-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν δουλεύω στην Φιλαδέλφεια dali.Σε αντιπροσωπεία δουλεύω και αυτά που εδώ γράφονται τα βρίσκω μπροστά μου κάθε μέρα.
Εγκρίσεις για πέρα από τα χρόνια εγγύησης και όχι 'μαγκιές' όπως λες γίνονται μόνο με την έγκριση της κεντρικής αντιπροσωπείας αλλά άμα δεν ζητήσει το μαγαζί για λογαριασμό του πελάτη τίποτα τι 'μαγκιά' να γίνει αύτή που δεν ξέρει η αντιπροσωπεία;
Πολλές φορές λοιπόν η κεντρική αντιπροσωπεία ζητάει και από το μαγαζί που έχει κάνει αίτηση για παραπάνω συμμετοχή σε εγγύηση (εκτός χρονικών ορίων φυσικά) και την δική του συμμετοχή στην δαπάνη (του μαγαζιού δηλαδή).
Αν λοιπόν το μαγαζί δεν δεχτεί να συμμετάσχει και ο πελάτη κάνει παράπονα στην κεντρική αντιπροσωπεία τότε του δείχνουν την έγκριση που υπάρχει και που προυποθέτει και την συμμετοχή του μαγαζιού και ξεμπροστιάζουν το μαγαζί και καλά κάνουν για μένα.
Αυτό βέβαια συμβαίνει για μεγάλες ζημιές και εν τέλει το μαγαζί δεν χάνει ακόμα και αν συμμετάσχει.Και πάλι κέρδος έχει.
Εν κατακλείδι
Διαλέξτε τα μαγαζιά που πάτεΠες μου λοιπόν φίλε μου τί έπρεπε εγώ να κάνω και πώς να προστατευθώ? Να κάνω ολόκληρη μανούρα στο μαγαζί για κάτι που δεν υφίσταται επισήμως? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, με τί μούτρα θα πάω εγώ να ζητήσω κάτι που η ίδια η Ρενώ δεν παραδέχεται ότι δίνει παρά μόνο σε κατ' ιδίαν συζητήσεις (και ούτε) ή μέσα σ' ένα φόρουμ?
Λες επίσης ότι αυτή η έξτρα αυτή 'μαγκιά' (επιμένω στον όρο διότι αυτό θεωρώ ότι συμβαίνει) γίνεται για μεγάλες ζημιές. Άρα λοιπόν, για ένα μικρούλι αισθητήρα δεν είχα εκ των πραγμάτων καμμία τύχη!
Αυτο το διαλέξτε τα μαγαζιά που πάτε, μου θυμίζει λίγο τον κάθε υπουργό που προτείνει στους καναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς. Μένω Πειραιά και αρχικά πήγα 1-2 φορές Φιλαδέλφεια. Μιλάμε για μέρα ολόκληρη χαμένη για να πας εκεί, είτε παίρνεις άδεια απ' τη δουλειά είτε λες 'κύριοι συγνώμη, θα λείψω για 1-2 ώρες το πρωί και άλλες 1-2 ώρες πριν σχολάσω μια και 4 η ώρα κλείνει το σέρβις'. Μετά πήγα άλλες 2-3 φορές Γλυφάδα, άλλη μια μέρα ολόκληρη χαμένη. Τελικά κατέληξα στην Πειραιώς και βρήκα εν μέρει την υγειά μου.
Πώς διάολο θα βγάλω άκρη λοιπόν? Κι όχι τίποτα άλλο αλλά λόγω του κουβά, θα έχανα και το πλοίο και άντε μετά να με πιστέψουν στη δουλειά ότι δεν παρακοιμήθηκα. Στο τέλος θα με διώξουν ρε λόγω της Ρενώ, αν είναι δυνατόν! Ήδη δλδ με στραβοκοιτάνε που κάθε τρεις και λίγο 'πρόβλημα'.
@adis4gr
Έχεις δίκιο ρε φίλε, απλά μετά και τη γέννηση ενός παιδιού και όλα τα έξοδα, το να πουλήσεις αυτοκίνητο είναι μεγάλη πληγή... -
Εδω λοιπόν ξεχωρίζουν οι αντιπροσωπίες από τις ... 'αντιπροσωπίες'
Θα μπορούσε η κεντρική αντιπροσωπεία να απαιτεί αυτοκίνητα αντικατάστασης απο τους dealer της σε ικανό αριθμό για τους πελάτες της κι όχι να κλείνεις τηλεφωνικό ραντεβού για να υπάρχει τέτοιο αυτοκίνητο.Σε περίπτωση έκτακτης βλάβης δεν ισχύουν τα ραντεβού , κύριοι!
Επίσης θα έπρεπε στην Αθήνα τουλάχιστον να υπάρχει συνεργείο ανοικτό μέχρι τις 10 η ώρα το βράδυ.Δεν είμαστε αργόσχολοι οι πελάτες της Renault.Επομένως θα μπορούσε κάποιος να επισκευάσει το αμάξι του κι εκτός ωραρίου εργασίας. -
dali δεν μπορού να καλυφθούν όλα μέσα στις εγγυήσεις.Μερικά πράγματα με τον καιρό θα χαλάσουν από την χρήση.
Προτομότερο είναι να κάνεις στον πελάτη μία έκπτωση μέχρι εκεί που θα τον κάλυπτε η αντιπροσωπεία και όλα θα ήταν καλα.
Εγώ αυτό θα έκανα.
Εγώ ξέρω παρα πολλές περιπτώσεις που καλύψαμε πελάτες εκτός εγγύησης και μάλιστα πολλές φορές με ζημιές από δικές του παραλείψεις.
'Μαγκιές' κλπ συγνώμη αλλά δεν τα καταλαβαίνω.
Προτιμώ να λέω ότι κάνω την δουλειά μου καλύτερα από κάποιους άλλους που ή εν θέλουν ή και δεν ξέρουν γιατί και αυτό ισχύει.Θα σου πω χτεσινό περιστατικό που το ξέρω από την πλευρά του πελάτη που είναι κολλητός μου φίλος από την Πάτρα για να δεις ότι το πράγματικά δουλεύει η κάλυψη πέρα από τα επίσημα χρόνια.
Laguna II 1600
Ο ιμάντας εκεντροφόρου πήδηξε δόντι στην τροχαλία κάρφωσε βαλβίδες και έκανε και μία ζημιά στο καπάκι που επισκευαζόταν.
Σε πληροφορώ ότι θα του αλλάξουν εκτός των άλλων και το καπάκι και σε κόστος επισκευής που θα φτάσει κοντά στα 3500 ευρώ (τιμές λιανικής) δεν θα βάλει ούτε ένα λεπτό του ευρώ.
Ηλικία αυτοκινήτου 3+ χρόνια , χλμ περίπου 75000.
Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και έγινε στην περιοχή των Πατρών πριν από δύο μέρες.Μην βιαστούν μερικοί να που ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ζημιά.Θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά θα τους πω ότι θα κουράστεί το χέρι μου να γράφω για ανάλογες σε βάρος ζημιές από άλλες μάρκες αυτοκινήτων που μου περιγράφουν συνάδελφοι που δουλεύουν στα συνεργεία τους και λόγω της δουλειάς μου μιλάω συχνά πυκνά μαζί τους.
-
Laguna II 1600
Ο ιμάντας εκεντροφόρου πήδηξε δόντι στην τροχαλία κάρφωσε βαλβίδες και έκανε και μία ζημιά στο καπάκι που επισκευαζόταν.
Σε πληροφορώ ότι θα του αλλάξουν εκτός των άλλων και το καπάκι και σε κόστος επισκευής που θα φτάσει κοντά στα 3500 ευρώ (τιμές λιανικής) δεν θα βάλει ούτε ένα λεπτό του ευρώ.
Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και έγινε στην περιοχή των Πατρών πριν από δύο μέρες.Μην βιαστούν μερικοί να που ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ζημιά.Θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά θα τους πω ότι θα κουράστεί το χέρι μου να γράφω για ανάλογες σε βάρος ζημιές από άλλες μάρκες αυτοκινήτων που μου περιγράφουν συνάδελφοι που δουλεύουν στα συνεργεία τους και λόγω της δουλειάς μου μιλάω συχνά πυκνά μαζί τους.
Καμμία αντίρρηση, αλλά για να λειτουργεί αυτό και ψυχολογικά για τον υποψήφιο (ή νυν) πελάτη σε σχέση και με τον ανταγωνισμό, δεν δίνουν μια 5ετή εγγύηση για να τελειώνουμε ;
-
Ηδη η LAGUNA έχει 3 χρόνια.Σε λίγο όλα θα έχουν τρία χρόνια.Ας πάνε πρώτα στα τρία και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Laguna II 1600
Καμμία αντίρρηση, αλλά για να λειτουργεί αυτό και ψυχολογικά για τον υποψήφιο (ή νυν) πελάτη σε σχέση και με τον ανταγωνισμό, δεν δίνουν μια 5ετή εγγύηση για να τελειώνουμε ;
Ξέχασα να πω ότι το αυτοκίνητο αυτό δεν εχει κάνει αλλαγή ιμάντα εκεντροφόρου αφού υποχρεούτε να την κάνει ή στα 90000 ή στα πέντε χρόνια.Εντός δηλαδή προδιαγραφών κατασκευαστή ήταν.Για αυτό και του καλύπτουν τα πάντα και φυσικά αυτοκίνητο αντικατάστασης.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μπράβο ρε φίλε. Πέστα. Ούτως ή άλλως, και οι άλλοι (Ford, Opel και οι περισσότεροι λοιποί εκτός ισως από Κια) δεν καλύπτουν μετά τα 2 χρόνια τα ηλεκτρικά, οπότε γιατι δεν το κάνει και η Ρενώ και προτιμά τις 'μαγκιές' (sorry thvarveris, που να με χτυπάς κάτω έτσι θα τις αποκαλώ)?
@thvarveris : την ίδια συζήτηση κάνουμε. Πάλι δίνεις ένα παράδειγμα για κάτι που το καλύψανε κάπου, κάπως, κάποτε. Και τί με νοιάζει εμένα? Τί μου λέει εμένα αυτό σαν πελάτη της Ρενώ? Ότι πρέπει απ' όλη την Αττική να πάω στο κατάστημα που δουλεύει ο thvarveris για να με καλύψει η Ρενώ, ή στο γνωστό του στην Πάτρα?
-
Ναι dali την ιδια συζήτηση κάνουμε αλλά και με μία διαφορά, ότι εγώ γνωρίζω ότι αυτό που εσύ λες ότι γίνεται κατ εξαίρεση και με το 'δικό μας' άνθρωπο και με κλείσιμο του ματιού, δεν γίνεται έτσι όπως λες.
Είναι κανόνας και ισχύει για όλους
Άλλωστε εσύ λες ότι όταν τους έκανες κουβέντα για κάλυψη δε σου το αρνήθηκαν αλλά σου είπαν ότι θα έπρεπε να περιμένεις για να πάρουν έγκριση από την Φιλαδέλφεια.
Δεν υπάρχει κάποιος τυφλοσούρτης για να απόφασίζουμε μόνοι μας, πρέπει να μας που από εκεί για το πόσο.
Δεν μπορούμε να τα θέλουμεπάντα όλα δικά μας.
Χρειάζεται και κάποια υπόμονή από τον πελάτη.
Αν δεν είχες χρόνο δεν γινόταν αλλιώς.Εμείς εδω στην επαρχία που δεν μας κυνήγάνε πολύ τα πράγματα όπως στην Αθήνα έχουμε πολυτέλεια να πούμε του πελάτη που τον ξέρουμε, να φύγει και σε λίγη ώρα να του πούμε πόσα χρωστάει και α χρωστάει(περίπτωση όμοια σαν την δική σου).
Για τον περαστικό που βιάζεται να φύγει θα έκανα και εγώ ότι έκαναν σε σένα και θα ήμουν και 100% συνεπής προς τον κατασκευαστή και προς τον πελάτη. -
Θα ρωτήσω για χιλιοστή φορά : Υπάρχει επίσημη τοποθέτηση της επίσημης Ρενώ προς τον πελάτη?
Άλλωστε εσύ λες ότι όταν τους έκανες κουβέντα για κάλυψη δε σου το αρνήθηκαν αλλά σου είπαν ότι θα έπρεπε να περιμένεις για να πάρουν έγκριση από την Φιλαδέλφεια.
Πολύ σωστά αλλά αν θυμάσαι, τη συζήτηση τους την έκανα λόγω του δικού σου ποστ που είδα εδώ μέσα! Εγώ ουδέποτε είχα ακούσει για επέκταση εγγύησης από επίσημα ή ανεπίσημα χείλη!
Αν δεν είχες χρόνο δεν γινόταν αλλιώς.Καλά, συνεχίστε με αυτό το σκεπτικό και πολύ σύντομα θα βλέπετε τα τραίνα να περνούν. Άλλοι σου δίνουν τη δυνατότητα να το πας το αμάξι εκτός ωραρίου. Δεν έχει ο κόσμος φίλε μου ούτε χρόνο ούτε χρήμα για χάσιμο, ειδικά όταν οι κουβάδες της Ρενώ παθαίνουν βλάβη κάθε τρεις και λίγο.
Εμείς εδω στην επαρχία που δεν μας κυνήγάνε πολύ τα πράγματα όπως στην Αθήνα έχουμε πολυτέλεια να πούμε του πελάτη που τον ξέρουμε, να φύγει και σε λίγη ώρα να του πούμε πόσα χρωστάει και α χρωστάει(περίπτωση όμοια σαν την δική σου).
Για τον περαστικό που βιάζεται να φύγει θα έκανα και εγώ ότι έκαναν σε σένα και θα ήμουν και 100% συνεπής προς τον κατασκευαστή και προς τον πελάτη.Δεν είμαι περαστικός απ' το συγκεκριμένο συνεργείο. Δυστυχώς, έχω πάει ήδη 5 φορές και με ξέρουν πλέον.
-
Ναι dali την ιδια συζήτηση κάνουμε αλλά και με μία διαφορά, ότι εγώ γνωρίζω ότι αυτό που εσύ λες ότι γίνεται κατ εξαίρεση και με το 'δικό μας' άνθρωπο και με κλείσιμο του ματιού, δεν γίνεται έτσι όπως λες.
Δεν υπάρχει κάποιος τυφλοσούρτης για να απόφασίζουμε μόνοι μας, πρέπει να μας που από εκεί για το πόσο.
Αν δεν είχες χρόνο δεν γινόταν αλλιώς.Εμείς εδω στην επαρχία που δεν μας κυνήγάνε πολύ τα πράγματα όπως στην Αθήνα έχουμε πολυτέλεια να πούμε του πελάτη που τον ξέρουμε, να φύγει και σε λίγη ώρα να του πούμε πόσα χρωστάει και α χρωστάει(περίπτωση όμοια σαν την δική σου).
Για τον περαστικό που βιάζεται να φύγει θα έκανα και εγώ ότι έκαναν σε σένα και θα ήμουν και 100% συνεπής προς τον κατασκευαστή και προς τον πελάτη.Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα αυτη δεν ειναι υπευθυνη σταση αντιπροσωπειας ...... τυχοδιωκτισμος λεγεται.
Τι παει να πει 'αν το ζητησεις μπορει να το κανουν'' ή το κανουν και ειναι ξεκαθαρο δηλωνοντας ρητα και κατηγορηματικα τη χρονικη εγγυηση εχεις η δεν το κανεις και τελειωνεις.
Αντι αυτων των 'ταρζανιων' θα ηταν πολυ πιο απλο να επεκτεινουν την εγγυηση να ησυχασει ο κοσμος που προτιμα τα ρενο εναντι πολλων και αξιολογων εναλλακτικων προτασεων σε πολλα επιπεδα.
ΥΣ . Η VW το καταλαβε και το εκανε , η ρενο ποτε θα ξυπνησει???
-
Το after sales ειναι παρα πολυ σημαντικο για να το αφησει η καθε εταιρια στα 'χερια' του καθε αντιπροσωπου!
Δειτε την εξαιρετικη πορεια της Τογιοτα στην Ελλαδα, που αποτελει και το καλυτερο παραδειγμα...
Ο κοσμος πλεον εχει απαιτησεις* και δεν συμβιβαζεται με μετριοτητες. Οποιος το καταλαβει αυτο εχει μελλον, οποιος οχι.....
- ευγενεια
σωστη αντιμετωπιση
οχι 'μα, μου, σου...'
ευελικτο ωραριο
καλες τιμες
δυνατη εγγυηση
καλη εργασια και οχι προχειροδουλειες
Τι να το κανεις αμα αγορασεις το καλυτερο αυτοκινητο της κατηγοριας, και βλαστημας καθε φορα την ωρα που θα χρειαστει να το πας στο συνεργειο?
- ευγενεια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι να το κανεις αμα αγορασεις το καλυτερο αυτοκινητο της κατηγοριας, και βλαστημας καθε φορα την ωρα που θα χρειαστει να το πας στο συνεργειο?Αυτό είναι πραγματικά ένα σπουδαίο ζήτημα που θέτεις. Κατά πόσο κάποιος θα συμβιβασθεί με όρους οικονομοτεχνικούς σε περίπτωση που το αυτοκίνητο που θέλει να αγοράσει υστερεί σε after sales, εγγύηση ή ακόμη και αξιοπιστία (όλα παίζουν);
Νομίζω πως η απάντηση δε μπορεί να έχει καθολικό χαρακτήρα, αλλά συναρτάται απόλυτα από τις προτεραιότητες καθενός μας. Προσωπικά, δε μπορώ να φανταστώ να συνυπολογίζω κατά την αγορά αυτοκινήτου έστω και στον ελάχιστο δυνατό βαθμό τα συνεργεία/ αντιπροσωπείες/ κόστος ανταλλακτικών κτλ.
Πιστεύω πως είναι αμελητέο έξοδο σε σχέση με βενζίνες και φυσικά την αγορά του αυτοκινήτου- και το λέω αυτό έχοντας κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο μου (= κόστος χρήσης).
Άλλωστε, οι διαφορές δεν είναι τέτοιες που να κάνουν την διαφορά στην τσέπη μου (δεν περιμένω να αποταμιεύσω από την οικονομία στα τακάκια)- και αφού δε με ζημίωσε οικονομικά η πανθομολογουμένως ακριβότερη από το μέσο όρο renault, μάλλον δεν έχω να φοβηθώ τίποτε στο μέλλον!
Αν αρχίσει να χαλάει βέβαια... ένας θεός ξέρει τι δαίμονες μπορεί να αρχίσω να κατεβάζω- για να είμαι ειλικρινής.
-
Πρόσεξε τί έτυχε σε μένα (πραγματικά δεν θυμάμαι αν το έχω ξανααναφέρει, μπερδεύομαι απ' τα γράμματα που έχω στειλει στην εδώ και στην Ρενώ Γαλλίας).
-
Πριν το 6μηνο έσπασε το συρματόχοινο του παραθύρου του οδηγού. Απ' ότι μου είπαν στο σέρβις αυτό οφειλόταν σε κατασκευαστικό λάθος μια και η Ρενώ είχε φτιάξει έτσι τον μηχανισμό ώστε το συρματόσχοινο τέντωνε τελείως καθώς άνοιγε, με φυσικό επακόλουθο να σπάσει. Κόστος επισκευής αν δεν καλυπτόταν από εγγύηση : 300 ευρώ περίπου (σύμφωνα με τον μηχανικό)
-
Λίγο αργότερα, το ίδιο συνέβη με το παράθυρο του συνοδηγού.
-
Στους ίδιους αυτούς πρώτους 6 μήνες, παρατήρησα ότι η πίσω μοκέτα έβγαινε στις άκρες, εκεί που μπαίνει μέσα στο πλαστικό. Από τότε τη βάζω μέσα (τη μοκέτα ) όποτε πηγαίνω στο συνεργείο και κάποια στιγμή ξαναβγαίνει.
-
Το στερεοφωνικό είχε απ' την αρχή πρόβλημα : Όποτε το άνοιγες στο 23 έσβηνε μόνο του και ξανάναβε σε πολύ χαμηλότερη ένταση. Αυτό γινόταν και με cd και με το ράδιο. Αλλάχθηκε το στέρεο.
-
Στα πιό σοβαρά τώρα. Στο χρόνο πάνω, κάποια μέρα που πήγα να το βάλω μπροστά έσβησε. Συνεργείο για 2 μέρες, το οποίο αποφάνθηκε ότι δε συνεργάζεται καλά κάποιος αισθητήρας με τον εκκεντροφόρο. Αλλάχθηκε.
-
Μετά από ένα μήνα το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι. Το πήγα σε άλλο συνεργείο όπου αποφάνθηκαν πως είναι θέμα εγκεφάλου τον οποίο και προγραμμάτισαν ανάλογα και έκτοτε δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα.
-
Μόλις τον περασμένο χειμώνα, λίγο πριν συμπληρώσω τα 2 χρόνια και λήξει η εγγύηση, όταν είχε βάλει το χοντρό ψοφόκρυο, έμεινα από μπαταρία. Αλλάχθηκε και αυτό ειναι το μόνο πρόβλημα που δέχομαι ότι μπορεί να συμβεί.
-
Μία βδομάδα αργότερα, παρατήρησα ότι άναβε το λαμπάκι antipollution και το ESP, ενώ είδα και μειωμένη απόδοση κινητήρα. Το σέρβις μου είπε ότι έφταιγαν οι πολ/στές,εκ των 4 οποίων οι 3 είχαν πρόβλημα! Αλλάχθηκαν και οι 4.
-
Τελευταίο το πρόσφατο.
Απ' τα παραπάνω, αυτό που μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ειναι ότι μέσα σε 27 μήνες που το έχω πλέον, τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει δεν είναι ένα και δύο. Ούτε 3 και 4.
Όλα αυτά έχουν κόστος. τοσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα αλλά κυρίως σε εργατοώρες και σε πληροφορώ φίλε μου πως ειδικά αυτό το τελευταίο κόστος δεν είναι καθόλου αμελητέο. Ξέρεις τί είναι να έχεις σημαντική δουλειά και να πρέπει να φύγεις για να πας να πάρεις το αμάξι για πολλοστή φορά?
Σε άλλο thread, αυτο του Dodge Caliber, αναφέρω τις νεότερες μελέτες σχετικά με την αξιοπιστία των αυτοκινήτων και οι Ευρωπαίοι είναι πολύ χαμηλά. Σε κάποιες άλλες, είδα και ανά μάρκα το τί συμβαίνει, με την Ρενώ να είναι πολύ μα πολύ χαμηλά, πιό κάτω κι απ' τη Φίατ ακόμα. Βέβαια, αυτός ειναι ο μέσος όρος και ανά μοντέλο τα πράγματα αλλάζουν αλλά δεν μπορώ εγώ να κοιμάμαι ήσυχος έχοντας αυτό στο μυαλό μου ή ότι ένα απ' τα λιγότερο αξιόπιστα αμάξια πανευρωπαϊκά είναι το τελευταίο Laguna (απ' το 2000 και μετά αν θυμάμαι καλά)...
-
-
Σε επικοινωνία με την Ρελέξ N. Φιλαδέλφεια μου είπαν ότι για το Laguna δίνουν 3+1 χρόνια εγγύηση, το τελευταίο 1 έτος αν το αυτοκίνητο αγοραστεί και συντηρηθεί εκεί.
-
Δλδ ο κεντρικός αντιπρόσωπος δεν αναγνωρίζει την αυθεντία των υπόλοιπων service...
Ε ρε ξεφτίλες......
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Δλδ ο κεντρικός αντιπρόσωπος δεν αναγνωρίζει την αυθεντία των υπόλοιπων service...Ε ρε ξεφτίλες......
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Από ότι κατάλαβα τον 1 χρόνο στον δίνει ως δώρο επειδή αγοράζεις και συντηρείς το αυτοκίνητο εκεί.
Tί να πω δε ξέρω, ίσως και να ισχύει και σε άλλους αν τους πιέσεις λίγο. Καλό θα ήταν να εφάρμοζαν ενιαία πολιτική πάντως έστω και με ένα πρόσθετο κόστος. -
Αυτό λέω κι εγώ φίλε μου. Έρχεται ο επίσημος και κεντρικός εισαγωγέας και σου λέει 'αν το φέρεις στο σέρβις μου, έχεις άλλον 1 χρόνο εγγύηση'. Αν το πας δλδ στους άλλους, no, άρα προφανώς οι άλλοι δεν είναι τόσο ικανοί και ο κεντρικός εισαγωγέας αναγνωρίζει ως καλύτερο σέρβις το δικό του.
Και όλα αυτά για συγκεκριμένο μοντέλο, δεν σου λένε δλδ ότι 'όλα τα μοντέλα από 2006 και μετά θα έχουν 3 χρόνια'.
Για τα πανηγύρια είναι οι άνθρωποι. Για τα πανηγύρια.
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Αυτό λέω κι εγώ φίλε μου. Έρχεται ο επίσημος και κεντρικός εισαγωγέας και σου λέει 'αν το φέρεις στο σέρβις μου, έχεις άλλον 1 χρόνο εγγύηση'. Αν το πας δλδ στους άλλους, no, άρα προφανώς οι άλλοι δεν είναι τόσο ικανοί και ο κεντρικός εισαγωγέας αναγνωρίζει ως καλύτερο σέρβις το δικό του.Και όλα αυτά για συγκεκριμένο μοντέλο, δεν σου λένε δλδ ότι 'όλα τα μοντέλα από 2006 και μετά θα έχουν 3 χρόνια'.
Για τα πανηγύρια είναι οι άνθρωποι. Για τα πανηγύρια.
E τώρα το παρατραβάμε νομίζω! Άλλο η ΜΑΒΑ που εισάγει και εμπορεύεται τα αυτοκίνητα κι άλλο η ΡΕΛΕΞ η οποία είναι dealer.
Δηλαδή αν το έκανε το ίδιο ο Ρομπόπουλος πχ στην Θεσσαλονίκη , τι θα λέγαμε;
Απλώς η ΡΕΛΕΞ για να τραβήξει πωλήσεις κάνει από μόνη της μια προσφορά η οποία πιθανότατα έχει και ημερομηνία λήξης. -
Αυτό είναι το email της Ρελέξ στη Ν. Φιλαδέλφεια.
-
Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα στο οποίο ο αγοραστής δεν εκταμιεύει χρήματα, επωφελείται της άτοκης προσφοράς του 50% της αξίας του αυτοκινήτου, δεν «εγκλωβίζεται» μετά το πέρας της χρηματοδότησης και έχει πάντα καινούργιο αυτοκίνητο πληρώνοντας μόνο το μισό, προσφέρει η Renault.
Τα συνολικά οφέλη από το πρόγραμμα 0-50 Μονόδρομος Renault είναι τα ακόλουθα:
• 0% προκαταβολή – Δεν απαιτείται εκταμίευση χρημάτων
• Χαμηλή μηνιαία δόση για 35 μήνες
• Το 50% του ποσού στην 36η δόση ΑΤΟΚΑ
• Μεικτή ασφαλιστική κάλυψη για όλη την διάρκεια της χρηματοδότησης στο κόστος της απλής
• 3 χρόνια δωρεάν οδική και ταξιδιωτική βοήθεια Renault Assistance
• Και το σημαντικότερο μετά την παρέλευση 3 ετών το ποσό της 36ης δόσης που αντιστοιχεί στο 50% της αρχικής τιμής και είναι ATOKO, οι πελάτες μπορούν να το διαχειριστούν όπως επιθυμούν τότε. Δηλαδή θα αποφασίσουν ή να επιστρέψουν το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση ή να το αποκτήσουν με επαναχρηματοδότηση που εκείνοι θα επιλέξουν εκείνη την στιγμή, ή να αποκτήσουν νέο αυτοκίνητο με τον ίδιο τρόπο.Συμπερασματικά ο αγοραστής της Renault – ΜΑVΑ ΑΕ δεν είναι εγκλωβισμένος με την αγορά αυτοκινήτου με το πρόγραμμα 0-50 Μονόδρομος Renault και έχει πάντα καινούργιο αυτοκίνητο πληρώνοντας το μισό (και αυτό χωρίς προκαταβολή) και αν συνυπολογίσουμε την μεικτή ασφάλιση στο κόστος της απλής, έχει και επιπλέον πραγματικό οικονομικό όφελος.
ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RENAULT ?