αυτά τα έκανε πράγματι ο ξανθάκος όταν ήμουν εκεί με τους redliners...μόλις κατέβηκα από το τάπερ.
εσύ που ήσουν και τα άκουσες;στη FIAT που να ημουνα ρε...!!!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εσύ που ήσουν και τα άκουσες;Ο Ξανθάκος είμαι!!!!!!! με βρηκες....
-
καλά...δεν σου ζήτησα να μας συστηθείς. Δικαίωμα σου να είσαι και ο μπάτμαν ...
απλά στην κουβέντα αυτή ήταν λίγα άτομα παρόντες -κυρίως παιδιά από το κλαμπ-
και εγώ τυχαία λόγω της κλήρωσης...αυτό δεν κατάλαβα.Υ.Γ. Δεν θα μπορούσες να είσαι ο Ξανθάκος...εκείνος ήταν μόνιμα γελαστός και ευχάριστος πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανύπαντρος και άνευ πεθεράς
Honda Civic Type-R 2007