-
Ομικρονε Σβησε σε παρακαλω πολυ αυτη την απαισια υπογραφη!
Σεβασου τη σοβαροτητα του φορουμ,ΔΕΝ Βρισκεσε σε κανενα δυαδικτιακο game,με τερατα!!συγγνωμη formula one fan (:lol: ),αν αγριευεσαι και δεν κοιμασαι τα βραδια.
-
Εγω ειμαι υπερ της υπογραφης του Ομικρονε
-εχει γουστο
-εχει φινετσα
-εχει ταμπεραμεντο- εχει και μπριο & νάζι
-
Παίδες συνεχίστε αλλού,δε κάνουμε δημοσκόπιση εδώ.
moderator
-
[οφτοπικ] ομικρον λειπει το ιστορικο 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ!!!!!!' [/οφτοπικ]
ειπε καποιος πριν για πιστα.... ναι αλλα πανω απολα μετραει η αισθηση.
το TypeR ειναι το μονο σιβικ που μου αρεσει -
Ο χρήστης patro έγραψε:
[οφτοπικ] ομικρον λειπει το ιστορικο 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ!!!!!!' [/οφτοπικ]ειπε καποιος πριν για πιστα.... ναι αλλα πανω απολα μετραει η αισθηση.
το TypeR ειναι το μονο σιβικ που μου αρεσεικαι η διάρκεια της επιτάχυνσης...
-
Σε κάποια εφημερίδα το ΣΚ (σοβαρή πηγή) διάβασα ότι οι τιμές του TypeR θα είναι:
TypeR 30.000
TypeR+ 33.000Οι διαφορές είναι ότι το + έχει AC και επιπλεόν εξοπλισμό (χωρίς να αναφέρεται σε άλλες λεπτομέρεις)
-
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Σε κάποια εφημερίδα το ΣΚ (σοβαρή πηγή) διάβασα ότι οι τιμές του TypeR θα είναι:TypeR 30.000
TypeR+ 33.000Οι διαφορές είναι ότι το + έχει AC και επιπλεόν εξοπλισμό (χωρίς να αναφέρεται σε άλλες λεπτομέρεις)
Δηλαδή αυτό που θα φοράει 18΄΄ ζάντες που θα είναι έξτρα σύμφωνα με τα έντυπα του ΣΚ (γιατί όλα το είχαν) πόσο θα κάνει;
-
-
Σβήστηκαν ~10 ποστς. Δεν είναι όλα τα τόπικ σουβλατζίδικο παίδες, λίγο εγκράτεια παρακαλώ.
-
Πάντως στο evo δεν ειπώθηκαν και τα καλύτερα...οχι οτι το βρήκαν κακό απλά ίσως το περίμεναν καλύτερο!
Αλλά και τα 5:30 δευτ διαφορά απο το μεγκάν χτυπάνε κάπως.... -
Ο χρήστης rebel έγραψε:
Πάντως στο evo δεν ειπώθηκαν και τα καλύτερα...οχι οτι το βρήκαν κακό απλά ίσως το περίμεναν καλύτερο!
Αλλά και τα 5:30 δευτ διαφορά απο το μεγκάν χτυπάνε κάπως....μάλλον τα χειρότερα ειπώθηκαν
-
+1 αν τώρα έχουν βάση .....
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Σε κάποια εφημερίδα το ΣΚ (σοβαρή πηγή) διάβασα ότι οι τιμές του TypeR θα είναι:
TypeR 30.000
Δηλαδή αυτό που θα φοράει 18΄΄ ζάντες που θα είναι έξτρα σύμφωνα με τα έντυπα του ΣΚ (γιατί όλα το είχαν) πόσο θα κάνει;
Αυτή θα είναι μάλλον η + έκδοση.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
TypeR 30.000
Αυτή θα είναι μάλλον η + έκδοση.
όλα φοράνε 18αρες
-
Ο χρήστης rebel έγραψε:
Αλλά και τα 5:30 δευτ διαφορά απο το μεγκάν χτυπάνε κάπως....Μέχρι τώρα δε μίλαγα για το άρθρο του EVO γιατί δε το είχα διαβάσει
Αρχίζω λοιπόν
- Ποιος έγραψε το άρθρο, κάτω έχει ένα αγγλικό όνομα και ένα ελληνικό χωρίς όμως να λέει ότι είναι απόδοση, άρα θεωρώ ως δεδομένο ότι ήταν κι Ελληνας εκεί
- Ωραία το στήνει το άρθρο έχει πολύ ζουμί και μπράβο στο ΕΒΟ που κάνει ανάλυση (+) Ας δουνε και λίγο στους τροχούς ότι κάποια άλλα περιοδικά την ψάχνουν και λίγο
- Ας έμπαινε κάποιος στον κόπο να διαβάσει το άρθρο αφού το γράψανε... και συνεχίζω
- Λόγω της δουλειάς μου που περιλαμβάνει γράψιμο (άλλων θεμάτων) είναι εμφανές ότι έχει γίνει copy paste από διαφορετικούς ανθρώπους και γι αυτό ενω το συμπέρασμα είναι αρνητικό δεν είναι κατά ανάγκη το άρθρο αρνητικό. Είναι σαν το καγκουρό, πηδάει από το ένα στο άλλο και ξαναπηδάει και λέει μία το ένα και μία το άλλο
- μετρήσεις σε στεγνό λέει το άρθρο, και μετά λέει γύρους πίστας σε βρεμένο
- Ας μου πει κάποιος που καταλαβαίνει τεχνικά γιατί ένα αμάξι που το βάζουν σε μία δεξιόστροφη πίστα δεν πατάει καθόλου, ενώ έχουν κάνει και τους περισσότερους γύρους με αυτό?
- Οι οδηγοί πλέον του ΕΒΟ είναι εθυσμένοι στο turbo, είναι εμφανές. Μήπως τα ατμοσφαιρικά πρέπει να τα βλέπουμε με άλλο μάτι? Μήπως κάπου αλλού κερδίζουν, σε διάρκεια στην στροφή.... Γι αυτό και έβγαινε με περισσότερα χλμ ή κοντά
8 αρθρα διάβασα που τους άρεσε το τιμόνι και 2 που δε τους άρεσε... Δε μπορώ να καταλάβω πλέον τι είνα ιτο τιμόνι που τους αρέσει... Πχ στο ΕΒΟ λέει ότι βαραίνει αδικαιολόγητα.... - Στο βρεμένο με VSA on και ΟFF έκανε πολύ κοντινούς γύρους, Αυτό είναι πολύ καλό για το αμάξι, αλλά δηλώνουν ότι κάτι φταίει και δε πατάει κάτω και σπινιάρει.... Εχω φοβάμαι οτι γαμήσανε το μέσα λάστιχο με τους γύρους που είχανε κάνει και δε πάταγε μετά... Αυτό μένει να το δούμε στην Ελλάδα
- Τους άρεσε το OPC στην πίστα!!! Αυτό δε το περίμενα
-
Αγοράστε το περιοδικό. Δε θα χάσετε τα λεφτά σας για το συγκεκριμένο άρθρο. εμένα γενικά δε με κούρασε σαν περιοδικό, αλλά περιμένω και τους Τροχούς.... Στο εστορίλ ήταν σε πίστα άρα κάτι πρέπει να μας πουν
Αν βάλουν πάλι μία σελίδα.... τότε θα φτάσουμε στην πηγή χωρίς νερό
Ας γράψει ο δημοσιογράφος τι κατάλαβε από το αμάξι....
Στο εστοριλ ήταν.... κάτι θα αισθάνθηκε (ίσως την πρώτη ΝΙΚΗ του ΣΕΝΝΑ με lotus? snif.....)
-
http://www.evo.co.uk/videos/trackdayvid ... typer.html
Συνεχίζω να κρατάω το τοπικ μόνος μου!!!!!
Εισαι μεγάλος keep going
-
Κράτα!!! Κράτα!!!
Τι να γράψουμε περαιτέρω; Αφού δεν έχουμε στοιχεία..υπομονή από 1η Μαρτίου αρχίζουν οι παραδώσεις στην Αγγλία οπότε το youtube θα γεμίσει σχετικά βίντεο.
-
Συνεχίζω να κρατάω το τοπικ μόνος μου!!!!!
θα κανω και γω οτι μπορω!
που ναι και ο αλλος που φοβοταν την υπογραφη μου?
Honda Civic Type-R 2007