-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
... Οπότε, το Golf V GTi, ότι πωλήσεις κάνει θα τις κάνει με το κύρος του ονόματος και της ιστορίας που κουβαλάει ...
ναι, μόνο γι' αυτό θα πουλήσει περισσότερα και φέτος, για κανένα άλλο λόγο
Με τις ταξινομήσεις ποια η σχέση σου;
Πρόσεξε γιατί μιλάμε συγκεκριμένα γιά πωλήσεις του GTI αποκλειστικά και όχι όλων των Golf...! Εσύ έχεις τέτοια στοιχεία ...???
ναι, μόνο γι' αυτό θα πουλήσει περισσότερα και φέτος, για κανένα άλλο λόγο
Mα ασφαλώς γιατί είναι Golf, όπως έλεγε κάποτε και σχετική 'ευφυής' διαφήμιση ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πωωω πωωω, μας έχουν...στήσει καρτέρι κι εδώ! Κι άλλοι με Skoda! Ούτε στην πιάτσα του Ελ. Βενιζέλος τόσοι πια....
Και είναι και πρώτοι στις κόντρες (χωρίς καγκουριές εννοείται), πω πω....Nάτοι και οι 'κλώνοι' του ποπολάρου ...
Μάλλον πλάκα κάνει ο HF!!!.....
Και εγώ παρομοίως ...
-
Στον τομέα value for money τα Σκόντα είναι γενικώς αξεπέραστα.
Οι όποιες αδυναμίες (που εν προκειμένω ξεμπροστιάζονται μόνον αν φτάσεις τον προθυμότατο και ανθεκτικότατο 1,8Τ σε σεβαστές τιμές ισχύος και ροπής) αντιμετωπίζονται μια χαρά, μια και έχεις διαθέσιμα μηχανικά μέρη από ανώτερα κλιμάκια της γκάμας του γκρουπ VAG, χωρίς να χρειάζεται να χρυσοπληρώσεις τα brand names.
Aυτό υπονοούσε μάλλον ο φίλος μιλώντας για τα 34-40χιλ, σίγουρα υπερβάλλοντας κάπως.
Το φαινόμενο αυτό σίγουρα χαλάει όσους ταξινομούν Άουντι ή και VW. -
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Πρόσεξε γιατί μιλάμε συγκεκριμένα γιά πωλήσεις του GTI αποκλειστικά και όχι όλων των Golf...! Εσύ έχεις τέτοια στοιχεία ...???
Ναι, 820-830 τεμάχια για το 2006 και προφανώς αναφέρομαι στο GTI, το χω αναφέρει και αλλού, αλλά δεν είχε γίνει 'ντόρος' προχτές με κάποιο Skoda
Στο θέμα που βρίσκεται στην ίδια σελίδα http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=13837
Επιλεκτικό διάβασμα βλέπω
Mα ασφαλώς γιατί είναι Golf, όπως έλεγε κάποτε και σχετική 'ευφυής' διαφήμιση ...
Να τη και η διαφήμιση... μην τυχόν βέβαια και σχολιάσει κανείς διαφήμιση της Skoda -που η συγκεκριμένη του Superb είναι άθλια- αλλά 'οι άλλοι' αμέσως να σχολιάσουν μία -επίσης άθλια- διαφήμιση.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά πάντα, τα 'δικά μας' είναι καλύτερα, -ακόμα κι οι διαφημίσεις- των άλλων χειρότερα
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το φαινόμενο αυτό σίγουρα χαλάει όσους ταξινομούν Άουντι ή και VW.Ειδικά η VW είχε τεράστιο πρόβλημα φέτος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι, 820-830 τεμάχια για το 2006 και προφανώς αναφέρομαι στο GTI, το χω αναφέρει και αλλού, αλλά δεν είχε γίνει 'ντόρος' προχτές με κάποιο SkodaOσα και να έχει πουλήσει αυτό δεν το κάνει καλύτερο και πιό GTI απ' το Cupra, ούτε ακόμα και την πολυαναμενόμενη επετειακή έκδοση με τα 230ps... Nα δούμε αν το χρόνο που πέτυχε το Cupra στις Σέρρες σύμφωνα με το περιοδικό θα τον πλησιάσει το Golf V-GTI 30 edition...!!! Αν και η συζήτηση είναι γιά το Octavia GT και βγήκαμε εκτός γιατί μπλέκεις το ένα με το άλλο ...!!!
Να τη και η διαφήμιση... μην τυχόν βέβαια και σχολιάσει κανείς διαφήμιση της Skoda -που η συγκεκριμένη του Superb είναι άθλια- αλλά 'οι άλλοι' αμέσως να σχολιάσουν μία -επίσης άθλια- διαφήμιση.
Αυτή η παλιά διαφήμιση του Golf δεν χρειάζεται να σχολιασθεί από εμένα, μιάς και πριν 4 χρόνια εδώ μέσα είχε γίνει ο περίγελος ...!
Δύο μέτρα και δύο σταθμά πάντα, τα 'δικά μας' είναι καλύτερα, -ακόμα κι οι διαφημίσεις- των άλλων χειρότερα
Δυό μέτρα και 2 σταθμά σε σχέση με τι ...??? Και ποιά 'δικά μας' ... Καλό είναι να ξεκολλήσεις από αυτή τη νοοτροπία ...!!! Σε μένα σου έδειξα ότι δεν υπάρχουν 'δικά μας' ... Είχα ένα 'κακό Skoda' που δεν στρίβει και σε λίγο θα έχω Seat που θα έχει υποδεέστερη ποιότητα VW/Audi ...!!! Ποιό το πρόβλημα ...???
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Oσα και να έχει πουλήσει αυτό δεν το κάνει καλύτερο και πιό GTI απ' το Cupra, ούτε ακόμα και την πολυαναμενόμενη επετειακή έκδοση με τα 230ps... Nα δούμε αν το χρόνο που πέτυχε το Cupra στις Σέρρες σύμφωνα με το περιοδικό θα τον πλησιάσει το Golf V-GTI 30 edition...!!! Αν και η συζήτηση είναι γιά το Octavia GT και βγήκαμε εκτός γιατί μπλέκεις το ένα με το άλλο ...!!!
Σου είπα ότι είναι καλύτερο το GTI; Αναφέρθηκες σε πωλήσεις -χωρίς να ξέρεις- και σου απάντησα. Ας είναι και το χειρότερο το GTI, για μένα το πήρα, -πριν 18 μήνες όπου προφανώς θα βγουν νέα και καλύτερα μοντέλα- όχι για τους άλλους.
Πως είσαι τόσο σίγουρος για το χρόνο του επετειακού που ούτε ελληνική άσφαλτο δεν έχει πατήσει ακόμα;;;;; Ποιος τα μπλέξε;
Αυτή η παλιά διαφήμιση του Golf δεν χρειάζεται να σχολιασθεί από εμένα, μιάς και πριν 4 χρόνια εδώ μέσα είχε γίνει ο περίγελος ...!
και περίγελος κοντεύουν να γίνουν οι διαφημίσεις της Skoda -ειδικά εκείνη με τον νεαρό που πάει στο 'χωριό' Αλλάζει κάτι για το αυτοκίνητο; το κάνει καλύτερο ή χειρότερο μία διαφήμιση, ή μήπως από τις διαφημίσεις επιλέγουμε;
Δυό μέτρα και 2 σταθμά σε σχέση με τι ...??? Και ποιά 'δικά μας' ... Καλό είναι να ξεκολλήσεις από αυτή τη νοοτροπία ...!!! Σε μένα σου έδειξα ότι δεν υπάρχουν 'δικά μας' ... Είχα ένα 'κακό Skoda' που δεν στρίβει και σε λίγο θα έχω Seat που θα έχει υποδεέστερη ποιότητα VW/Audi ...!!! Ποιό το πρόβλημα ...???
ναι, εντελώς τυχαία μπήκες μόλις γράφτηκε κάτι κακό για διαφήμιση Skoda, συμπτωματικά τελείως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σου είπα ότι είναι καλύτερο το GTI; Αναφέρθηκες σε πωλήσεις -χωρίς να ξέρεις- και σου απάντησα. Ας είναι και το χειρότερο το GTI, για μένα το πήρα, -πριν 18 μήνες όπου προφανώς θα βγουν νέα και καλύτερα μοντέλα- όχι για τους άλλους.
Eίπα πως και πόσο από εδώ και πέρα θα πουλήσει το GTI με παρόν το Cupra, δεν αναφέρθηκα σε αριθμούς και στατιστικές, και σε τελική ανάλυση δεν με ενδιαφέρουν, γιατί δεν με ενδιαφερει η μάζα και ο 'λαός' σε αυτά τα θέματα ...!!! Εσύ ασφαλώς και λόγω επαγγέλματος απευθύνεσαι στη μάζα και καλά κάνεις να επιχειρηματολογείς κατ΄αυτόν τον τρόπο ...!!!
Πως είσαι τόσο σίγουρος για το χρόνο του επετειακού που ούτε ελληνική άσφαλτο δεν έχει πατήσει ακόμα;;;;; Ποιος τα μπλέξε;
Περίμενε και θα δείς ...! Θα πέσει γέλιο ...!
και περίγελος κοντεύουν να γίνουν οι διαφημίσεις της Skoda -ειδικά εκείνη με τον νεαρό που πάει στο 'χωριό' Αλλάζει κάτι για το αυτοκίνητο; το κάνει καλύτερο ή χειρότερο μία διαφήμιση, ή μήπως από τις διαφημίσεις επιλέγουμε;
Αυτά μας τα΄πατε και εδώ και αλλού-δεν βαρεθήκατε να κολλάτε, εγώ όμως ούτε μετοχές στη Skoda ή την εδώ ΒΙΑΜΑΡ έχω, και δεν ασχολούμαι με διαφημίσεις γιατί δεν έχω τίποτα να κερδίσω και να πουλήσω ...
ναι, εντελώς τυχαία μπήκες μόλις γράφτηκε κάτι κακό για διαφήμιση Skoda, συμπτωματικά τελείως
Εγώ που σας έκρινα και που αναφέρθηκα στη διαφήμιση της Skoda ...??? Τους Skoda-διστές προσπαθώ να ξορκίσω, εσύ γιατί πορώνεσαι ...
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=789685#789685Αρκούν αυτά
Πολλά σύρματα τελευταία
To τι γράφουν οι ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ και οι ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΣ εδώ μέσα που μοιράζεσαι συζητήσεις εδώ και χρόνια μαζί τους δεν σε πειράζει... Το κόλλημα αυτού στον οποίο απαντάω δεν σε πειράζει επίσης, αλλά σε ενοχλεί ότι εγώ οδηγούσα Skoda ...! Οντως πρόβλημά σου και δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω ... Μόλις καποιος αμφισβήτησε ένα mainstream μοντέλο (με ένα άλλο κορυφαίο του group VAG-->Leon Cupra) το οποίο απ΄ ότι κατάλαβα συμπτωματικά έχεις στην κατοχή σου και υμνείς, αμέσως έγινε Skoda-διστής, Skodisti, Skodaliban ...
Ποίός μιλάει γιά σύρματα ...Γιά άλλη μιά φορά μπαίνω και βγαίνω απ΄την Παιδική σας Χαρά ή την Αυλή Θαυμάτων που έχετε στήσει γελώντας, αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε γιά μαύρα κλάματα ...
Αντε γειά και πάλι NERD-AKIA ...!!!
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
To τι γράφουν οι ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ και οι ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΣ εδώ μέσα που μοιράζεσαι συζητήσεις εδώ και χρόνια μαζί τους δεν σε πειράζει... Το κόλλημα αυτού στον οποίο απαντάω δεν σε πειράζει επίσης, αλλά σε ενοχλεί ότι εγώ οδηγούσα Skoda ...! Οντως πρόβλημά σου και δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω ... Μόλις καποιος αμφισβήτησε ένα mainstream μοντέλο (με ένα άλλο κορυφαίο του group VAG-->Leon Cupra) το οποίο απ? ότι κατάλαβα συμπτωματικά έχεις στην κατοχή σου και υμνείς, αμέσως έγινε Skoda-διστής, Skodisti, Skodaliban ...
Ποίός μιλάει γιά σύρματα ...Γιά άλλη μιά φορά μπαίνω και βγαίνω απ?την Παιδική σας Χαρά ή την Αυλή Θαυμάτων που έχετε στήσει γελώντας, αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε γιά μαύρα κλάματα ...
Αντε γειά και πάλι NERD-AKIA ...!!!
πως ξέρεις τι γίνεται εδώ μέσα;
Μαύρα μεσάνυχτα έχεις, αλλά το επίπεδό σου φαίνεται -όπως και άλλων-
Αν και πρωί, καληνύχτα!
άλλος ένας αξιόλογος χρήστης φεύγει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...Πολλά σύρματα τελευταίαΥπονοεις κατι Ιkar??
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
...Πολλά σύρματα τελευταία
Υπονοεις κατι Ιkar??
Ξεκάθαρα είναι. Μόλις γραφτεί κάτι για ορισμένες μάρκες, πλακώνουν -τυχαία- οι τιμητές/υποστηρικτές, γράφονται νέα μέλη, εμφανίζονται εξαφανισμένα nicks και γράφουν μόνο σε συγκεκριμένα θέματα.
Ναι ξέρω, τυχαίο είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υπονοεις κατι Ιkar??
Ξεκάθαρα είναι. Μόλις γραφτεί κάτι για ορισμένες μάρκες, πλακώνουν -τυχαία- οι τιμητές/υποστηρικτές, γράφονται νέα μέλη, εμφανίζονται εξαφανισμένα nicks και γράφουν μόνο σε συγκεκριμένα θέματα.
Ναι ξέρω, τυχαίο είναι
To κακο ξερεις ποιο ειναι Ικαr??
Οτι πολλοι εδω το παιζουν αυθεντιες και τιμητες των παντων...
Εχουν γνωμη και αποψη για τα παντα και κρινουν προσωπα και καταστασεις μονο και μονο απο επειδη ετυχε να διαβασουν κατι καποτε ή απο το τι οδηγει ο αλλος .
Ξερολες με μια κουβεντα που λενε και στο χωριο μου...
Το ακομα χειροτερο ειναι οτι μολις ο αλλος διατυπωσει μια διαφορετικη αποψη αρχιζει το πανηγυρι.Ειρωνιες, προσωπικες επιθεσεις κλπ τετοια ωραια.Λογικο ειναι να απαντησει καποιος (εστω και πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ακομα χειροτερο τροπο.Αν θελεις ο πρωτος που το κανει ειμαι εγω.
Οταν μαθεις λοιπον να σεβεσαι την αντιθετη αποψη και να μη κρινεις ολους τους αλλους συμφωνα με τα γουστα και τις (σωστες ή λαθος αδιαφορο) αντιληψεις σου, και πολυ περισσοτερο να μην πουλας πνευμα και αυθεντια τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα. -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
To κακο ξερεις ποιο ειναι Ικαr??
Οτι πολλοι εδω το παιζουν αυθεντιες και τιμητες των παντων...
Εχουν γνωμη και αποψη για τα παντα και κρινουν προσωπα και καταστασεις μονο και μονο απο επειδη ετυχε να διαβασουν κατι καποτε ή απο το τι οδηγει ο αλλος .
Ξερολες με μια κουβεντα που λενε και στο χωριο μου...Ναι, έτυχε να μπουν μία φορά να διαβάσουν κάτι και ν' αρχίσουν τα μπινελίκια, τυχαία
Το ακομα χειροτερο ειναι οτι μολις ο αλλος διατυπωσει μια διαφορετικη αποψη αρχιζει το πανηγυρι.Ειρωνιες, προσωπικες επιθεσεις κλπ τετοια ωραια.Λογικο ειναι να απαντησει καποιος (εστω και πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ακομα χειροτερο τροπο.Αν θελεις ο πρωτος που το κανει ειμαι εγω.
και στο βρίσιμο τα πρωτεία έχεις. Εξαρτάται τι περιέχει η διαφορετική άποψη. Το να γράψει κάποιος ότι το Χ είναι μπάζο και δεν μ' αρέσει εξωτερικά ή είναι πολύ ακριβό είναι δεκτό. Το Ψ όμως τα πατάει όλα κάτω κι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο όλων των εποχών και δεν υπάρχει καλύτερη αγορά, είναι τελείως διαφορετικό
Οταν μαθεις λοιπον να σεβεσαι την αντιθετη αποψη και να μη κρινεις ολους τους αλλους συμφωνα με τα γουστα και τις (σωστες ή λαθος αδιαφορο) αντιληψεις σου, και πολυ περισσοτερο να μην πουλας πνευμα και αυθεντια τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα.
βλ. παραπάνω. Και ναι, όσο πέφτει βρίσιμο και προσωπικοί χαρακτηρισμοί, -από το πουθενά πάντα- ναι θα πέφτει ειρωνία. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα και δεν έχει να γράψει τίποτα βρίζει, οπότε μόνο για γέλια και για ειρωνία είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υπονοεις κατι Ιkar??
Ναι ξέρω, τυχαίο είναι
Φίλε μου, επειδή έχουμε και δουλειές και ζωή κι επειδή είμαι μοντ σε άλλα 2 αυτοκινητιστικά φόρουμ και μέλος σε αρκετά και προφανώς όπως καταλαβαίνεις δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα και να γράφω σε όλα, μην απορείς που κάποιοι δεν γράφουμε εδώ ... μέλος είμαι από το 2003, μπαίνω σχεδόν καθημερινά και απλά διαβάζω κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν και απαντώ όπου και όταν θέλω ... άσε λοιπόν τα ξεκάθαρα και τα λοιπά υπονοούμενα ...
-
Θελεις να σου πω οτι παραδεχομαι οτι εχω στο βρισιμο τα πρωτεια??
Νομιζω στο εγραψα οτι ο πρωτος που αντιδρα με λαθος τροπο ειμαι εγω.Τουλαχιστον εγω δεν αυτοδιαφημιζομαι ουτε ειχα ποτε την απαιτηση ο λογος μου να εχει θεση θεσφατου και αξιωματος.
Κανε και λιγη αυτοκριτικη ρε συ Ikar...
Να σου θυμισω ορισμενα περιστατικα??
-Κατηγορεις τους κοντρακηδες αλλα απ'οτι ειπαν αλλοι εδω ησουν πρωτη μουρη στις διαφορες πιατσες.Οταν καταλαβες οτι δε σε παιρνει αρχισες τους λιβελλους εναντιον των κοντρακηδων...
-Διαφωνησες με τον D-Jet και αρχισες τις ειρωνιες περι φορμαλδεϋδης και σαπακιων 30 ετων...
-Ακομα και στα στατιστικα οποιος τολμησει να αμφισβητησει την κριση σου επι των στοιχειων εισπραττει κατευθειαν οχι τεκμηριωμενο αντιλογο αλλα σαχλες ειρωνιουλες....Κανε λιγο κρατει ρε αδερφε, μη νομιζεις οτι εισαι ο παντογνωστης και ο κριτης των παντων.Τι να κανουμε, δε γεννηθηκαμε ολοι με τα προσοντα τα δικα σου (και μερικων αλλων).Αλλοι εχουμε λιγοτερα πτυχια, αλλοι λιγωτερα λεφτα, και αλλοι διαφορετικη αντιληψη της αισθητικης....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Θελεις να σου πω οτι παραδεχομαι οτι εχω στο βρισιμο τα πρωτεια??
Νομιζω στο εγραψα οτι ο πρωτος που αντιδρα με λαθος τροπο ειμαι εγω.Τουλαχιστον εγω δεν αυτοδιαφημιζομαι ουτε ειχα ποτε την απαιτηση ο λογος μου να εχει θεση θεσφατου και αξιωματος.
Κανε και λιγη αυτοκριτικη ρε συ Ikar...
Να σου θυμισω ορισμενα περιστατικα??
-Κατηγορεις τους κοντρακηδες αλλα απ'οτι ειπαν αλλοι εδω ησουν πρωτη μουρη στις διαφορες πιατσες.Οταν καταλαβες οτι δε σε παιρνει αρχισες τους λιβελλους εναντιον των κοντρακηδων...Αυτοί που το είπαν, εκτός ότι ψεύδονται ΑΣΥΣΤΟΛΑ, δεν ξέρουν τι τους γίνεται και απλώς προσβάλλουν και προφανώς ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ Το ίδιο κάνεις και συ τώρα.
Με τι να κάνω κόντρες; με Fabia 100 που είχα; ΕΛΕΟΣ!!!!!
Άτομα που δεν με γνωρίζουν στο ελάχιστο, γράφουν ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι, τόσο απλά!-Διαφωνησες με τον D-Jet και αρχισες τις ειρωνιες περι φορμαλδεϋδης και σαπακιων 30 ετων...
Ε ναι, αφού τα παλιά αυτοκίνητα είναι καλύτερα από τα καινούρια κι ο κόσμος τότε αγόραζε πιο εύκολα αυτοκίνητο, τι άλλο να γράψει κανείς;
-Ακομα και στα στατιστικα οποιος τολμησει να αμφισβητησει την κριση σου επι των στοιχειων εισπραττει κατευθειαν οχι τεκμηριωμενο αντιλογο αλλα σαχλες ειρωνιουλες....
Ακόμα και τα νούμερα βλέπεις ότι αμφισβητούνται και ότι δεν αρέσει δεν το πιστεύουμε κι ας είναι πραγματικότητα
Κανε λιγο κρατει ρε αδερφε, μη νομιζεις οτι εισαι ο παντογνωστης και ο κριτης των παντων.Τι να κανουμε, δε γεννηθηκαμε ολοι με τα προσοντα τα δικα σου (και μερικων αλλων).Αλλοι εχουμε λιγοτερα πτυχια, αλλοι λιγωτερα λεφτα, και αλλοι διαφορετικη αντιληψη της αισθητικης....
Ο φωτεινός παντογνώστης, εγώ κι ο manosk
Μετα το ΙΕΚ λέω να συνιδρύσουμε και το ΙΕΚ παντογνώστης
-
Καλημερα!!
Παρακολουθω την συζητηση και μου δημηουργηται η εξης απορια:
Πως μια σηζητηση για σκοντα,η για σεατ, μετατρεπεται σχεδον παντα σε Audi VW σηζητηση.
Παντως εδω και μερικες μερες και κανα 2 σελιδες πισω προσπαθω να αποσπασω απο αυτους που απαντουν σε ολα αλλοι θετικα,αλλοι αρνητικα και αλλοι ειρωνικα, ενα 1800cc sedan με αναλογες επιδοσης του GT octavia και μου λετε οτι ειμαι υπερβολικος με το 34-40000, και ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΝΑ!!!
Να σας πω εγω λοιπον οτι εκτος απο το SUPERB τωρα δεν υπαρχει αλλο.
Ειναι τοσο απλο, αν δεν προσπαθουμε να βγαλουμε τον αλλο λαθος παση θυσια!!!! -
Ο χρήστης nickathanasiou έγραψε:
Καλημερα!!
Παρακολουθω την συζητηση και μου δημηουργηται η εξης απορια:
Πως μια σηζητηση για σκοντα,η για σεατ, μετατρεπεται σχεδον παντα σε Audi VW σηζητηση.
Παντως εδω και μερικες μερες και κανα 2 σελιδες πισω προσπαθω να αποσπασω απο αυτους που απαντουν σε ολα αλλοι θετικα,αλλοι αρνητικα και αλλοι ειρωνικα, ενα 1800cc sedan με αναλογες επιδοσης του GT octavia και μου λετε οτι ειμαι υπερβολικος με το 34-40000, και ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΝΑ!!!
Να σας πω εγω λοιπον οτι εκτος απο το SUPERB τωρα δεν υπαρχει αλλο.
Ειναι τοσο απλο, αν δεν προσπαθουμε να βγαλουμε τον αλλο λαθος παση θυσια!!!!Σου απαντήσαμε. Δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί καλά και σώνει sedan 1800cc με τις ίδιες επιδόσεις. Μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο διαφορετικό πχ 5θυρο γρήγορο hatchback (GTI, Cupra κλπ κλπ), επίσης παίζουν διάφορα άλλα λιγότερο γρήγορα μεν, αλλά καλύτερα σε άλλους τομείς πχ Golf GT με 25Κ
Skoda Octavia GT