-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Σήμερα΄πέτυχα ένα type-R στο δρόμο. Ηταν εντυπωσιακότατο. όλοι το κοιτούσαν και μικρα παιδάκια ξεφώνιζαν: τι αμάξι είναι αυτό, πόσο πιάνει κλπ κλπ. Αυτοί που ήταν πίσω του το κοιτούσαν με ένα ύφος ζήλιας....σαν να βλέπουν κάνα Τότσικα μπροστά τους....
Τι να πω....μια Lamborghini σε συσκευασία μικρομεσαίου...
γμτ ποτε θα ερθει η ωρα να παρω κι εγω ενακαι θα βάλω οπωσδήποτε τέτοιες πόρτες όταν το πάρω:twisted:
http://cache.jalopnik.com/images/2006/0 ... cissor.jpg -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
καλά...δεν σου ζήτησα να μας συστηθείς. Δικαίωμα σου να είσαι και ο μπάτμαν ...
απλά στην κουβέντα αυτή ήταν λίγα άτομα παρόντες -κυρίως παιδιά από το κλαμπ-
και εγώ τυχαία λόγω της κλήρωσης...αυτό δεν κατάλαβα.Υ.Γ. Δεν θα μπορούσες να είσαι ο Ξανθάκος...εκείνος ήταν μόνιμα γελαστός και ευχάριστος πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανύπαντρος και άνευ πεθεράς
τι να κανω, να φοραω μπλουζάκι coyote.... ?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Σήμερα΄πέτυχα ένα type-R στο δρόμο. Ηταν εντυπωσιακότατο. όλοι το κοιτούσαν και μικρα παιδάκια ξεφώνιζαν: τι αμάξι είναι αυτό, πόσο πιάνει κλπ κλπ. Αυτοί που ήταν πίσω του το κοιτούσαν με ένα ύφος ζήλιας....σαν να βλέπουν κάνα Τότσικα μπροστά τους....
Τι να πω....μια Lamborghini σε συσκευασία μικρομεσαίου...
γμτ ποτε θα ερθει η ωρα να παρω κι εγω ενακαι θα βάλω οπωσδήποτε τέτοιες πόρτες όταν το πάρω:twisted:
Με αυτές τις πόρτες, μήπως έχουμε κάτι σαν το παρακάτω;
Κι αυτό είναι όχημα επιδόσεων, όπως μπορείς να παρατηρήσεις, είναι...χαμηλωμένο!
-
Δε με ενδιαφερει, όσο πιο Λαμπο δείχνει καλύτερα
-
Αυτες οι πόρτες μου αρεσουν και εμενα.Εαν υπήρχε η επιλογη να το αγορασεις είτε έτσι είτε με τις κανονικές του πόρτες,μαλλον προς αυτη την κατευθυνση θα προχωρούσα και εγω
Αλλα,να ξόδευα λεφτα για να τις αγορασω (και να μην ειμαι και σίγουρος για το πόσο καιρο θα δουλεύουν ικανοποιητικά) δεν θα το'κανα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καλά...δεν σου ζήτησα να μας συστηθείς. Δικαίωμα σου να είσαι και ο μπάτμαν ...
απλά στην κουβέντα αυτή ήταν λίγα άτομα παρόντες -κυρίως παιδιά από το κλαμπ-
και εγώ τυχαία λόγω της κλήρωσης...αυτό δεν κατάλαβα.Υ.Γ. Δεν θα μπορούσες να είσαι ο Ξανθάκος...εκείνος ήταν μόνιμα γελαστός και ευχάριστος πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανύπαντρος και άνευ πεθεράς
τι να κανω, να φοραω μπλουζάκι coyote.... ?
τίποτα να μην κάνεις...πλακίτσα κάνουμε
-
το type-r τι δυνατοτητα ελξης εχει ?
ποσα κιλα με φρενα ?
τροχοσπιτο μεχρι ποσα κιλα ?εχει τραβηξει κανεις τιποτα ? τρειλερ ή τροχοσπιτο ?
ευχαριστω
-
Ο χρήστης sirros έγραψε:
το type-r τι δυνατοτητα ελξης εχει ?
ποσα κιλα με φρενα ?
τροχοσπιτο μεχρι ποσα κιλα ?εχει τραβηξει κανεις τιποτα ? τρειλερ ή τροχοσπιτο ?
ευχαριστω
Πεθερά? κάνει?
-
ξερει κανεις για χρονο παραδοσης? κατι ακουσα αλλα προσπαθω να το επιβεβαιωσω..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερει κανεις για χρονο παραδοσης? κατι ακουσα αλλα προσπαθω να το επιβεβαιωσω..τι άκουσες?
-
ξερει κανεις για χρονο παραδοσης? κατι ακουσα αλλα προσπαθω να το επιβεβαιωσω..προς το παρων υπαρχουν ετιμοπαραδοτα type r. αλλα αν εξαντληθουν νομιζω θα αργουν σαν τα 5θ!
-
τουλαχιστον εδω πανω αποσο ξερω δεν υπαρχουν..για θεσσαλονικη..
ακουσα ενα εξωφρενικο διαστημα το οποιο ανεφερε η αντιπροσωπεια εδω αλλα δε το αναφερω μπας και ειναι ψεμα..παντως ο ενδιαφερομενος το φερε απο αλλου τελικα..
-
ξερει κανεις για χρονο παραδοσης? κατι ακουσα αλλα προσπαθω να το επιβεβαιωσω..Έχω μία πληροφορία ότι στην ελληνική αγορά, έχουν προπωληθεί ήδη τα κομμάτια όλου του χρόνου (τουλάχιστον).
Που, λογικά, σημαίνει ότι οι χρόνοι παράδοσης θα αυξηθούν... -
κατεβαστε το τελευταιο best motoring για να ανοιξουν λιγο τα ματια σας
-
Ε πες μας τι γίνεται γιατί τα χει παίξει το pc μου τελευταία κ δν ξέρω πως να το συνεφέρω για να το δώ
-
εγω ακουσα ότι αμάξια έχουν. το ίδιο θα γράψω και στο topic για το τριθυρο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κατεβαστε το τελευταιο best motoring για να ανοιξουν λιγο τα ματια σαςlink????
-
^^
Torrentspy.Επιτρέπονται τα active links σε torrentosites? -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
^^
Torrentspy.Επιτρέπονται τα active links σε torrentosites?Βάλτα μέσα σε code tags καλύτερα. Θενξ.
[mod]
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κατεβαστε το τελευταιο best motoring για να ανοιξουν λιγο τα ματια σαςΈτσι πάντως δεν θα ανοίξουν τα μάτια απλά θα ζηλεύουμε (κλασικά) την ιαπωνική έκδοση του Typer που απέχει κάμποσο από την ευρωπαϊκή. Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να δουν το jdm typer εν δράσει
εδώ
και εδώ το torrent και καλό κουράγιο...
Honda Civic Type-R 2007