-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αλλο ενα φιατ που εκανε ποπ χωρις στοπ......εχω σχετικη εμπειρια
Ενταξει θα εμπιστευτουμε την εμπειρια σου (ή οποια υποθετω ειναι τεραστια)
Την επομενη φορα που θα αγορασω αμαξι, θα σε συμβουλευω.Σταματα ομως να αναπαραγεις σα κυμβαλον αλαλαζον οτι ακους. Γιατι, οτι και να ετυχε σε εσενα, δε σημαινει οτι ισχυει για ΟΛΑ τα Fiat, Lancia , Alfa Romeo κτλ.
Η διαιωνιση τετοιων αποψεων, αναλογα με τις 'εμπειριες' του καθε ενα ειναι
Nα σου εξηγησω τι εννοω:
Με πηρε προχθες τηλεφωνο μια φιλη που ψαχνεται για αυτοκινητο.
Εχει καταληξει μεταξυ Polo tsi και Fiesta 1.4. Φυσικα προτεινω το Polo (αν το Fiesta ηταν to 1.6 θα ηταν πιο δικαιη η συγκριση) και επιπλεον το Clio TCE.
Mε ρωτουσε περι αξιοπιστιας γιατι 'ειχε ακουσει' οτι η τουρμπινα του Golf χαλαει (αρα πιθανον και του Polo) τα παραθυρα πεφτουν και γενικα 'τα τουρμπο ειναι πιεσμενα'. Aπο την αλλη, 'ειχε ακουσει' πως τα Ford σκουριαζουν και αλλα πολλα ( ) ενω τα Clio και γενικοτερα τα Renault ειναι τα πλεον ζημιαρικα...Της απαντησα (μετα απο μερικα λεπτα που μου αραδιαζε 'τι εχει ακουσει') πως ετσι ειναι τα πραματα Καλυτερα να μην αγορασει αμαξι.
η εμπειρια μου ειναι απο 03' και συνεχιζει....ευτυχως δεν πληρωνω εγω,οποτε δεν ισχυει το ακουσα και το μου ειπανε αλλα το επαθα!!!
δυστυχως για την κατοχο του αυτοκινητου τωρα ειναι σε φαση να φτιαχνει γαι 2ρη φορα τα ιδια και οταν διαβαζω τετοια ποστ βλεπω οτι πολλοι φυσανε το γιαουρτι..... -
Δεν ήξερε να πάρει ένα Hyundai να σωθεί....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
η εμπειρια μου ειναι απο 03' και συνεχιζει....ευτυχως δεν πληρωνω εγω,οποτε δεν ισχυει το ακουσα και το μου ειπανε αλλα το επαθα!!!
Aπο τα εκατομμυρια αμαξια που κατασκευαστικαν μεταξυ 2003-2010, πρεπει να ειχες στην κατοχη σου παααρα πολλα Fiat για να εχει ισχυ ο ισχυρισμος ' αλλο ενα φιατ που εκανε ποπ χωρις στοπ' ή οι γενικοτητες του τυπου 'τα ταδε χαλανε'
Και δεν πιστευω να ειχες πανω απο...1 μοντελο στην κατοχη σου.
Σοβαρο δειγμα ,δε λεω.δυστυχως για την κατοχο του αυτοκινητου τωρα ειναι σε φαση να φτιαχνει γαι 2ρη φορα τα ιδια και οταν διαβαζω τετοια ποστ βλεπω οτι πολλοι φυσανε το γιαουρτι.....
Σε αυτο εξαρταται και ποιος το φτιαχνει.
Δε λεω οτι το Punto πχ ειναι τερας αξιοπιστιας, αλλα οτι χαλασε επισκευαστηκε σωστα και εκτοτε λειτουργει απροβληματιστα.Δυστυχως, προβληματικα αμαξια φτιαχνονται και θα συνεχισουν να φτιαχνονται ανεξαρτητα εταιριας. Μαλιστα εχω την εντυπωση πως τα πραματα θα χειροτερεψουν.
Αυτα τα αυτοκινητα εχουν μια συμπαθεια σε υποψηφιους κατοχους σαν εσενα. -
-
Οπως βλεπεις δε σε εχω παρει μονο εγω στο ψιλο..
Παρτε κορεατη να σωθειτε.. δε στριβει ,δε φρεναρει, βαριεσαι να το οδηγεις αλλα σιγουρα δε χαλαει..
-
αγαπητοι φιλοι δεν εχω τιποτα με τα φιατ . αυτο το επαναλαμβανω. ημουν προκατειλημενος ειναι η αληθεια. εως τις 13000 χλμ ημουν πολυ χαρουμενος. μαλιστα βελεγα οτι ηταν μ@@@@@ς αυτα που ακουγα. ομως μετα νατα-νατα. ειμαι 50 χρονων εχω αλλαξει 14 αυτοκινητα. ΠΟΤΕ δεν εχω μπει συνεργειο παρα μονον για σερβις. δεν ειμαι μηδενιστης ,λεω ετυχε. αλλα συνεχιζω να πιστευω αυτα που ακουγα ΠΑΝΤΟΥ.φιατ; μακρια.
τωρα λοιπον που εχω 28000 χλμ αναρωτιεμαι τι με περιμενει ακομα. μπορει και τιποτα. ολα καλα. -
ναι και εγω αμα ακουγα τους παντες που ελεγαν για τα ηλεκτρικα δεν θα ειχα ενα ομορφο φιατακια τωρα..
που το μονο προβλημα που μου εχει παρουσιασει ειναι στην κλειδαρια στο ντουλαπακι -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρτε κορεατη να σωθειτε.. δε στριβει ,δε φρεναρει, βαριεσαι να το οδηγεις αλλα σιγουρα δε χαλαει..
Ε ενταξει και εσυ υπερβολικος εισαι.
α ΠΟΤΕ δεν εχω μπει συνεργειο παρα μονον για σερβις. δεν ειμαι μηδενιστης ,λεω ετυχε. αλλα συνεχιζω να πιστευω αυτα που ακουγα ΠΑΝΤΟΥ.φιατ; μακρια.
τωρα λοιπον που εχω 28000 χλμ αναρωτιεμαι τι με περιμενει ακομα. μπορει και τιποτα. ολα καλα.Αφου ο ιδιος λες πως πιστευεις οτι ετυχε, γιατι συνεχιζεις να πιστευεις το 'μακρια απο Φιατ' ?
Μη το σκεφτεσαι. Οτι ειναι να γινει θα γινει. 'Φχαριστησου το αμαξι και αμα βγαλει τοσες πολλες βλαβες, το πουλας.
-
ΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
-
Καλή Ανάσταση φίλε μου σε σένα και σε όλους...
Πάντως, η γνώμη μου είναι να μην το δώσεις, απλά βρες ένα συνεργείο που να κατέχει το 'αθλημα' Fiat, ας μην είναι εξουσιοδοτημένο...φαντάζομαι και σε άλλες μάρκες το ίδιο είναι...αλλά μιλάω μόνο γιαυτά που ξέρω...
Τώρα να σου πω...ότι αυτοκίνητο του γκρούπ καινούργιο έχω αγοράσει δεν μου έτυχε κάτι...στα μετ/να είχα κάποια προβληματα, αλλά βρήκα και πως δημιουργήθηκαν και σε όλες τις φορές υπήρχε 'ματσολιά' απο κάποιον μαστρομήτσο...(Ιμιτασιόν ανταλλακτικά, λάθος ρυθμίσεις, λάθος συσφίξεις και άλλα πολλά). -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οπως βλεπεις δε σε εχω παρει μονο εγω στο ψιλο..Παρτε κορεατη να σωθειτε.. δε στριβει ,δε φρεναρει, βαριεσαι να το οδηγεις αλλα σιγουρα δε χαλαει..
και εγω εσενα αφου ποτε δεν εχεις οδηγησει κορεατικο αλλα ξερεις οτι δεν στριβουν και δεν φρεναρουν........οπως το χαλι το i30!!!!!!!(απο τα κορυφαια φρενα της κατηγοριας του)
εισαι για να εισαι τουλαχιστον ο αντιλογος.......... -
Τώρα το ι30 με τι το συγκρίνεις;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
που το μονο προβλημα που μου εχει παρουσιασει ειναι στην** κλειδαρια στο ντουλαπακι **
grande punto ε?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
που το μονο προβλημα που μου εχει παρουσιασει ειναι στην** κλειδαρια στο ντουλαπακι **
grande punto ε?
Αυτο δεν εχει κλειδαρια στην ταπα καυσιμων, δεν εχει λαμπακι στο ντουλαπακι, και θες να εχει και κλειδαρια? Ρε... πατε καλα ρε?
-
τις χειρολαβες ξεχασες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
grande punto ε?
Αυτο δεν εχει κλειδαρια στην ταπα καυσιμων, δεν εχει λαμπακι στο ντουλαπακι, και θες να εχει και κλειδαρια? Ρε... πατε καλα ρε?
Και τι εχειτελοσπαντων?????
-
grande punto ε?
δεν παμε καλα εδω βλεπω.. οταν βαλει καποιος το ss πακετο ας ερθει να μου πει τι δινει extra..
-
grande punto ε?
δεν παμε καλα εδω βλεπω.. οταν βαλει καποιος το ss πακετο ας ερθει να μου πει τι δινει extra..
Κλειδαρια σε ντουλαπακι μια φορα δεν εχει!!!
http://www.abarthpazaropoulos.gr/essees ... -punto.php -
grande punto ε?
Κλειδαρια σε ντουλαπακι μια φορα δεν εχει!!!
http://www.abarthpazaropoulos.gr/essees ... -punto.phpμεταχειρισμενο το πηρα εγω απο ιταλια δεν ξερω εαν εχει διαφορα με κατι αλλα το δικο μου εχει
παιζει και να ειναι πειραγμενο και να μην το ειχα παρει ειδηση ? -
μεταχειρισμενο το πηρα εγω απο ιταλια δεν ξερω εαν εχει διαφορα με κατι αλλα το δικο μου εχει
για την ακριβεια δεν εχω δει σε κανενα συγχρονο Fiat-Lancia να φοραει κλειδαρια!!! Τωρα η ειναι τπτ aftermarket, η ειναι spec για την ιταλικη αγορα...
FIAT FORUM