-
Ο χρήστης skodamaniac έγραψε:
Γενικώς, δεν είναι ό,τι καλύτερο να θεωρείς το forum μαγαζάκι σου...
τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι admin,
το κάνουν σχετικά κομψά.Εγώ μιλώ και για τούτο δω το φορουμ, στο skoda έτσι και τολμούσα να πατήσω το πόδι μου...
Γιατι;
τι είδους προηγούμενα έχεις εσυ με το Πετράν;
εμένα με λέει 'troller' πάντως.Εμένα με έχει αποκαλέσει με πολύ χειρότερα!
Εγώ απλά είχα αντιδράσει με το όλο κόνσεπτ των 'πωλήσεων μέσω του φόρουμ', είτε είναι τσιπάκια, είτε είναι xenon λάμπες...
Επίσης, είχα πάντα την άποψη πως δεν είναι δυνατόν ο αγοραστής Skoda να είναι πανέξυπνος και οι υπόλοιποι λακαμάδες... Ο καθένας αγοράζει αυτό που του αρέσει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γενικώς, δεν είναι ό,τι καλύτερο να θεωρείς το forum μαγαζάκι σου...
τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι admin,
το κάνουν σχετικά κομψά.Εγώ μιλώ και για τούτο δω το φορουμ, στο skoda έτσι και τολμούσα να πατήσω το πόδι μου...
Γιατι;
τι είδους προηγούμενα έχεις εσυ με το Πετράν;
εμένα με λέει 'troller' πάντως.Εμένα με έχει αποκαλέσει με πολύ χειρότερα!
Εγώ απλά είχα αντιδράσει με το όλο κόνσεπτ των 'πωλήσεων μέσω του φόρουμ', είτε είναι τσιπάκια, είτε είναι xenon λάμπες...
Επίσης, είχα πάντα την άποψη πως δεν είναι δυνατόν ο αγοραστής Skoda να είναι πανέξυπνος και οι υπόλοιποι λακαμάδες... Ο καθένας αγοράζει αυτό που του αρέσει.
-
Παρακαλω να αφησουμε το τι γινεται σε αλλα φορουμ εξω απο το δικο μας [mod]
-
Εγώ πάντως μίλησα για συμβάντα σ' αυτό εδώ το φόρουμ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάντως μίλησα για συμβάντα σ' αυτό εδώ το φόρουμ...στο θέμα μας τωρα:
αγόρασα μία μασκούλα milotec πριν λίγες ημέρες.
Την τοποθέτησα...έγινε ΚΟΥΚΛΑ...το octavia.
Αγρίεψε...πολύ το μουτράκι της!! -
τι γλυκο....
-
Βάλε καμιά φωτό να πάρουμε ιδέες με τον popolaro.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Βάλε καμιά φωτό να πάρουμε ιδέες με τον popolaro.η κλασσική badgeless μάσκα μωρέ της milotek.
την αγόρασα κάνα 140άρι μαζι με βάψιμο εννοω.αλλα ομολογω σα ποιότητα...η μανίσια είναι σκάααλες ανώτερη και ανθεκτικότερη.
Με ξενέρωσε άσχημα που όλες οι βίδες είναι λαμαρινόβιδες και πιάνουν χύμα στο πλαστικό χωρίς πρόβλεψη για κάποια ενισχυμένη 'φωλιά' όπως η μανίσια...απο θέμα αντοχής...ειλικρινα φοβάμαι να σηκώσω το καπω απο τη μάσκα (όπως έκανα τόσα χρόνια με τη μανίσια) γιατι θα μου μείνει στο χέρι..
αλλα μπρος τα κάλη...
-
Ο χρήστης skodamaniac έγραψε:
αλλα μπρος τα κάλη...
Αυτό ξαναπές το.
-
Στην Octavia 1.6 Mpi του αδερφου μου (μοντ 04, η προηγουμενη, οχι η 5) αναβει το λαμπακι του ASR! Πηγε σε ηλεκτρολογο, του το σβησε και μετα απο καμμια ωρα ξαναναψε! Αυτο εγινε κανα δυο φορες! Του βγαλε στο διαγνωστικο το 0522! Τι προβλημα ειναι αυτο, ξερετε ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Του βγαλε στο διαγνωστικο το 0522! Τι προβλημα ειναι αυτο, ξερετε ;Στο νετ (σε άλλο φορουμ) βρήκα αυτό '0522 CAN message, engine control unit Error in engine control unit' και έχει σχέση με το Esp αν καταλαβα καλά.
-
Να σου πω την αληθεια κι εγω δεν καταλαβα 100 τα 100
-
Εχω την εντύπωση πως ASR ονομάζουν το traction control στα VAG, σύστημα που συνεργάζεται ή είναι 'κομμάτι' του Esp.
Δεν τα ξέρω ξεκάθαρα! -
ASR = Anti-spin Regulation
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω την εντύπωση πως ASR ονομάζουν το traction control στα VAG, σύστημα που συνεργάζεται ή είναι 'κομμάτι' του Esp.
Δεν τα ξέρω ξεκάθαρα!ΤCS το λένε στα VAGZ
Skoda Octavia GT