-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίζει να υπάρχει πουθενά κανα Q5 με παλια τιμή?Έτσι όπως πουλάει δεν πρέπει να χει μείνει ούτε ζάντα! Μόνο μέσα στον Ιούλιο πουλήθηκαν 250 Q5 (αρε φτωχέ έλληνα...). Άρα όσα και να είχαν εισάγει θα πρέπει να έχουν εξαντληθεί τώρα.
-
@ stefan ιδιο λαδι (και σε ποσοτητα) με μενα παιρνεις, ελπιζω εσενα να μη σου εβαλαν 5 λιτρα οπως μου εκαναν τη τελευταια φορα οι αλλοι καθυστερες..
αλλαγη και φιλτρο κανει 58 και 2-2.5 ευρω η σαπουναδα για τους υαλοκαθαριστηρες (μου ανακατεψαν τις σαπουναδες, ειχα μεσα δικη μου )
τα λαδια στον λαμπ. κανουν 67.5 με 13.5 ευρω το λιτρο, στο praktiker που τα κοιταξα κι εγω τα εχουν γυρω στα 19 ευρω το λιτρο, πολυ πιο ακριβα ρε γαμωτο γιατι ψηνομουν να τα επαιρνα απο κει μιας και ειναι κοντα μου
(ειμαι πολυ τσιπης τελικα )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@ stefan ιδιο λαδι (και σε ποσοτητα) με μενα παιρνεις, ελπιζω εσενα να μη σου εβαλαν 5 λιτρα οπως μου εκαναν τη τελευταια φορα οι αλλοι καθυστερες..αλλαγη και φιλτρο κανει 58 και 2-2.5 ευρω η σαπουναδα για τους υαλοκαθαριστηρες (μου ανακατεψαν τις σαπουναδες, ειχα μεσα δικη μου )
τα λαδια στον λαμπ. κανουν 67.5 με 13.5 ευρω το λιτρο, στο praktiker που τα κοιταξα κι εγω τα εχουν γυρω στα 19 ευρω το λιτρο, πολυ πιο ακριβα ρε γαμωτο γιατι ψηνομουν να τα επαιρνα απο κει μιας και ειναι κοντα μου
(ειμαι πολυ τσιπης τελικα )
Τα λάδια τα ψώνισε ο γέρος μου γιατί κι εγώ έχω praktiker κοντά μου και μου είπε ότι πήρε 6 λίτρα 61€. Αλλά μάλλον λάθος έκανε γιατί τώρα που το λες όταν πήρα ένα μονόλιτρο Castrol Edge 5w-30 πρέπει να είχα δώσει γύρω στα 20€. Λες να πήρε ότι ναναι λάδια και να το πάρω το ριμάδι στο χέρι?? Μόλις πάω σπίτι θα εξερευνήσω την κατάσταση...μην έχουμε κάνα απρόοπτο.
Κι εγώ είμαι πολύ τσίπης όταν πρόκειται για αντιπροσωπεία. Γενικά είμαι αλεργικός στο να πληρώνω ανίδεους!
-
ναι ρε συ 10 ευρω το λιτρο ειναι πολυ χαμηλη τιμη
θυμαμαι πριν τα φερουν στο praktiker που ρωτουσα εναν υπευθυνο γιατι ενω ειχαν διαφορες μαρκες λαδιων ,μεταξυ των οποιων και catrol , γιατι δεν ειχαν τα edge και μου λεγε οτι δε τους συμφερει οικονομικα.οταν τα εφεραν περιμενα να δω καμια καλη τιμη αλλα @@
ΥΓ μην στελνεις ποτε τον πατερα σου για δουλειες..
εγω ακομα βλαστημαω που τον εστειλα για τακακια και αντι για τα θεικα εργοσταασιακα εχω κατι πανσκληρες μαλακιες ( τα εμπρος βγαζουν λιγοτερη μαυριλα απο τα πισω ) τα οποια τσιριζουν ολη την ωρα..
και καλα ολα αυτα πες αυτο που με χαλαει ειναι οτι υπερθερμαινονται ευκολα και μου χει τυχει να μεινω χωρις φρενα κατι το οποιο τα εργοστασιακα δε θα καναν ποτεευτυχως σε κανα 5αρι χιλιαδες χλμ θα παρουν πουλο, δε θα αντεξουν περισσοτερο
μετα τα 50 και καπου εκει στα 60 οι ανθρωποι τα χανουν τελειως
και στα αλλα αμαξια καθεται και ακουει το καθε μαλακα μηχανικο και αγοραζει ο,τι να ναι λαστιχα , αλλα εκει δε με νοιαζει καν, ας τα καψει το δικο μου απο δω και περα το φροντιζω εγω
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω σχετικα με τον θορυβο στην καμπινα.Ο κινητηρας δεν ακουγετε αλλα η αεροδυναμικοι θορυβοι απο τα 120 και μετα ειναι πολλοι,(ακουγετε πολυ εντονα ο αερας ).Συγκριτικα με την alfa 156 που εχω δεν εχει καμια διαφορα στο ταξιδι εκτος απο τον θορυβο του κινητήρα.
Σε μένα μέχρι και 160 ΚΜ που έχω παει δεν ακούγεται τίποτα..μάλλον κάτι δεν παει καλά,για ψάξτο λίγο.Προσπάθησε να καταλάβεις απο που ακριβώς έρχεται ο θόρυβος και πες τους να εστιάσουν εκει
Ουτε σε εμενα ακουγεται τιποτα.. Και το τεσταρα ξανα σημερα στην Αττικη οδο..
Παντως παιδια, το αμαξι ειναι αστερι! Του εκανα την προηγουμενη εβδομαδα βολτα στα βουνα της Πελοποννησου και ηταν αψογο! Κρατηματα, ρεπριζ, ησυχια, ανεση! Πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα!
-
Τελικά ποια λαδάκια είναι τα καλύτερα-καταλληλότερα για το αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω σχετικα με τον θορυβο στην καμπινα.Ο κινητηρας δεν ακουγετε αλλα η αεροδυναμικοι θορυβοι απο τα 120 και μετα ειναι πολλοι,(ακουγετε πολυ εντονα ο αερας ).Συγκριτικα με την alfa 156 που εχω δεν εχει καμια διαφορα στο ταξιδι εκτος απο τον θορυβο του κινητήρα.
Σε μένα μέχρι και 160 ΚΜ που έχω παει δεν ακούγεται τίποτα..μάλλον κάτι δεν παει καλά,για ψάξτο λίγο.Προσπάθησε να καταλάβεις απο που ακριβώς έρχεται ο θόρυβος και πες τους να εστιάσουν εκει
Ουτε σε εμενα ακουγεται τιποτα.. Και το τεσταρα ξανα σημερα στην Αττικη οδο..
Παντως παιδια, το αμαξι ειναι αστερι! Του εκανα την προηγουμενη εβδομαδα βολτα στα βουνα της Πελοποννησου και ηταν αψογο! Κρατηματα, ρεπριζ, ησυχια, ανεση! Πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα!
Ευχαριστω παιδιά,μαλλον υπαρχει πρόβλημα.Θα το πάω για service.(ο θόρυβος ακουγετε γυρο γυρο απο τα παράθυρα)
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Τελικά ποια λαδάκια είναι τα καλύτερα-καταλληλότερα για το αυτοκίνητο?http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=el
5 λιτρα θες αν εισαι 2λιτρος
-
Δηλαδή ποια θα είναι η διαφορά στην τιμή για την αλλαγή λαδιών αν δεν τους τα πας εσύ?
Ο stefan εδωσε 105, αλλά με την τιμή του qsis βγαίνει 160. Αν τα βάλει το συνεργείο?
θέλω να δω αν αξίζει η όλη φασαρία.Υ.Γ. Εννοείται ότι στο να μην δίνουμε τσάμπα λεφτά σε άσχετους είμαι μαζί σας.
-
60 εργατικα(με φιλτρο φυσικα ) + 67.5 τα λαδια ειναι πανω κατω 130 (η δικη μου τιμη, οχι 160 )
το λαδι δε ξερω ποσο το πουλανε στην αντιπροσωπεια , σε αυτη τη τιμη ουσιαστικα μπορεις να κερδισεις. τα edge τα εχω δει και 16 και 17 και 20 , στην αντιπροσωπεια δεν ξερω ποσο τα χουν τωρα
αν τα πληρωσεις 20 ευρω το λιτρο που ειναι η μεγαλυτερη τιμη που τα χω δει αμεσα δινεις ( 6.5 χ 5 = ) **32.5 ** ευρω καπελο
αυτα τα βαζω βενζινη στο κατω κατω και κανω καμια 200αρια + χλμ
του στεφανου η τιμη παντως μου φανηκε πολυ χαμηλη
-
130 (η δικη μου τιμη, οχι 160 )
...
αν τα πληρωσεις 20 ευρω το λιτρο ...Τότε βγαίνει 160. Στην τιμή του praktiker αναφερόμουν
**32.5 ** ευρω καπελο
αυτα τα βαζω βενζινη στο κατω κατω
Δεν έχεις και άδικο.
Λογικά η τιμή της αντιπροσωπίας θα είναι >20 το λίτρο (τιμή praktiker), οπότε το καπέλο θα είναι μεγαλύτερο. -
Λοιπόν παίδες διόρθωση για να μην σας παραπληροφορώ κιόλας. Τα λάδια κόστισαν τελικά στο Praktiker 87€ τα 6 λίτρα (67,50€ το 5λιτρο και 19,50 το μονόλιτρο δοχείο νομίζω). Άρα πάμε σύνολο: 87+45=132€ και με 1,5λτ λάδι περίσσευμα. Και πάλι καλή τιμή όταν στο 500αρακι πχ θέλω 90€ και όταν στην αντιπροσωπεία τα Castrol έχουν γύρω στα 25€ το λίτρο.
-
φιλε stefan μια παρατηρηση..εισαι σιγουρος οτι ηταν 5λιτρο?
την προτελευταια φορα που παρηγγειλα απο trade wind ειχε 4λιτρο (και η τιμη του λιτρου επεφτε στα 11.5 - 12 )
ετσι πηρα ενα 4λιτρο + 1 μονολιτρο με 13.5πλεον εχει μονο μονολιτρα
δεν ηξερα οτι υπαρχει 5λιτρο για αυτο σε ρωταω
αν ειναι ετσι και ειναι τα ιδια λεφτα θα τα παρω κι εγω απο το δικο μας praktiker
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίζει να υπάρχει πουθενά κανα Q5 με παλια τιμή?Ο μονος που μπορει να εχει ειναι ο Παζαρο.
-
φιλε stefan μια παρατηρηση..εισαι σιγουρος οτι ηταν 5λιτρο?την προτελευταια φορα που παρηγγειλα απο trade wind ειχε 4λιτρο (και η τιμη του λιτρου επεφτε στα 11.5 - 12 )
αν ειναι ετσι και ειναι τα ιδια λεφτα θα τα παρω κι εγω απο το δικο μας praktiker
Ναι μωρέ μαλακίες γράφω γιατί είμαι κι απτον ύπνο! 4λιτρο είναι το μεγάλο δοχείο! Και πήραμε 2 μονόλιτρα γιατί δεν είμαστε σίγουροι αν θα πάρει 4,5 ή 5,5 λίτρα. Πάει και τελείωσε...πάω να βρω την απόδειξη να τη σκανάρω γιατί έχω μπερδευτεί πολύ!!
Πάντως το ηθικό δίδαγμα είναι αυτό που είπες: μην αφήνεις δουλειές σε πατεράδες, ειδικά αν έχουν πατήσει τα 60...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
την προτελευταια φορα που παρηγγειλα απο trade wind ειχε 4λιτρο (και η τιμη του λιτρου επεφτε στα 11.5 - 12 )
Ναι μωρέ μαλακίες γράφω γιατί είμαι κι απτον ύπνο! 4λιτρο είναι το μεγάλο δοχείο! Και πήραμε 2 μονόλιτρα γιατί δεν είμαστε σίγουροι αν θα πάρει 4,5 ή 5,5 λίτρα. Πάει και τελείωσε...πάω να βρω την απόδειξη να τη σκανάρω γιατί έχω μπερδευτεί πολύ!!
Πάντως το ηθικό δίδαγμα είναι αυτό που είπες: μην αφήνεις δουλειές σε πατεράδες, ειδικά αν έχουν πατήσει τα 60...
εεετσι
-
εεετσι
Απορία. Αν πάρω αμάξι στο μονάκριβό μου , θα με κάνει ρόμπα έτσι; Ενας πατέρας,
-
Ο χρήστης verbas έγραψε:
φυσικα αυτα τα λεμε για πλακα..
εννοειται οτι τους αγαπαμε και τους ευγνωμονουμε , απλα επειδη μεγαλωνουν και βαριουνται να ασχολουνται με μικροπραγματα (εμενα ο πατερας μου ποτε δε θεοποιησε τα αυτοκινητα , το μονο που ηθελε ηταν ενα ασφαλες και καλοσυντηρημενο **μεσο ** ) δε θα κατσουν να το ψειρισουν πολυ το θεμα.
και φυσικα δε μπορουμε να τους πουμε τιποτα
αρα καλυτερα να τρεχουμε εμεις που ειμαστε νεοι και εχουμε πιο πολλη ορεξη
-
Ο χρήστης verbas έγραψε:
εεετσι
Μπαμπά.....???????
-
Νεώτερα:
Πήρα το αυτοκίνητο το μεσημέρι αλλά δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω λόγω έλλειψης χώρου στο δρόμο αλλά και χρόνου γιατί έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά..απ'ότι μου είπαν έγινε το update για το σασμάν και στη δοκιμή που έκανε ο μηχανικός δεν παρατήρησε κάτι ύποπτο..βέβαια και χθες που το δοκίμασε (πριν γίνει το update),δεν του το έκανε.
Αυτό όμως που θέλω να προσέξετε όλοι όσοι έχετε το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι οτι ο συγκεκριμένος μηχανικός πρότεινε να αλλαχθεί και η αντλία υψηλής πίεσης?? για να είναι σίγουρος.Συμφώνησα και την παρήγγειλε,και όταν έρθει θα με πάρουν τηλ. για ραντεβού.Η διαδικασία αλλαγής είναι 5-10 λεπτά.Αυτά προς το παρόν.@Qsis & stefan:τα λάδια (5 lt),στην αντιπροσωπεία στοιχίζουν 84 ευρω περίπου χωρίς ΦΠΑ,και γύρω στα 15 το φίλτρο επίσης χωρίς ΦΠΑ
AUDI Q5