-
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
-
Μανωλη καλημερα Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα
Πηγες τα ταξιδακια σου και τις βολτες σου και δεν μας εγραψες καμμια εντυπωση ακομα ουτε και καμμια περιγραφη.....για κατσε και γραφε λιγα λογια για μας που μας εχει φαει η αναμονη......και κατι τεχνικο που μου ηρθε με μαιλ και θελω δευτερη γνωμη
μου ειπε καποιος οιτι η κρεμαγιερα παρουσιαζει καποια ασαφεια γυρω απο τη ευθεια, κοινως δεν καταλαβαινεις που βλεπουν οι ροδες, και μετα λεει δεν εχει επαναφορα στις κλειστες στροφες......εχεις παρατηρησει κατι τετοιο εσυ?????
ευχαριστω και παλι
Στρατης -
Στρατη εχω κανει 2600 χλμ τετοιο προβλημα δεν εχω, το εχω παει κ με 200 σε ευθεια εχω μπει κ σε στροφες με καμποσα αψογο ειναι.Το μονο προβλημα που ειχα ηταν τη Μεγαλη Παρασκευη εμεινα απο μπαταρια γιατι ο συναγερμος που μου εβαλαν στην audi εχει διαροη ρευματος κ τον ξηλωσα να βαλω αλλον .Το αμαξι οδηγικα ειναι παραπανω απο αψογο(το ξερει κ ενας κακομηρης κατοχος ενος χ3 που μου κολησε τη Δευτερα ) κ με καταναλωση 8,7/100 χλμ δεν ειναι μια χαρα?
-
μια χαρα σε βρισκω, ευτυχως με ηρεμησε η απαντηση σου γιατι το αλλο σχολιο που εγραψα καπως με ανησυχησε.....τον συναγερμο τον εβαλαν στην εδω audi η στην γερμανια?????? προσεξε τι θα απαντησεις γιατι εχω βαλει και εγω συναγερμο αλλα μαμισιο απο το εργοστασιο και δεν θελω τετοια σε καινουργιο αυτοκινητο......αναμενω.Ευχαριστω και παλι
-
Μου τον εβαλαν στην εδω audi k καλα δωρο
-
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΑΝΑΣΑΝΑ.........
-
Ειδα προχτες 2 Q5 αυξανομαστε πολυ γρηγορα
-
Μην ξεχνας οτι το πρωτο τριημερο των νεων μετρων μονο απο την κεντρικ κα....α στην αργυρουπολη εφυγαν 52 αυτοκινητα απο τα ετοιμοπαραδοτα.......οποτε καταλαβαινεις οτι θα αρχιζουμε να πληθαινουμε...βαλε και οσα ειναι ειναι στην φαση της παραδοσης οπως το δικο μου......θα γεμισουμε ταξι που θα παει......
-
http://www.asa-wheels.de/php/pics_desig ... jpg&did=17
-
http://www.mtm-online.de/en/index.php?n ... FZID=Q5155
-
Εκλεισα.....ηδη ραντεβου για την αναβαθμιση του εγκεφαλου......το 270 ειναι το ιδανικο νουμερο για τα κιλα του......ακομα δεν το πηραμε αρχισαμε τις επεμβασεις......
-
kalimera ki apo mena molis ekana egrafi sto forum
exo ena Q5 apo arxes martiou aimai apo iraklio kritis tha ithela na rotiso to filo manoli an to pire apo karenta irakliou to Q5 kai na mou pei an mporei ti ekptosi tou ekanan kai an to pire metritis. -
Ο χρήστης vagour έγραψε:
exo ena Q5 apo arxes martiou aimai apo iraklio kritis tha ithela na rotiso to filo manoli an to pire apo karenta irakliou to Q5 kai na mou pei an mporei ti ekptosi tou ekanan kai an to pire metritis.1.γραφε στα ελληνικα 2.τα υπολοιπα θα στα πω με pm
-
Ο χρήστης vagour έγραψε:
exo ena Q5 apo arxes martiou aimai apo iraklio kritis tha ithela na rotiso to filo manoli an to pire apo karenta irakliou to Q5 kai na mou pei an mporei ti ekptosi tou ekanan kai an to pire metritis.Καλώς τον συμπολίτη. Γράφε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.
-
Καλησπέρα.
-
Καλησπερα.Σιγουρα πολυ ωραιο το Q5[κυριως το s-tronic για μενα].Δυο ερωτησεις και απο μενα.Ενοχλει ο ηλιος στα εχοντα ηλιοροφη?[μου φανηκε καπως διαμπερες το σκιαστρο],και πως μπορεις αυτη τη εποχη να παρεις Q5 με τη μειωση του φορου?[Πoυ να το βρεις?]
-
Καλησπέρα.
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Ενοχλει ο ηλιος στα εχοντα ηλιοροφη?[μου φανηκε καπως διαμπερες το σκιαστροΣε ένα μήνα θα μπορώ να σου απαντήσω
και πως μπορεις αυτη τη εποχη να παρεις Q5 με τη μειωση του φορου?[Πoυ να το βρεις?]
Αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο (ή έστω ήδη στη γραμμή παραγωγής) μάλλον δεν προλαβαίνεις λόγω χρόνου αναμονής. Μια επίσκεψη (η τηλέφωνο) σε αντιπροσωπία φαντάζομαι θα σε βοηθήσει.
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
καταναλωση 8,7/100 χλμ δεν ειναι μια χαρα?Ωραίος ο Μανώλης!
-
Μανώλη μάλλον το παραχαϊδεύεις το αμάξι... 8,7 βλέπω με το ζόρι στο Α3 1,8Τ που είναι 1.300 κιλά.
Πιές του το αίμα...
-
Με βάρος κοντά 2 τόνους, μάλλον χαλαρό cruising (ελέω στρωσίματος) γίνεται.
AUDI Q5