-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καταρχήν. Έχω παρατηρήσει ότι το dynamic δουλεύει και με σειριακό άλλωστε η διάφορα φαίνετε στις στροφές (αλλάζει πιο ψηλά ταχύτητα) και στο βάρος του τιμονιού .Αυτό που λες ότι μπαίνει 7η και δεν υπάρχει καμία αντίδραση πρέπει να το τσεκάρω (με έβαλες σε σκέψεις τώρα).Σχετικά με το drive select τώρα μην φανταστής και τίποτα τρελό, το comfort μαλακώνει πολύ το τιμόνι στην πόλη και στο dynamic βαραίνει λίγο. Τις αναρτήσεις δεν τις έχω πάρει χαμπάρι για να είμαι ειλικρινής. Καλύτερα να βάλεις το multimedia ηχοσύστημα με αυτά τα λεφτά. Να χεις και το χειριστήριο του ΜΜΙ πίσω απ τον λεβιέ παρά να βάλεις το drive select
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το αυτοκίνητο το έχω είδη παραγγείλει και δεν δέχονται αλλαγές (το περιμένω σε 2 μήνες). Το Drive Select δεν το έβαλα με το τιμόνι αλλά μόνο με τις αναρτήσεις λόγο του οδικού δικτύου στο νησί. Το ΜΜΙ μου αρέσει αλλά κόστιζε αρκετά σε σχέση με το Drive Select (αναρτήσεις και λογισμικό) και με το Navigation να είναι άχρηστο στην Ρόδο.
Όσο για τις αναρτήσεις δεν μαλακώνουν στις λακκούβες με Comfort Mode; «Κοπανάει» το αυτοκίνητο όταν είσαι σε ανώμαλο οδόστρωμα; Και όταν λέω «κοπανάει» εννοώ όπως με ένα με sport ανάρτηση...Οχι μην εχεις τετοιο αγχος, θεωρω οτι οι διαφορες comfort με dynamic ειναι ανεπεστητες.Να εισαι σίγουρος ότι ουτε με dynamic δεν κοπαναει.Εγω το μετανιωσα που το βαλα τσαμπα λεφτα.
-
Ο χρήστης nmix έγραψε:
@KonstantinosA
Tι έγινε στην αντιπροσωπεία?Καλησπερα aris07, πραγματι ο εγκεφαλος δεν εδειξε τιποτα. Ο τυπος ομως στην KARENTA το πιστεψε -του εδειξα και 2 βιντεο- οποτε εκανε κατι μετρησεις, τις εστειλε στην AUDI και αυτοι του προτειναν να κανει αναβαθμιση στον εγκεφαλο για το σασμαν. Μου ειπε να το δοκιμασω και βλεπουμε. Οπερ και εγενετο. Το δοκιμασα σημερα προς αεροδρομιο και μαντεψε... Τελος πια το ενοχλητικο σκαμπανεβασμα στις στροφες! Ετσι απλα.. Ελπιζω αυτη η γνωση να βοηθησει και ολοι γρηγορα να διορθωσουν το προβλημα και να χαρουν περισσοτερο το αυτοκινητο τους. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που το εχουν ...συνηθισει και καποιοι αλλοι που ενω ειχαν προβλημα σκεφτοντουσαν αυξησεις στην ιπποδυναμη και λοιπες θεωριες ως λυση ενω θα μπορουσαν να κλεισουν ενα απλο ραντεβου με την αντιπροσωπεια... Καθεις με τις επιλογες του...
Σε ποια ΚΑΡΕΝΤΑ όλα αυτά γιατί αύριο πάω για λάδια των 10000χλμ? Αν μιλάμε για την καινούργια στο MALL να ξέρω ψάξω τον ίδιο άνθρωπο που στο έφτιαξε (ή έστω να τον βάλω να επικοινωνήσει με κάποιον συγκεκριμένο συνάδελφό του) ώστε να μην χρειάζεται να εξηγώ απτην αρχή.
Πιστευω οτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο πλεον!!!
KARENTA Βουλιαγμενης. Aris07 εχεις PM
-
το θεμα ειναι να ενημερωσουν ολους τους κατοχους για αυτη την αναβαθμιση και οχι να ψαχνονται μονοι τους..
θα το κανουν σου λεω....
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
To να βάζεις σε 4κίνητο στους 4 τροχους αλυσίδες, είναι σίγουρα ηλίθιο ...
μάλλον εγώ είμαι πολύ άσχετος και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθιο να βάλει κάποιος αλυσίδες και στους 4 τροχούς (όταν μιλάμε για τετρακίνητα αμάξια)...
Προσωπικά, ακόμα και σε πισωκίνητο αμάξι θα έβαζα και στους 4 τροχούς αλυσίδες αφού η κίνηση είναι πίσω αλλά το τιμόνι μπροστά.
Αν ήταν να επιλέξω σε ποιό άξονα θα βάλω αλυσίδες, θα έβαζα μπροστά γιατί το τιμόνι είναι το παν.
Γιατί πολύ απλά, είναι περιττό...! Εκτός κι αν πρόκειται να μπει κανείς σε 30 πόντους φρέσκο χιόνι...!
Τα τελευταία 7 χρόνια ανεβοκατεβαίνω στα χιονοδρομικά σχεδόν ολης της χώρας και με δικινητο Α3, αλλα χιονολάστιχα ομολογώ, ελάχιστες φορές χρειάστηκε να βάλω αλυσίδες...!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το θεμα ειναι να ενημερωσουν ολους τους κατοχους για αυτη την αναβαθμιση και οχι να ψαχνονται μονοι τους..θα το κανουν σου λεω....
Θα το μάθουμε αύριο αυτό που θα πάει ΚΑΡΕΝΤΑ το αμάξι για λάδια. Η μαλακία είναι ότι έχω δουλεια και θα το πάει ο πατέρας μου και δεν θα μπορέσω να κόψω αντιδράσεις από τους υπερμηχανικούς! Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε να τον βγάλουν τρελό και 'τι λέτε κύριε τα Αudi δεν τα κάνουν αυτά' κτλ...Απλά στο τέλος θα γίνει η δουλειά one way or another...
-
καλη τυχη σου ευχομαι ειναι πολυ πιθανο να κανουν τους μαλακες..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλη τυχη σου ευχομαι ειναι πολυ πιθανο να κανουν τους μαλακες..Ααα καλα αυτό δεν πρέπει να τους πάρει και μεγαλη προσπάθεια...τους είναι έμφυτο...
-
Ο χρήστης vaia1313 έγραψε:
Το κάνουν και εδώ αυτό (δηλ την αλλαγή δίσκων). Τις προαλλες παλικάρι που με πετυχαίνει να κατεβαίνω απτο αμάξι έξω απτο σπίτι με πιάνει και μου λέει αν μου χει βγάλει προβλήματα γιατί το δικό του έχει αλλάξει 2 φορές δισκόπλακες λόγω τρέμουλου κτλ! Μου είπε και κάτι άλλα που του χει βγάλει και δεν τα θυμάμαι αλλά νομίζω ότι χρειάστηκε και αλλαγή ο εγκέφαλος! Είπε ότι διαβάζει το forum αλλά δεν γράφει!
Εγω ειμαι φίλε μου.!!!!
Γεια χαρά σε όλους .Είμαι νέος user στο forum αν και το διαβάζω πολύ καιρό τώρα και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφερθώ σε κάποια θέματα που παρουσίασε το αυτοκίνητο μου καθώς και στο γνωστό τρέμουλο που γράφετε αρκετοί μιας και ως κάτοχος ενός Q5 S-TRONIC εδώ και 4 μήνες παλεύω στην Karenta μπας και βρεθεί άκρη με το συγκεκριμένο φαινόμενο.
ΘΕΜΑΤΑ
1)Παραλαβή αυτοκίνητου.
Με το καλημέρα το πλαϊνό μάρσπiε στην πόρτα του συνοδηγού ήταν ξεκολλημένο σχεδόν μέχρι την μέση (έχω πακέτο εξωτερικό s-line)
2)Φτάνοντας σπίτι για παρκάρισμα ανακαλύπτω ότι το parktronic δεν δουλεύει.(έχω αυτό με τον ήχο και την σφαιρική απεικόνιση του αυτοκίνητου στην οθόνη όχι με την κάμερα).
3)Ένα πλαστικό ανάμεσα στην κονσόλα που βρίσκονται οι ταχύτητες και το κάθισμα του συνοδηγού (σαν μικρός αεραγωγός) έλειπε και αν βάλεις χέρι μέσα πιάνεις κάτι γρανάζια (υπάρχει και το ίδιο από την μεριά του οδηγού). Για κάντε κάνα έλεγχο!!!
4)Στην πρώτη μεγάλη διαδρομή που έκανα μετά από ένα μήνα αγοράς παρατήρησα ότι μεταξύ 95-125 χλμ ταχύτητας το τιμόνι τρέμει!!!
5)Πάλι στην πρώτη διαδρομή στα ίδια χλμ στο τσίμπημα των φρένων το τιμόνι έτρεμε πολύ περισσότερο από ότι στο 4ο θέμα. Πιστεύω ότι πραγματικά αν ο οδηγός ήταν γυναίκα (χωρίς να θέλω να θίξω το γυναίκειο φύλο θα δυσκολεύονταν να κρατήσει ευθεία το τιμόνι ,μιλάμε για απίστευτο τρέμουλο.) (έχω 20΄΄ζαντα)ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ
1)Έγινε παραγγελία του πλαστικού από γερμάνια (περίμενα 10 μέρες) βάφτηκε και τοποθετήθηκε
2)20 μέρες έμεινε το αυτοκίνητο μέσα ψάχνοντας να βρουν τι φταίει με το parktronic και περιμένοντας ανταλλακτικά από γερμάνια
(έγινε αλλαγή εγκέφαλου του parktronic 2 φόρες καθώς είπαν ότι ο πρώτος εγκέφαλος που ήρθε από γερμάνια ήταν ελαττωματικός – άλλαξαν και τους αισθητήρες και τελικά το πρόβλημα λύθηκε)
3)Έγινε παραγγελία του πλαστικού ανάμεσα στο κάθισμα και την κονσόλα (περίμενα 10 μέρες )και τοποθετήθηκε.
4)Έγινε 1 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουν
Έγινε 2 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουν
Έγινε 3 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουν
Έγινε 4 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουνΑφού δεν έγινε τίποτα παραγγέλθηκαν μπροστινοί δίσκοι και τακάκια (που φυσικά δεν υπήρχαν ,άλλες 8 μέρες να έρθουν) έγινε τοποθέτηση και για 5 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα ,καλιμπραρισμα και όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μιας και την επομένη έφευγα με άδεια τα συμπτώματα ήταν ακριβώς τα ίδια απλά με λιγότερη ένταση στο τρέμουλο του τιμονιού. Επειδή έπρεπε να φύγω το πηρά όπως ήταν .Στην διάρκεια του ταξιδίου μου και αφού είχα κάνει 250χλμ με αρκετές συνεχόμενες στροφές ανακαλύπτω ότι στο φρενάρισμα (τσίμπημα)με 40χλμ την ώρα το δεξί μπροστά φρένο έτριζε!!!(Μιλάμε για απίστευτο τρίξιμο).τέλος κατά την επιστροφή μου στην Αθηνά μετά από πορεία 800 χλμ το αυτοκίνητο κάνει ακριβώς τα ίδια με το τιμόνι με την αρχική ένταση που είχε πριν την αλλαγή των δισκόπλακων και των τακακίων και φυσικά έχω αποκτήσει και το σφύριγμα στο δεξί φρένο το οποίο παρουσιάζετε όταν κουράζονται τα φρένα.
Πλέον έχω μιλήσει με kosmocar και περιμένω απάντηση στα προβλήματα μου……….Α!!! και κάτι τελευταίο ,όσοι έχετε το σύστημα που σκληραίνει αναρτήσεις και τιμόνι κτλ (comfort,auto και dynamic) για δοκιμάστε να βάλετε με επιλεγμένο το dynamic 7Η από τα paddles (όχι από το σειριακό) μέχρι 6 πάει ακόμα και με 195χλμ!
Προσπαθώ να καταλάβω την ασύληπτη ταλαιπωρία σου αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω..
Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι και ούτε είναι του παρόντος να ρωτήσω,εξάλλου ελάχιστη σημασία έχει αυτό.Θα σταθώ όμως στο χάσιμο όλου αυτού του χρόνου με αυτά τα ατέλειωτα πήγαινε-έλα.Δηλαδή τι πιστεύουν αυτοί εκει οι τύποι?οτι ο καθένας δεν έχει δουλειά να κάνει και πρέπει να περνάει το χρόνο του στους δρόμους και στα συνεργεία τους???
Αυτό που βλέπω σαν καλύτερη λύση είναι να τους το αφήσεις εκει για κανένα μήνα ίσως και παραπάνω αν χρειαστεί,να τα φτιάξουν ΟΛΑ,και αφού πάρεις αυτοκίνητο αντικατάστασης να τους πεις να σε πάρουν τηλ.ΜΟΝΟ όταν και εφόσον το αυτοκίνητο είναι τέλειο...κόβεις και την ασφάλεια για αυτό το διάστημα και τελειώνει η ιστορία...έλεος πια -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Το κάνουν και εδώ αυτό (δηλ την αλλαγή δίσκων). Τις προαλλες παλικάρι που με πετυχαίνει να κατεβαίνω απτο αμάξι έξω απτο σπίτι με πιάνει και μου λέει αν μου χει βγάλει προβλήματα γιατί το δικό του έχει αλλάξει 2 φορές δισκόπλακες λόγω τρέμουλου κτλ! Μου είπε και κάτι άλλα που του χει βγάλει και δεν τα θυμάμαι αλλά νομίζω ότι χρειάστηκε και αλλαγή ο εγκέφαλος! Είπε ότι διαβάζει το forum αλλά δεν γράφει!
Εγω ειμαι φίλε μου.!!!!
Γεια χαρά σε όλους .Είμαι νέος user στο forum αν και το διαβάζω πολύ καιρό τώρα και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφερθώ σε κάποια θέματα που παρουσίασε το αυτοκίνητο μου καθώς και στο γνωστό τρέμουλο που γράφετε αρκετοί μιας και ως κάτοχος ενός Q5 S-TRONIC εδώ και 4 μήνες παλεύω στην Karenta μπας και βρεθεί άκρη με το συγκεκριμένο φαινόμενο.
ΘΕΜΑΤΑ
1)Παραλαβή αυτοκίνητου.
Με το καλημέρα το πλαϊνό μάρσπiε στην πόρτα του συνοδηγού ήταν ξεκολλημένο σχεδόν μέχρι την μέση (έχω πακέτο εξωτερικό s-line)
2)Φτάνοντας σπίτι για παρκάρισμα ανακαλύπτω ότι το parktronic δεν δουλεύει.(έχω αυτό με τον ήχο και την σφαιρική απεικόνιση του αυτοκίνητου στην οθόνη όχι με την κάμερα).
3)Ένα πλαστικό ανάμεσα στην κονσόλα που βρίσκονται οι ταχύτητες και το κάθισμα του συνοδηγού (σαν μικρός αεραγωγός) έλειπε και αν βάλεις χέρι μέσα πιάνεις κάτι γρανάζια (υπάρχει και το ίδιο από την μεριά του οδηγού). Για κάντε κάνα έλεγχο!!!
4)Στην πρώτη μεγάλη διαδρομή που έκανα μετά από ένα μήνα αγοράς παρατήρησα ότι μεταξύ 95-125 χλμ ταχύτητας το τιμόνι τρέμει!!!
5)Πάλι στην πρώτη διαδρομή στα ίδια χλμ στο τσίμπημα των φρένων το τιμόνι έτρεμε πολύ περισσότερο από ότι στο 4ο θέμα. Πιστεύω ότι πραγματικά αν ο οδηγός ήταν γυναίκα (χωρίς να θέλω να θίξω το γυναίκειο φύλο θα δυσκολεύονταν να κρατήσει ευθεία το τιμόνι ,μιλάμε για απίστευτο τρέμουλο.) (έχω 20΄΄ζαντα)ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ
1)Έγινε παραγγελία του πλαστικού από γερμάνια (περίμενα 10 μέρες) βάφτηκε και τοποθετήθηκε
2)20 μέρες έμεινε το αυτοκίνητο μέσα ψάχνοντας να βρουν τι φταίει με το parktronic και περιμένοντας ανταλλακτικά από γερμάνια
(έγινε αλλαγή εγκέφαλου του parktronic 2 φόρες καθώς είπαν ότι ο πρώτος εγκέφαλος που ήρθε από γερμάνια ήταν ελαττωματικός – άλλαξαν και τους αισθητήρες και τελικά το πρόβλημα λύθηκε)
3)Έγινε παραγγελία του πλαστικού ανάμεσα στο κάθισμα και την κονσόλα (περίμενα 10 μέρες )και τοποθετήθηκε.
4)Έγινε 1 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουν
Έγινε 2 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουν
Έγινε 3 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουν
Έγινε 4 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα, καλιμπραρισμα τα προβλήματα με το τρέμουλο και στο φρένο και στο γκάζι συνέχιζαν να υπάρχουνΑφού δεν έγινε τίποτα παραγγέλθηκαν μπροστινοί δίσκοι και τακάκια (που φυσικά δεν υπήρχαν ,άλλες 8 μέρες να έρθουν) έγινε τοποθέτηση και για 5 φορά ζυγοστάθμιση, ευθύγραμμα ,καλιμπραρισμα και όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μιας και την επομένη έφευγα με άδεια τα συμπτώματα ήταν ακριβώς τα ίδια απλά με λιγότερη ένταση στο τρέμουλο του τιμονιού. Επειδή έπρεπε να φύγω το πηρά όπως ήταν .Στην διάρκεια του ταξιδίου μου και αφού είχα κάνει 250χλμ με αρκετές συνεχόμενες στροφές ανακαλύπτω ότι στο φρενάρισμα (τσίμπημα)με 40χλμ την ώρα το δεξί μπροστά φρένο έτριζε!!!(Μιλάμε για απίστευτο τρίξιμο).τέλος κατά την επιστροφή μου στην Αθηνά μετά από πορεία 800 χλμ το αυτοκίνητο κάνει ακριβώς τα ίδια με το τιμόνι με την αρχική ένταση που είχε πριν την αλλαγή των δισκόπλακων και των τακακίων και φυσικά έχω αποκτήσει και το σφύριγμα στο δεξί φρένο το οποίο παρουσιάζετε όταν κουράζονται τα φρένα.
Πλέον έχω μιλήσει με kosmocar και περιμένω απάντηση στα προβλήματα μου……….Α!!! και κάτι τελευταίο ,όσοι έχετε το σύστημα που σκληραίνει αναρτήσεις και τιμόνι κτλ (comfort,auto και dynamic) για δοκιμάστε να βάλετε με επιλεγμένο το dynamic 7Η από τα paddles (όχι από το σειριακό) μέχρι 6 πάει ακόμα και με 195χλμ!
Προσπαθώ να καταλάβω την ασύληπτη ταλαιπωρία σου αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω..
Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι και ούτε είναι του παρόντος να ρωτήσω,εξάλλου ελάχιστη σημασία έχει αυτό.Θα σταθώ όμως στο χάσιμο όλου αυτού του χρόνου με αυτά τα ατέλειωτα πήγαινε-έλα.Δηλαδή τι πιστεύουν αυτοί εκει οι τύποι?οτι ο καθένας δεν έχει δουλειά να κάνει και πρέπει να περνάει το χρόνο του στους δρόμους και στα συνεργεία τους???
Αυτό που βλέπω σαν καλύτερη λύση είναι να τους το αφήσεις εκει για κανένα μήνα ίσως και παραπάνω αν χρειαστεί,να τα φτιάξουν ΟΛΑ,και αφού πάρεις αυτοκίνητο αντικατάστασης να τους πεις να σε πάρουν τηλ.ΜΟΝΟ όταν και εφόσον το αυτοκίνητο είναι τέλειο...κόβεις και την ασφάλεια για αυτό το διάστημα και τελειώνει η ιστορία...έλεος πιαΞέρεις πόσες φορές το έκανα αυτό. Με ενημερώνανε ότι είναι έτοιμο και ότι το βγάλανε για δοκιμή και μόλις το δοκίμαζα μαζί με τον τεχνικό τα προβλήματα παρέμειναν ακριβώς τα ίδια. Έξι φορές φίλε μου και τις έξι μετά από διαβεβαίωση ότι όλα είναι οκ.
-
Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πόσα λίτρα λάδι παίρνει το αμάξι?? 4,5λτ??
-
Για ψάξτο και λίγο νομικά....σίγουρα κάτι θα υπάρχει.Χάσιμο χρόνου εργασίας με εργοστασιακή υπαιτιότητα... λέω εγω τώρα χωρίς να είμαι νομικός
Αν προειδοποιηθούν νομικά,την επόμενη φορά πριν σε ενημερώσουν οτι όλα είναι ο.κ. θα το ξανασκεφτούν και σίγουρα θα κάνουν περισσότερες δοκιμές.Ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά απ'την άλλη αντι να γίνεσαι εσυ τρεχαντήρι ας γίνουν αυτοί που φταίνε στο κάτω-κάτω..καλή υπομονή! -
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω σχετικα με τον θορυβο στην καμπινα.Ο κινητηρας δεν ακουγετε αλλα η αεροδυναμικοι θορυβοι απο τα 120 και μετα ειναι πολλοι,(ακουγετε πολυ εντονα ο αερας ).Συγκριτικα με την alfa 156 που εχω δεν εχει καμια διαφορα στο ταξιδι εκτος απο τον θορυβο του κινητήρα.
-
Δεν το οδήγησες πριν το αγοράσεις;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και να το έκανε test drive λίγο δύσκολο να πήγε με 120+χλμ στα 10 λεπτα που συνήθως σου δίνουν και με τον πωλητή μπάστακα. Δεν έχω παρατηρήσει εγώ πάντως κάτι δραματικό και αν υπάρχει κάτι θα πρέπει να προέρχεται από τους τεράστιους καθρέφτες. Σαν μέτρο σύγκρισης πάντως επειδή έχω 147 που είναι ίδια με την 156 σε θορύβους υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά όπως έιναι πολύ λογικό και αναμενόμενο.
αρα ισως θα πρεπει νο το κοιταξω,γιατι οταν ταξειδευεις χωρις μουσικη ειναι αρκετα εκνευριστικο.
-
Και να το έκανε test drive λίγο δύσκολο να πήγε με 120+χλμ στα 10 λεπτα που συνήθως σου δίνουν και με τον πωλητή μπάστακα. Δεν έχω παρατηρήσει εγώ πάντως κάτι δραματικό και αν υπάρχει κάτι θα πρέπει να προέρχεται από τους τεράστιους καθρέφτες. Σαν μέτρο σύγκρισης πάντως επειδή έχω 147 που είναι ίδια με την 156 σε θορύβους υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά όπως έιναι πολύ λογικό και αναμενόμενο.
Σόρρυ, αλλά
Απορώ δηλαδή, εγώ 20 παρά χιλιάρικα έδωσα και έκανα ενδελεχείς βόλτες σε όλες τις συνθήκες, δεδομένο δεν είναι ότι με πολλαπλάσια αξία πρέπει να την ψάξουμε εξίσου αν όχι περισσότερο την δουλειά; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σόρρυ, αλλά
Απορώ δηλαδή, εγώ 20 παρά χιλιάρικα έδωσα και έκανα ενδελεχείς βόλτες σε όλες τις συνθήκες, δεδομένο δεν είναι ότι με πολλαπλάσια αξία πρέπει να την ψάξουμε εξίσου αν όχι περισσότερο την δουλειά;Δυστυχώς στην Ελλάδα ο κανόνας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών που σου προσφέρονται να είναι αντιστρόφως ανάλογη των χρημάτων που διαθέτεις! Anyway...μεγάλο θέμα ανοίγει έτσι...
Νέα από το μέτωπο:
σήμερα άλλαξα τα 2α λάδια αφού έπιασα 10000χλμ.
Κόστος: 60 και κάτι € τα λάδια (από Praktiker παρακαλώ...αυτά είναι τα καλά του νάχεις συνταξιούχο πατέρα)
45€ έξοδα ΚΑΡΕΝΤΑ (φίλτρο βενζίνης και εργασία)
Σύνολο: 105€!!! Not bad at all!!!Στα σημαντικά της υπόθεσης: έκανα ότι διαθέσιμο update υπήρχε αφού λέει ο μάστορας ότι αυτά γίνονται αυτόματα μόλις κάνει εισαγωγή το αμάξι και συνδεθεί στον υπολογιστή. Απομένει να το βγάλω βόλτα σε λίγο να δω αν έχει διορθωθεί το θέμα των στροφών. Επίσης μου διόρθωσαν λίγο τα xenon ύστερα από παράπονα του πατέρα μου ότι δεν βλέπει καλά το βράδυ (σίγουρα δεν φταίνε τα μάτια?? ) και τα μαστόρια ανακάλυψαν ότι είχε δίκιο και ότι ήταν κακορυθμισμένα απτη μάνα τους. Το αναφέρω γιατί πολλοί έχουν πει για το τρεμούλιασμα των φώτων το οποίο πιθανόν να διορθώνεται. Γενικά super αντιμετώπιση (εξωτερικό πλύσιμο και τέτοια κόλπα) από το συνεργείο της VW ( ) αλλά μας τα καναν τσουρέκια 1ον με το γεγονός ότι τους πήγαμε εμείς τα λάδια και 2ον με το θέμα των χιλιομέτρων καθώς θεωρούσαν εντελώς αχρείαστη ακόμα την αλλαγή. Φυσικά η δουλειά έγινε my way καθότι ο πελάτης εχει πάντα δίκιο!
-
Ο χρήστης alap έγραψε:
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω σχετικα με τον θορυβο στην καμπινα.Ο κινητηρας δεν ακουγετε αλλα η αεροδυναμικοι θορυβοι απο τα 120 και μετα ειναι πολλοι,(ακουγετε πολυ εντονα ο αερας ).Συγκριτικα με την alfa 156 που εχω δεν εχει καμια διαφορα στο ταξιδι εκτος απο τον θορυβο του κινητήρα.Σε μένα μέχρι και 160 ΚΜ που έχω παει δεν ακούγεται τίποτα..μάλλον κάτι δεν παει καλά,για ψάξτο λίγο.Προσπάθησε να καταλάβεις απο που ακριβώς έρχεται ο θόρυβος και πες τους να εστιάσουν εκει
-
Σόρρυ, αλλά
Απορώ δηλαδή, εγώ 20 παρά χιλιάρικα έδωσα και έκανα ενδελεχείς βόλτες σε όλες τις συνθήκες, δεδομένο δεν είναι ότι με πολλαπλάσια αξία πρέπει να την ψάξουμε εξίσου αν όχι περισσότερο την δουλειά;Δυστυχώς στην Ελλάδα ο κανόνας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών που σου προσφέρονται να είναι αντιστρόφως ανάλογη των χρημάτων που διαθέτεις! Anyway...μεγάλο θέμα ανοίγει έτσι...
Νέα από το μέτωπο:
Κόστος: 60 και κάτι € τα λάδια (από Praktiker παρακαλώ...αυτά είναι τα καλά του νάχεις συνταξιούχο πατέρα)
Σύνολο: 105€!!! Not bad at all!!!Στα σημαντικά της υπόθεσης: έκανα ότι διαθέσιμο update υπήρχε αφού λέει ο μάστορας ότι αυτά γίνονται αυτόματα μόλις κάνει εισαγωγή το αμάξι και συνδεθεί στον υπολογιστή. Απομένει να το βγάλω βόλτα σε λίγο να δω αν έχει διορθωθεί το θέμα των στροφών. Επίσης μου διόρθωσαν λίγο τα xenon ύστερα από παράπονα του πατέρα μου ότι δεν βλέπει καλά το βράδυ (σίγουρα δεν φταίνε τα μάτια?? ) και τα μαστόρια ανακάλυψαν ότι είχε δίκιο και ότι ήταν κακορυθμισμένα απτη μάνα τους. Το αναφέρω γιατί πολλοί έχουν πει για το τρεμούλιασμα των φώτων το οποίο πιθανόν να διορθώνεται. Γενικά super αντιμετώπιση (εξωτερικό πλύσιμο και τέτοια κόλπα) από το συνεργείο της VW ( ) αλλά μας τα καναν τσουρέκια 1ον με το γεγονός ότι τους πήγαμε εμείς τα λάδια και 2ον με το θέμα των χιλιομέτρων καθώς θεωρούσαν εντελώς αχρείαστη ακόμα την αλλαγή. Φυσικά η δουλειά έγινε my way καθότι ο πελάτης εχει πάντα δίκιο!
Τελικά πόσα λίτρα λάδι παίρνει μαζί με το φίλτρο?μήπως είδες και πόσο είχε κάψει?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Σόρρυ, αλλά
Νέα από το μέτωπο:
Τελικά πόσα λίτρα λάδι παίρνει μαζί με το φίλτρο?μήπως είδες και πόσο είχε κάψει?
4,5-4,7λτ λάδι παίρνει κομπλέ με το φίλτρο. Το πόσο είχε κάψει το ξέρω μόνο από το δείκτη του MMI και από το πόσο έχω συμπληρώσει. Χοντρικά έχει κάψει 1 λίτρο στα 10000χλμ με τάση να μειώνεται η κατανάλωση καθώς τα τελευταία 3000χλμ τα έκανε σε γύρο της Μακεδονίας-Θράκης-Βουλγαρίας-Κωνσταντινούπολης σε 10 μέρες και είχε κάψει ελάχιστα! Επίσης τα τελευταία αυτά 3000χλμ που έγιναν σε Εθνική και Εγνατία τα έκανε με κατανάλωση 11λτ/100χλμ και πάρα πολύ χαλαρή οδήγηση (μαξ 140-150χαω σε ανοιχτό δρόμο).
-
Παίζει να υπάρχει πουθενά κανα Q5 με παλια τιμή?
AUDI Q5