-
Γιατί το λες αυτό ρε Θανάσ; Καλά κάνουμε..
Το sedici πάντως δεν ήταν να έρθει μετά το Πάσχα;
-
Όχι,κατά τους πωλητές της Φίατ τον περασμένο Ιούνιο,θα ερχόταν στις εκθέσεις το Δεκέμβριο...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όχι,κατά τους πωλητές της Φίατ τον περασμένο Ιούνιο,θα ερχόταν στις εκθέσεις το Δεκέμβριο...Και μέχρι τότε, θα πουλάει σαν ζεστή τυρόπιτα το SX4
-
Αυτά τα λάθη να μην έκαναν... Μήπως όμως ήταν μια 'συμφωνία κυρίων';
-
Μπάαααα στην υπόλοιπη Ευρώπη πουλιέται κανονικά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπάαααα στην υπόλοιπη Ευρώπη πουλιέται κανονικάΕίχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι όλη η παραγωγή για το 2006 είχε ήδη προπωληθεί από προπαραγγελίες. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά ίσως τα αυτοκίνητα να προτιμήθηκε να διοχετευθούν σε πιο μεγάλες/κερδοφόρες αγορές από την ελληνική
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μπάαααα στην υπόλοιπη Ευρώπη πουλιέται κανονικά
Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι όλη η παραγωγή για το 2006 είχε ήδη προπωληθεί από προπαραγγελίες. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά ίσως τα αυτοκίνητα να προτιμήθηκε να διοχετευθούν σε πιο μεγάλες/κερδοφόρες αγορές από την ελληνική
Ναι, εχει μαλλον προπωληθει ολο το 2006 και εχουν και αρκετους μηνες 'περιμενε' για παραδοση. Παντως στην Βρεταννια ηδη προπωλειται ενω εδω... ουτε κουβεντα!!! Το κρατανε φαινετε ως 'κρυφο χαρτι' σαν το Croma
-
Δεν εχει νοημα να ερθει ακομη γιατι θα εχει πολλους μηνες
παραδοσης, η ζητηση εχει ξεπερασει την παραγωγη -
Μα είναι εντελώς ηλίθιο να μην γίνονται προπωλήσεις...και ας έχει 24 μήνες παράδοση...αν ο άλλος θέλει να το παραγγείλει γιατί να τον αποτρέψεις και το Golf IV είχε 8 μήνες παράδοσης και αδυναμία να παραγγείλεις extra αλλά μια χαρά δεχότανε παραγγελίες...
Καλά για το Croma συγνώμη αλλά όποτε θυμάμαι το ένα και μοναδικό που είδα στην Ιταλία -
Η Φιατ ζήτησε απο την Suzuki, την αύξηση της παραγωγής κατά 50%.
Πιστεύω οτι τα αδελφάκια (sedici- sx4) είναι τα πρώτα crossover που ταιριάζουν γάντι στον Ευρωπαίο. Δεν ειναι τυχαιο που ξεπούλησαν. Αν δεν κάνω λάθος και η Suzuki έφερε λιγα κομμάτια και τώρα έχει παράδωση 5 μήνες! Αληθεύει? -
Για την παράδοση δεν ξέρω για το υπόλοιπο κομμάτι του post έχεις απόλυτο δικιο. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για το Panda 4X4...
Εννοείται οτι μιλάμε βασικά για diesel και όχι βενζίνη για το sedici πάντα[/img] -
Για να πω την αλήθεια τα Fiat δεν τα είχα σε εκτίμηση. Ένας φίλος με Seicento όταν έψαχνα για αμαξι μέσα στην πόλη με πρότεινε ενα Ciquecento 900αράκι. Επειδή το παλικάρι γνωρίζει από αυτοκίνητα τον εμπιστεύτικα. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι για μέσα στην πόλη. Οικονομικό, εύκολο στο παρκάρισμα με ανταλλακτικά φθηνά. Εντάξει μέσα τα πλαστικά δεν είναι και κορυφαία αλλά είναι ότι πληρώνω για να μην πω και παραπάνω από ότι πληρώνω. Άλλοι πληρώνουν και μετά χτυπάνε τα κεφάλια τους γιατί κατάλαβαν ότι πλήρωσαν το όνομα. Δε θα με χαλούσε να έπαιρνα το seicento sporting αλλά που να βρεις καλό. Ξεζουμισμένα είναι πολλά από αυτά. Το Panta μου άρεσε πάρα πολύ και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια ειδικά για την ποιότητα κύλισης. Δεν είναι τα σημερινά Fiat αυτά του παρελθόντος και ας είναι κάποιοι κολημένοι στο χτες. Και το άλλο μετά είναι ότι παίρνεις Fiat με 5 χρόνια εγγύηση όταν οι 'καλές' μάρκες δίνουν 2 χρόνια!!! Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά τα Fiat σήμερα. Εντάξει υπάρχουν και άλλες μάρκες με μοντέλα καλά και αξιόπιστα που μου αρέσουν και μπορεί να τα αγοράσω αλλά για το Fiat αυτά που βλέπω τα λέω (αυτά τα σκασμένα τα ηλεκτρικά καμιά φορά όταν τα πιάσει με δυσκολεύουν αλλά πταίσματα είναι). Αλλά στα Fiat και στα ιταλικά γενικά αυτή τη φινέτσα και την προσωπικότητα στο αμάξι δεν τη βρίσκεις αλλού. Έχουν έναν άλλον αέρα, μια άλλη προσωπικότητα. Δεν παίζονται οι ιταλοί σε αυτόν τον τομέα. Και το τελευταίο: Ποιά άλλη εταιρία βγάζει όπως η Fiat το Seicento τόσα χρόνια εκτός από τη Renault με το Twingo που από πωλήσεις καμία σχέση με το Seicento;
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
...
Ήταν ελαττωματικά τα Tipo-ειδή, πάει και έληξε, δεν με πείθει κανείς για το αντίθετο.
...Αφού τα Τιπο-ειδή είναι ελαττωματικά, φαντάζομαι ότι και το ίδιο το Τιπο θα είναι ελαττωματικό, έτσι;
Ποιά είναι λοιπόν τα προβλήματα που ενδέχεται να με απασχολήσουν; Με λίγα λόγια για την εμφάνιση τι είδους προβλημάτων είναι γνωστά τα Τιπο; -
αυτα..............(δευτερη φωτο,η πρωτο ειναι το 127 WRC),
-
Do you like?
-
Πες μου ότι την πήρες τη βαρκούλα...;;;;;;;; Λέγε λέγε λέγε!!!! Αντε ακόμα;;;;
-
Μίλα Βασιλήκι!!! ΜΙΛΑ!!!
-
Oσονουπω(πως γραφεται γμτ; ) .Μαλλον την πεμπτη θα την εχω αλλιως παμε απο δευτερα .
Ειναι ακριβως το χρωμα με της φωτο ,ασημι ,με τις ιδιες ζαντες. Θα μου δωσουν και το hard top.'99 μοντελο με 80.000χλμ (τσεκαρισμενο απο το βιβλιο αλλα και απο το συνεργειο).Τιμη 9000
-
ειναι υπεροχη!!! καλη επιλογη!!
-
Merci!!
FIAT FORUM