-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
:sleep: τι απραξια ειναι αυτη ? που ειναι ο Λευτερης με τις εκδρομες του , που ειναι οι υπολοιποι? τι εγινε τοσο βαρια πεσαν τα 660+270 € ?Kαλά ρε παιδια δώσατε μια 45άρα ή 50άρα χιλιάρικα για το αυτοκινητο και κωλώνετε στα 'ψιλά'.
Τσ τσ τσ.. Κρίμα
-
Αφού το βαρεθήκανε ρε παιδιά. Λογικό είναι. Πόσο να ασχοληθείς κανείς πια με ένα Audi. Αλλά ας όψεται η εποχή που δεν ευνοεί συχνές αλλαγές αυτοκινήτων ή και όταν τις ευνοεί είναι για μετάβαση σε χαμηλότερα κυβικά...
-
Σε λίγες μέρες παραλαμβανω το q5 μου και σκέφτομαι να βάλω camera οπισθοπορείας έχει βάλει κανείς να μου πεί εντυπωσεις; Επίσεις ο αντιπρόσωπος θα μου κάνει δώρο το parctronic after salles, αφού θα βάλω την camera είναι χρήσιμο ή περιτό να βαράει και το μπίπ μπίπ;
-
Γιατί να βάλεις στο αμάξι την Κινεζιά του αντιπροσώπου? Ούτε 50€ δεν του κοστίζει, σου τρυπάει τον προφυλακτήρα και σου λέει δώρο...απατεώνες! Βάλε την κάμερα σκέτη. Και τα δύο είναι πλεονασμός. Και επίσης πες μας σε ποιο κατάστημα θα τη βάλεις και πόσο.
-
Και τι άλλο δώρο να μου κάνει; Μπρελόκ;
Έχω βρεί στο autoview συσκευή με navi bluetooth DVD USB, μαζί με δεκτή tv και camera οπισθοπορείας 1050€ -
Γιατί να σου κάνει δώρο? Έκπτωση στα μετρητά να σου κάνει. Τέτοια δώρα δεν αξίζουν μία. Να σου τρυπάει τώρα ολοκαίνουριο αμάξι...ποιος ο λόγος? Κάτι τέτοια κάνουν και καλά δώρο αισθητήρες και συναγερμό και βγαίνουν και οι μάγκες της υπόθεσης και δεν τους κοστίζει τίποτα.
-
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
Και τι άλλο δώρο να μου κάνει; Μπρελόκ;
Έχω βρεί στο autoview συσκευή με navi bluetooth DVD USB, μαζί με δεκτή tv και camera οπισθοπορείας 1050€Εγώ έχω βάλει ενα παρόμοιο σύστημα με κάμερα και gps. Για δώσε το link από αυτό που βρήκες να δούμε. Είμαι της άποψης ότι μόνο η κάμερα δεν αρκεί. Ο ήχος σε προειδοποιεί γιατί με την κάμερα μπορεί να μην προσέχεις την οθόνη.
-
Στο autoview.gr το έχω βρει πήγα και απο το μαγαζί στην Βουλιαγμένης και μου έδωσε προσφορά, όλα 1050 € , εσύ τι έχεις βάλει και σε ποιά τιμή;
-
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
Στο autoview.gr το έχω βρει πήγα και απο το μαγαζί στην Βουλιαγμένης και μου έδωσε προσφορά, όλα 1050 € , εσύ τι έχεις βάλει και σε ποιά τιμή;Τα ακριβή χαρακτηριστικά του τα ξέρεις?
Εγώ το πήρα από ebay και μου κόστισε μαζί με την εγκατάσταση κοντά στα 800 ευρώ. Το σύστημα έχει GPS, blueetooth. οθόνη αφής και κάμερα οπισθοπορείας. Μπορεί να παίξει DVD, TV αν τοποθετησω επιπλέον dvdpalyer kai tv tuner.
Δες το βιντεακι: http://www.youtube.com/watch?v=I8uqFpmXmC0 -
Ο χρήστης george39 έγραψε:
Παρακαλώ την βοήθεια σας σχετικά με την τελευταία έκδοση χαρτών για το Q5. Η δικιά μου έκδοση είναι η HNAV_EU_P0022_D1 / 8R0060884J ECE 5.10.5. Σε διάφορα φόρα όμως (κυρίως εξωτερικού) βλέπω ότι κυκλοφορούν έκδόσεις με κωδικό 5.11.5 ή και μεγαλύτερο (η Καρέντα που επικοινώνησα μου είπε ότι το 5.10.5 είναι η τελευταία έκδοση!)
Μπορεί κάποιος φίλος που έχει αγοράσει πρόσφατα το Q5 του - μέσα στο 2011, να ρίξει μια ματιά στην έκδοση των χαρτών που έχει και να το μεταφέρει εδώ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βρήκες τελικά άκρη με τους χάρτες??
Οχι δυστυχώς - αύριο το πάω για σερβις στον ρώρρη εν όψη του ταξιδιού και θα δούμε...
-
Τον Ιούνιο του 2011 ταξινομήθηκαν 47 (!) AUDI Q5, ποσοστό 25% του segment 4x4 - ATV στο οποίο ανήκει. Συγκριτικά στο ίδιο διάστημα ταξινομήθηκαν 7 BMW X3, 0(!) Merc GLK και 5 RAV4.
Μιλάμε ότι το αυτοκίνητο δεν καταλαβαίνει ούτε από κρίση! -
Τα Χ3 και GLK είναι από 3000κε και με κάποια λίγα έξτρα εκτοξεύονται. Από αυτά τα 47 Q5 το 90% πρέπει να είναι limited που δεν τα πιάνει ο φόρος πολυτελείας...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα Χ3 και GLK είναι από 3000κε και με κάποια λίγα έξτρα εκτοξεύονται. Από αυτά τα 47 Q5 το 90% πρέπει να είναι limited που δεν τα πιάνει ο φόρος πολυτελείας...Στέφανε υπάρχει και X3 diesel 2.0 με 184 άλογα και ροπή γύρω στα 39 κιλά. Η τιμή καταλόγου ανέρχεται στα 48.300 και μπορείς να βάλεις extra μέχρι τα 52-53.000 χωρίς φόρο πολυτελείας, ενώ νομίζω στο Limited (με τιμή καταλόγου 43.800) δεν μπορείς να βάλεις ούτε cruise control. (Μάλλον τιμολογεί φθηνά η BMW Γερμανίας.)
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να βλέπαμε μια ανάλυση αυτών των 47 αυτοκινήτων ανά κατηγορία... -
Ορθόν. Απλά το 2λιτρο diesel X3 πχ είναι διαθέσιμο σε ιδιαίτερα περιορισμένο αγοραστικό κοινό. Μάλιστα αν θυμάμαι από κάποιον εδώ μέσα που το έψαχνε, με καλό εξοπλισμό πήγαινε 85.000€! Αστεία πράγματα δηλαδή. Ενώ το Q5 το limited 180hp είναι ολόγυμνο μεν, αλλά σε σχετικά λογικά χρήματα (όσοι το παίρνουν δε, ψάχνουν αμέσως για aftermarket λύσεις για να το αναβαθμίσουν κάπως). Πως να μην το προτιμήσουν όσοι έχουν απομείνει να διαθέτουν κάποια χρήματα για αυτοκίνητο? Θυμάμαι μήνες του 2009 που το Q5 είχε 200 κομμάτια το μήνα!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ορθόν. Απλά το 2λιτρο diesel X3 πχ είναι διαθέσιμο σε ιδιαίτερα περιορισμένο αγοραστικό κοινό. Μάλιστα αν θυμάμαι από κάποιον εδώ μέσα που το έψαχνε, με καλό εξοπλισμό πήγαινε 85.000€! Αστεία πράγματα δηλαδή. Ενώ το Q5 το limited 180hp είναι ολόγυμνο μεν, αλλά σε σχετικά λογικά χρήματα (όσοι το παίρνουν δε, ψάχνουν αμέσως για aftermarket λύσεις για να το αναβαθμίσουν κάπως). Πως να μην το προτιμήσουν όσοι έχουν απομείνει να διαθέτουν κάποια χρήματα για αυτοκίνητο? Θυμάμαι μήνες του 2009 που το Q5 είχε 200 κομμάτια το μήνα!!!Πράγματι, το 2009 η Audi έκανε χρυσές δουλειές. Αλλά και όσοι τυχεροί το πήραν με μειωμένα τέλη ταξινόμησης εκμεταλλεύτηκαν μία πολύ καλή ευκαιρία. Όπως όμως πάνε τα πράγματα θα συμβιώσουν μαζί του για καμιά 20ετία. Φαντάζομαι τότε το λογισμικό του DSG να έχει φτάσει στο Service Pack 9!
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Φαντάζομαι τότε το λογισμικό του DSG να έχει φτάσει στο Service Pack 9! -
αμαν ρε συ Στεφανε, οποτε γραφεται κατι θετικο για το Q5 πας να το υποβαθμισεις ... δε λεω μπορει να ναι to Limited , μπορει να ειναι η τιμη και τα κυβικα του χ3 και του glk, μπορει να ναι οτιδηποτε,αλλα δεν παυει να πουλαει ακομα και μες τη κριση. για τη κατηγορια του οτι και να μας πεις ειναι ΤΟ ΑΜΑΞΙ ! και να πει κανεις οτι δεν το ξερεις...
-
Α δεν είχα τέτοια πρόθεση...απλά ανέφερα που οφείλονται οι τεράστιες διαφορές με τους ανταγωνιστές του.
-
Μην τυχον και σε δω με την μπαχατελα στην επομενη εκδρομη ....
Στεφανε θα σε δεχθουμε ΜΟΝΟ με την 147 -
Για να γίνει αυτό η εκδρομή θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει έξτρα στριφτερές διαδρομές ώστε να ξεδιπλώσει τα πλούσια προσόντα της η Ιταλίδα. Και φυσικά σε μέρος με μπόλικη νυχτερινή ζωή...
AUDI Q5