-
Εχω την εντυπωση οτι καποια ανταλλακτικα ανακατασκευαζει η ιδια η Fiat.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι καποια ανταλλακτικα ανακατασκευαζει η ιδια η Fiat.ολα η φιατ τα κανει...φερουν την εγγυηση της...
-
Για τα πούντο είναι όλα ανακατασκευής και έχουν προέλευση το αμάξι του Corsair. Ολα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι καποια ανταλλακτικα ανακατασκευαζει η ιδια η Fiat.
ολα η φιατ τα κανει...φερουν την εγγυηση της...
Aπλα το επισημαινω διοτι καποιος μπορει να πιστευει οτι 'ανακατασκευαζονται' απο κανα συνοικιακο μαστορα... (που δεν αποκλειεται βεβαια... )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τα πούντο είναι όλα ανακατασκευής και έχουν προέλευση το αμάξι του Corsair. Ολα. -
Το φυλλάδιο το πήρα από τον Τόλια στην Μεσογείων και είναι της μαμάς Fiat (after sales services), υπάρχει και αντίστοιχο της Lancia.
-
Πάντα ήξερα ότι θα αγόραζα ένα μικρό Fiat...
Τελικά είναι το Panda 100..._
-
Με τις υγείες σου σύντροφε...
-
-edit-
-
Παρων.Τιποτα συγκεκριμενο και τιποτα που να χαλαει και να ειναι πολυ ακριβο.Εφοσον θα το παρεις μτχ 10ετιας ομως ισως ζητησει καποια πραγματακια που και παλι εμενα δεν θα απετρεπαν απο την αγορα αυτου η οποιουδηποτε αλλου αυτοκινητου τετοιας χρονολογιας που θα ηθελα να παρω.Ο,τι αλλο θες,εδω ειμαι.
-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Έχει κάποιος συνφορουμίτης κάποιο απ' τα Bravo-Brava-Marea χρονολογίας '97-2000 ?
Είναι αξιόπιστο ή βγάζει τα γνωστά προβλήματα που έβγαζαν παλαιότερα τα Fiat (ηλεκτρικά κτλ.) ?Το είχα το 1999 και για δύο χρόνια, εδώθη για την 147...
Το δικό μου ήταν το 1242cc το 16βάλβιδο , έλεγε 82 άλογα, μα ήταν 87.
Να ξεκινήσω από το μοναδικό μειονέκτημα, αλλά σοβαρό...Είχε δυνατό σεβρό και μπλόκαρε τους μπροστινούς τροχούς για πλάκα...όσο και αν προσπαθούσες να το ρεγουλάρεις δεν γινόταν (ούτε ο κατανεμητής είχε πρόβλημα). Τά άλλα με abs δεν το είχαν σαν πρόβλημα, το δικό μου δεν είχε.
Συμπέρασμα: Να έχει οπωσδήποτε abs...
Βάζεις από το 97 έως το 2000. Μέχρι το 98 η μικρή έκδοση έβγαινε 1,4 - 70hp - 12 βάλβιδο.Απο το 99 και μετά το έκαναν 1,25 - 82hp - 16βάλβιδο (προτίμα αυτό, πηγαίνει καλύτερα και δεν καίει τίποτα).Τα 1,6 δεν είχαν αλλαγές, φορούσαν τον ίδιο κινητήρα με τoυς 103hp. (αλλά καίει)
Σε γενικές γραμμές είναι καλό αυτοκίνητο (πρόσεξε μην το πάρεις από κανέναν Κάγκουρα), αξιόπιστο, με πολύ καλό τιμόνι, οικονομικό (1242cc). -
Εγώ έχω 'αδερφάκι' Lancia Y 1,2/16V - 88hp.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο, παρ' όλα τα 90.000 σκληρά χιλιόμετρα (το πρώτο μισό το έκανε 1η-2α με τη μάνα μου) και τα υπόλοιπα 40.000 με εμένα στο τιμόνι.
Προβλήματα:
- Έμεινε από αμπραγιάζ στα 45.000 περίπου, αλλά η μάνα μου φημίζεται για το πατινάρισμα
- Αλλάχθηκε πέρισυ τρόμπα βενζίνης
- Διάφορα ήσσονος σημασίας και ασήμαντου κόστους μικροπροβληματάκια
Σε γενικές γραμμές, θα λυπηθώ πάρα πολύ αν το δώσουμε για χάρη της MiTo
-
-edit-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/driver_power_2007/207813/fiat_stilo.htmlΠου κολλαει αυτο ρε μπαρμπα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/driver_power_2007/207813/fiat_stilo.html
Που κολλαει αυτο ρε μπαρμπα;
Σαν την Κοκα κολα ,παει με ολα!
-
εχεις γινει πολυ κυνικος τριπολιτσωτη με τα χασκυ τελευταιως...i'm watchin' u
υγ. για το παιδι που ρωταει ηθελα να τον ρωτησω γιατι παει σε κατι τετοιο οπως το μαρεα και τα υπολοιπα..
-
Ελα; Εσυ γιατι πηγες σε κλιο;
-
Γιατί οι έξυπνοι οδηγούν Renault.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχεις γινει πολυ κυνικος τριπολιτσωτη με τα χασκυ τελευταιως...i'm watchin' u
FIAT FORUM