-
Μα γι' αυτό ξαναλέω αναφερόμουν σε εμάς που έχουμε MMI 3G plus. Έχουμε το μαμά navi, έχουμε σκληρό-sd-dvd κτλ και το μόνο που λείπει είναι η ανοιχτή ακρόαση και ο χειρισμός του κινητού απ' το ΜΜΙ. Τώρα για το internet streaming που λες διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί με τα ληστρικά προγράμματα (μαξ 1.5GB το μήνα ακόμα και στο πιο ακριβό unlimited ) των παρόχων κινητής δεν είναι για πολλά πολλά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μα γι' αυτό ξαναλέω αναφερόμουν σε εμάς που έχουμε MMI 3G plus. Έχουμε το μαμά navi, έχουμε σκληρό-sd-dvd κτλ και το μόνο που λείπει είναι η ανοιχτή ακρόαση και ο χειρισμός του κινητού απ' το ΜΜΙ. Τώρα για το internet streaming που λες διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί με τα ληστρικά προγράμματα (μαξ 1.5GB το μήνα ακόμα και στο πιο ακριβό unlimited ) των παρόχων κινητής δεν είναι για πολλά πολλά.Κοιτα, αν το προβλημα μου ηταν μονο η μουσική δεν θα το συζητούσα, ακομα και με το concert που εχει SD (την οποια όμως παντα ξεχναω στο αμαξι και δεν θυμάμαι να την γεμισω μουσικη κατι που με εκνευριζει οποτε μπαινω στο αμάξι )
Όμως, οι επιλογες navigation στο iphone ειναι πολυ καλυτερες απο το μαμα navi και φυσικα η δυνατοτητα ανοικτης ακροασης ειναι πολυ σημαντική για λογους ασφαλειας.
Τελος, στο internet streaming δεν υπαρχει απο οτι εχω διαβασει μεγαλη καταναλωση bandwidth. Με ενα γιγα τον μηνα εισαι κομπλέ.
Περαν αυτών, έχει βαλει κανεις bluetooth να μας μεταφερει εμπειριες; -
Η ανοιχτή ακρόαση είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά για την ασφάλεια. Την έχω στο 500αρακι και μου λείπει πολύ στο Audi. Απο κει και πέρα επειδή έχω το μαμά νάβι και έχω δοκιμάσει και 2-3 νάβι σε iphone/android smartphones εδώ και 3 χρόνια, έχω να πω ότι το μαμά είναι μάλλον το καλύτερο και με διαφορά. Ειδικά το update του 2012 είναι εξαιρετικό, ειδικά από τη στιγμή που ήταν ευγενική προσφορά της Καρέντα (κανονικά έχει 350€). Εξάλλου οι χάρτες είναι της Navteq και τους χρησιμοποιούν πολλά από τα νάβι για smartphones.
-
Δεν εχω δοκιμασει το navi του Q5, αλλα δεν διαβαζω καλα σχολια σε ξενα forum. Σε καθε περιπτωση, το καλο με τα smartphones ειναι πως εχεις απειρες επιλογες προγραμμάτων (Tom tom, Sygic, Navigon, Copilot κλπ κλπ) τα οποια αναβαθμιζουν δωρεαν τους χαρτες τους, εχουν την ευκολια του touch screen και κλειδωνουν σήμα ακαραια λογω gps assist. Ακόμα και το δωρεαν Apple Maps ειναι super για την Αττική. Και να ειχα το navi στο Q5, από το iphone θα προηγούμουν...
-
Πλοηγουμουν οχι προηγούμουν
-
Ελπίζω να χεις πάρει 5αρι τουλάχιστον και να μη βγάζεις τα μάτια σου με την παιδική οθόνη των 4 και 4S.
-
Το έγραψα...
-
Τελικα λέω να παω γι'αυτο, wish me luck..
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM ... D=8600#tmp
-
Καλές αγορές .
Περιμένουμε review !
-
Καλημέρα. Η εγκατασταση εγινε ευκολα στον Καλογεροπουλο, απλα επρεπε να πάω στην Audi για να το προγραμματίσει.
Τα θετικά:
Πληρες integration με το συστημα (concert) του Q5.
Χειρισμος απο το τιμονι και απο την οθόνη.
Καθόλου μερεμετια
Καλη ποιοτητα ήχου σε ομιλία
Γρήγορο & σταθερό pairing με το iphone 5Στα αρνητικα:
-Δεν εμφανιζονται οι ελληνικοι χαρακτήρες στις οθόνες του Q5
-Η ποιοτητα ηχου σε μουσικη μεσω bluetooth δεν ειναι καλη. Το ψαχνω εαν ειναι θεμα ρυθμισης ή απλα περιορισμος τεχνολογιας.Γενικα ειναι ευχαριστημένος.
-
Αναρωτιεμαι αν παιζει Bluetooth-ελληνικα τελικα κανενα συστημα αυτοκινητου...
εγω στο C5 παντως δεν εβγαλα ακρη και εχω γυρισει τις πιο συχνες επαφες στα αγγλικα -
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Καλημέρα. Η εγκατασταση εγινε ευκολα στον Καλογεροπουλο, απλα επρεπε να πάω στην Audi για να το προγραμματίσει.Τα θετικά:
Πληρες integration με το συστημα (concert) του Q5.
Χειρισμος απο το τιμονι και απο την οθόνη.
Καθόλου μερεμετια
Καλη ποιοτητα ήχου σε ομιλία
Γρήγορο & σταθερό pairing με το iphone 5Στα αρνητικα:
-Δεν εμφανιζονται οι ελληνικοι χαρακτήρες στις οθόνες του Q5
-Η ποιοτητα ηχου σε μουσικη μεσω bluetooth δεν ειναι καλη. Το ψαχνω εαν ειναι θεμα ρυθμισης ή απλα περιορισμος τεχνολογιας.Γενικα ειναι ευχαριστημένος.
Κι όλα αυτά με 300κατι €? Το βρίσκω εξαιρετικό value for money.
Να υποθέσω ότι δεν χρειάστηκε να βάλουν κάνα μικρόφωνο ή κάνα άλλο εξάρτημα σε κοινή θέα?
-
330 euro ολα. Το μικρόφωνο το βαζουν οπου θες (κρυβεται αν θες πάνω στην πλαφονιέρα).
Μου προτεινε και το βαλαμε πίσω απο το τιμόνι για καλυτερη ποιοτητα ηχου και για να μην κάνουν μερεμέτι. Ενα μαυρο πραγματακι είναι, ουτε που το προσεχεις.. -
Αρα δεν γινεται να χρησιμοποιεις το μαμα μικροφωνο για τις φωνητικες εντολες?
Sent from my GT-I9300
-
Δεν εχει δυναοτητα φωνητικων εντολών και δεν έχω ηδη εγκατεστημενο μικροφωνο στην δικη μου εκδοση..
-
Α μάλιστα. Είχα την εντύπωση ότι οι φωνητικές εντολές ήταν στάνταρ σε όλα όσα έχουν χειριστήρια στο τιμόνι και άρα θα έχουν και μικρόφωνο.
-
Σύντομα θα το παω και εγω για Bluetooth.
Όπως και στην δική σου περίπτωση το μόνο limitation είναι οι χαρακτήρες δεν θα είναι Ελληνική.
Τιμή 390 μου είπε.Η κωδικοποίηση όμως την κάνει αυτός.Μου φαίνεται παράξενο που μεγάλα μαγαζιά σαν του Καλογεροπουλου δεν έχουν στην διάθεση τους VAG.Το μικρόφωνο νομίζω έχω ήδη.Στην πλαφονιερα. -
Απο τη στιγμη που εχεις ΜΜΙ τοτε σιγουρας εχεις και μικροφωνο. Το θεμ ειναι αν θα μπορεις να το χρησιμοποιεις με το κιτ που θα βαλεις. Κατα τα αλλα ελληνικα νομιζω τα ξεχναμε. Δεν εχω υποψη μου κανενα συστημα που να διαβαζει ελληνικα. Εγω τα χω μετατρεψει ολα με λατινικους χαρακτηρες λογω blue&me στο 500αρι, οποτε ειμαι ετοιμος. 20 λεπτα υποθεση ειναι αν γινει σε pc.
Sent from my GT-I9300
-
Ο χρήστης bazz6666 έγραψε:
Σύντομα θα το παω και εγω για Bluetooth.
Όπως και στην δική σου περίπτωση το μόνο limitation είναι οι χαρακτήρες δεν θα είναι Ελληνική.
Τιμή 390 μου είπε.Η κωδικοποίηση όμως την κάνει αυτός.Μου φαίνεται παράξενο που μεγάλα μαγαζιά σαν του Καλογεροπουλου δεν έχουν στην διάθεση τους VAG.Το μικρόφωνο νομίζω έχω ήδη.Στην πλαφονιερα.Δεν μου χρέωσε παντως κατι ο Παζαροπουλος για την κωδικοποιηση. 5 Λεπτά δουλεια ήταν..
-
Παιδες, τσεκαρετε μονο εαν το Kufatec ειναι συμβατο με ΜΜΙ και όχι μονο με concert.
AUDI Q5