Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν δουλεύω στην Φιλαδέλφεια dali.Σε αντιπροσωπεία δουλεύω και αυτά που εδώ γράφονται τα βρίσκω μπροστά μου κάθε μέρα.
Εγκρίσεις για πέρα από τα χρόνια εγγύησης και όχι 'μαγκιές' όπως λες γίνονται μόνο με την έγκριση της κεντρικής αντιπροσωπείας αλλά άμα δεν ζητήσει το μαγαζί για λογαριασμό του πελάτη τίποτα τι 'μαγκιά' να γίνει αύτή που δεν ξέρει η αντιπροσωπεία;
Πολλές φορές λοιπόν η κεντρική αντιπροσωπεία ζητάει και από το μαγαζί που έχει κάνει αίτηση για παραπάνω συμμετοχή σε εγγύηση (εκτός χρονικών ορίων φυσικά) και την δική του συμμετοχή στην δαπάνη (του μαγαζιού δηλαδή).
Αν λοιπόν το μαγαζί δεν δεχτεί να συμμετάσχει και ο πελάτη κάνει παράπονα στην κεντρική αντιπροσωπεία τότε του δείχνουν την έγκριση που υπάρχει και που προυποθέτει και την συμμετοχή του μαγαζιού και ξεμπροστιάζουν το μαγαζί και καλά κάνουν για μένα.
Αυτό βέβαια συμβαίνει για μεγάλες ζημιές και εν τέλει το μαγαζί δεν χάνει ακόμα και αν συμμετάσχει.Και πάλι κέρδος έχει.
Εν κατακλείδι
Διαλέξτε τα μαγαζιά που πάτε
Πες μου λοιπόν φίλε μου τί έπρεπε εγώ να κάνω και πώς να προστατευθώ? Να κάνω ολόκληρη μανούρα στο μαγαζί για κάτι που δεν υφίσταται επισήμως? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, με τί μούτρα θα πάω εγώ να ζητήσω κάτι που η ίδια η Ρενώ δεν παραδέχεται ότι δίνει παρά μόνο σε κατ' ιδίαν συζητήσεις (και ούτε) ή μέσα σ' ένα φόρουμ?
Λες επίσης ότι αυτή η έξτρα αυτή 'μαγκιά' (επιμένω στον όρο διότι αυτό θεωρώ ότι συμβαίνει) γίνεται για μεγάλες ζημιές. Άρα λοιπόν, για ένα μικρούλι αισθητήρα δεν είχα εκ των πραγμάτων καμμία τύχη!
Αυτο το διαλέξτε τα μαγαζιά που πάτε, μου θυμίζει λίγο τον κάθε υπουργό που προτείνει στους καναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς. Μένω Πειραιά και αρχικά πήγα 1-2 φορές Φιλαδέλφεια. Μιλάμε για μέρα ολόκληρη χαμένη για να πας εκεί, είτε παίρνεις άδεια απ' τη δουλειά είτε λες 'κύριοι συγνώμη, θα λείψω για 1-2 ώρες το πρωί και άλλες 1-2 ώρες πριν σχολάσω μια και 4 η ώρα κλείνει το σέρβις'. Μετά πήγα άλλες 2-3 φορές Γλυφάδα, άλλη μια μέρα ολόκληρη χαμένη. Τελικά κατέληξα στην Πειραιώς και βρήκα εν μέρει την υγειά μου.
Πώς διάολο θα βγάλω άκρη λοιπόν? Κι όχι τίποτα άλλο αλλά λόγω του κουβά, θα έχανα και το πλοίο και άντε μετά να με πιστέψουν στη δουλειά ότι δεν παρακοιμήθηκα. Στο τέλος θα με διώξουν ρε λόγω της Ρενώ, αν είναι δυνατόν! Ήδη δλδ με στραβοκοιτάνε που κάθε τρεις και λίγο 'πρόβλημα'.
@adis4gr
Έχεις δίκιο ρε φίλε, απλά μετά και τη γέννηση ενός παιδιού και όλα τα έξοδα, το να πουλήσεις αυτοκίνητο είναι μεγάλη πληγή...