-
Το αστείο είναι ότι έχει A/C και το επίσης αστείο είναι ότι πιο σημαντικό είναι το υδραυλικό.
Τι το καλό έχει δηλαδή μια έκδοση χωρίς υδραυλικό...και γιατί ακόμα και τα πιο φθηνά ματίζ έχουν υδραυλικό? Γιατί δηλαδή να πάρει κάποιος το Πάντα χωρίς υδραυλικό στη τιμή του Ματίζ/Άτος με υδραυλικό για αυτοκίνητο πόλης που το χρειάζεσαι στο παρκάρισμα?
Η άποψή μου είναι ότι εν έτη 2007 ΔΕΝ πρέπει καν να υπάρχει έκδοση χωρίς τα βασικά πλέον πράγματα...όπως το υδραυλικό τιμόνι.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το αστείο είναι ότι έχει A/C και το επίσης αστείο είναι ότι πιο σημαντικό είναι το υδραυλικό.Τι το καλό έχει δηλαδή μια έκδοση χωρίς υδραυλικό...και γιατί ακόμα και τα πιο φθηνά ματίζ έχουν υδραυλικό? Γιατί δηλαδή να πάρει κάποιος το Πάντα χωρίς υδραυλικό στη τιμή του Ματίζ/Άτος με υδραυλικό για αυτοκίνητο πόλης που το χρειάζεσαι στο παρκάρισμα?
Η άποψή μου είναι ότι εν έτη 2007 ΔΕΝ πρέπει καν να υπάρχει έκδοση χωρίς τα βασικά πλέον πράγματα...όπως το υδραυλικό τιμόνι.
Για να σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο...
'Καλά, είναι μ@λ@κες αυτοί στην BMW; Δίνεις 40Κ -
Aυτος που ζητησε απο το λιζινγκ καποια αυτοκινητα δεν εβαλε καποιες μινιμουμ προδιαγραφες?
-
Προφανώς και φταίει η ΦΙΑΤ λοιπόν που βγάζει τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ βασική έκδοση...
Όσο φταίει και η BMW, φαντάζομαι, που βγάζει 316
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Προφανώς και φταίει η ΦΙΑΤ λοιπόν που βγάζει τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ βασική έκδοση...
Όσο φταίει και η BMW, φαντάζομαι, που βγάζει 316
+1
-
...
Δεν ήταν απόφαση του αφεντικού...αλλά της εταιρίας leasingΑπό σήμερα (που σήμερα τα πήραμε) μάλιστα κοιτάζουν να τα αλλάξουν. Μη κατηγορείτε άσχετους ανθρώπους...δε φταίει αυτός...αφού αν ήθελε κάτι φθηνό δε θα έπαιρνε Panda...αλλά κάποιο ματίζ/άτος κλπ.
Προφανώς και φταίει η ΦΙΑΤ λοιπόν που βγάζει τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ βασική έκδοση...εσύ γιατί το παίρνεις τόσο προσωπικά δε καταλαβαίνω?
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το συλλογισμό σου όσο και αν προσπαθώ
Γιατί φταίει η Fiat που ο υπεύθυνος προμηθειών ή δε ξέρω γω ποιός άλλος υπάλληλος της εταιρίας σου δεν έκανε καλά τη δουλειά του;
Ακόμα και σε περιπτώσεις μαζικών leasing ο πελάτης ορίζει το προϊόν και όχι η εταιρία leasing. Όπως ένας ιδιώτης πάει στην αντιπροσωπεία και επιλέγει για το νέο του αυτοκίνητο τα αξεσουάρ-χαρακτηριστικά που επιθυμεί, έτσι έπρεπε να πράξει και ο υπεύθυνος για την παραγγελία των Panda. Το ότι έκλεισε μια συμφωνία χωρίς να ξέρει τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων είναι δικό του πρόβλημα και όχι της Fiat.Πιθανόν αν 'αγοράστηκαν' πολλά Panda μαζί να υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα μόνο αυτής της έκδοσης, χωρίς υδραυλικό τιμόνι δηλαδή, και πάλι όμως η λανθασμένη επιλογή είναι πρόβλημα της εταιρίας σου και όχι της Fiat.
EDIT:
Τώρα διάβασα αυτό:
Μα το πρόβλημα δεν είναι εκεί...δεν είναι τι τελικά επέλεξε (που βασικά έγινε μπέρδεμα με την εταιρία leasing και μας έστειλαν αυτά)...αλλά η απαράδεκτη βασική έκδοση του Panda...that's the point!
Εγώ δε βρίσκω τίποτα μεμπτό στο ότι η Fiat βγάζει και έκδοση χωρίς υδραυλικό τιμόνι. Κανένας δεν υποχρεώνεται να την αγοράσει...
Όποιος θέλει δίνει 450 -
Δεν νομιζω οτι οταν κανανε το deal με την εταιρια leasing δεν ηξερε ο boss σου την εκδοση η το τι ειχε σαν εξοπλισμο.. Αν δεν ηξερε πες μου να στειλω κατι επιταγουλες να βαλει απο μια υπογραφουλα..
Με τον καιρο θα το εκτιμησεις παντως θα δεις..
επειδη εχω οδηγησει ολα τα μικρα με εξαιρεση το picanto ολα τ αλλα ειναι.... αστα. -
Δεν γνώριζε κανείς τι έχει αυτή η έκδοση.
Κοιτάμε να δούμε τι θα κάνουμε...αλλά ήδη μας καθυστέρησαν 3 μήνες για να μας τα φέρουν...και τελικά μας έφεραν αυτά.
Σήμερα θα το παραλάβω εγώ.
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει και πολύ...επειδή έχω προσωπικό αυτοκίνητο...απλά το βλέπω εντελώς χαζό και ανούσιο να υπάρχει εν έτη 2007 αυτοκίνητο χωρίς υδραυλικό τιμόνι. Δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν για μια έκδοση η ΦΙΑΤ να βγάζει άλλο άξονα μπροστά χωρίς υδραυλικό...και πως είναι αυτό οικονομικό μάλιστα.
Τέλοσπαντων...με καλύψατε όλοι πάντως. Μόλις το παραλάβω...θα πω εντυπώσεις.
-
Δεν γνώριζε κανείς τι έχει αυτή η έκδοση.http://www.fiat.gr
Έχει τα πάντα μέσα -
δεν το έχω οδηγήσει χωρίς υδραυλικό... αλλά ίσως να μην το χρειάζεσε και τόσο όσο νομίζεις..
π.χ. Η Lotus Elise δεν έχει υδραυλικό τιμόνι....
-
To Bravo είναι πανέμορφο...και ωραία διαφήμιση!
-
Νέα έλλειψη...πίσω υαλοκαθαριστήρα...
Υ.Γ. Άλλο το Elise...και άλλο το Panda...και για άλλους λόγους δεν έχει υδραυλικό το Elise...τα καρτ έχουν υδραυλικό τιμόνι για παράδειγμα??? Ένα city-car ΠΡΕΠΕΙ να έχει .-
-
Νέα έλλειψη...πίσω υαλοκαθαριστήρα...Αγοράσατε καμιά μισοτελειωμένη έκδοση μάλλον.
-
Το έφερα τώρα σπίτι.
Εντάξει...τελικά το τιμόνι δεν είναι όσο κακό όσο ακούγεται...εν κινήσει είναι ΟΚ...αλλά στάσιμο είναι...χάλι μαύρο!!!
Έχει καλό γκάζι πάντως...πάει καλά δηλαδή...δε σέρνεται εν συγκρίσει με το Ματίζ. Έχει επίσης καλό τιμονάκι από αίσθηση (αυτό έλειπε...δεν έχει υποβοήθηση).
Πάντως από το εργοστάσιο δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα...έχει μια τάπα στο πίσω παρ-πριζ και ο διακόπτης δεν έχει επιλογή για πίσω υαλοκαθαριστήρα.
Είναι η έκδοση Actual μωρέ...που δεν έχει τίποτα.
Βασικά δε με νοιάζει και πολύ...δόξω το Θεό αυτοκίνητο έχω...και αυτό για τη πόλη και για ψώνια κλπ είναι μια χαρά...το χώνεις όπου βρεις...αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έβαζε έστω το υδραυλικό τιμόνι η ΦΙΑΤ.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι το Πάντα είναι πιο...'αυτοκίνητο' από τα Ματίζ/Άτος/Πικάντο κλπ...ποιοτικά μέσα είναι χάλια...αλλά το ίδιο είναι και τα άλλα.
Τέλος...μου έλειψε η αίσθηση του αναλογικού και μη ηλεκτρονικού γκαζιού...
-
Kleinwagen: Mercedes verhandelt mit Fiat
Bei der Suche nach einem Partner fόr die Entwicklung der nδchsten
Generation der Einstiegsmodelle A- und B-Klasse verhandelt
Mercedes-Benz
nicht nur mit BMW, sondern auch mit dem italienischen Hersteller Fiat.http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... _15086.hbs
-
Ο χρήστης grtarifas έγραψε:
Kleinwagen: Mercedes verhandelt mit FiatBei der Suche nach einem Partner fόr die Entwicklung der nδchsten
Mercedes-Benz
nicht nur mit BMW, sondern auch mit dem italienischen Hersteller Fiat.http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... _15086.hbs
-
Ο χρήστης grtarifas έγραψε:
Kleinwagen: Mercedes verhandelt mit FiatBei der Suche nach einem Partner fόr die Entwicklung der nδchsten
Mercedes-Benz
** ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ...**
ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ με τη Fiat βρίσκεται η Daimler AG, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Auto Motor und Sport, για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο εταιρειών στην ανάπτυξη των δεύτερης γενιάς μοντέλων A-class και B-class.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο διευθύνων σύμβουλος της Daimler έχει μιλήσει προσωπικά με τον ομόλογό του στην Fiat, σχετικά με την έναρξη μιας συνεργασίας, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει τη γερμανική εταιρεία να μειώσει το κόστος κατασκευής αυτοκινήτων μεσαίου κυβισμού.
Από την άλλη πλευρά, η τεχνογνωσία της Daimler στην κατασκευή των οχημάτων αυτής της κατηγορίας θα μπορούσε να ωφελήσει και την ιταλική εταιρεία.
Εκπρόσωπος της Fiat αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.
(απο Ναυτεμπορικη...)
-
Ωραια... να ανταλλαξουν τεχνολογια, ετσι ωστε το Bravo 3 να ανατρεπεται ευκολα, και η Mercedes να γινουν τριζατες...
-
corsair
Danke se!!! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ωραια... να ανταλλαξουν τεχνολογια, ετσι ωστε το Bravo 3 να ανατρεπεται ευκολα, και η Mercedes να γινουν τριζατες...Επίσης να είναι και ευκολοδούλευτα και φτηνά στη συντήρηση...πχ θες να αλλάξεις συμπλέκτη, κατέβασε μηχανή-κιβώτιο, θες να αλλάξεις μίζα, κατέβασε μηχανή-κιβώτιο, θες να αλλάξεις τον συμπιεστή του AC,κατέβασε μηχανή-κιβώτιο....
FIAT FORUM