-
Τι αμορτισέρ έχουμε δοκιμάσει σε punto sporting; Θέλω να αλλάξω τα δικά μου και ψάχνομαι. Λέω να κατευθυνθώ προς τα record sp. Τα koni τα κίτρινα έχω ακούσει οτι είναι πολύ σκληρά για το ήδη κουτσουρο αμάξι μας.
Κάτι άλλο σε λογικό κόστος; (300-400ευρω) -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά, αναμένεται έκδοση με 150hp του T-Jet; Έχει κανείς μήπως πληροφόρηση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει, καθώς και για την εκτιμώμενη τιμολογιακή διαφορά σε σχέση με το 120hp;Ο πωλητης στην Fiat μου ειπε οτι το 150 θα κυκλοφορησει τελος του χρονου αρχες του 2008..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα koni τα κίτρινα έχω ακούσει οτι είναι πολύ σκληρά για το ήδη κουτσουρο αμάξι μας.
Κάτι άλλο σε λογικό κόστος; (300-400ευρω)Ετσι ειναι...
Μακρια απο τα ΚΟΝΙ...εγω θα εβαζα Bilstein! -
Τι αμορτισέρ έχουμε δοκιμάσει σε punto sporting; Θέλω να αλλάξω τα δικά μου και ψάχνομαι. Λέω να κατευθυνθώ προς τα record sp. Τα koni τα κίτρινα έχω ακούσει οτι είναι πολύ σκληρά για το ήδη κουτσουρο αμάξι μας.
Κάτι άλλο σε λογικό κόστος; (300-400ευρω)Της κοπελας μου εχει group N+ bilstein (καλα το λεω? )
Στριβει παρα πολυ καλα, δεν πολυκοπαναει αλλα χοροπηδαει λιγο με πολλα.
-
Κάτι άλλο σε λογικό κόστος; (300-400ευρω)Ολόιδια ερώτηση κι από μένα, για πείτε κάνα σχόλιο (μόνο δε με πολυενδιαφέρει το κόστος, οπότε αν έχετε και πιο ακριβές προτάσεις ρίξτε τις στο τραπέζι)...Μπορούμε να πετύχουμε κάποια βελτίωση στην άνεση χωρίς να κάνουμε το αυτοκίνητο βάρκα?
Χάρη τι έγινε με εκείνη την 'αναβάθμιση' από τη Fiat που έπαιρναν τηλέφωνο, πήγες? την έκανες? τι ήταν, έμαθες?
-
εγω ειχα βαλει bilstein sport 500€.
Γενικα πολυ καλο, στην αρχη λιγο καλυτερη αποσβεση απο το μαμα,
πολυ καλυτερα τωρα που εχει και 65.000km.
Μου φανηκε οτι στο οριο εχασε λιγο την ουδετεροτητα του σε σχεση με το μαμα.(ισως λιγο πιο μαλακης πισω αναρτησης) αλλα και παλι στριβει πολυ καλα.
Δουλευει καλα και με τα eibach που εβαλα αργοτερα. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κάτι άλλο σε λογικό κόστος; (300-400ευρω)Ολόιδια ερώτηση κι από μένα, για πείτε κάνα σχόλιο
Εσενα δε σου απανταμε στην ερωτηση!
Να μαθεις!
Που τα βρισκεις ολα στο quiz! -
Κάτι άλλο σε λογικό κόστος; (300-400ευρω)Ολόιδια ερώτηση κι από μένα, για πείτε κάνα σχόλιο (μόνο δε με πολυενδιαφέρει το κόστος, οπότε αν έχετε και πιο ακριβές προτάσεις ρίξτε τις στο τραπέζι)...Μπορούμε να πετύχουμε κάποια βελτίωση στην άνεση χωρίς να κάνουμε το αυτοκίνητο βάρκα?
Χάρη τι έγινε με εκείνη την 'αναβάθμιση' από τη Fiat που έπαιρναν τηλέφωνο, πήγες? την έκανες? τι ήταν, έμαθες?
Το πήγε ο πατέρας μου όσο έλειπα (ποιός του είπε να ανακατευτεί δεν ξέρω, ήθελε να φτιάξει το esp ) και το 'βάλαν στο μηχάνημα'. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβα.
Το esp μου δουλεύει όποτε να ναι. Πάντως προχθές που ήταν on, μου έσπασε τα νεύρα. Μετά από λίγο βγήκε off ομως.Νομίζω πως μια πολύ καλή πρόταση είναι τα koni fsd. Καμία σχέση με τα απλά, λένε. Κάνουν κάτι περίεργα αυτορυθμιζόμενα και άλλα μαγικά (δεν ξέρω τι, αλλά λένε καλά λόγια γενικά). Κόστος γύρω στο 700άρι.
-
Πριν 3 μήνες άλλαξα τα μαμά από το ΜkIIa Sporting που έχω και έβαλα De Carbon. Μάλιστα τα απλά, όχι τα πιο σκληρά. Τα περίμενα χειρότερα. Δεν κοπανάει πια όπως πριν (όχι ότι με ενοχλούσε κιόλας), στρίβει μια χαρά χωρίς μεγάλες κλίσεις και είναι πιο προοδευτικό στις αντιδράσεις, ιδίως του πίσω άξονα. Το κόστος πολύ χαμηλό, περίπου 250€. Από διάρκεια ζωής θα σας γελάσω αλλά εν προκειμένω δε με ενδιέφερε λόγω επικείμενης πώλησης...
Όποιος θέλει να ψάξει για πληροφορίες στο νετ ας έχει υπ' όψη του πως η De Carbon ανήκει πλέον στην αμερικανική Delphi. Οι πιο πολλές αναφορές στο γουγλ πάντως έχουν να κάνουν με τις ένδοξες μέρες που φορούσαν τα εν λόγω αμορτισέρ οι Fulvia. -
Ωραία!
-
Ψάχνω για εξουσιοδοτημένο συνεργείο στη Πάτρα, φτηνό και τίμιο. Για service το θέλω μιας που τώρα που άλλαξε μεριά η αντιπροσωπεία δε βολεύει καθόλου. Για δώστε τα φώτα σας.
-
Michael Amott σε φωναζουν... Πες στο παιδι που ακριβως ειναι εκει στην Αρεθα το συνεργειο...
-
Aυτά τα Fiat είναι αηδία...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Aυτά τα Fiat είναι αηδία... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aυτά τα Fiat είναι αηδία...
μπερδεύτηκε...για το i30 ήθελε να γράψει...
-
τι γελατε ρε?
εχετε δοκιμασει να δαγκωσετε Φιατ και σας αρεσε?
αηδια ειναι!
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι γελατε ρε?εχετε δοκιμασει να δαγκωσετε Φιατ και σας αρεσε?
αηδια ειναι!
(πρεπει να σταματησω να κυλιεμαι στο πατωμα ,ειναι ανθυγιεινό )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι γελατε ρε?
εχετε δοκιμασει να δαγκωσετε Φιατ και σας αρεσε?
αηδια ειναι!
(πρεπει να σταματησω να κυλιεμαι στο πατωμα ,ειναι ανθυγιεινό )
ε τότε μπες στην ανοικτή μπανιέρα σου...
-
Υπάρχει κανένα Fiat που να έχει 7 χρόνια εγγύηση σαν το cee'd ;
FIAT FORUM