-
Mε τη καταναλωση λαδιου τι γινετε?
-
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
... Επαναλήφθηκε άλλες τρεις φορές, πάντα με χαμηλή ταχύτητα στο κιβώτιο [αυτόματο tiptronic] ενώ στην Ε.Ο. με υψηλές ταχύτητες, το αυτοκίνητο ήταν τέλειο. ...
Τελικά ο φίλος john18625 ήταν προφητικός. Από ότι είδα το Q5 προσφέρεται πλέον στις εκδόσεις βενζίνης μόνον με 8-τάχυτο tiptronic, ενώ στις εκδόσεις Diesel μόνον με το γνωστό 7άρι S-tronic.
Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές;
Πάντως σε test του autocar (http://www.autocar.co.uk/car-review/aud ... ive-review) διάβασα τα εξής:'The eight-speed Tiptronic gearbox does a decent job of matching power and economy, although sometimes its keenness to shift up to higher gears means you miss out on the meatier delivery of the engine. There's a manual shift option, too, but we found the Q5 to be slow to respond when using it.'
-
Για την καταναλωση λαδιου,πρεπει να τους το παω πισω στα 1000χλμ.Σχεδιαζω να κανω καμια εκδρομουλα μεσα στο πασχα μπας και τα κανω τα χλμ.
-
-
Όντως μεγάλη μπαταρία. Αυτή θα κοστίζει κανένα 100άρικο.
-
Βρες τη μου με 100, στείλε IBAN με ΠΜ και στα βάζω επιτόπου τα λεφτά και μου τη δίνεις σε κάνα μήνα που θα ανέβω Σαλόνικα!
-
Θα ρωτήσω την Δευτέρα.
-
Τη συγκεκριμένη Varta πάντως (αν πεις ότι βάζεις ξανά την ίδια) τη βρίσκω 170€ με μια πρόχειρη ματιά στο νετ.
-
WHAOO 110ah!
τι ειναι φορτηγο Scania?
Πραγματι διερωτωμαι αν μονο ορισμενες εκδοσης φορανε με τετοια χωρητικότητα -
Hi guys!
Μετά από λίγο googling βρήκα ότι αυτό είναι (μάλλον) το κατάλληλο dipstick
http://www.ecstuning.com/Audi-Q5-Quattr ... ES2093747/
Ξέρει κανείς κάτι άλλο; Ή κάποιο άλλο μαγαζί; Το συγκεκριμένο είναι Αμερική και θέλει 60$ μεταφορικά?!
-
Ωραίο πραγματάκι.
Απο Αμερική είναι ελαφρώς περίπλοκες οι αγορές.Δεν βρηκες στην Ευρώπη σε ίδια τιμη?
Πόσοι απο εσάς έβαλαν κάτι τέτοιο?
Κάτι άσχετο.Τις προάλλες κοιτουσα τις εξατμίσεις ενός q5 tfsi που ήταν και οι 2 απο τον ίδια μεριά.
Ποια έκδοση τις έχει έτσι? -
Η ΤDI νομιζω.
-
Ο χρήστης bazz6666 έγραψε:
Ωραίο πραγματάκι.
Απο Αμερική είναι ελαφρώς περίπλοκες οι αγορές.Δεν βρηκες στην Ευρώπη σε ίδια τιμη?
Πόσοι απο εσάς έβαλαν κάτι τέτοιο?
Κάτι άσχετο.Τις προάλλες κοιτουσα τις εξατμίσεις ενός q5 tfsi που ήταν και οι 2 απο τον ίδια μεριά.
Ποια έκδοση τις έχει έτσι?Δε το βρισκω ρε γμτ.. Και στο ebay δεν το εχει. Υπαρχει περιπτωση να το πουλανε οι αντιπροσωπείες;
-
Ετσι νομιζα και εγω οτι ειναι ο tdi που τα εχει απο την ιδια μερια,αλλα οπως ανεφερα εγραφε tfsi απο πισω.
Ισως το lifting του 2013? -
Οχι το 2.0 TDI στο f/l εχει μια μονη αριστερα.Το προ f/l 2.0 ΤDI ειχε μια διπλη αριστερα.
Ολα τα TFSI εχουν δυο μια αριστερα και μια δεξια, -
Tο ξερατε οτι στο Q5 οταν μπαινει μπαγκαζιερα οροφης αλλαζει αυτοματα ρυθμισεις το ESP?
-
Νομίζω το ESP του έχει ένα ξεχωριστό υποσύστημα για να περιορίζει τις πιθανότητες ανατροπής, οπότε σε αυτό βασίζεται και η αλλαγή στις ρυθμίσεις.
-
Νομιζω αυτο το εχουν σχεδόν όλα τα ESP.
Το Q5 εχει αισθητήρα βάρους στις ράγες οροφής για να καταλαβαίνει ποτε ειναι φορτωμένo με κάτι βαρύ που αλλάζει σημαντικά το κέντρο βάρους. -
Και αυτό ισχύει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τη συγκεκριμένη Varta πάντως (αν πεις ότι βάζεις ξανά την ίδια) τη βρίσκω 170€ με μια πρόχειρη ματιά στο νετ.Τόσο την βρήκα κι εγώ από αυτόν που σου έλεγα. Όμως δεν μου είπε και τα καλύτερα για την ποιότητά της...
AUDI Q5