-
O λάμδα δεν συμμετέχει στην εκκίνηση του αυτοκινήτου, οπότε δεν προκάλεσε το πρόβλημα του να μην εκκινεί το αμάξι. Όπως διαπίστωσες και ο ίδιος, μάλλον αισθητήρας βολάν είναι. Εκτός και είναι καμιά γείωση ή πλεξούδα.
-
Χμμμ... ο αισθητήρας βολάν είναι καινούριος. Τεσπα, σε χίλια έχω λάδια-φίλτρα-μπουζί οπότε ρίχνω ένα καθάρισμα στο λ και βλέπουμε...
-
Φίλοι μου έχω ένα brava 1.25sx 99 μοντέλο. Φοράει τις μανήσιες ζάντες επάνω. Ήθελα να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, ποιο είναι το καρέ της ζάντας, αν μπορώ να βάλω από 14άρα που έχει 15αρά με 175/70 λάστιχο (αυτά τα λάστιχα φοράω στις 14άρες μου) και αν θα κόψει πολύ στις επιδόσεις, καθώς το μοτέρ εχει μόνο 82ps. Δηλαδή το 175/70/14 που έχω στις σιδερένιες θα μπει στις 15άρες; Στις δεκαπεντάρες ξέρω πως το καλύτερο είναι 195/50/15, αλλά με αυτά τα ελαστικά θα με κόψει πολύ γιατί έχω εμπειρία από το golf που είχα παλιότερα.
Σας ευχαριστώ. -
Καλησπέρα και απο εδω παιδές συγχαρητήρια για το Τopic έχουμε στήν κατοχή μας ενα Puntaki με 75000Km της μαμάς και έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματακια 1ον CITY,2ον ο δείκτης βεντζινής κάτι για Floter μας είπανε και ξέρεται πόσο θα στοιχήσουνε αυτά είναι MY2004 το αμάξι ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια για το Τopic.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Φίλοι μου έχω ένα brava 1.25sx 99 μοντέλο. Φοράει τις μανήσιες ζάντες επάνω. Ήθελα να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, ποιο είναι το καρέ της ζάντας, αν μπορώ να βάλω από 14άρα που έχει 15αρά με 175/70 λάστιχο (αυτά τα λάστιχα φοράω στις 14άρες μου) και αν θα κόψει πολύ στις επιδόσεις, καθώς το μοτέρ εχει μόνο 82ps. Δηλαδή το 175/70/14 που έχω στις σιδερένιες θα μπει στις 15άρες; Στις δεκαπεντάρες ξέρω πως το καλύτερο είναι 195/50/15, αλλά με αυτά τα ελαστικά θα με κόψει πολύ γιατί έχω εμπειρία από το golf που είχα παλιότερα.
Σας ευχαριστώ.Τα λαστιχα που εχεις ειναι για 14αρες και δεν μπορουν να μπουν σε 15αρες ζαντες.Κανενα λαστιχο δεν το κανει αυτο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα λαστιχα που εχεις ειναι για 14αρες και δεν μπορουν να μπουν σε 15αρες ζαντες.Κανενα λαστιχο δεν το κανει αυτο.Αυτό το κάνουν μόνο τα Durex, Duo, Trojan κλπ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα λαστιχα που εχεις ειναι για 14αρες και δεν μπορουν να μπουν σε 15αρες ζαντες.Κανενα λαστιχο δεν το κανει αυτο.
Αυτό το κάνουν μόνο τα Durex, Duo, Trojan κλπ...
-
Μήπως ξέρει κανένας, αν ο Multijet του Panda 4x4, πριν την έλευση του νέου μοντέλου, αναμένεται να έχει καμία αναβάθμιση, μέσα στο ΄11, π.χ να μπει αυτός των 95 ίππων ή να αποκτήσει βελτιωμένα χαρακτηριστικά;
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Μήπως ξέρει κανένας, αν ο Multijet του Panda 4x4, πριν την έλευση του νέου μοντέλου, αναμένεται να έχει καμία αναβάθμιση, μέσα στο ΄11, π.χ να μπει αυτός των 95 ίππων ή να αποκτήσει βελτιωμένα χαρακτηριστικά;Δεν πρόκειται.Ήδη το πετρελαιοκίνητο panda 4x4 εφοδιάζεται με τον 1,3mjet απόδοσης 69 και όχι 75 ίππων (που κινεί το 4x2)....γιατί στη δεύτερη περίπτωση θα ήταν δύσκολο το ομολογκάρισμά του ως Euro5.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σας ευχαριστώ.Τα λαστιχα που εχεις ειναι για 14αρες και δεν μπορουν να μπουν σε 15αρες ζαντες.Κανενα λαστιχο δεν το κανει αυτο.
Σε ευχαριστώ Bill33 για τη βοήθεια. Επίσης το καρέ πως το μετράμε; Βλέπω 4Χ100 ή 4Χ98. Πως θα βρω το καρέ στις ζάντες που έχει το brava;
-
4Χ98 ειναι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
4Χ98 ειναι.Σε ευχαριστώ pasxo
-
παιδες μηπως εχετε καμια φωτο του καινουριου μικρου τις fiat?το topolino που θα βγει το 2011.εχω ορισμενες απο τον κουμπαρο μου αλλα οχι σε ηλεκτρονικη μορφη και θα τις ηθελα πολυ για το pc
-
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
παιδες μηπως εχετε καμια φωτο του καινουριου μικρου τις fiat?το topolino που θα βγει το 2011.εχω ορισμενες απο τον κουμπαρο μου αλλα οχι σε ηλεκτρονικη μορφη και θα τις ηθελα πολυ για το pcΣε ποιό film όλα αυτά;
-
Εδώ...αρκετές σκηνοθετικές απόψεις
Youtube Video -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Youtube VideoToυ φωτοσοπά το κάγκελο.Το μόνο πραγματικό μοντέλο-μουλάρι που παρελαύνει στο κλιπάκι είναι αυτό της.....DR (DR1)
Tέλος πάντων.Το progetto topolino μπήκε στην κατάψυξη εδώ και πολλούς μήνες....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Youtube VideoToυ φωτοσοπά το κάγκελο.Το μόνο πραγματικό μοντέλο-μουλάρι που παρελαύνει στο κλιπάκι είναι αυτό της.....DR (DR1)
Tέλος πάντων.Το progetto topolino μπήκε στην κατάψυξη εδώ και πολλούς μήνες....
Alba .... καμιά πληροφορία για αντικαταστάτη του Bravo υπάρχει?
(ή βρίσκεται κι αυτό στον πάτο του καταψύκτη?) -
Alba .... καμιά πληροφορία για αντικαταστάτη του Bravo υπάρχει?
Mέχρι το 2013 έχουμε καιρό.
(ή βρίσκεται κι αυτό στον πάτο του καταψύκτη?)
To restyling του μοντέλου μπήκε στην κατάψυξη(και με την έλλειψη αδελφής έκδοσης sw ή crossover)...το Bravo κινδυνεύει να κλείσει την καριέρα του άδοξα (ήδη οι πωλήσεις του βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση ακόμα και στην ιταλική αγορά).
Eτομάζεται πάντως να κατακτήσει τη βραζιλιάνικη αγορά (λανσάρισμα του στα τέλη της χρονιάς).
http://autossegredos.com.br/wp-content/ ... voblog.jpg -
Kαταχραση διακιώματος ερωτήσεων...
Ο Bangle , έπιασε δουλειά? -
Kαταχραση διακιώματος ερωτήσεων...
Ο Bangle , έπιασε δουλειά?Όχι.Eπικεφαλής του CS παραμένει ο Ramacciotti.
To μάρμαρο της γενικότερης μέχρι σήμερα πολιτικής των πωλήσεων, θα πληρώσει ο μέχρι χθες παντοδύναμος, CEO των Fiat Auto και FiatLCV (και υπεύθυνος των πωλήσεων για όλες τις μάρκες της FGA),Lorenzo ''il magnifico' Sistino.
Στη θέση του μάλλον ο Andrea Formica (ex Ford Europe και Toyota).
FIAT FORUM