Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τα πράγματα είναι μάλλον χειρότερα!
Ο πεθερός μου είναι Οπελακιας που οδηγεί ένα Passat δίλιτρο, η γυναίκα μου έμαθε να οδηγεί σε Κόρσα πρώτης γενιάς και μέχρι να γνωριστούμε, τα μόνα αυτοκίνητα που ήταν σε θέση να ξεχωρίζει ήταν τα Vectra και τα Corsa!!
Ά, και οδηγεί Polo (δώρο του εμφανώς Γερμανόφιλου αυοκινητιστικά πεθερούλη μου), το οποίο εννοείται ότι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, που 'ποτέ δεν θα αλλάξει', και 'θα γεράσει μαζί της', και 'δεν είναι απίστευτα οικονομικό έ?', και 'δεν είμαστε άφρονες να καταστρέφουμε το περιβάλλον με αυτοκίνητα που συνέχεια πετάμε και αλλάζουμε χωρίς λόγο',και'θα αγοράσω μόνο υβριδικό από εδώ και πέρα' και 'μπλα μπλα' κλπ κλπ
Κατάλαβες Γρηγόρη μου, γιατί εντυπωσιάστηκα?
Κατάλαβα, αν και διαφωνώ: οι Toyotάκηδες, είναι σαφώς χειρότερη κατηγορία από τους γερμανόφιλους! Οι τελευταίοι θ'αγόραζαν όλες τις γερμανικές μάρκες (ακομη κι αν τα Polo φτιάχνονταν στην Πορτογαλία, λέω εγώ τώρα... ), οι Toyotάκηδες, ούτε καν Daihatsu που είναι ουσιαστικά Toyota δεν θ'αγόραζαν, γιατί 'μόνον τα Toyota είναι αυτοκίνητα...'
Πάντως, το δίχως άλλο εντυπωσιακή μεταστροφή! Κάνε την παραγγελία τώρα, όσο ακόμη είναι θερμή!