-
Εμενα παλι τπτ τετοιο.Και η φλατζα που εκαψα ηταν ισως μλκια του προηγουμενου συνεργειου.Δε με απασχολει και τοσο ρε παιδια,τι να πω..
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Δηλαδή από το 99 μέχρι το 2006 είχε κάνει 48.00χλμ όλα στην αντιπροσωπεία της φιατ με το βιβλίο των σερβις τα πάνταΑντιψυκτικό πόσες φορές άλλαξε ;
Μήπως το αμάξι πιέζεται με κρύο κινητήρα; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμενα παλι τπτ τετοιο.Και η φλατζα που εκαψα ηταν ισως μλκια του προηγουμενου συνεργειου.Δε με απασχολει και τοσο ρε παιδια,τι να πω..Αυτο λεω και εγω.Ηταν σε τι αυτοκινητο θα επεφτες .Μερικα εμφανιζαν ελαχιστες βλαβες και αλλα δεν προλαβαινες να τα φτιαχνεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ερώτηση το Punto MKII προ facelift
Ξέρετε σε ποιες εκδόσεις είχε A/C και υδραυλιό τιμόνι?Υδραυλικο ή ηλεκτρικο τιμονι ειχε;
Ηλεκτρικό δυστυχώς...
Οποτε η εκδοση που ζηταει ο wannabe δεν υπαρχει.
ναι βρε παίδες, με υποβοήθηση τέλοςπάντων
δεν γράφουν στις αγγελίες ηλεκ/κο τιμόνιξαναδιατυπώνω
το Punto MKII προ facelift
Ξέρετε σε ποιες εκδόσεις είχε A/C και τιμόνι με υποβοήθηση? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
funkyreverend
γιαααα λέγεΚαι γω θα απέρριπτα το 60άρι, αλλά λόγω έλλειψης δύναμης. Το 80άρι μια χαρά μου φαίνεται, και πρέπει να χει βγει και αξιόπιστο.
Mια μέρα που θα έχω κέφια, θα κόψω τη διάθεσή μου γράφοντας για αυτά που πέρασε το προστατευόμενο-εκπορνευμένο 60αρι. Αποφύγετέ το πάση θυσία αν ισχύουν αυτά που είπε γνωστός μηχανικός και η δική μου τραγωδία δεν ήταν 'σύμπτωση'.
-
Τι να πω.....Έχει το σκασμένο το ιταλικό μια φινέτσα μέσα, μια ομορφιά που σε δένει. Τώρα όπως λέτε, μπορεί να έπεσα στην περίπτωση. Υπάρχουν φίλοι μου, που δεν έχουν το παραμικρό στα punto (που ίδιο μοτέρ φοράνε) τους. Το γαμώτο στην όλη υπόθεση είναι, ότι κάπου σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια μη σε αφήσει καμιά ώρα (όλα τα αμάξια σε αφήνουν, απλώς τα απανωτά που μου έτυχαν με φόβισανε....). Να σκέφτομαι δηλαδή τι άλλο μπορεί να με βρει. Στο ciquecento εντάξει το έχω συνηθίσει πλέον, όταν νυχτώνει και βάζω τα φώτα τα κανονικά με τη μικρή και μεγάλη σκάλα (όχι τις 'ψείρες'), να περιμένω κανά λεπτό με δίλεπτο, ενώ έχω το διακόπτη στα φώτα τα κανονικά, να φιλοτιμηθεί και από τις ψείρες να ανάψουν τα φώτα να δω που πάω στο δρόμο!! Έχουν όμως οι Ιταλοί βρει το κόλπο ότι να σε κάνουν να δένεσαι με το αμάξι. Μέχρι στιγμής ο δεσμός μου έχει κοστίσει ακριβά κάπως Το αντιψυκτικό δεν είδα ποιο βάζουν, αλλά το πιθανότερο είναι να βάζουν στην αντιπροσωπεία, ότι λέει ο κατασκευαστής. Ξέχασα, να πω και πριν ένα μήνα με μια δυνατή βροχή από τη θέση του συνοδηγού είχα μια μικρή λίμνη. Τι με λάστιχο την άλλη μέρα το έβρεχα να δω από που πήρε νερά, τι βροχές έριξε μετά. Μυστήριο έμεινε από που τα πήρε εκείνη τη μέρα και από τότε δεν πήρε ξανά νερά! Τα παράθυρα εννοείτε ότι τα είχα κλειστά όταν έβρεχε!! Με τους υαλοκαθαριστήρες kostis20 ευτυχώς ακόμη δεν είχα κάτι....Τέλος πάντων, τα είπα γιατί με έσκασε το άτιμο!
-
οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει..!
-
Δηλ. από το 99 μπορεί και να μην έχει αλλάξει αντιψυκτικό. Στο λέω γιατί ένας συνάδελφος με ibiza συμπληρώνει δεκαετία με το ίδιο αντιψυκτικό, απλά όποτε χρειάζεται συμπληρώνει.
Αν δεν αλλάχτηκε , αυτή λογικά είναι η αιτία της ζημιάς. Τα συνεργεία κάτι τέτοια περιμένουν για να τα κονομίσουν. Πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω απ'το κεφάλι τους και να βλέπεις αν τα αλλάζουν και τι σου βάζουν. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δηλ. από το 99 μπορεί και να μην έχει αλλάξει αντιψυκτικό. Στο λέω γιατί ένας συνάδελφος με ibiza συμπληρώνει δεκαετία με το ίδιο αντιψυκτικό, απλά όποτε χρειάζεται συμπληρώνει.
Αν δεν αλλάχτηκε , αυτή λογικά είναι η αιτία της ζημιάς. Τα συνεργεία κάτι τέτοια περιμένουν για να τα κονομίσουν. Πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω απ'το κεφάλι τους και να βλέπεις αν τα αλλάζουν και τι σου βάζουν.Δεν αποκλείεται φίλε μου! Και καλά που μου το είπες να έχω το νου μου!
Pasxos είμαστε μάλλον μαζόχες Έχουν τα άτιμα κάτι που σε κάνει ενώ αγανακτάς να μη θες να τα αποχωριστείς (τα ιταλικά αυτοκίνητα εννοώ και όχι όλα, αλλά κάποια που όπως σε εμένα μπορεί να βγάλουν κάτι παραπάνω στα μηχανικά σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα). -
Η Ιταλική αξιοπιστία πάντα διατηρειται σε υψηλά επίπεδα!
-
Γεια σου ρε θηρίο montzo!!
-
Γεια σου γίγαντα Ntino!
-
Ψάχνω για αγορά μεταχειρισμένου , ηδη εχω στο μυαλό μου ενα polo..
Χτες όμως μου ήρθε η προσφορά ενός γνωστού που πουλάει ενα Punto sporting αγορασμένο το 1/2004 με 35000 κλμ. Μου το πουλάει 8000 euros...
Δεν ειμαι κ ο πιο σχετικός απο μεταχειρισμένα κ μάλιστα από fiat...
Μηπως μπορείτε να βοηθήστε???
Sorry αν είμαι off-topic.... -
8 χιλιαρικα?
κατεβασε λιγο ακομα τη τιμη και παρτο...
-
σημερα ειχαμε και τη πρωτη ελεγχο-συλληψη ιδιοκτητη μπραβο....
κατηγορηθηκε για τη κατοχη του μπραβο και εκτελεστηκε!
(το 1ο αληθευει)
-
θα την κατέβαζα αλλα τόσο το αγοράζει ο έμπορος...
Τι να κάνω δε ξερω, θέλει κ απάντηση άμεση -
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Τι να κάνω δε ξερω, θέλει κ απάντηση άμεσησε σχεση με το πολο σιγουρα το πουντο...
εχει τα κανονικα χλμ πανω?
-
ακριβό ._
σε μάντρα 2004 punto mk2b 6500 έχω δει εγώ και υπάρχουν πόσα ακόμα -
ναι ναι, στανταρ αυτο...
γνωστος μου σε επαρχιακό μέρος που δε μπορει να τα κρυψει... (δεν εχει πολλά ταξίδια κ το οδηγούσε κυρίως κοπέλα που δε ξερω αν ειναι καλό η κακό ) -
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Τι να κάνω δε ξερω, θέλει κ απάντηση άμεσηΤο Πούντο είναι σίγουρα προτιμητέο από το Πόλο, αλλά τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά.
FIAT FORUM