-
Ερώτηση:
O 1.8 με τα 131ps μπήκε στο punto hgt, στο barchetta, στο coupe και που αλλού;
Γενικά ήταν αξιόπιστος; Από κατανάλωση, μέτρια πράγματα απ'ότι βλέπω -
Στη Lybra (αν δεν κάνω λάθος ο ίδιος ήταν)...
Edit: Δεν πρόσεξα ότι το Punto το 'χες αναφέρει.
Γενικά φίλος που έχει Barchetta δεν έχει προβλήματα. Και ωραίο μοτεράκι. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ερώτηση:
Γενικά ήταν αξιόπιστος; Από κατανάλωση, μέτρια πράγματα απ'ότι βλέπωστην μπαρκετα
Και στο Stilo μπηκε.
Απο καταναλωση δεν τα παει και ασχημα στο πουντο με το ηλεκτρογκαζο,εγω ειχα ~7 μεση καταναλωση.Στην μπαρκετα που ηταν ντιζα εκαιγε πιο πολυ, ~ 8 .
Αξιοπιστος;Θα σου πω τι προβληματα ειχε και εσυ βγαζεις συμπερασμα:προβλημα με τον μεταβλητο οπως και στις AR (αν προσεχες και αλλαζες λαδια σωστα ομως δεν ειχες προβλημα ,εγω με αλλαγες καθε 10000χλμ χτυπησε στις 90000χλμ και τον αλλαξα),καποιες παρτιδες εκαιγαν λαδια απο λαθος ελατηρια στα πιστονια ,τα εφτιαχναν παντως εντος εγγυησης (μονο σε πουντο ειχε παρουσιαστει αν δεν κανω λαθος).
Κατι αλλο δεν θυμαμαι τωρα. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ερώτηση:
Γενικά ήταν αξιόπιστος; Από κατανάλωση, μέτρια πράγματα απ'ότι βλέπωοι κινητήρες 1,6 16v(105cv) και 1,8 λίτρων 16v (131cv) ανήκουν στην οικογένεια κινητήρων Fiat TC
Tους φορούσαν
delta II
dedra FL
lybra
punto II
barchetta
coupe
bravo/brava/marea Brasile
stilo
σήμερα συνεχίζουν την καριέρα τους υπό την επωνυμία e torq σε όλη τη γκάμα της Fiat brasile (GPunto,Siena,bravo,palio) -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
αυτο θα κανω παιδια, θα το τσεκαρω ανα χιλια χιλιομετρα,
αλλα γενικως πεστε μου ισχυει αυτο που ειπαν απο την εταιρια;
δηλαδη οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο στα καινουριας τεχνολογιας αμαξια να καινε λαδι;;;Να πεις στην εταιρια οτι αυτο ισχυει στα καινουριας τεχνολογιας δικα τους οχηματα ..............μην τα γενικευουμε τοοοοοσο πολυ αυτα τα πραγματα
-
Συμβαίνει σε πολύ περισσότερα αυτοκίνητα απ' ότι φαντάζεσαι. Σε πολλά νέα, ειδικά τουρμπάτα, μοτέρ είναι feature.
-
το ξερω φιλε μου το ξερω,αλλα δεν ηθελα να στοχοποιησω για να μην ξεκινησουμε τα γνωστα
απλα να καταλαβουν καποιοι οτι αλλο φυσιολογικη καταναλωση λαδιου 100-200ml απο αλλαγη σε αλλαγη και αλλο φριτεζα!εχω και την απορια αν στα καινουρια αυτοκινητα με τις χαμηλες εκμπομπες ρυπων οι μετρησεις ειναι με αυτες τις καταναλωσεις λαδιου -
Παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα punto μοντελο 2008 και μετα με 120+ ιππους.
Μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση εσωτερικα κ εξωτερικα ,αλλα δυστυχως δεν ξερω τι προβληματα εχει βγαλει και τι να προσεψω.
Το τελευταιο fiat που ειχα ηταν ενα punto gt του 1997 που το ειχα κρατησει μεχρι το 2003 και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.
Αληθεια το τελευταιο punto abarth ειναι αξιοπιστο;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αυτο θα κανω παιδια, θα το τσεκαρω ανα χιλια χιλιομετρα,
αλλα γενικως πεστε μου ισχυει αυτο που ειπαν απο την εταιρια;
δηλαδη οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο στα καινουριας τεχνολογιας αμαξια να καινε λαδι;;;Να πεις στην εταιρια οτι αυτο ισχυει στα καινουριας τεχνολογιας δικα τους οχηματα ..............μην τα γενικευουμε τοοοοοσο πολυ αυτα τα πραγματα
το δικό μου όχημα της ίδιας εταιρίας και με το πιο πιεσμένο μοτέρ δεν καίει σταγόνα ...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα punto μοντελο 2008 και μετα με 120+ ιππους.Μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση εσωτερικα κ εξωτερικα ,αλλα δυστυχως δεν ξερω τι προβληματα εχει βγαλει και τι να προσεψω.
Το τελευταιο fiat που ειχα ηταν ενα punto gt του 1997 που το ειχα κρατησει μεχρι το 2003 και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.
το αμπαρθ δεν έχει κανένα θέμα... αν είναι σε καλή κατάσταση το χτυπάς άνετα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το ξερω φιλε μου το ξερω,αλλα δεν ηθελα να στοχοποιησω για να μην ξεκινησουμε τα γνωστα
απλα να καταλαβουν καποιοι οτι αλλο φυσιολογικη καταναλωση λαδιου 100-200ml απο αλλαγη σε αλλαγη και αλλο φριτεζα!εχω και την απορια αν στα καινουρια αυτοκινητα με τις χαμηλες εκμπομπες ρυπων οι μετρησεις ειναι με αυτες τις καταναλωσεις λαδιουμπουρδολογία
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα punto μοντελο 2008 και μετα με 120+ ιππους.
Μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση εσωτερικα κ εξωτερικα ,αλλα δυστυχως δεν ξερω τι προβληματα εχει βγαλει και τι να προσεψω.
το αμπαρθ δεν έχει κανένα θέμα... αν είναι σε καλή κατάσταση το χτυπάς άνετα...
Τα υπολοιπα t-jet;
Σκεφτομαι και λογω κρισης να διαθεσω κατω απο 10000 και εχω βρει ενα του 2009 ,21000χλμ με 120 ιππους στα 8500€ . -
Και για τα υπόλοιπα δεν έχει ακουστεί κάτι μεμπτό ...
Για το 155αρη που φοράνε τα μιτο/αμπαρθ δεν Έχεις να φοβάσαι τπτ πέρα απο την τσίμπημενη του κατανάλωση -
απλα να καταλαβουν καποιοι οτι αλλο φυσιολογικη καταναλωση λαδιου 100-200ml απο αλλαγη σε αλλαγη και αλλο φριτεζα!εχω και την απορια αν στα καινουρια αυτοκινητα με τις χαμηλες εκμπομπες ρυπων οι μετρησεις ειναι με αυτες τις καταναλωσεις λαδιουμπουρδολογία
τι εννοεις;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι εννοεις;;;;
εννοώ οτι η κατανάλωση λαδιού σε συμπιεστά σύνολα (ειδικά της φιατ ) -που έχω πλήρη εποπτεία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας
-
εννοώ οτι η κατανάλωση λαδιού σε συμπιεστά σύνολα (ειδικά της φιατ ) -που έχω πλήρη εποπτεία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας
Και σε 1,2TSi και 1,4 TSi 122 ps δεν υπάρχει κατανάλωση λαδιού, τουλαχιστον όσων γνωρίζω προσωπικά (με αλλαγές λαδιών κάθε 15k). Γενικά βλέπω ότι πλέον τουρμπάκι δε σημαίνει και καταναλωση λαδιού στις μέρες μας, ιδίως για τα μικρά τουρμπάκια.
-
-
Πήγε στρατό και ξύρισε το μουστάκι;
-
-
Dodge C-Segment Sedan
Kλεφτές ματιές στο εσωτερικό.
Αλήθεια όλο αυτό το κρύσταλλο στον πίνακα οργάνων που συνεχίζει και στην οθόνη , δεν θα δημιουργεί απίστευτες αντανακλάσεις?
http://blogs.insideline.com/straightline/2011/12/spy-photos-dodge-c-segment-sedan-nee-hornet-interior-caught.html
FIAT FORUM