-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Άρα εκεί τους σπρώχνουν τα απομεινάρια της Ευρώπης...Δεν τους σπρώχνουν τίποτα.Η Fiat Automoveis στη Bραζιλία,είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο του ομίλου εκτός Ιταλίας και συναρμολογεί τα μοντέλα για την τοπική αγορά (το 1στα 3 αυτοκίνητα που πωλείται σήμερα στη Bραζιλία είναι Fiat)και την υπόλοιπη λατινική Αμερική.
Οι οικονομικές συνθήκες,οι ανάγκες,οι δυνατότητες και τα γούστα είναι πολύ διαφορετικά στη λατινική Αμερική ή στην Ασία από ό,τι στην Ευρώπη.Τα μοντέλα της βραζιλιάνικης Fiat δεν είναι κοινά με τα ευρωπαϊκά.Εκεί κάνουν καριέρα τα παγκόσμια αυτοκίνητα Palio,Siena,Linea....ενώ πωλείται ακόμα το Uno ως Mille.Τα μόνα κοινά μοντέλα με την ευρωπαϊκή γκάμα είναι τα Idea,GPunto,Stilo και τα ελαφρά επαγγελματικά. -
Είδα το 500 Abarth σε λευκό με 16άρες...
είναι τόσο όμορφο, που η σύζυγος αναφώνησε ότι θέλει να είναι το επόμενό της αυτοκίνητο!!Για όσους ξέρουν, συνετελέσθη ένα θαύμα , το οποίο θα φροντίσω να μετατρέψω σε πραγματικότητα κάποια στιγμή!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είδα το 500 Abarth σε λευκό με 16άρες...
είναι τόσο όμορφο, που η σύζυγος αναφώνησε ότι θέλει να είναι το επόμενό της αυτοκίνητο!!Για όσους ξέρουν, συνετελέσθη ένα θαύμα , το οποίο θα φροντίσω να μετατρέψω σε πραγματικότητα κάποια στιγμή!
Να μαντέψω; Ο πεθερός σου έχει Toyota Corolla, η σύζυγος έμαθε να οδηγεί σε Starlet (δώρο του μπαμπά... ) και τώρα οδηγεί Yaris, ενώ παρόλο που θα της άρεσε ένα Ypsilon, δεν θα το αγόραζε , γιατί όπως λέει ο μπαμπάς της (και πεθερός σου...),* 'είναι σάπια και χαλάνε, οι μαφιόζοι μόνον μακαρονάδες φτιάχνουν καλά...'*
-
Τα πράγματα είναι μάλλον χειρότερα!
Ο πεθερός μου είναι Οπελακιας που οδηγεί ένα Passat δίλιτρο, η γυναίκα μου έμαθε να οδηγεί σε Κόρσα πρώτης γενιάς και μέχρι να γνωριστούμε, τα μόνα αυτοκίνητα που ήταν σε θέση να ξεχωρίζει ήταν τα Vectra και τα Corsa!!
Ά, και οδηγεί Polo (δώρο του εμφανώς Γερμανόφιλου αυοκινητιστικά πεθερούλη μου), το οποίο εννοείται ότι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, που 'ποτέ δεν θα αλλάξει', και 'θα γεράσει μαζί της', και 'δεν είναι απίστευτα οικονομικό έ?', και 'δεν είμαστε άφρονες να καταστρέφουμε το περιβάλλον με αυτοκίνητα που συνέχεια πετάμε και αλλάζουμε χωρίς λόγο',και'θα αγοράσω μόνο υβριδικό από εδώ και πέρα' και 'μπλα μπλα' κλπ κλπΚατάλαβες Γρηγόρη μου, γιατί εντυπωσιάστηκα?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τα πράγματα είναι μάλλον χειρότερα!
Ο πεθερός μου είναι Οπελακιας που οδηγεί ένα Passat δίλιτρο, η γυναίκα μου έμαθε να οδηγεί σε Κόρσα πρώτης γενιάς και μέχρι να γνωριστούμε, τα μόνα αυτοκίνητα που ήταν σε θέση να ξεχωρίζει ήταν τα Vectra και τα Corsa!!
Ά, και οδηγεί Polo (δώρο του εμφανώς Γερμανόφιλου αυοκινητιστικά πεθερούλη μου), το οποίο εννοείται ότι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, που 'ποτέ δεν θα αλλάξει', και 'θα γεράσει μαζί της', και 'δεν είναι απίστευτα οικονομικό έ?', και 'δεν είμαστε άφρονες να καταστρέφουμε το περιβάλλον με αυτοκίνητα που συνέχεια πετάμε και αλλάζουμε χωρίς λόγο',και'θα αγοράσω μόνο υβριδικό από εδώ και πέρα' και 'μπλα μπλα' κλπ κλπΚατάλαβες Γρηγόρη μου, γιατί εντυπωσιάστηκα?
Κατάλαβα, αν και διαφωνώ: οι Toyotάκηδες, είναι σαφώς χειρότερη κατηγορία από τους γερμανόφιλους! Οι τελευταίοι θ'αγόραζαν όλες τις γερμανικές μάρκες (ακομη κι αν τα Polo φτιάχνονταν στην Πορτογαλία, λέω εγώ τώρα... ), οι Toyotάκηδες, ούτε καν Daihatsu που είναι ουσιαστικά Toyota δεν θ'αγόραζαν, γιατί 'μόνον τα Toyota είναι αυτοκίνητα...'
Πάντως, το δίχως άλλο εντυπωσιακή μεταστροφή! Κάνε την παραγγελία τώρα, όσο ακόμη είναι θερμή!
-
Τα συγχαρητήρια μου για το μακροχρόνιο πρόγραμμα εκαπίδευσης που επιτέλους απέδωσε καρπούς!
στις γιατρίνες με πόλο και γιάρις
-
[off topic] Γιατρίνα με Golf V 1,4 FυSαεΙ που βγήκε να κάνει προσπέραση σε επαρχιακή με 6η στο κιβώτιο και ψόφιο το μοτέρ λόγω στροφών σου κάνει; Πρέπει να έχασα κάπου στα 13 χρόνια σε εκείνη τη διαδρομή.[/off topic]
-
να τη γνωρισεις στον μπουγατσα...το ιδιο στυλ οδηγησης εχουν...
-
'Ευχομαι να μη μπει καμιά γιατρίνα στο φόρουμ γιατί όσο χάλια είναι στην οδήγηση και την επιλογή αυτοκινήτου, που να τις ακούσετε να γκρινιάζουν κιόλας
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να τη γνωρισεις στον μπουγατσα...το ιδιο στυλ οδηγησης εχουν...να σε πάω βόλτα να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος
-
Άλλος φοβόταν όταν πήγα να στρίψω το πάντα...
-
α και τρομαξα.. 'πηγες' να στριψεις το παντα,δεν το εστριψες....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλος φοβόταν όταν πήγα να στρίψω το πάντα...Νταξ, μιλάμε για εξτρίμ σπορτς
Για να μην είμαστε και τελείως οφφ τόπικ, έκανα μπρος πίσω τα εξάλτο μου (με 13Κ χλμ) και σε συνδυασμό με τα kyb, η ουρίτσα του πούντου έγινε ακόμα πιο χαρούμενη. Όχι τίποτα φοβερό, αλλα βοηθάει να έχει καλύτερη πρόσφυση η μούρη και να ανοίγει λίγο το πίσω μέρος υπό πίεση.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άλλος φοβόταν όταν πήγα να στρίψω το πάντα...
Νταξ, μιλάμε για εξτρίμ σπορτς
Για να μην είμαστε και τελείως οφφ τόπικ, έκανα μπρος πίσω τα εξάλτο μου (με 13Κ χλμ) και σε συνδυασμό με τα kyb, η ουρίτσα του πούντου έγινε ακόμα πιο χαρούμενη. Όχι τίποτα φοβερό, αλλα βοηθάει να έχει καλύτερη πρόσφυση η μούρη και να ανοίγει λίγο το πίσω μέρος υπό πίεση.
Αν και ειμαι κατα τον μπρος-πισω αλλαγων, μπορω να σου πω πως εκανες πολυ νωρις την αλλαγη! Τα Exalto να εισαι σιγουρος πως θα ειναι παλικαρια ως τα 40κ σιγουρα!
Σχετικα με την αλλαγη που εκανες... εχε χαρη Χαρη... που εχεις ESP γιατι μπορει να γινει υπερβολικα tail happy και να σε δαγκωσει. Εγω στα τελευταια των Exalto ημουν πολυ συχνα με αναποδο (δεν το επιδιωκα παντως)... ωραια αισθηση... αλλα... μπορουσε να παει εξαιρετικα στραβα. Ευτυχως για σενα εχεις Alpha Floor... εεε ESP!
-
Τα προηγούμενα τα τέλειωσα πολύ νωρίς, για αυτό και έκανα την αλλαγή. Ήδη με τα 13.000 είδα διαφορά, φαντάσου να τα άφηνα κι άλλο. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μου βγάλουν 40Κ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα προηγούμενα τα τέλειωσα πολύ νωρίς, για αυτό και έκανα την αλλαγή. Ήδη με τα 13.000 είδα διαφορά, φαντάσου να τα άφηνα κι άλλο. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μου βγάλουν 40Κ.Αποκλιεται να εισαι ποιο κανιβαλος απο μενα.... Εσυ ειδικα που και να θες να κανεις ταρζανιες δεν μπορεις πολλα πολλα....
-
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την εγγύηση της φίατ? είχα την εντύπωση πως είναι 2 χρόνια εργοστασιακή και επιπλέον άλλα 3 από την αντιπροσωπεία τα οποία καλύπτουν ότι ακριβώς και η εργοστασιακή.Φίλος όμως που θέλει να αντικαταστήσει χαλασμένο γρύλο στο παραθυρο της πόρτας του οδηγού μου λέει ότι στη φίατ του είπαν πως το συγκεκριμένο εξάρτημα είχε μόνο την εργοστασιακή εγγύηση των 2 χρόνων .
Τι ισχύει τελικα?? -
Η συμβαση δεν αναφερει λεπτομερειες?
-
Προχθές διάβασα την σύμβαση της επέκτασης εγγύησης της Fiat, μαζί με τον πωλητή... Δεν βρήκαμε να εξαιρεί κάτι. Ο φίλος δεν έχει κάνα χαρτί στο χέρι του??
-
Αυτά πήγε να κανονίσει παιδιά πριν 2 ώρες .Χωρίς να έχω δει εγώ προσωπικά τα χαρτιά του , ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν αναγράφει να εξαιρείται κάτι .Λογικά το απόγευμα θα έχω νέα και σίγουρα θα τα αναφέρω .Πέρα από την εξέλιξη της μεμονωμένης υπόθεσης νομίζω υπάρχει και γενικό ενδιαφέρον.
FIAT FORUM