-
Gold εβαζα και εγω για 50000χλμ αλλα τωρα βαζω 20Κ.Αλλαγη καθε 5000χλμ και καθε δευτερη φορα και φιλτρο λαδιου.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πόσο πολύ να κρατάνε; Καθε 10.000χλμ αλλαγή!Τα 20Κ δήθεν κρατάνε 20, αλλά με υποσημείωση ότι σε σκληρή χρήση καλό είναι να τα αλλάζουμε κάθε 10Κ.
Γενικά, απ' τα λίγα που έχω διαβάσει, είναι μετριότατα λάδια. Αλλά είναι λάδια της μαμάς Φιατ! Τι στο καλό, ούτε για τα δικά τους μοτέρ δεν μπορούν να βγάλουν λάδια; Δεν έχω και κανένα turbo-power κινητήρα. Τρώει το σκίσιμό του μεν, αλλά με προσοχή.
Εσύ τι χρησιμοποιείς;
Εδιτ:
Καλώς τον brotherfiat128!
Mετά από αρκετές χιλιάδες χλμ σε Punto Mk1 του αδερφού τα θεωρώ άκρως μετριότατα...Στο Bravo βάζω τα Mobil1 τα χρυσά..
-
Gold
http://www.flselenia.it/pag_prodotti.as ... ategoria=820K
http://www.flselenia.it/pag_prodotti.as ... ategoria=8Στα gold στο RECOMMENDED BY δεν έχει τίποτα!
Βασικά πηγαίνετε εδώ:
http://www.flselenia.it/en/auto/intro.asp#
κλικάρετε στο catalog και βρισκεται τα υγρά που προτείνονται για κάθε μοντέλο.Corsair στα 1200άρια (8βου και 16βου ) 20Κ προτείνει.
Τα Gold προφανώς είναι ότι φτηνότερο βγάζει η Selenia και μας τα πασάρουν οι αντιπροσωπίες λόγω κόστους.
Service έχω κάθε 20.000 (αν δεν το ζορίζεις κλπ, κλπ). Εσύ;
-
να ρωτησω υπαρχει κανενας που να εχει φιατ 128 ακομα; anapaleomeno;
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
να ρωτησω υπαρχει κανενας που να εχει φιατ 128 ακομα; anapaleomeno;Το δικό μας το έφαγε η απόσυρση στις αρχές της δεκαετίας του '90
Μεγάλωσα μέσα στο 128
-
εχεις μηπως τπτ ζαντες αλουμινιου απο αυτο;
δεν υπαρχει αλλος;:( -
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
εχεις μηπως τπτ ζαντες αλουμινιου απο αυτο;
δεν υπαρχει αλλος;:(Μόνο φωτογραφίες έχω απ'αυτό
-
κρημα...
-
Τα Gold προφανώς είναι ότι φτηνότερο βγάζει η Selenia και μας τα πασάρουν οι αντιπροσωπίες λόγω κόστους.
Nope, απο οτι θυμαμαι εχει και ημισυνθετικα.... και κατι μου λεει πως πρεπει να εχω κρατησει το πρωτο μπουκαλι των ημισυνθετικων... τα ειχαμε βαλει για τα πρωτα 1500km.
- παντως να ξερεις, θα μου πληρωσεις την διαφορα στα λαδια... μου αναψες φωτιες θα τις πληρωσεις κιολας για να μαθεις. Μου χαλασες την ζαχαρενια μου.... καλα ειχα μαθει με τα Gold.
-
Βασικά πηγαίνετε εδώ:
http://www.flselenia.it/en/auto/intro.asp#
κλικάρετε στο catalog και βρισκεται τα υγρά που προτείνονται για κάθε μοντέλο.Το Bravo δεν το συμπεριλαμβάνει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Nope, απο οτι θυμαμαι εχει και ημισυνθετικα.... και κατι μου λεει πως πρεπει να εχω κρατησει το πρωτο μπουκαλι των ημισυνθετικων... τα ειχαμε βαλει για τα πρωτα 1500km.
Για λάδια μιλάμε, όχι για τηγανέλαιο!
- παντως να ξερεις, θα μου πληρωσεις την διαφορα στα λαδια... μου αναψες φωτιες θα τις πληρωσεις κιολας για να μαθεις. Μου χαλασες την ζαχαρενια μου.... καλα ειχα μαθει με τα Gold.
Δεν φτάνει που σου άνοιξα τα μάτια ρεεεε!
Μη νομίζεις, και γω με τα Gold είχα καλομάθει...Άντε να δούμε πόσο θα μας βγουν τα άλλα. Μάλλον θα πάω μετά την Τρίτη, γιατί φοβάμαι πως όλοι θα είναι διακοπές τώρα και δεν θα βρω ούτε ηλεκτρολόγο στο συνεργείο...
-
Δεν είναι άσχημα τα Gold... το τοπικό μου συνεργείο τα προτιμάει από τα 20Κ εάν το αυτοκίνητο έχει πάνω από 100.000 χλμ... δεν ξέρω γιατί...
-
Ξερει κανεις τί γινεται με τα 600ακια 1-2 χρονων και το A/C τους; Μιλαμε τωρα οτι η συχνη χρηση του A/C φερνει κατι απιστευτες πλημυρες μεσα στα αμαξια σε σημειο να τρεχουν τα νερα στα ποδια σου και να μην μπορεις να οδηγησεις. Ειναι κατι ελλατωματικο απο το εργοστασιο ή απλα να μην εχει κανεις μεγαλες απαιτησεις απο μια τοσο μικρη μηχανη;
Ας φτιαξουν τελοσπαντον εκεινο το λαστιχακι μεγαλυτερο ή με αλλα υλικα να μην φραζει τοσο δυσκολο ειναι; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ας φτιαξουν τελοσπαντον εκεινο το λαστιχακι μεγαλυτερο ή με αλλα υλικα να μην φραζει τοσο δυσκολο ειναι;Πολλά ζητάς απο την Fiat!
-
Τι χολή είναι αυτή......
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ξερει κανεις τί γινεται με τα 600ακια 1-2 χρονων και το A/C τους; Μιλαμε τωρα οτι η συχνη χρηση του A/C φερνει κατι απιστευτες πλημυρες μεσα στα αμαξια σε σημειο να τρεχουν τα νερα στα ποδια σου και να μην μπορεις να οδηγησεις. Ειναι κατι ελλατωματικο απο το εργοστασιο ή απλα να μην εχει κανεις μεγαλες απαιτησεις απο μια τοσο μικρη μηχανη;
Ας φτιαξουν τελοσπαντον εκεινο το λαστιχακι μεγαλυτερο ή με αλλα υλικα να μην φραζει τοσο δυσκολο ειναι;LOLOLOLOL....
για πες... τι σοι λαστιχακι ειναι αυτο που φερνει τοσες πλημμυρες?
Ρωταω γιατι και εγω ειχα πλημμυρες φετος με το Punto και πηγα να βρουνε απο που διαολο μπαζει μεσα νερο ο κλιματισμος (αφου πρωτα απεκλεισα εξωτερικες πηγες) Μου το φτιαξανε, αλλα δεν ρωτησα λεπτομεριες, τι ακριβως ηταν... Επειδη αναφερεις οτι κατι φραζει, γι αυτο με παραξενεψε... -
Ακριβώς το ίδιο έπαθε μία φίλη μου...δεν ξέρω εάν της το έφτιαξαν αλλά σε μία βόλτα ως συνοδηγός είχε μουσκέψει το σύμπαν. Το τρελό δεν είχε παρατηρήσει τίποτα...κοντέψαμε να πνιγούμε που λέει ο λόγος και εκείνη χαμπάρι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο έπαθε μία φίλη μου...δεν ξέρω εάν της το έφτιαξαν αλλά σε μία βόλτα ως συνοδηγός είχε μουσκέψει το σύμπαν. Το τρελό δεν είχε παρατηρήσει τίποτα...κοντέψαμε να πνιγούμε που λέει ο λόγος και εκείνη χαμπάρι.τόσο χάλια οδηγός, ή τόσο όμορφη η φίλη;
-
Με τρομάζετε!
Ρε, μήπως να έχω μαζί μου μπρατσάκια για παν ενδεχόμενο;;;
-
Με τρομάζετε!Ρε, μήπως να έχω μαζί μου μπρατσάκια για παν ενδεχόμενο;;;
Δεν χρειαζετε... βαλε το χερι σου κατω απο το καθισμα και πιασε το σωσιβιο αεροπορικου τυπου με το οποιο σε προμηθευσε η Fiat. Καλα ρε.... τον εξοπλισμο σου ακομα δεν τον εμαθες
FIAT FORUM