-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Παιδιά εγώ δεν είμαι φιλο κατί ... θα έπερνα οποιοδήποτε αυτοκίνητο μου άρεζε και θεωρώ το OCTAVIA την τιμιότερη πρόταση του GROUP VAG.Θα το έπερνα άφοβα, ειδικά καμμία έκδοση 4Χ4 με τον 2.0TFSi με κλειστά μάτια.
Μην κολλάτε πλέον στα σήματα των αυτοκινήτων , όλα μάρκετινγκ είναι.
+1
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Και για να μη παρεξηγηθω εγω παροτρυνα τον αδερφο μου για να κλεισει το abt.Το αυτοκινητο ειναι κορυφη.ΑΛΛΑ μη μπερδευετε τα μπουτια σας με ανομοιες συγκρισεις.Αφηστε τους αλλους να σκανε με το λογοτυπο της skoda οι οποιοι σκασαν κατι τριανταρια για bmw και ψαχνονται.
....Για φραγκοδιφραγκα να βαλουν βενζινη μαλλον.
Μπορει να ψαχνονται αλλα εχουν πρεμιουμ 316Κι αν διεθετα μεχρι 30χιλιαρικα για αμξι με κλειστα ματια octavia θα επαιρνα (τυχεροι οσοι προλαβουν ακομα το παλιο,καλυτερο για μενα απ το 5)ακομα και το 5.
Mηπως εχεις πυρετο G60??
Aκου εκει 30 χιλιαρικα για Skoda...
Παρε μια 200αρα κομπρεσορ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ η καμια 316 να μπεις και στο ματι του γειτονα......... μια ερωτηση επι του θεματος μιας και διακρινω το εσχατο μισος για το golf απο...............σκοντακηδες
Eγω παλι διακρινω μια απεχθεια οχι για το Golf αλλα για κατι τυπους που εχουν Golf γιατι ειναι Golf οπως λεει και η διαφημιση και οχι γιατι εχουν το κορυφαιο στη κατηγορια του αυτη τη στιγμη αμαξι....
Αν δεν υπηρχε η αν δεν επεμβαινε η volkswagen θα ειχε η skoda τη σημερινη της μορφη για να τρωγεστε εσεις με τα ρουχα σας?
Προφανως οχι.
Ισως δεν υπηρχε καν σημερα η Skoda ισως την ειχε αγορασει (το πιθανωτερο) καποιος αλλος ομιλος ισως... ισως....
Με τα ΑΝ ομως και τα ΙΣΩΣ ιστορια δε γραφεται.
Γιατι θα μπορουσε καποιος να ισχυριστει βασιζομενος στην ιστορια και τη φημη της Skoda μεχρι το 1946, πως
ΑΝ δεν υπηρχε ο Κομμουνισμος στην (τοτε) Τσεχοσλοβακια ΙΣΩΣ τα VW σημερα να ειχαν αυτοκολλητο στο πισω τζαμι που θα εγραφε:
'Volkswagen:Member of SkodaGroup'.O σεβασμος προς τον δασκαλο οπως λες ειναι δεδομενος γιατι απλα και μονο μπορουμε να αγοραζουμε πολυ καλα αμαξια σε παρα πολυ καλη τιμη.
Υ/Γ:Καλοριζικο το εργαλειο του αδερφου σου.
Ευχομαι πολλες χιλιαδες ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα. -
To GTI μαμα ειναι μπροστα απο Octavia ΑΒΤ εργοστασιου.Αυτο εγραψε ο Petran σε αυτο απαντησα.Τα υπολοιπα που εγραψες απλα δειχνουν οτι εισαι τσαμπα μαγκας,που αλλωστε δε περιμενα κα τιποτα αλλο.Προκαλεις πισω απο το πληκτρολογιο και μετα τη κοτα... Αυτα...ας μη το συνεχισουμε.Το υφος σου ηταν προκλητικο απο την αρχη,αν διαφωνουσες μπορουσαμε να το επιβεβαιωσουμε κι αλλιως.Αντε στο χωριο σου λοιπον,lavey.
-
-
**strassenmeister, δύο φορές έγινε παρατήρηση να σταματήσετε τα προσωπικά, εσύ κι ο lavey. Αυτή είναι η τρίτη. Υπάρχουν και τα πμ, ο δρόμος, το πεζοδρόμιο. Εδώ είναι φόρουμ
[moderator]**
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**strassenmeister, δύο φορές έγινε παρατήρηση να σταματήσετε τα προσωπικά, εσύ κι ο lavey. Αυτή είναι η τρίτη. Υπάρχουν και τα πμ, ο δρόμος, το πεζοδρόμιο. Εδώ είναι φόρουμ[moderator]**
αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου για να σταματήσω κάτι.
αφού ο tsopanmeister συνεχίζει να λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δεν μπορώ να συζητήσω σε κάτι άλλο μαζί του.
όσο περι τσάμπα μάγκα κλπ μάλλον εκτός απο τσοπάνης είσαι και πασόκος οπότε άλλος ένας λόγος να μην έχουμε να πούμε κάτι άλλο μαζί.
γιαυτό λοιπόν madrimeister άντε γειά!
υ.γ όσο για την πρόκληση πίσω απο το πληκτρολόγιο,περι κότας κλπ να θυμάσαι ένα πράγμα. μια στραβή είναι σίγουρα ατυχία, 2 στραβές μπορεί να είναι ατυχία, 3 στραβές σίγουρα δεν είναι ατυχία! αν αρχίσουν λοιπόν να συμβαίνουν ατυχίες... μην κάτσεις να σκεφτείς πολύ τι φταίει... μάθε λίγα παραπάνω πράγματα για το nickname μου και απλά θυμήσου ότι δεν έδειξες σεβασμό...
[magus LaVey]
-
Oποτε θες μαγκα,1on1.Τελος
-
Ωπα!!!
Βουντού μου μυρίζει!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωπα!!!
Βουντού μου μυρίζει!!!! -
Μην ανησυχείς strassenmeister εγώ σαν άγγελος κυρίου θα σε σώσω από το κακό !!!
-
G60POWER
Για κόψε μια βόλτα από το Seat Forum...να δεις τι γράφει ο vaglan...
-
Για κατατοπισε με,σε ποιο θεμα?
-
Sorry για την ανακρίβεια!
-
Καταλαβα.
Ειναι η περιπτωση που σου ειπα ποιο πανω.Και ειναι γνωστο αυτο σε μας.
Εχει οντως βγει μια παρτιδα ελατωματικων ρουλεμαν,κι αντι τα @ρχιδι@ της seat να τα αλλαξουν προληπτικα και ΔΩΡΕΑΝ ως ωφειλαν εβαλαν ΟΛΟ τον κοσμο στο λουκι να αλλαζει ιμαντες στα 60κ.Και αυτοι κερδισμενοι,και το αμαξι ΟΚ!!
Αλλα το λεω και παλι.Αυτοι λειτουργουν ετσι γιατι γνωριζουν οτι το 99% δε θα μιλησει.Καντε το εξης πειραμα.Πειτε ετσι απλα και χωρις φασαριες οτι θα κινηθειτε νομικα,χωρις να γνωριζουν τα στοιχεια που εσεις εχετε ως αποδεικτικα στοιχεια.Φυσικα αυτο προυποθετει να ειναι στο πλευρο σας κι ενας μηχανικος ωστε να βαδιζετε στα πλαισια της νομιμοτητας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωπα!!!
Βουντού μου μυρίζει!!!!Είδες τί τραβάει ο κοσμάκης Σάββα;
καλά είμαστε εμείς μωρέ!!!
-
gti v μαμα Vs octavia φπε 2,5+ κολωνες πισω το gti
bye bye gti -
Και;
Σαν τα μωρά κάνετε....το δικό μου είναι καλύτερο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και;Σαν τα μωρά κάνετε....το δικό μου είναι καλύτερο...
Οχι, το δικο μου ειναι καλυτερο, αντε παρε τη σαβουρα σου απο δω.
-
-
Ο χρήστης RIDER'S RULES έγραψε:
gti v μαμα Vs octavia φπε 2,5+ κολωνες πισω το gti
bye bye gtiAπο συγκεκριμενο Octavia φπε φιλε Rider, και δεν ειναι αυτη η συγκριση που τιθεται εδω.
Skoda Octavia GT