-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι δεν δοκιμασε να κουνησει τον πολο να δειτε τι γινεται;Στις μετρήσεις που έκανε όλα ήταν φυσιολογικά! Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μόνο μία φορά και οι πιθανές αιτιές μου είπε ότι είναι:
- Πρόβλημα τους συναγερμού
- Πρόβλημα με το ρεύμα που τον τροφοδοτεί (το πιθανότερο, λέει) που κάνει μια μικροδιακοπή, έστω για κλάσμα του δευτερολέπτου που επηρεάζει τον συναγερμό. Σε περίπτωση ραγίσματος του πόλου, μιλάμε για μη εμφανές πρόβλημα.
Μου είπε να τσεκάρω το λεντάκι του συναγερμού όταν τον ξεοπλίζω, αφού έχω αφήσει το αυτοκίνητο τόσο ώστε να χάσει την ημερομηνία. Δείχνει αν έχει υπάρξει διακοπή ρεύματος στο ενδιάμεσο. Τα δύο προβλήματα πιθανώς να έχουν κοινή αιτία.
Τώρα αν έλεγε μπαρούφες, δεν έχω ιδέα. Από τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου δεν σκαμπάζω καθόλου!
-
ερώτηση:ήρθε ο 8v multijet στα 1900 για το g.punto?
-
Μάλλον ήρθε...Προχθές που πήγα στην έκθεση-συνεργείο είχε μια μεγάλη διαφήμιση για τους multijet (και τον 1300 και τον 1900). Δεν διάβασα λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι πως ο 1900 θα ναι για το GP και ο μικρός για το Panda.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μάλλον ήρθε...Προχθές που πήγα στην έκθεση-συνεργείο είχε μια μεγάλη διαφήμιση για τους multijet (και τον 1300 και τον 1900). Δεν διάβασα λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι πως ο 1900 θα ναι για το GP και ο μικρός για το Panda.Πρέπει να έχουν έρθει. Ακούγεται ότι ο 1,9 στο GP οργώνει!
-
ΗΡΘΕ! ΗΡΘΕ!
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=10&carid=50
1900 multijet 130 αλογάκια, 28,5 κιλά ροπής στις 2.000 σαλ!
Και σε έκδοση sporting!
Αυτό μάλιστα!
Τιμή: 19.500
Edit:
Και 1300 mjt στο GP. 90 άλογα, 20 κιλάκια ροπής. Η έκδοση emotion 16.850.Περιμένω να δω μετρήσεις ρεπρίζ από τα περιοδικά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον ήρθε...Προχθές που πήγα στην έκθεση-συνεργείο είχε μια μεγάλη διαφήμιση για τους multijet (και τον 1300 και τον 1900). Δεν διάβασα λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι πως ο 1900 θα ναι για το GP και ο μικρός για το Panda.
Πρέπει να έχουν έρθει. Ακούγεται ότι ο 1,9 στο GP οργώνει!
-
-
Greece
Total Market 26605/+0.9%
Fiat 6th/1248/4.69% share/+72.4%
Alfa 25th/200/0.75%/-19.4%
Lancia 29th/116/0.44%/-18.9%
Ferrari 1 from 0
Maserati 0 from 0Group 1565/5.88%/+40.4%
-
Για το μήνα ιούλιο,πωλήσεις
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Για το μήνα ιούλιο,πωλήσειςΔεν μας λες και πόσα νοικιάρικα ταξινομήθηκαν στα επτάνησα;
-
Γιατί αυτά δεν πωλήθηκαν?
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Γιατί αυτά δεν πωλήθηκαν?Φυσικά, μόνο που πωλήθηκαν φέτος τον Ιούλιο, ενώ πέρυσι δεν υπήρχαν αντίστοιχες πωλήσεις, γι'αυτό και η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον ΠΕΡΣΙΝΟ ΙΟΥΛΙΟ.
Τα περισσότερα ήταν... Panda που πουλάει περισσότερα από το GP.
Αν αυτό είναι θετικό για ένα ολοκαίνουριο μοντέλο...
-
-
αυτα τα ''σπορτ'' χαλανε την πιατσα....
-
e-Per Fiat 3.0.0
http://www.kype.auth.gr/uploads/Etk.Epe ... 334683.rar
-
-
ε όχι και Panda Sport...
Panda Elegance ...πρέπει να λέγεται!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
e-Per Fiat 3.0.0http://www.kype.auth.gr/uploads/Etk.Epe ... 334683.rar
Οι εκδόσεις E-per από v.21 και μετά δε δουλεύουν σωστά. Αφ' ενός δεν αναγνωρίζονται οι κόπιες (χρειάζεται το original disc), προφανώς λόγω κάποιας νέας μεθόδου encryption, και αν τελικά τρέξει η εφαρμογή υπάρχει κάτι σαν time-barrier. Αν σε κάποιον τρέχει η εφαρμογή, ας μας πει με τι software την έγραψε. Εγώ δοκίμασα PowerISO, Alcohol και Blindwrite και δε δέχτηκε κανένα dvd ως original. Εναλλακτικά, έχει κανείς τη v.20 να την ανεβάσει;
-
Ξέρει κανείς πότε έρχεται το sedici?
-
Oξεία sportιδα έπληξε το Gruppo Fiat
FIAT FORUM