-
τον μηχανισμός της τάπας βενζίνης τον αλλαξα ειδη ,τωρα αλλαγή εμβόλων που δεν πολυ καταλαβα ,στα 48000 χλμ,
ποσο κανει το σερβις ?
ευχαριστω. -
-
παίδες, χαιρετίζω κ εγώ την παρέα μας... πάει καιρός που δεν έχω γράψει, αλλά παρακολουθώ τις συζητήσεις μας σιωπηλά... πολύ μας χαίρομαι όπως πολύ χαίρομαι που ανταμώνω καθημερινά αρκετούς από εσάς καθημερινά στους δρόμους..
Να πω κ εγώ με την σειρά μου ότι την τάπα βενζίνης της άλλαξα κι εγώ (για την ακρίβεια το πυράκι που την κρατάει κλειστή, γιατί έσπασε)...Κ τώρα μια ερώτηση για τους φίλους από **ΚΡΗΤΗ **(κατα προτίμηση Χανιά)
Δευτέρα κατεβαίνω για διακοπές και το αμαξάκι έχει ήδη γραψει 59.050 χλμ που πάει να πει ότι κάποια στιγμή στις βόλτες θα έρθει κ η ώρα του σερβις... έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό αντιπρόσωπο για να το πάω??? (μερακλή και σωστό στις χρεώσεις ε!!!)
Επίσης, έχει κάνει κανείς αυτό το σέρβις?? ξέρουμε πόσο περίπου κοστίζει??Ευχαριστώ πολύ παιδιά! καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!
-
Ο χρήστης pakoko έγραψε:
τον μηχανισμός της τάπας βενζίνης τον αλλαξα ειδη ,τωρα αλλαγή εμβόλων που δεν πολυ καταλαβα ,στα 48000 χλμ,ποσο κανει το σερβις ?
ευχαριστω.Κι εσύ αλλαγή εμβόλων? Τι κατανάλωση λαδιού έχεις και γιατί περίμεναν να φτάσεις 48.000χλμ για να το κάνουν?
Στα 48.000 δεν προβλέπεται κάποιο service εκτός κι αν δεν άλλαξες λάδια στα 45.000χλμ ή αν ακολουθείς πρόγραμμα long life...
Αποκρουστικό θέαμα!
-
Άργησα λίγο να αλλάξω λαδιά την προηγουμένη φορά στα 46500 χλμ.αργησα και λιγο τωρα ,εμβολα αλλαγη είναι τραγικο?
-
Ο χρήστης pakoko έγραψε:
Άργησα λίγο να αλλάξω λαδιά την προηγουμένη φορά στα 46500 χλμ.αργησα και λιγο τωρα ,εμβολα αλλαγη είναι τραγικο?Εντελώς! Μιλάμε για τα πλέον ζωτικής σημασίας μέρη στον κινητήρα και εξαιρετικά σπάνια περίπτωση να είναι τόσο κακοφτιαγμένο ένα μοτέρ ώστε στα 45000χλμ να θέλει αλλαγή εμβόλων. Προσωπικά θα κυνηγούσα μέχρι και αντικατάσταση ολόκληρου του κινητήρα. Δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχουν δημιουργήσει τα προηγούμενα και τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν μακροχρόνια...
-
Ο χρήστης pakoko έγραψε:
Άργησα λίγο να αλλάξω λαδιά την προηγουμένη φορά στα 46500 χλμ.αργησα και λιγο τωρα ,εμβολα αλλαγη είναι τραγικο?Έμβολα ή ελατήρια εμβόλων;
-
Λες να είναι το δεύτερο? Δεν πήγε το μυαλό μου. Αν είναι τα ελατήρια, πάει στα κομμάτια. Τραγικό μεν για τόσο πολυφορεμένο και πολυδιαφημισμένο μοτέρ, αλλά ας πούμε ότι συμβαίνουν αυτά...
Άλλος φίλος από δω έχει αλλάξει κανονικά τα έμβολα πάντως και έχει πάρει το μάτι μου και περιπτώσεις στο εξωτερικό, οπότε μάλλον για τα κανονικά έμβολα μιλάμε.
-
θα το μαθω και θα ενημερωσω αυριο
-
Ο χρήστης pakoko έγραψε:
Μήπως κάποιος έβαλε αέριο ?
Πια είναι η γνώμη σας?
Ευχαριστώ, εκ τον προτέρωνΥπάρχουν νεώτερα!
http://www.monopoli.gr/feed/item/108233 ... CE%B9-Audi -
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
παίδες, χαιρετίζω κ εγώ την παρέα μας... πάει καιρός που δεν έχω γράψει, αλλά παρακολουθώ τις συζητήσεις μας σιωπηλά... πολύ μας χαίρομαι όπως πολύ χαίρομαι που ανταμώνω καθημερινά αρκετούς από εσάς καθημερινά στους δρόμους..
Να πω κ εγώ με την σειρά μου ότι την τάπα βενζίνης της άλλαξα κι εγώ (για την ακρίβεια το πυράκι που την κρατάει κλειστή, γιατί έσπασε)...Κ τώρα μια ερώτηση για τους φίλους από **ΚΡΗΤΗ **(κατα προτίμηση Χανιά)
Δευτέρα κατεβαίνω για διακοπές και το αμαξάκι έχει ήδη γραψει 59.050 χλμ που πάει να πει ότι κάποια στιγμή στις βόλτες θα έρθει κ η ώρα του σερβις... έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό αντιπρόσωπο για να το πάω??? (μερακλή και σωστό στις χρεώσεις ε!!!)
Επίσης, έχει κάνει κανείς αυτό το σέρβις?? ξέρουμε πόσο περίπου κοστίζει??Ευχαριστώ πολύ παιδιά! καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!
Καμια ιδεα ρε Κρητικοι;;;;;;; (ειμαι παρα 200χλμ 60.000)
-
Καλησπέρα σε όλους. Λόγω του ότι έπιασα τα 75.000 χλμ, έχει κανείς να μου προτείνει μάρκα και τύπο ελαστικού. Τωρα φοράω τα Diamaris 235/65/17 και στην άσφαλτο ιδίως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο χιόνι που βρέθηκα κάποια στιγμή δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
-
Ο χρήστης GEORGE_TS έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Λόγω του ότι έπιασα τα 75.000 χλμ, έχει κανείς να μου προτείνει μάρκα και τύπο ελαστικού. Τωρα φοράω τα Diamaris 235/65/17 και στην άσφαλτο ιδίως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο χιόνι που βρέθηκα κάποια στιγμή δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.Υπολόγιζε ότι τώρα πρέπει να είναι 50-80€ ακριβότερα. Οι εντυπώσεις παραμένουν εξαιρετικές μετά από 5.000χλμ με το εν λόγω λάστιχο.
-
Τελευταία έχω κολλήσει στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου μου και σκέφτομαι να του δώσω ένα τετοιο λοοκ
http://cgi.ebay.de/Caractere-Heckansatz-inkl-Endschalldampfer-Audi-Q5-8R-/150534065317?pt=DE_Autoteile&hash=item230c878ca5#ht_4660wt_922
Μήπως με βάρεσε η ζέστη στο κεφάλι??
Αν συμφωνείται ....έχει κανει κανείς σας τέτοια απόπειρα? και που θα μπορούσα να βρω εδω στην Ελλάδα? -
Σίγουρα φταίει η ζέστη. Αν σε τρώει η τσέπη σου δώσε τα ίδια λεφτά να βάλεις ένα πρόγραμμα να το φχαριστηθείς και να μην γελάει και ο κόσμος μαζί σου όταν κυκλοφορείς στο δρόμο.
-
Ποια η λογική του να πάρεις ένα SUV και να το χαμηλώσεις; Είναι σαν να πάρεις σπορ αυτοκίνητο και να το ψηλώσεις...
-
Service 45.000χλμ (αλλαγή λαδιών στην ουσία) = 240€ στην Καρέντα! WTF???
Κάπου εδώ θα χωρίσουν οι δρόμοι μας...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Λόγω του ότι έπιασα τα 75.000 χλμ, έχει κανείς να μου προτείνει μάρκα και τύπο ελαστικού. Τωρα φοράω τα Diamaris 235/65/17 και στην άσφαλτο ιδίως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο χιόνι που βρέθηκα κάποια στιγμή δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
Υπολόγιζε ότι τώρα πρέπει να είναι 50-80€ ακριβότερα. Οι εντυπώσεις παραμένουν εξαιρετικές μετά από 5.000χλμ με το εν λόγω λάστιχο.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Από ότι είδα με 17αρα ζάντα βγαίνει μόνο σε V (νομίζω ότι παίζουν και αυτά το ανώτερο που έχω πάει μέχρι σήμερα είναι 230). Τα προηγούμενα λάστιχα που είχες ποια ήταν? Ήσουν ευχαριστημένος?
-
Τα προηγούμενα ήταν τα μαμά Bridgestone Dueler HP sport. Πολύ μέτριο λάστιχο και πολύ ακριβό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο γ' αυτό και δεν τα ξαναέβαλα. Δείκτη V μπορείς να βάλεις ανετώτατα. Κι εγώ V ήθελα να βάλω για να ζεσταίνονται πιο γρήγορα (και καλά) αλλά δεν έβγαινε στη διάστασή μου. Προσωπικά για το αμάξι μας 2 είναι οι επιλογές:
Pirelli Scorpion verde
ή
Continental CrossContact UHP
-
Ο δείκτης ταχύτητας δεν έχει σχέση με την σύσταση της γόμας και άρα το πόσο γρήγορα ζεσταίνεται ένα λάστιχο. Ο δείκτης ταχύτητας επηρεάζει τον σκελετό και άρα το βάρος.
AUDI Q5