-
300-400€ το μοτερ και 150€ η τοποθετηση. Δηλαδη γυρω στα 500€
Αν θα το κρατησεις θα αλλαξεις και ιμαντες , δλδ +100€
Βαλε και λαδια φιλτρα +50€
Τελικο συνολο αν θα το κρατησεις 650€.
Αν θες να το δωσεις και το φτιαξεις με το μικροτερο δυνατο κοστος , θα την βγαλεις και με 500€Απ οτι βλεπω πουλιουνται γυρω στα 1000-1500 € στο car.gr
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
300-400€ το μοτερ και 150€ η τοποθετηση. Δηλαδη γυρω στα 500€
Αν θα το κρατησεις θα αλλαξεις και ιμαντες , δλδ +100€
Βαλε και λαδια φιλτρα +50€
Τελικο συνολο αν θα το κρατησεις 650€.
Αν θες να το δωσεις και το φτιαξεις με το μικροτερο δυνατο κοστος , θα την βγαλεις και με 500€Απ οτι βλεπω πουλιουνται γυρω στα 1000-1500 € στο car.gr
Χμμμ άρα θα μου στοιχίσει λίγο παραπάνω, αλλά θα έχω ένα πιο καλό αποτέλεσμα (αν είμαι τυχερός και είναι καλό το μοτέρ).
Ναι γύρω στα 1500 τα βάζουν στο car.gr, αλλά στο συνεργείο μου είπαν ο καθένας ότι θέλει ζητάει, αλλά κανείς δε θα δώσει τόσα λεφτά με την κρίση που έχουμε.
Αν πχ δώσω 600-700 ευρώ και αναγκαστώ και το δώσω μόνο 700-800 και μάλιστα μετά από καιρό, ας το πάω καλύτερα κατευθείαν για ανταλλακτικά.
-
Πιστευω οτι μπορεις να βρεις και μοτερ με 200-250€ +100€ τοποθετηση , αλλά θα πρεπει να μην το κινείς μεχρι να πουληθει
-
Εγώ το 16V 2002 , το έδωσα 600€ με 350.000χλμ , σύστημα υγραερίου , καμμένη φλάτζα επίσης(επισκευασμένο) και προβληματικό τιμόνι .. το γνωστό θέμα , το παλικάρι επισκεύασε το τιμόνι ~300€, έκανε 2-3 μαζεματακια και το έδωσε 1400€ περίπου ...
Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ακουμπούσα άλλα €€ ... -
Πιστευω οτι μπορεις να βρεις και μοτερ με 200-250€ +100€ τοποθετηση , αλλά θα πρεπει να μην το κινείς μεχρι να πουληθειΕντάξει δεν είπαμε κι έτσι...
Θα ρωτήσω και σε συνεργείο της fiat να δω τι θα με πούνε...Εγώ το 16V 2002 , το έδωσα 600€ με 350.000χλμ , σύστημα υγραερίου , καμμένη φλάτζα επίσης(επισκευασμένο) και προβληματικό τιμόνι .. το γνωστό θέμα , το παλικάρι επισκεύασε το τιμόνι ~300€, έκανε 2-3 μαζεματακια και το έδωσε 1400€ περίπου ...
Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ακουμπούσα άλλα €€ ...Εμένα μόνο φλάτζα καμμένη έχει, σε γενικές γραμμές δηλαδή είναι οκ. Απλά επειδή δε ξέρω κατά πόσο θα επισκευαστεί, λέω μήπως να βάλω μια άλλη μηχανή πάνω και μετά να το δώσω αν με συμφέρει. Ώστε να βγάλω μερικά λεφτά, να βάλω κάποια ακόμα και να πάρω ένα πιο καινούργιο αυτοκίνητο. Γιατί έτσι με τη φλάτζα καμμένη δε ξέρω αν θα το πάρει και κανείς...
-
Και εγώ το ίδιο ξέρω.Δηλαδη ότι κυκλοφορούν πολλά πετρελαία στην επαρχία πριν το 11.
@Terry308 δυστυχώς μένω στο πύργο Ηλείας οπότε το cng δεν υπάρχει σαν εναλλακτική εδώ δυστυχώς.Εάν τελικά καταλήξω σε πετρέλαιο υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω από πριν σε τι κατάσταση βρίσκεται η αντλία πετρελαίου και τα μπεκ (δύο ακριβές ζημιές δηλαδή)??
Επίσης τα περισσότερα από τα παραπάνω αυτοκινήτα ανήκουν σε εμπόρους.
Είναι κάποιος από τους παραπάνω εμπόρους αξιόπιστος?
Είχα διαβάσει το θέμα με τις κριτικές (ναι και τις 100+ σελίδες αλλά δυστυχώς δε τους θυμάμαι όλους. -
Στα 700-800 ευρώ τουλάχιστον το κόστος αλλαγής του κινητήρα με άλλον μεταχειρισμένο. Και πάλι θα είναι ρίσκο για το αν θα είναι οκ ο κινητήρας που θα μπει. Οπότε δε με συμφέρει η λύση αυτή. Και η επισκευή δε με συμφέρει καθώς μου είπαν ότι επειδή ξανάπαθα φλάντζα κεφαλής, πολύ πιθανόν να το ανοίξουν και να μη γίνεται (οπότε να πληρώσω τζάμπα και κάποια χρήματα). Και αν γίνεται, θα κοστίσει 350-450 ευρώ, και πάλι μπορεί να μη γίνει πολύ καλά. Δεδομένης και της παλαιότητας του αυτοκινήτου που αύριο μπορεί να μου βγάλει κάτι άλλο πάλι (καθώς συνέχεια όλο και κάτι βγάζει), πχ σασμάν (κάπου-κάπου μπλοκάρει και δεν παίρνει την 1η), ή κάτι άλλο, μάλλον θα το δώσω για διαγραφή...
-
Ο χρήστης Marios93 έγραψε:
Και εγώ το ίδιο ξέρω.Δηλαδη ότι κυκλοφορούν πολλά πετρελαία στην επαρχία πριν το 11.
@Terry308 δυστυχώς μένω στο πύργο Ηλείας οπότε το cng δεν υπάρχει σαν εναλλακτική εδώ δυστυχώς.Εάν τελικά καταλήξω σε πετρέλαιο υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω από πριν σε τι κατάσταση βρίσκεται η αντλία πετρελαίου και τα μπεκ (δύο ακριβές ζημιές δηλαδή)??
Επίσης τα περισσότερα από τα παραπάνω αυτοκινήτα ανήκουν σε εμπόρους.
Είναι κάποιος από τους παραπάνω εμπόρους αξιόπιστος?
Είχα διαβάσει το θέμα με τις κριτικές (ναι και τις 100+ σελίδες αλλά δυστυχώς δε τους θυμάμαι όλους.εμπορος και αξιοπιστια??
Εχω το 95αρι sporting με το εξαρι κιβωτιο 17αρες ζαντες σκληρη αναρτηση...ωραιο αμαξι...καιει γυρω στα 6-6.5 στον ανοιχτο δρομο και 8 στην πολη...
Το 120 t jet ειναι το ιδιο αμαξι ( μηχανικα μερη σχεδον ολα ιδια ) με τουρμπο..βγηκε κανα εξαμηνο μετα. Το δικο μ ειναι διπορτο και το διαλεξα για αισθητικους λογους αλλα και επειδη μου φανηκε value for money . Στον εναμισο χρονο που το εχω, παει πολυ καλα...νομιζω οτι με το bugdet σου στα 5000 το grande punto ( ασχετα απο εκδοση )ειναι πολυ καλη επιλογη!
Κατι clio , yaris , που ειχα παει να δω οταν ψαχνομουν αντιστοιχης χρονολογιας ηταν τερμα ξεχαρβαλωμενα και θεωρω πως δεν αξιζαν... -
Σίγουρα έμπορος και αξιοπιστία δεν είναι εύκολο να τα ταιριάξεις,αλλά δε μπορεί όλο και κάποιος θα υπάρχει.
Γιαρις κλιο δε μ αρέσουν καθόλου εμφανισιακά..
Τι πρέπει να προσέξω στο gpunto πριν την αγορά??
-
Σε ποσα συνεργεια ρωτησες και σου ειπανε 700-800€ ?
Διαγραφη δεν θα κερδισεις κατι...Δωστο για ανταλλακτικα καλυτερα
Βαλε καμια αγγελια στο car -
Ο χρήστης Marios93 έγραψε:
Σίγουρα έμπορος και αξιοπιστία δεν είναι εύκολο να τα ταιριάξεις,αλλά δε μπορεί όλο και κάποιος θα υπάρχει.Γιαρις κλιο δε μ αρέσουν καθόλου εμφανισιακά..
Τι πρέπει να προσέξω στο gpunto πριν την αγορά??
Κατ αρχην πρεπει να προσεξεις τα βασικα ολων των μεταχειρισμενων δηλαδη αν χρειαζεται αλλαγη στους ιμαντες , στο δισκοπλατο , δισκοπλακες τακακια , μοτερ να ειναι οκ και το τουρμπο αν πας στο t-jet μν εχει κανα προβλημα.
Μετα ειδικα για τα grande punto βγαζουν το προβλημα στον αισθητηρα τιμονιου κοστος 250 ευρω , αλλα αν τν εχει αλλαξει ο προηγουμενος δν θα χρειαστει να τον ξαναλλαξεις ποτε. -
Μιας και τα οικονομικά είναι λίγο στριμωγμένα μήπως να έκανες την φλάντζα και όσο κρατήσει; Η αγορά μεταχειρισμένου κινητήρα είναι μία λύση, όμως έχει και αυτή το ρίσκο της.....Αν το δικό σου δεν καίει λάδια ίσως να το επισκεύαζες...
-
Σε ποσα συνεργεια ρωτησες και σου ειπανε 700-800€ ?Διαγραφη δεν θα κερδισεις κατι...Δωστο για ανταλλακτικα καλυτερα
Βαλε καμια αγγελια στο carΣε ένα Αλέξανδρε, σε αυτό που πηγαίνω τα τελευταία χρόνια, εξουσιοδοτημένο της FIAT, που τους έχω πολλή εμπιστοσύνη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά τους. Από πέρσι κιολας ήταν αρνητικοί στο να το συμμαζέψω το αμάξι (άλλαξα πολλά πράγματα πάνω και το έφερα σε καλή κατάσταση) και μου λέγανε με αυτά τα λεφτά που θα δώσω παίρνω κάτι καλύτερο, πιο καινούργιο. Και τώρα αυτό μου είπαν. Ότι δεν αξίζει να το φτιάξω. Μήπως αυτοί δε θέλουν να πάρουν λεφτά; Απλά μου λένε την αλήθεια. Πάντως κι εγώ το φοβάμαι πλέον αυτό το αμάξι. Δηλαδή και να το φτιάξω, όλο και κάτι θα βγάλει. Έχω δώσει πολλά λεφτά και όλο και κάτι χαλάει. Δηλαδή και με 600 να μου το έκαναν, πάλι δεν αξίζει νομίζω. Γι αυτό έλεγα αν το φτιάξω, να το πουλήσω κατευθείαν, αλλά δε νομίζω ότι θα πάρω πολύ περισσότερα. Δε ξέρω, θα το σκεφτώ πάλι...
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Μιας και τα οικονομικά είναι λίγο στριμωγμένα μήπως να έκανες την φλάντζα και όσο κρατήσει; Η αγορά μεταχειρισμένου κινητήρα είναι μία λύση, όμως έχει και αυτή το ρίσκο της.....Αν το δικό σου δεν καίει λάδια ίσως να το επισκεύαζες...Απ' ότι μ είπαν είναι πιθανόν να μην επισκευάζεται, γιατί ξανάκαψε φλάντζα παλιότερα και εκείνος που μου το είχε κάνει, δεν έκανε καθόλου καλή δουλειά και είχα και θέμα με την φλάντζα εκκεντροφόρου, έχανε λάδια. Αλλά και να επισκευάζεται με 400 ευρώ πχ, πολύ πιθανόν να μην γίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό και να έχει θέματα ή να το ξαναπάθει και να με ξανακάψει φλάντζα. Έτσι μου είπαν. Και το σκέφτομαι τώρα να δω τι θα κάνω... Πάντως αν το κάνω όπως λες, θα το βγάλω κατευθείαν πωλητήριο, να πάρω κάτι άλλο.
-
Υπάρχει κάποιος φίλος εδώ από Καλαμάτα?
-
Ή Πάτρα?
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Μιας και τα οικονομικά είναι λίγο στριμωγμένα μήπως να έκανες την φλάντζα και όσο κρατήσει; Η αγορά μεταχειρισμένου κινητήρα είναι μία λύση, όμως έχει και αυτή το ρίσκο της.....Αν το δικό σου δεν καίει λάδια ίσως να το επισκεύαζες...
Απ' ότι μ είπαν είναι πιθανόν να μην επισκευάζεται, γιατί ξανάκαψε φλάντζα παλιότερα και εκείνος που μου το είχε κάνει, δεν έκανε καθόλου καλή δουλειά και είχα και θέμα με την φλάντζα εκκεντροφόρου, έχανε λάδια. Αλλά και να επισκευάζεται με 400 ευρώ πχ, πολύ πιθανόν να μην γίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό και να έχει θέματα ή να το ξαναπάθει και να με ξανακάψει φλάντζα. Έτσι μου είπαν. Και το σκέφτομαι τώρα να δω τι θα κάνω... Πάντως αν το κάνω όπως λες, θα το βγάλω κατευθείαν πωλητήριο, να πάρω κάτι άλλο.
Δεν ξέρω μήπως σε συμφέρει να βάλεις αγγελία με χαμηλή τιμή και δηλώνοντας πως έχει μηχανικό πρόβλημα. Βέβαια το ποσό που θα εισπράξεις θα είναι μικρό....Είναι γερασμένο και κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστο μοντέλο για να 'ρίξεις' και άλλα χρήματα.
-
Παιδιά fiat bravo 2001 μετά από μεγάλο service (ιμάντες κλπ) 1500€ ή fiat punto t-jet 2008 ελεγμένο σε μηχανικό αξιόπιστο που όμως μ είπε ότι το διαγνωστικό του έβγαλε βλάβη σε αισθητήρα λ και θα χρειαστώ σίγουρα μεγάλο σέρβις λάστιχα μεταβίβαση και τέλη αλλα γενικά το αμάξι είναι καθαρό?Τιμή 3900 θα φτάσει σχεδόν 5000.
Ποια από τα δύο θα διαλέγατε?
-
Μετα το 2004 τα αμαξια εχουν μεγαλη βελτιωση στην ασφαλεια και γενικα στην συναρμογη...οποτε το bravo του 2001 reject
-
Τι εγινε το 2004 ? Θυμισε μας αν θελεις
FIAT FORUM