-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Dodge C-Segment Sedan
Kλεφτές ματιές στο εσωτερικό.
Αλήθεια όλο αυτό το κρύσταλλο στον πίνακα οργάνων που συνεχίζει και στην οθόνη , δεν θα δημιουργεί απίστευτες αντανακλάσεις?Είναι ακόμα ένα pre serie.Το τελικό προϊόν θα είναι ελαφρώς διαφορετικό...ενώ εξετάζεται η χρήση οργάνων LCD.
Το ανω μέρος του ταμπλό πάντως έχει τη φόρμα που είχε υιοθετηθεί και εξελιχθεί για την Giulietta,κάτι που φυσικά στην πορεία εγλαταλήφθηκε.Τώρα το ανακυκλώνουν στο c-sedan.Συνηθισμένα πράγματα στην αυτοκινητοβιομηχανία.Για παράδειγμα το ταμπλό που αρχικά είχε προβλεφθεί για το Bravo 'κατέληξε' στο......Golf 6,ενώ στο Bravo υιοθετήθηκε το ταμπλό που αρχικά προβλεπόταν για την αρχική πρόταση της AR 940.......
-
της τζουλιέτα είναι πολύ πιο όμορφο βέβαια
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Για παράδειγμα το ταμπλό που αρχικά είχε προβλεφθεί για το Bravo 'κατέληξε' στο......Golf 6,ενώ στο Bravo υιοθετήθηκε το ταμπλό που αρχικά προβλεπόταν για την αρχική πρόταση της AR 940.......πώς πήρε η vw to ταμπό της φιατ?
ποιο ήταν το προτζεκτ 940? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
της τζουλιέτα είναι πολύ πιο όμορφο βέβαιαΓια παράδειγμα το ταμπλό που αρχικά είχε προβλεφθεί για το Bravo 'κατέληξε' στο......Golf 6,ενώ στο Bravo υιοθετήθηκε το ταμπλό που αρχικά προβλεπόταν για την αρχική πρόταση της AR 940.......
πώς πήρε η vw to ταμπό της φιατ?
ποιο ήταν το προτζεκτ 940?Η λέξη κατέληξε είναι εντός εισαγωγικών.Το ταμπλό του Golf 6 όλως τυχαίως μοιάζει πολύ με τη φόρμα του ταμπλό που αρχικά είχε προβλεφθεί για το progetto 198 (= bravo).
progetto 940 = AR giulietta
viewtopic.php?f=15&t=12338&p=1883804&hilit=progetto+940#p1883804
-
-
http://carscoop.blogspot.com/2011/12/new-2013-dodge-dart-compact-sedan-based.html
Για να δούμε πως θα μοιάζει ως Fiat -
http://carscoop.blogspot.com/2011/12/new-2013-dodge-dart-compact-sedan-based.html
Για να δούμε πως θα μοιάζει ως Fiatειδικα σε αυτο το χρωμα μου θυμιζει mitsubishi lancer τελευταιας γενιας!
-
καλησπερα παιδια
προσφατα μου εσπασε το σημα της φιατ στην μασκα του gp μου και σκεφτομουν να το αλλαξω αν και δεν φαινεται πολυ..
ηθελα να ρωτησω το χρωμα του σηματος πως παει? δλδ τα μπλε σηματα πανε αναλογα με την χρονολογια η με τα αλογα?
μπλε λιγα αλογα και κοκκινο βαζουν στα gp με περισσοτερα αλογα?
αν ξερει κανεις τιμες καλο θα ηταν να πει αν και απο οτι εψαξα παει ενα τριανταρι μονο το μπροστινο
ευχαριστω -
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
καλησπερα παιδια
προσφατα μου εσπασε το σημα της φιατ στην μασκα του gp μου και σκεφτομουν να το αλλαξω αν και δεν φαινεται πολυ..
ηθελα να ρωτησω το χρωμα του σηματος πως παει? δλδ τα μπλε σηματα πανε αναλογα με την χρονολογια η με τα αλογα?
μπλε λιγα αλογα και κοκκινο βαζουν στα gp με περισσοτερα αλογα?
αν ξερει κανεις τιμες καλο θα ηταν να πει αν και απο οτι εψαξα παει ενα τριανταρι μονο το μπροστινο
ευχαριστωΤα σήματα πάνε με την χρονολογία. Τα πρώτα GPunto βγήκαν με μπλέ σήμα και μετά(παραγωγή απο 15/9/2007) τα άλλαξαν.
-
ευχαριστω!
-
Επίσκεψη στο Pomigliano d'Arco
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=435918&cid=12 -
Επίσκεψη στο Pomigliano d'Arco
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=435918&cid=12cut
Ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια είναι αυτό του Fiat Group στη Νάπολι, το οποίο επισκεφθήκαμε και ζήσαμε από «πρώτο χέρι» την αλματώδη αύξηση της τεχνολογίας.Το Pomigliano d'Arco, όπως ονομάζεται, λειτουργεί από το 1972, ωστόσο πριν από λίγους μήνες ανακατασκευάστηκε, αποτελώντας το πιο σύγχρονο του ιταλικού ομίλου και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες κόστισαν περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, απασχολούνται 600 εργαζόμενοι αλλά και εκατοντάδες εξωτερικοί συνεργάτες, με τον Stefan Ketter να είναι το μεγάλο αφεντικό....
Αναρωτιέμαι αν αυτούς τους απίθανους, που αντιγράφουν τις 'ειδήσεις' που ψαρεύουν στο net, τους πληρώνουν ως 'δημοσιογράφους' οι φυλλάδες τους.....
Τα ευρωπαϊκά εργοστάσια του ομίλου Fiat με τα υψηλότερα παραγωγικά και ποιοτικά standards (στοιχεία που είναι δημόσια)παραμένουν το Tychy στην Πολωνία και το SATA στο Melfi.
Η 'είδηση' είναι ότι ο Marchionne ή 'Ο Μericano',όπως τον αποκαλούν κοροϊδευτικά οι εργαζόμενοι της Fiat στην Campania,έγινε από 'πολωνός' Marchionne..... 'pomiglianese' Μarchionne,εξυμνώντας σε πρόσφατη συνένευξή του το εργοστάσιο Giambattista Vico,που μέχρι προσφάτως καθύβριζε.... ως το καλύτερο του ομίλου.Λογικό καθώς η αλλαγή των εργασιακών σχέσεων (το επονομαζόμενο και contratto Pomigliano),ξεκίνησε με την αποδοχή του σχετικού referendum από εκεί,για να επεκταθεί σε όλες τις παραγωγικές μονάδες της Fiat εντός Ιταλίας (της Ferrari συμπεριλαμβανομένης).Όσο για τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Pomigliano, δεν είναι 600 αλλά 4500.Οι 600 έχουν αυτή τη στιγμή δουλειά, καθώς όλοι οι υπόλοιποι τελούν εδώ και πάνω από ένα χρόνο σε καθεστώς 'τεχνητής ανεργίας'.Ο αριθμός των ενεργά απασχολούμενων θα ανέλθει,τώρα που ξεκινά η πλήρης του Panda,στους 900.Οι υπόλοιποι.....χωράνε στα σχέδια Marchionne;'Αν συναρμολογείτε 1050 αυτοκίνητα την μέρα τότε ναι' απάντησε ο δεσπότης.......Σύντομα βλέπω νέο κύκλο σκαιών επιθέσεων Marchionne κατά του εργοστασίου
-
Kαλησπέρα σας.
Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το Fiat 500 (1.4 100HP)
Είναι κανείς σας κάτοχος?
Γενικά τι γνωρίζετε από θέματα αξιοπιστίας?
Από οδήγηση είναι ευχάριστο? -
Ήμουν κάτοχος ενός Panda 100hp, το οποίο φοράει τα ίδια μηχανικά με το 500 (το 500 έχει λίγο πιο αργό βήμα) + ότι ο κουνιάδος μου έχει ένα 500 1,4 εδώ και 4 χρόνια απο τα πρώτα που ήρθαν (το περίμενε 5 μήνες).
Απο οδήγηση είναι πολύ ευχάριστο, δεν είναι σκληροπυρηνικό σαν το Panda, είναι πιο πολιτισμένο. Και βέβαια πολύ πιο οικονομικό...
Απο αξιοπιστία δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα... -
Ένα φιλαράκι μου έχει βάλει στο μάτι το Punto Evo το sport 1400 με τα 135ps.
Έχει πάει σε μία εμπορία, του είπαν την τιμή στο προφορικό μόνο. Δεν του έδωσαν χαρτί.
Χθες μπήκαμε και στο FIAT.GR και διαπιστώσαμε ότι στον Configurator, στο Punto Evo έβγαζε ότι το μοντέλο είναι σε στοκ πλέον και σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.
Τι συμβαίνει;;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ένα φιλαράκι μου έχει βάλει στο μάτι το Punto Evo το sport 1400 με τα 135ps.Έχει πάει σε μία εμπορία, του είπαν την τιμή στο προφορικό μόνο. Δεν του έδωσαν χαρτί.
Χθες μπήκαμε και στο FIAT.GR και διαπιστώσαμε ότι στον Configurator, στο Punto Evo έβγαζε ότι το μοντέλο είναι σε στοκ πλέον και σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.
Τι συμβαίνει;;
Το Evo βγήκε από την παραγωγή και αντικαταστάθηκε από το Punto 2012 (λίγες διακοσμητικές αλλαγές-προσθήκη δύο κινητήρων- νέα επίπεδα εξοπλισμού).
Παραμετροποίηση επομένως στην παραγγελία υπάρχει μόνο για το Punto 2012,που παρουσιάστηκε στο Motor Show της Bologna και θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από το Γενάρη.
Από Evo διαθέσιμο μόνο ό,τι έχει ξεμείνει. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Το Evo βγήκε από την παραγωγή και αντικαταστάθηκε από το Punto 2012 (λίγες διακοσμητικές αλλαγές-προσθήκη δύο κινητήρων- νέα επίπεδα εξοπλισμού).
Παραμετροποίηση επομένως στην παραγγελία υπάρχει μόνο για το Punto 2012,που παρουσιάστηκε στο Motor Show της Bologna και θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από το Γενάρη.
Από Evo διαθέσιμο μόνο ό,τι έχει ξεμείνει.Ευχαριστώ. Δεν το γνώριζα. Και δεν του είπαν και τίποτα στην εμπορία.
Πολύ γρήγορα όμως δεν άλλαξε το μοντέλο η FIAT;
Και μεταξύ μας ποιο πολύ μου άρεσε που το έλεγαν Punto Evo ... Είχε μία σπορ υφή...
-
Κανένα καλό συνεργείο με λογικές τιμές ξέρουμε;
Έχει φτάσει η ώρα για το μεγάλο σέρβις και θέλω να φτιάξω και κάτι άλλα ψιλά μαζί.Θα προτιμούσα στα δυτικά προάστια αλλά και για αλλού αν είναι καλό δεν έχω θέμα.
-
Τοπ τεχνισιαν στην Γαλατσίου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τοπ τεχνισιαν στην ΓαλατσίουΈχω ακούσει καλά λόγια κατα καιρούς. Τους έβλεπα και σε κάτι ετήσιες συγκεντρώσεις της Άλφα.
Έμενα κοντά, το πήγα μόνο μια φορά, καλοκαίρι, για λάδια, φίλτρο και μου το παραδώσανε με αλλαγμένο το πλαίσιο της πινακίδας με άλλο, χειρότερο, και με δικιά τους διαφήμιση. γιου φάουλ!!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Τοπ τεχνισιαν στην Γαλατσίου
Έχω ακούσει καλά λόγια κατα καιρούς. Τους έβλεπα και σε κάτι ετήσιες συγκεντρώσεις της Άλφα.
Έμενα κοντά, το πήγα μόνο μια φορά, καλοκαίρι, για λάδια, φίλτρο και μου το παραδώσανε με αλλαγμένο το πλαίσιο της πινακίδας με άλλο, χειρότερο, και με δικιά τους διαφήμιση. γιου φάουλ!!!
εγώ δεν έχω πλαίσιο πινακίδας έτσι και αλλιώς και δεν μου βάλαν... τσάμπα διαφήμιση δεν κάνω ...
δεν νομίζω να είναι σοβαρός λόγος να απορρίψεις το συνεργείο...
FIAT FORUM