-
@storm καλη επιλογη εκανες. Οχι αδικα το καλυτερο στην κατηγορια του.
Καλοταξιδο!From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης Esti έγραψε:
[
Είχε 110k χλμ που τα λες πολλά. Για την ανταλλαγή άκουσα τα εξής:Για το δικό μου, οι ελάχιστοι έμποροι (καινούριων/μεταχειρισμένων) που δεχόντουσαν ανταλλαγή μου έδιναν από 5700euro μέχρι και 6300euro. Φυσικά το 6300euro το πήρα για ανταλλαγή με καινούριο (Jimny).
Με χάλασε πολύ που αρκετοί έμποροι (καινούριων ή μεταχειρισμένων) απλά δεν ήθελαν το THP και με έδιωχναν.
Επίσης δεν το ήθελαν έμποροι που ήδη είχαν ένα 207, ανεξαρτήτως μοντέλου και έκδοσης.Και τέλος υπήρξαν κάποιοι έμποροι στα Δυτικά Προάστεια που μόλις τους είπα για ανταλλαγή το 207 με κάποιο μικρούλι μου έλεγαν: 'Αποκλείεται να φορτωθούμε ένα αυτοκίνητο που δύσκολα θα το πουλήσουμε, για να το ανταλλάξουμε με κάποιο μικρούλι που φεύγει γρήγορα.'
Με ιδιώτες δεν ασχολήθηκα γιατί με δαύτους άκρη δεν βγαίνει. Κοράκια εντελώς. Ειδικά αυτοί που βολοδέρνουν στα φόρουμς και στο car.gr.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@storm καλη επιλογη εκανες. Οχι αδικα το καλυτερο στην κατηγορια του.
Καλοταξιδο!From my SMO72HD via Tapatalk
Σε ευχαριστώ φίλε Cosneo!!!! Καλά να είσαι φίλε!!!!...
-
Τελικα το 207 πως το εδωσες?
-
με βαρια καρδια
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελικα το 207 πως το εδωσες?Ανταλλαγή...
-
Και ποσο στο πηραν τελικα?
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
με βαρια καρδια -
με βαρια καρδιαμε το ζορι
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
με βαρια καρδια
με το ζορι
Τρέχωντας...
Και άσε τον επόμενο που θα το πάρει, να σκάσει με το **καλημέρα **1300euro... όχι για ζημιές, αλλά για προγραμματισμένα έξοδα συντήρησης και χρήσης.
-
Kαλοταξιδο Storm !!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
με βαρια καρδια
με το ζορι
Τρέχωντας...
Και άσε τον επόμενο που θα το πάρει, να σκάσει με το **καλημέρα **1300euro... όχι για ζημιές, αλλά για προγραμματισμένα έξοδα συντήρησης και χρήσης.
πω πω ρε storm γλυτωσες απο μεγαλη αφαιμαξη στη τσεπη. και σκεψου να τα εδινες τα 1300 και την επομενη να βρισκοταν αγοραστης.
-
Καταρχήν καλορίζικο το Pandaκι σου φίλε Storm.Η μέχρι τώρα οικογενειακή συμβίωση είναι απροβλημάτιστη και σίγουρα το αμάξι θα το ευχαριστηθείς.Στο θέμα μας τώρα....Σήμερα περιεργαζόμουν ένα Fiat seicento έκδοση Brush (εκείνη με τις διχρωμίες).Εκτιμώ ιδιαίτερα το στιλ των Ιταλικών αυτοκινήτων και ειδικά των μικρών αλλά η συγκεκριμένη έκδοση αγγίζει τα όρια του κιτς.Είναι άθλιο.Διχρωμία μεν διαθέτει και το νέο Υ αλλά στο καλαίσθητο.Η εικόνα του Sei μου θυμίζει τα διάφορα αυτοκίνητα που βλέπουμε στους δρόμους τα οποία έχουν διαφορετικού χρώματος πόρτες,φτερά,προφυλακτήρες και τρώνε χλευασμό .
-
ειναι της μοδας τελευταια η διχρωμία
πολυ μπροστα η Fiat για την εποχη της -
ειναι της μοδας τελευταια η διχρωμία
πολυ μπροστα η Fiat για την εποχη τηςΌντως δε λέω αν σκεφτούμε οτι το Υ του '96 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που είχε διχρωμίες στην τεπετσαρία και οι άλλοι ακολούθησαν και τώρα έχουν γίνει μόδα.Το Sei brush όμως είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο .
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
πω πω ρε storm γλυτωσες απο μεγαλη αφαιμαξη στη τσεπη. και σκεψου να τα εδινες τα 1300 και την επομενη να βρισκοταν αγοραστης.
Σκεφτόμουν σοβαρά να σκάσω τα φράγκα για το ετήσιο service, λάστιχα, τέλη, ασφάλεια. Μετά είχα και τον βραχνά των βαλβίδων στα λάστιχα με το σύστημα πίεσης ελαστικών. Οι μπαταρίες τους και πολύ κράτησαν. Κόστος κάπου στα 400euro με εργασία.
Αν τα έσκαγα τα φράγκα δεν θα το πούλαγα. Άσε που αν έσκαγαν οι μπαταρίες των βαλβίδων σίγουρα δεν θα μπορούσα να το πουλήσω χωρίς να το φτιάξω. Θα έμπαινε μέσα ο αγοραστής ή ο έμπορας και θα άκουγε το beeper θα έβλεπε και τα alarms στην κεντρική οθόνη και στο καντράν και θα πανικοβαλλόταν. Άσε τώρα να το πάρει κάποιος άλλος και να φάει αυτός το πατατράκ αργότερα...
α! και κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλαχθούν και τα εξωτερικά λάστιχα (τσιμούχες) της πανοραμικής οροφής. Η κακοκαιρία, η ηλιοφάνεια και το χιόνι τις έχουν διαβρώσει αρκετά. Δυστυχώς κάτι τέτοιες εργασίες στα Γαλλικά τσιμπάνε αρκετά και τα έξοδα έρχονται ξαφνικά...
υ.γ. **tsimisde **ευχαριστώ φίλε!...
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Καταρχήν καλορίζικο το Pandaκι σου φίλε Storm.Η μέχρι τώρα οικογενειακή συμβίωση είναι απροβλημάτιστη και σίγουρα το αμάξι θα το ευχαριστηθείς.Στο θέμα μας τώρα....Σήμερα περιεργαζόμουν ένα Fiat seicento έκδοση Brush (εκείνη με τις διχρωμίες).Εκτιμώ ιδιαίτερα το στιλ των Ιταλικών αυτοκινήτων και ειδικά των μικρών αλλά η συγκεκριμένη έκδοση αγγίζει τα όρια του κιτς.Είναι άθλιο.Διχρωμία μεν διαθέτει και το νέο Υ αλλά στο καλαίσθητο.Η εικόνα του Sei μου θυμίζει τα διάφορα αυτοκίνητα που βλέπουμε στους δρόμους τα οποία έχουν διαφορετικού χρώματος πόρτες,φτερά,προφυλακτήρες και τρώνε χλευασμό .Αν θυμάμαι καλά το Brush ήταν προς τα τελειώματα της θητείας του Sei. Χωρίς θέματα αξιοπιστίας και με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, πούλησε αρκετά.
Είχα νοικιαρικο ένα ασημί με πορτοκαλί προφυλακτήρες και πίσω πόρτα. Συμπαθεστατο!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@cosneo:Όντως ο χρωματικός συνδυασμός που αναφέρεις ήταν απο τους πιο όμορφους.Ο συνδυασμός όμως που είδα χθές σιέλ αμάξωμα και σκούρο μπλέ προφυλακτήρες και πίσω πόρτα δεν μου έκατσε και πολύ ωραία στο μάτι.Κι όμως είναι νομίζω ο χρωματικός συνδυασμός αυτής της έκδοσης που πούλησε αρκετά.Μου φάνηκε όπως προανέφερα προχειροδουλειά σε λαμαρινά και βαφέα που υπο άλλες συνθήκες τρώει χοντρό δούλεμα.
-
Το πολωνικής κατασκευής Sei ποιοτικό δεν ήταν όπως και να έχει. Πόσο μάλλον ένα τέτοιο τώρα φορτωμένο με πάνω από 10 χρόνια ζωής και κυκλοφορίας εντός πόλης.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σκεφτόμουν σοβαρά να σκάσω τα φράγκα για το ετήσιο service, λάστιχα, τέλη, ασφάλεια. Μετά είχα και τον βραχνά των βαλβίδων στα λάστιχα με το σύστημα πίεσης ελαστικών. Οι μπαταρίες τους και πολύ κράτησαν. Κόστος κάπου στα 400euro με εργασία.
Αν τα έσκαγα τα φράγκα δεν θα το πούλαγα. Άσε που αν έσκαγαν οι μπαταρίες των βαλβίδων σίγουρα δεν θα μπορούσα να το πουλήσω χωρίς να το φτιάξω. Θα έμπαινε μέσα ο αγοραστής ή ο έμπορας και θα άκουγε το beeper θα έβλεπε και τα alarms στην κεντρική οθόνη και στο καντράν και θα πανικοβαλλόταν. Άσε τώρα να το πάρει κάποιος άλλος και να φάει αυτός το πατατράκ αργότερα...
α! και κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλαχθούν και τα εξωτερικά λάστιχα (τσιμούχες) της πανοραμικής οροφής. Η κακοκαιρία, η ηλιοφάνεια και το χιόνι τις έχουν διαβρώσει αρκετά. Δυστυχώς κάτι τέτοιες εργασίες στα Γαλλικά τσιμπάνε αρκετά και τα έξοδα έρχονται ξαφνικά...
υ.γ. **tsimisde **ευχαριστώ φίλε!...
βλεπω τον νεο ιδιοκτητη συντομα να το πουλαει και εκεινος.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
βλεπω τον νεο ιδιοκτητη συντομα να το πουλαει και εκεινος.Αν πέσει σε Γαλλόφιλο, που θέλει να κάνει πολλά χιλιόμετρα (σε ταξίδια) και σε κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να συντηρεί αυτοκίνητο που θα ζητήσει άμεσα και μελλοντικά κάποια χρήματα τότε θα το ευχαριστηθεί.
Φυσικά παίζουν και κάποια θέματα με το τούρμπο, αλλά στο δικό μου δεν είχε παρουσιαστεί τίποτα.
Το αυτοκίνητο έχει άριστη εσωτερική συναρμολόγηση και ποιότητα υλικών, δεν τρίζει καθόλου, φοβερή ηχομόνωση, πληρέστατο εξοπλισμό και φυσικά πάει σαν 'διάολος' ...Τέλος πάντων ας πάρω εγώ το Παντάκι να ηρεμήσω και το 207 ας πάει στο καλό και καλοτάξιδο να είναι για όποιον το πάρει.
Ας επιστρέψουμε στο θέμα!....
Ξέρεις κανείς κανένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο FIAT στις περιοχές ΜΑΡΟΥΣΙ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ;;
Έχω βρει δύο, αλλά δεν έχω ιδέα αν αξίζουν...
FIAT FORUM