-
Αναθεώρηση του Market Share της FIAT για την Δυτική Ευρώπη
από 7.2% σε 8.0% για το 2006
λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης για τα νέα μοντέλα (G.Punto, Croma, Sedici, Panda SUV Cross)
-
Fiat G.Punto
Fiat Coupe
Fiat 147
Fiat Ritmo
Fiat Tempra
Fiat Palio
Fiat Tipo 16v
-
Για τους πορωμένους...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Για τους πορωμένους...Όλα τα χε η Μαριωρή...
Εγώ προτιμώ Nokia!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΑΤ REGATA ΤΟΥ 1987 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘYΡΑ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ,ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΑΤ REGATA ΤΟΥ 1987 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘYΡΑ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ,ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ωραίος!! Ελπίζω να μην είναι το 1.100άρι που έφερνε η αντιπροσωπεία τότε...(βέβαια γινόταν 1.500 εύκολα, όπως και η Delta της εποχής)
Y.Γ.: καλώς ήρθες στο φόρουμ !!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΑΤ REGATA ΤΟΥ 1987 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘYΡΑ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ,ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑρεγκατα???????? πω πω...
καλως ορισες...
-
ΦΙΛΕ ΤΗΝ 1100 ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 1600 ΑΠΟ LANCIA DELTA TΟΥ 94.ΠAΕΙ ΠΟΛY ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ 1100 ΣΑΣΜΑΝ ΕΠAΝΩ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
-
Από περιέργεια...Τα ηλεκτρικά του δουλεύουν ακόμη; Πχ τα παράθυρα και το κεντρικό κλείδωμα;
Αν θες γράφε με μικρά, γιατί με τα κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις...
-
φιλε ναι δουλευουν ακομη παραξενο για ιταλικο δεν ειναι?το προσεχω βεβαια παρα πολυ.
-
φιλε ναι δουλευουν ακομη παραξενο για ιταλικο δεν ειναι?το προσεχω βεβεαια παρα πολυ.Γι' αυτό ρωτάω!
Έτσι, να τ' ακούνε οι 'οχτροί'!
-
η γνωμη μου παντως ειναι δεν ξερω αν εχω δικιο η αδικο οτι η σερα ρεγκατα-ριτμο ηταν χρονια μπροστα απο τα αλλα αυτοκινητα εκεινης της εποχης τωρα αν πετυχαν η οχι δεν ξερω
-
ριτμο ρεγκατα...πω πω...αυτοκινητα που τα ειδα ελαχιστες φορες...
μαλλον ρεγκατα εχω δει πιο πολλες αποτι ριτμο...
-
η γνωμη μου παντως ειναι δεν ξερω αν εχω δικιο η αδικο οτι η σερα ρεγκατα-ριτμο ηταν χρονια μπροστα απο τα αλλα αυτοκινητα εκεινης της εποχης τωρα αν πετυχαν η οχι δεν ξερωβαλτε και το argenta μεσα...!!!..Το θυμάται κανένας..??
-
-
αν θυμάμαι καλά κυκλοφορούσαν μόνο 7 στην ελλάδα....το ένα το είχαμε εμέις..
-
Απο τι εχω διαβασει στο ιντερνετ το ρεγκατα πουλησε πολυ Ιταλια(οπως ειναι φυσικο),Ισπανια,Αυστρια.Τσεχια,Πολωνια,Σαουδικη Αραβια,Αργετινη.Συνολικα η φιατ ειχε πουλησει 700,000 κομματια.Στην τουρκια βγανει ακομη με το ονομα TOFAS.TO ριτμο παλι δεν πηγε τοσο καλα παρα μονο Ιταλια πουλησε παρα πολυ.Στην Ελλαδα πιο πολλοι προτιμησαν το seat gredos που ηταν αντιγραφη του regata και αν θυμαμαι καλα πιο φτηνη λυση.
-
Μπορει καποιος να βοηθησει ποσο αξιζει αυτο το αυτοκινητο;
Πουντο, αγορά 2ος 1999. Μαύρο, τρίθυρο, με 80.000 χμ. Κινητήρας 1,2 λίτρα 86 ίππους με κλιματισμό, ραδιοκασετόφωνο, αλάρμ, ηλ. παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα.
Ευχαριστώ.
-
Απο τι εχω διαβασει στο ιντερνετ το ρεγκατα πουλησε πολυ Ιταλια(οπως ειναι φυσικο),Ισπανια,Αυστρια.Τσεχια,Πολωνια,Σαουδικη Αραβια,Αργετινη.Συνολικα η φιατ ειχε πουλησει 700,000 κομματια.Στην τουρκια βγανει ακομη με το ονομα TOFAS.TO ριτμο παλι δεν πηγε τοσο καλα παρα μονο Ιταλια πουλησε παρα πολυ.Στην Ελλαδα πιο πολλοι προτιμησαν το seat gredos που ηταν αντιγραφη του regata και αν θυμαμαι καλα πιο φτηνη λυση.Πιο φτηνή λύση από το Regata μπορεί να ήταν, όχι όμως κι από το Duna.
Ενδεικτικά αναφέρω τιμές του 1987:
Regata 60: 2.000.000+ (δε θυμάμαι το ακριβές ποσό)
Gredos L: 1.820.000
Duna 60: 1.883.000To Gredos L ήταν απλά απαράδεκτο σε επίπεδο εξοπλισμού ενώ για να αποκτήσει κανείς τις εκδόσεις GL και GLX ήθελε μια περιουσία (κόστιζαν περισσότερο κι από τη Regata). Επίσης, τα πλαστικά του ήταν άθλια, στις πόρτες υπήρχε γυμνό μέταλλο (εκτός της GLX νομίζω) και τα καθίσματα ήταν υφασμάτινα (το Duna είχε βελούδινη επένδυση και πιο μαλακά πλαστικά). Το Gredos σημείωσε καλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα καθαρά λόγω του κινητήρα του με τα 73 άλογα (System Porsche, αν θυμάστε), γεγονός που του χάριζε πολύ καλύτερες επιδόσεις από τη Regata και το Duna. Και τα δύο αυτοκίνητα (Regata, Gredos) πάντως έπασχαν στο χώρο αποσκευών (ψηλό κατώφλι φόρτωσης και σχετικά μικρός) όταν το Duna και χαμηλό κατώφλι είχε και τεράστιο χώρο (530ltr). To καλό της Regata ήταν οι διάφοροι «νεωτερισμοί», όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα, το κεντρικό κλείδωμα, το check panel, και σε μεγαλύτερες εκδόσεις ο κλιματισμός, πράγματα πολύ αξιόλογα για την κατηγορία του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Μπορει καποιος να βοηθησει ποσο αξιζει αυτο το αυτοκινητο;Πουντο, αγορά 2ος 1999. Μαύρο, τρίθυρο, με 80.000 χμ. Κινητήρας 1,2 λίτρα 86 ίππους με κλιματισμό, ραδιοκασετόφωνο, αλάρμ, ηλ. παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα.
Ευχαριστώ.
εγώ έδωσα Punto 75 elx 1995, με 145000χλμ, χωρις A/C και υδραυλικό, αγορά μεταχειρισμένο με 7000χλμ 2'100'000δρχ τότε (1997) 3'200
FIAT FORUM