-
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
παιδιά, σχετικά με τον χρόνο αναμονής, γιατί κοντεύω να τρελαθώ... 3/11/08 το παρήγγειλα από Ρώρρη Αγ. Στεφάνου (γράφω το όνομα κ δίνω κ τα στοιχεία σε κάθε ενδιαφερόμενο, δεν κάνω αερητζίδικη δυσφήμιση), με 4-5 μήνες αναμονή... 3 μέρες μετά την παραγγελεία μου είπαν θα αργήσει ακόμη ένα μήνα γιατί καθυστερεί η παραγωγή Xenon Lights...ok μέχρι εδώ... λίγο ο αινθουσιασμός, πολύ ότι μου αρέσει το αμάξι δν είπα κάτι... στις 9/4 μου είπαν ότι το αμάξι είναι στο τελωνείο, να πάω να το πληρώσω για να το παραλάβω... έτσι κ έκανα (το κορόιδο) την αμέσως επόμενη μέρα... από τότε με έχουν φλωμώσει στο παραμύθι κ το ψέμμα μέσα στα μούτρα μου, με άθλιο service & συμπεριφορά αισχρή! Διαρκώς κατηγορούσαν το τελωνείο, έλεγαν ότι δεν είχαν internet ή σύστημα SAP για να δουν που ακριβώς βρίσκεται το αμάξι κ η παραγγελία μου, και κάθε φορά 'θα σας πάρουμε σε 30'', πράγμα που δεν έγινε ΠΟΤΕ!!! ακόμη κ όταν πήρα στα κεντρικά, παρά την ευγενική συμπεριφορά τους, τα ίδια ψέμματα μου είπαν και απλά ισχυρίστηκαν ότι θα 'επιταχύνουν τις διαδικασίες εκτελωνισμού, γιατί έχω δίκιο που διαμαρτύρομαι'!!!! Μέχρι που χθες, όταν τους ζήτησα εγγράφως να μου δώσουν που βρίσκεται το αμάξι και να ετοιμάσουν κ μία επιταγή να πάρω πίσω την εξόφληση και να κρατήσουν απλά την προκαταβολή καθώς επίσης και να μου παραχωρήσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, μου ξεφούρνησαν την βόμβα, ότι το αμάξι είναι ΑΚΟΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (για όλα όσα γράφω έχω χαρτιά, δεν γράφω παπάντζες), ενώ είχε εβδομάδα κατασκευής 10η/2009 και ενώ έχω στα χέρια μου αριθμό πλαισίου (εάν δεν είναι και αυτός παραμύθι σαν όσα μου πέταξαν στα μούτρα τόσο καιρό)!!
Ελπίζω αύριο να μην υπάρξει πρόβλημα με την επιταγή, θα σας ενημερώσω, αλλά προσοχή σε αυτό τον 'εξουσιοδοτημένο διανομέα'... ύποπτοι καιροί και όλα τα σενάρια είναι πιθανά (βλ ΑΠΕΡΓΗΣ κλπ)Περιτώ να σας πω ότι έχω ξενερώσει τελείως, έχω βαρεθεί να περιμένω και μόλις γύρισα από Γερμανία (όπου υποτίθεται ότι θα πήγαινα με το Q5 για στρώσιμο... δεν έπαιρνα ένα από εκεί καλύτερα...)
Αυτά... συγνώμη, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω και εγώ...
Τι εξτρά είχες βάλει στο αυτοκίνητο?όχι οτι αυτό τους δικαιολογεί αλλά κάτι ήθελα να διασταυρώσω
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
Καλημερα φιλε,η Audi δεν εχει τετοια υπηρεσια που να παρακολουθεις την προοδο κατασκευης του αυτοκινητου σου, καθως και την πορεια του μεχρι να ερθει Ελλαδα....τωρα αν δεν εχεις παρει αριθμο πλαισιου τα πραγματα ειναι λιγο χλωμα......δεν μας ειπες ομως ποτε εκανες την παραγγελια......και συμπληρωμενες να ηταν οι μερες στην παραγγελια, δεν εχει καμμια σημασια γιατι δεν ειναι δεσμευτικο για την εταιρια αυτο....εξαρταται απο την προμηθεια των εξαρτηματων απο τους προμηθευτες της....απλα ρωτησε την αντιπροσωπεια που εκανες την παραγγελια να σου πουνε σε ποια φαση βρισκεται το αυτοκινητο και κυριως αν εχει κλειδωσει η εβδομαδα παραγωγης....τοτε θα εχεις αλλες τρεις περιπου για αφιξη στην Ελλαδα.....
Καλημέρα και thx για την γρήγορη απάντηση!
Η παραγγελία έγινε 24/4, ήταν η τελευταία μέρα που η audi έπαιρνε παραγγελίες για αυτοκίνητα με μειωμένο τέλος ταξινόμησης.(δηλαδή μέχρι εκείνη την ημέρα μπορούσαν να σου εγγυηθούν ότι το αυτοκίνητο θα προλάβει να έρθει πριν τις 7 Αυγούστου.) Οπότε έχει νόημα να περάσω να τους ζητήσω πλαίσιο?Ή παίζει να μην έχει βγει καν? -
Ο χρήστης jasonpap έγραψε:
Καλημερα φιλε,
η Audi δεν εχει τετοια υπηρεσια που να παρακολουθεις την προοδο κατασκευης του αυτοκινητου σου, καθως και την πορεια του μεχρι να ερθει Ελλαδα....τωρα αν δεν εχεις παρει αριθμο πλαισιου τα πραγματα ειναι λιγο χλωμα......δεν μας ειπες ομως ποτε εκανες την παραγγελια......και συμπληρωμενες να ηταν οι μερες στην παραγγελια, δεν εχει καμμια σημασια γιατι δεν ειναι δεσμευτικο για την εταιρια αυτο....εξαρταται απο την προμηθεια των εξαρτηματων απο τους προμηθευτες της....απλα ρωτησε την αντιπροσωπεια που εκανες την παραγγελια να σου πουνε σε ποια φαση βρισκεται το αυτοκινητο και κυριως αν εχει κλειδωσει η εβδομαδα παραγωγης....τοτε θα εχεις αλλες τρεις περιπου για αφιξη στην Ελλαδα.....
Καλημέρα και thx για την γρήγορη απάντηση!
Η παραγγελία έγινε 24/4, ήταν η τελευταία μέρα που η audi έπαιρνε παραγγελίες για αυτοκίνητα με μειωμένο τέλος ταξινόμησης.(δηλαδή μέχρι εκείνη την ημέρα μπορούσαν να σου εγγυηθούν ότι το αυτοκίνητο θα προλάβει να έρθει πριν τις 7 Αυγούστου.) Οπότε έχει νόημα να περάσω να τους ζητήσω πλαίσιο?Ή παίζει να μην έχει βγει καν?λιγο βιαστικο σε βρισκω φιλε και ειναι λογικο μεχρι ενος σημειου.....ο αριθμος πλαισιου βγαινει και γινεται προσβασιμος στο συστημα μονο οταν ολοκληρωθει η συναρμολογηση του αυτοκινητου και βγει απο την γραμμη παραγωγης.....οποτε καλον Ιουλιο.....κατσε και απολαυσε το.......το 'μπερδεμα' ξεκιναει μετα που δεν περνανε οι μερες με τιποτα....για ρωτα και μενα που ειμαι στο καραβι και ερχομαι κουτσα κουτσα......κοντευω να μαθω ποσα μιλια ειναι Αμβουργο-Ελευσινα.........οποτε χαλαρα και υπομονη φιλε....
-
@jimstag
Με τον αριθμο πλαισιου που σου εχουν δωσει ψαξε εδω https://att.2wglobal.com/gstattweb/ocea ... SearchPage
Και με το call sign και ονομα του πλοιου που θα σου υποδειξει δες εδω για το που βρισκετε
http://www.sailwx.info/shiptrack/shiplocations.phtmlΥΓ: Και καποιες πληροφοριες για το δικτυο http://www.uecc.com/
-
Ζευς
Μας αναψες φωτιες στα μπατζακια μας.......σε ποιο απο ολα τα πεδια πρεπει να μπει ο αριθμος πλαισιου??? γιατι σε κανεναν δεν βγαζει αποτελεσμα.....που σημαινει οτι μαλλον ειμαστε ακομα εκτος πλοιου????? για βοηθα λιγο παραπανω.....αλλα επειδη μολις μιλησα με την ναυτιλιακο γραφειο που αντιπροσωπευει την εταιρια στην Ελλαδα, μου ειπαν οτι η Audi φερνει τα αυτοκινητα με τρενα και οχι με πλοια......τουλαχστον ετσι ειπε αυτος....δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο...μονο η Κοσμοκαρ μπορει να μας απαντησει καθετα.... -
καλησπερα, εκανα παραγγελια απο 18/3 , ακουω διαφορα εδω για καθυστερησεις αλλα και 'λανθασμενες αφιξεις', και εχω φρικαρει!
-
uptodate information...
λοιπον, καταρχάς, ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις (ειδικά τον Ζευς που έκανε ένα βήμα παραπάνω και μας πέρασε στο διεθνές εμπόριο και μεταφορές!!)
Aris07 τα εξτρά μου είναι λίγα και ταπεινά (Xenon, Stronic, πολυλειτουργικό, και κάτι διπλές θήκες στο πορτμπαγκαζ... με λίγα λόγια τίποτα...) Έχουμε και λέμε... πέρασα από τα κεντρικά του εν λόγω 'εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου' στο Ν. Ηράκλειο για να πάρω την επιταγή όπως είχαμε συνενοηθεί.. εκεί, μου είχαν ετοιμάσει μια επιταγή με όλο το τίμημα (συμπεριλαμβανομένης και της προκαταβολης) και αρνούνταν να μου υπογράψουν ένα χαρτί ότι με την αποδοχή της δεν ακυρώνω την παραγγελεία.. είχαν και το τρελό ειρωνικό ύφος, λες και τους χρωστάω τίποτα ή κρατάνε τον Πάππα απ τα καλαμπαλίκια του! Ζήτησα κάποιον προϊστάμενο, όπου μου είπαν ότι κανονικά πρέπει να μιλάω με τον πωλητή μου αν και γνωρίζουν ότι ΚΑΙ εκεί - στην αδυναμία συννενόησης - εντοπίζεται πρόβλημα. Τελικά προϊστάμενος δεν υπήρχε, στον Αγ. Στέφανο δεν υπήρχε λόγος να πάω, από την κεντρική αντιπροσωπεία δεν έβγαζα άκρη τηλεφωνικά, οπότε σηκώθηκα και έφυγα με σκοπό να το αναθέσω στο δικηγόρο μου...
Τότε μου ήρθε η λαμπρή ιδέα να καλέσω στο τμήμα Διεύθυνσης Πωλήσεων της Κοσμοκάρ(9981172) όπου οι άνθρωποι ήταν υπερεξυπηρετικοί, μου εξήγησαν πως έχει η κατάσταση (η Audi.de φόρτωσε από λάθος τα αμάξια 12ης και 14ης εβδομάδας πριν από κάποια της 10ης) και πως μέχρι την Τρίτη θα είναι το φορτίο Ελλάδα, όπου σε συννενόηση με το τελωνείο θα εκτελωνιστεί άμεσα και θα το παραλάβουν οι πελάτες που ταλαιπωρήθηκαν... Μάλλον ισχύει τελικά ότι σε πόλεις με κεντρική αντιπροσωπεία, καλό είναι να την προτιμάμε (και ας κοστίζει 1000-1300 € παραπάνω - η έκπτωση που δεν μου έκαναν εκεί..)
Πλέον σε αναμονή και σε αναμένα κάρβουνα,
σας χαιρετώ και παρακολουθώ με ζήλια τις κουβέντες σας για λάδια, ζάντες, τσιπαρίσματα κλπ! -
αρα οπως το αναφερεις, το λαθος βρισκεται στην audi.de και πως επισης η κεντρικη αντιπροσωπεια ξεχασε να ενημερωσει!!!
-
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
uptodate information...
λοιπον, καταρχάς, ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις (ειδικά τον Ζευς που έκανε ένα βήμα παραπάνω και μας πέρασε στο διεθνές εμπόριο και μεταφορές!!)
Aris07 τα εξτρά μου είναι λίγα και ταπεινά (Xenon, Stronic, πολυλειτουργικό, και κάτι διπλές θήκες στο πορτμπαγκαζ... με λίγα λόγια τίποτα...) Έχουμε και λέμε... πέρασα από τα κεντρικά του εν λόγω 'εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου' στο Ν. Ηράκλειο για να πάρω την επιταγή όπως είχαμε συνενοηθεί.. εκεί, μου είχαν ετοιμάσει μια επιταγή με όλο το τίμημα (συμπεριλαμβανομένης και της προκαταβολης) και αρνούνταν να μου υπογράψουν ένα χαρτί ότι με την αποδοχή της δεν ακυρώνω την παραγγελεία.. είχαν και το τρελό ειρωνικό ύφος, λες και τους χρωστάω τίποτα ή κρατάνε τον Πάππα απ τα καλαμπαλίκια του! Ζήτησα κάποιον προϊστάμενο, όπου μου είπαν ότι κανονικά πρέπει να μιλάω με τον πωλητή μου αν και γνωρίζουν ότι ΚΑΙ εκεί - στην αδυναμία συννενόησης - εντοπίζεται πρόβλημα. Τελικά προϊστάμενος δεν υπήρχε, στον Αγ. Στέφανο δεν υπήρχε λόγος να πάω, από την κεντρική αντιπροσωπεία δεν έβγαζα άκρη τηλεφωνικά, οπότε σηκώθηκα και έφυγα με σκοπό να το αναθέσω στο δικηγόρο μου...
Τότε μου ήρθε η λαμπρή ιδέα να καλέσω στο τμήμα Διεύθυνσης Πωλήσεων της Κοσμοκάρ(9981172) όπου οι άνθρωποι ήταν υπερεξυπηρετικοί, μου εξήγησαν πως έχει η κατάσταση (η Audi.de φόρτωσε από λάθος τα αμάξια 12ης και 14ης εβδομάδας πριν από κάποια της 10ης) και πως μέχρι την Τρίτη θα είναι το φορτίο Ελλάδα, όπου σε συννενόηση με το τελωνείο θα εκτελωνιστεί άμεσα και θα το παραλάβουν οι πελάτες που ταλαιπωρήθηκαν... Μάλλον ισχύει τελικά ότι σε πόλεις με κεντρική αντιπροσωπεία, καλό είναι να την προτιμάμε (και ας κοστίζει 1000-1300 € παραπάνω - η έκπτωση που δεν μου έκαναν εκεί..)
Πλέον σε αναμονή και σε αναμένα κάρβουνα,
σας χαιρετώ και παρακολουθώ με ζήλια τις κουβέντες σας για λάδια, ζάντες, τσιπαρίσματα κλπ!αρα μεχρι επαληθευσεως του αριθμου πλαισιου που εχεις στα χερια σου οφειλω να παρω πισω οσα ειπα προηγουμενως αφου το λαθος οπως φαινεται εγινε απο την Γερμανια.....αναμονη να δουμε
-
κατά το ήμισι... γιατί το ψέμμα, η ειρωνία, η απίστευτη ταλαιπωρία, οι αναμονές, η κάκιστη μεταχείριση πελάτη και βασικότατα ότι μου ζητήθηκε (και έτσι και έκανα) να αποπληρώσω το αμάξι και από τότε μου έλεγαν ότι το σύστημα το δείχνει στο τελωνείο και την (κάθε) Τετάρτη εκτελωνίζεται, είναι σίγουρα δικό τους λάθος...
Κάτσε πρώτα να το πάρω όμως... μην το γκαντεμιάσουμε !! φτου φτου!
(btw, στο σύστημα track product βρήκα 136 άλλα αμαξάκια με παρόμοιο αρ.πλ. που ταξιδεύουν, αλλά όχι το δικό μου... δεν ξέρω τι να πω... υπομονή!!) -
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
Ζευς
Μας αναψες φωτιες στα μπατζακια μας.......σε ποιο απο ολα τα πεδια πρεπει να μπει ο αριθμος πλαισιου??? γιατι σε κανεναν δεν βγαζει αποτελεσμα.....που σημαινει οτι μαλλον ειμαστε ακομα εκτος πλοιου????? για βοηθα λιγο παραπανω.....αλλα επειδη μολις μιλησα με την ναυτιλιακο γραφειο που αντιπροσωπευει την εταιρια στην Ελλαδα, μου ειπαν οτι η Audi φερνει τα αυτοκινητα με τρενα και οχι με πλοια......τουλαχστον ετσι ειπε αυτος....δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο...μονο η Κοσμοκαρ μπορει να μας απαντησει καθετα....Στο Cargo ID πεδιο βαζεις τον αριθμο πλαισιου....
Καλα αυτος που ειπε οτι η Audi τα φερνει με τρενο ... Δεiτε και εδω http://www.hoegh.com/autoliners/contact_us/ -
jimstag
ποια ψηφια αλλαξες στον αριθμο πλαισιου γιατι εγω οποια αλλαγη και να κανω μου βγαζει οτι δεν υπαρχει.....
-
μηπως επειδη τα μισα και παραπανω ειναι μεσα στην πολη?
-
Eγω θυμαμαι ρε παιδια οτι μου εγραψαν μεχρι τι ημερομηνια θα ερθει κ διαβαζοντας κ τους ορους απο κατω περα απο αυτην την ημερομηνια ηταν καλυμενοι για αλλες 45 ημερες λογω ανωτερας βιας κ ειδικων συνθηκων
-
σωστά Μανώλη... μετά από 45 μέρες απλά έχεις το δικαίωμα να ακυρώσεις την παραγγελία και να σου καταβληθεί-επιστραφεί το τίμημα της προκαταβολής.. τίποτα παραπάνω κ τίποτα λιγότερο!!
-
λιγο βιαστικο σε βρισκω φιλε και ειναι λογικο μεχρι ενος σημειου.....ο αριθμος πλαισιου βγαινει και γινεται προσβασιμος στο συστημα μονο οταν ολοκληρωθει η συναρμολογηση του αυτοκινητου και βγει απο την γραμμη παραγωγης.....οποτε καλον Ιουλιο.....κατσε και απολαυσε το.......το 'μπερδεμα' ξεκιναει μετα που δεν περνανε οι μερες με τιποτα....για ρωτα και μενα που ειμαι στο καραβι και ερχομαι κουτσα κουτσα......κοντευω να μαθω ποσα μιλια ειναι Αμβουργο-Ελευσινα.........οποτε χαλαρα και υπομονη φιλε....
Μάλιστα... ic..! thanks για όλα..Απο Ιούλιο θα αρχίσω να κοιτάω τα site που ποσταρε ο ζευς..
-
Ο χρήστης jasonpap έγραψε:
......κοντευω να μαθω ποσα μιλια ειναι Αμβουργο-Ελευσινα.........
...Αμβουργο-Πειραιας 3097 ναυτικα μιλια...με 25 κομβους χωρις στασεις γυρω στις 6 μερες....επειδη κανει πολλες και πιανει και κωλοκαιρος στη βορεια θαλασσα πες 15 να σαι μεσα
-
Καλησπέρα από ένα ακόμα κάτοχο Q5.
Ψάχνοντας να βρω προτάσεις για τα λάδια του βρήκα το forum όπου και διαπίστωσα πολλές ανακρίβειες. Καταρχήν το έχουμε στην οικογένεια 2 μήνες. Είναι 2.0ΤFSI s-tronic, με 18αρες, μαύρο Milano δέρμα, xenon, MMI, ηλιοροφή, Audi Sound System, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους-θερμαινόμενους καθρέφτες, τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles και 3ζωνικό κλιματισμό. Σε γενικές γραμμές το αυτοκίνητο είναι καλό χωρίς όμως να ξεχωρίζει ιδιαίτερα σε κάτι όπως και όλα τα Αudi. Πχ δεν έχει ούτε το sportiness του γερασμένου X3 ούτε την απτή ποιότητα του GLK. Εγώ τουλάχιστον σε επίπεδο ποιότητας περίμενα περισσότερα πράγματα μετά από τόσους διθυράμβους στα 'ειδικά' περιοδικά! Το μεγάλο ατού είναι προφανώς η ροπή που κινεί με σχετική ευκολία τα 1800 κιλά και τα πολύ καλά φρένα. Απτήν άλλη το τιμόνι του είναι απαράδεκτο, χωρίς πληροφόρηση και επαναφορά. Βέβαια αν είσαι συνηθισμένος σε τιμόνια Audi πιστεύω δεν θα καταλάβεις διαφορά αλλά αν είσαι συνηθισμένος σε τιμόνι 147 τότε η διαφορά είναι χαώδης. Για offroading ας μην το συζητήσουμε καν με τα ελαστικά που φοράει και γιαυτό κρατήσαμε και το Land Rover μας για τις δύσκολες συνθήκες. Εν τω μεταξύ ακόμα και με ρυθμούς στρωσίματος η κατανάλωση δεν πέφτει κάτω απτα 11 (δεν καταλαβαίνω που τα βλέπουν τα 8-9 μερικοί) ενώ στα δικά μου χέρια έχω μόνιμη κατανάλωση 17-18λτ/100χλμ (ο πατέρας μου αρκείται σε 12-13λτ). Επίσης όπως είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ τσιμπάει αρκετό λαδάκι. Περί τα 500ml ανά 3.000χλμ. Αυτά....
Αααα και το δικό μας ήρθε σε 3,5 μήνες ακριβώς ενώ μας είχαν πει 4-6 μήνες γιατί άνοιξε η Audi κάποιες extra θέσεις για Ελλάδα που ήταν προορισμένες για Ισπανία!Guest star η αμαξάρα απτη Ιταλία!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλησπέρα από ένα ακόμα κάτοχο Q5.Ψάχνοντας να βρω προτάσεις για τα λάδια του βρήκα το forum όπου και διαπίστωσα πολλές ανακρίβειες. Καταρχήν το έχουμε στην οικογένεια 2 μήνες. Είναι 2.0ΤFSI s-tronic, με 18αρες, μαύρο Milano δέρμα, xenon, MMI, ηλιοροφή, Audi Sound System, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους-θερμαινόμενους καθρέφτες, τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles και 3ζωνικό κλιματισμό. Σε γενικές γραμμές το αυτοκίνητο είναι καλό χωρίς όμως να ξεχωρίζει ιδιαίτερα σε κάτι όπως και όλα τα Αudi. Πχ δεν έχει ούτε το sportiness του γερασμένου X3 ούτε την απτή ποιότητα του GLK. Εγώ τουλάχιστον σε επίπεδο ποιότητας περίμενα περισσότερα πράγματα μετά από τόσους διθυράμβους στα 'ειδικά' περιοδικά! Το μεγάλο ατού είναι προφανώς η ροπή που κινεί με σχετική ευκολία τα 1800 κιλά και τα πολύ καλά φρένα. Απτήν άλλη το τιμόνι του είναι απαράδεκτο, χωρίς πληροφόρηση και επαναφορά. Βέβαια αν είσαι συνηθισμένος σε τιμόνια Audi πιστεύω δεν θα καταλάβεις διαφορά αλλά αν είσαι συνηθισμένος σε τιμόνι 147 τότε η διαφορά είναι χαώδης. Για offroading ας μην το συζητήσουμε καν με τα ελαστικά που φοράει και γιαυτό κρατήσαμε και το Land Rover μας για τις δύσκολες συνθήκες. Εν τω μεταξύ ακόμα και με ρυθμούς στρωσίματος η κατανάλωση δεν πέφτει κάτω απτα 11 (δεν καταλαβαίνω που τα βλέπουν τα 8-9 μερικοί) ενώ στα δικά μου χέρια έχω μόνιμη κατανάλωση 17-18λτ/100χλμ (ο πατέρας μου αρκείται σε 12-13λτ). Επίσης όπως είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ τσιμπάει αρκετό λαδάκι. Περί τα 500ml ανά 3.000χλμ. Αυτά....
Αααα και το δικό μας ήρθε σε 3,5 μήνες ακριβώς ενώ μας είχαν πει 4-6 μήνες γιατί άνοιξε η Audi κάποιες extra θέσεις για Ελλάδα που ήταν προορισμένες για Ισπανία!Guest star η αμαξάρα απτη Ιταλία!
Ποσο 17-18lt? Ποσο 500ml στα 3000χλμ? .Ειμαι κατοχος του Q5 απο τις 16 μαρτιου δηλαδη λιγοτερο απο 2 μηνες εχω κανει 4800 χλμ δεν εχει δειξει το trip computer περισσοτερο απο 11.9 lt θα τρελαθω φιλε με αυτα που μου λες κ μου εχει καψει 300 γραμμαρια λαδι(mobil1 5w-30 formula1) Ακου αμα θες να το πουλησεις θελει ο αδερφος μου ενα οκ?Γιατι δε πηρατε μια χ3 η μια glk ?Αλλη φορα να κανετε test trive πριν αγορασετε.....οσο αναφορα τον αδερφο μου ισχυει ενταξει?
-
Στα χερια σου 17-18lt ?Μηπως το πας σε καμια πιστα σκαστος απο το μπαμπα σου?
AUDI Q5