-
Aν πάει κανείς να βάλει από μπροστά είναι όντως άβολο, από το φτερό μπορεί να έιναι ψηλό
Γιαυτό έχουν φτιάξει αυτά:
-
Για να βάλεις από μπροστά πρέπει να είσαι πάνω από 1,85...γι' αυτό και πας απ' το πλάι που και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να είσαι φτάνεις...
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Μιας και το πιεσομετρο αφορά εμένα, εννοείται πως είναι εντολή παιδιατρου.....
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε για τις μαγικές μελωδίες της κιθάρας του Λευτέρη στο αποκορύφωμα του Σαββατόβραδου...
Κατάφερε να ξυπνήσει τους μοναδικούς ξένους ενοίκους και να έρθουν το πρωί και να του δώσουν συγχαρητήρια!!!
Είμασταν τυχεροί που ως ξένοι δεν ξεραν πως στις νυχτερινές κανταδες πετάμε νερα....Βέβαια...στην επιτυχία βοήθησε και ο Αζορ με το σαζι στο σιγοντάρισμα και εγώ στην τεχνική υποστήριξη (ηλεκτρονικό i-κούρδισμα!). Ευτυχώς δεν βρηκε μπουζούκι ο Αζορ γιατί αλλιώς ακόμη εκεί θα είμασταν..κάτω από το τζάκι προσκυνώντας τους άξιους προγόνους μας στη φωτογραφία πάνω από το τζάκι οι οποίοι μας κληρονόμησαν τα τόσα υπέροχα αυτοκίνητα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι έχει η θέση του δοχείου? Μια χαρά είναι!Το πρώτο αυθόρμητο θετικό σχόλιο μετά από 297 σελίδες...
Κουίζ: Τι από τα παρακάτω συμβαίνει:
Ο Στέφανος- Έχει πυρετό.
- Έχει αρχίσει να ωριμάζει.
- Ήταν μεθυσμένος τη δεδομένη στιγμή.
- Κάποιος τον κάρφωσε στον πατέρα του ότι λέει άσχημα λόγια για το τουτου μας και είναι υπο καθεστός επιτήρησης με κίνδυνο αποκλεισμού χρήσης....
Δεν ξέρω πως να το θέσω σε δημοψήφισμα.
-
Πότε και που έγινε αυτή η συνάντηση;
Κρίμα, αν το μάθαινα νωρίτερα θα σας έστελνα και το ξάδερφό μου που μου έχει πάρει τα αυτιά για καμιά ορεινή soft διαδρομή με το Q5.Εν αναμονή για τα νεότερα λοιπόν
-
Ο χρήστης alexisp έγραψε:
Κρίμα, αν το μάθαινα νωρίτερα θα σας έστελνα και το ξάδερφό μου που μου έχει πάρει τα αυτιά για καμιά ορεινή soft διαδρομή με το Q5.Εν αναμονή για τα νεότερα λοιπόν
Στα Ζαγοροχωρια και νομιζω το Σ/Κ που μας περασε
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Τι έχει η θέση του δοχείου? Μια χαρά είναι!
Το πρώτο αυθόρμητο θετικό σχόλιο μετά από 297 σελίδες...
Κουίζ: Τι από τα παρακάτω συμβαίνει:
Ο Στέφανος- Έχει πυρετό.
- Έχει αρχίσει να ωριμάζει.
- Ήταν μεθυσμένος τη δεδομένη στιγμή.
- Κάποιος τον κάρφωσε στον πατέρα του ότι λέει άσχημα λόγια για το τουτου μας και είναι υπο καθεστός επιτήρησης με κίνδυνο αποκλεισμού χρήσης....
Δεν ξέρω πως να το θέσω σε δημοψήφισμα.
- δόξα το θεό από υγεία σκίζουμε
- ντάξει στα 27 πλέον θα μπορούσες να το πεις, αλλά όχι ότι συμβαίνει κιόλας (συνειδητή επιλογή)
- χθες δεν βγήκα και σπίτι δεν πίνω ποτέ
- πιο πιθανό είναι να αποκλείσω εγώ τον πατέρα μου από τη σπάνια χρήση που κάνει, παρά εκείνος εμένα (κωλόπαιδο μοναχογιος: mode on )
Αφού μια χαρά είναι η θέση του δοχείου!! Ψέματα να πω???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα μαχαιρωθώ... και είμαι και από Γιάννενα....
-
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την ωραία εκδρομή που διοργανώσατε, του χρόνου και εμείς μαζί σας (μόλις μεγαλώσει η μικρή μας)!!!!! (Leftgalan έχεις ταλέντο στη περιγραφή!!!)
Λοιπόν, μόλις σήμερα έφτασε με SMS ένα μήνυμα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο VW AUDI της Λάρισας που έλεγε: ''Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την AUDI Γ. Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕ για αναγκαία επανορθωτική εργασία του αυτοκινήτου σας'' Τους κάλεσα ακολούθως και με ενημέρωσαν ότι πρέπει να αντικαταστήσουν κάποια τμήματα (καπάκι μηχανής;;;; δεν συγκράτησα τι ακριβώς λόγω του ότι είμαι ΤΕΛΕΊΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ) και θα με ενημερώσουν μόλις φθάσουν τα ανταλλακτικά από Γερμανία. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έλαβε σήμερα και ένας γνωστός μου που έχει AUDI A4. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα;; Έγινε κάτι αντίστοιχο και σε άλλες αντιπροσωπίες;; Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
:yesiibb:**Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Q-ΠΕΝΤΑΚΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! **
Μετα απο πολλες (αναμενομενο απο την αναβλητικοτητα που χαρακτηριζει τον Ελληνα ) ακυρωσεις , αλλες οφειλω να ομολογησω δικαιολογημενες (χριστος68 ) και αλλες ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ....
καταφεραν οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ με Q5 στην Ελλαδα , επιτελους να συναντηθουν !!Η συναντηση εγινε καπως στα τυφλα , σε διαφορα κομματια της Εγνατιας οδου με οδηγους που κοιτουσαν ο ενας τον αλλο σαν χαζοι ... ειναι ? δεν ειναι ?
Οφειλω παντως να ομολογησω οτι το επιππεδο ηταν πολυ ανεβασμενο και αυτο φανηκε οταν οδηγωντας και μιλωντας στο κινητο καποιος με πληρη επιγνωση και απολυτη διαυγεια (χαρακτηριστικα που ουτως η αλλως διαθετουν οι εχοντες q5 ) ρωτησe καποιον αλλον τι αυτοκινητο θα εχει για να μπορεσει να τον αναγνωρισει .....Αφου λοιπον εφτασαν στο αρχοντικο της Αριστης κατακοποι, εκει τους περιμενε ο ξενιος και χαμογελαστος AZOR ο οποιος μολις και μετα βιας μπορεσε να τους αναγνωρισει διοτι ειχε πολυ νωριτερα ανακαλυψει τα αυξημενα ΓΡΑΔΑ απο το παραδοσιακο ηδιποτο της περιοχης .....
Η πρωτη εκπληξη ηρθε οταν και ενω προχωρησαν προς τα ενδοτερα του συμπαθους πανδοχειου ανακαλυψαν οτι μια παμπαλαια φωτογραφια του 1908 δεσποζε πανω ακριβως απο το τζακι που απεικονιζε μια πολυ παλαιοτερη συναντηση τεσσαρων προγονων που ειχε λαβει χωρα σχεδον ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ στον ιδιο ακριβως τοπο .....
και ιδου η αποδειξις :
Η νυχτα επεσε γλυκα και η παρεα ηρθε πιο κοντα με τη βοηθεια των παραδοσιακων και σπιτικων γιουβετσιων παιδακιων σπανακοπιτων και αλλων εδεσματων ...
Ο βασιλιας Μορφεας δεν αργησε να αρπαξει ακομα και τον πιο θαρραλεο dimgoul που πλαγιασε ,ειναι αληθεια αργοτερα απ ολους τους αλλους , ισως γιατι ψυχανεμιστηκε οτι η επομενη ημερα θα ειναι δυσκολη και θελησε ετσι να ξορκισει το κακο και να περασει οσο περισσοτερες ωρες νυχτερινης θαλπωρης μπορουσε ....Η πιο αποστομωτικη απαντηση της επομενης ημερας ηρθε μετα απο ερωτηση μιας λαικης κυριας (η οποια με εκπληξη αντικρυσε τεσσερα προκλητικα ΣΟΥΒ παρκαρισμενα στη σειρα με τα φωτα αναμενα ) ... Ε λοιπον ΝΑΙ !** ειμαστε ΟΛΟΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ !!! **
Το γεγονος αυτο επιβεβαιώθηκε και απο την αιφνιδια ελευση δυο μακρινων εξαδελφων με subaru forester οι οποιοι ακολουθουσαν κατα γραμμα το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΟΓΜΑ που εκφραζεται απο την απλη αλλα και τοσο διφορουμενη φραση ' ΠΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ '
καθως και την μεσημεριανη αφιξη του ΘΕΙΟΥ !!! ο οποιος εβαλε αμεσως σε ταξη την οικογενειακη ιεραρχια οδηγωντας ενα .....Q7Ο **μικρος και πραγματικα ανωδυνος **περιπατος της παρεας διπλα στο ποταμι εφερε προς μεγαλη εκπληξη των συνεβρισκομενων τα εξης αποτελεσματα : .... (προσεξτε το πιεσομετρο που ο παθολογος (η ο παιδιατρος ??) της παρεας υποχρεωσε ορισμενους να φορεσουν !!)
Τι να πω για την απογευματινη βολτα στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΠΙΓΚΟ με τους βραχινους πυργους του να αντικατοπτριζουν αποκοσμα στις στεγες των μικρων σπιτιων το πορτοκαλι φως της δυσης του ηλιου .... και τα Q5 μας να ανεβαινουν τις φουρκετες με ορθαανοιχτες τις ηλιοροφες .....
Τι να πω για το ποτακι στο ψηλοτερο μπαλκονι του χωριου λιγο πριν το σουρουπο ......
Η εκδρομη μας τελειωσε πολυ πιο ομορφα απ οτι περιμεναμε .... με καινουριες γνωριμιες και στιγμες γιατι το θαρρος για μια συναντηση 'στα τυφλα' τελικα ανταμοιφθηκε και με το παραπανω !!!
Η εκδρομη μας τελειωσε ..... η μηπως **ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ? **
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι Qπεντιανοί, εύχομαι αυτή να είναι η αρχή μελλοντικών εξορμήσεων! Μακάρι να ήμουν εκεί! Η Ρόδος σας περιμένει για κάτι ανάλογο!!!
-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την ωραία εκδρομή που διοργανώσατε, του χρόνου και εμείς μαζί σας (μόλις μεγαλώσει η μικρή μας)!!!!! (Leftgalan έχεις ταλέντο στη περιγραφή!!!)
Λοιπόν, μόλις σήμερα έφτασε με SMS ένα μήνυμα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο VW AUDI της Λάρισας που έλεγε: ''Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την AUDI Γ. Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕ για αναγκαία επανορθωτική εργασία του αυτοκινήτου σας'' Τους κάλεσα ακολούθως και με ενημέρωσαν ότι πρέπει να αντικαταστήσουν κάποια τμήματα (καπάκι μηχανής;;;; δεν συγκράτησα τι ακριβώς λόγω του ότι είμαι ΤΕΛΕΊΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ) και θα με ενημερώσουν μόλις φθάσουν τα ανταλλακτικά από Γερμανία. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έλαβε σήμερα και ένας γνωστός μου που έχει AUDI A4. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα;; Έγινε κάτι αντίστοιχο και σε άλλες αντιπροσωπίες;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.Eγω πηγα πριν απο κανα 2 βδομαδες και μου κάνανε 4 πραματα αναβαθμηση:
- αναβαθμηση στο ραδιο
- μια βαλβιδα δεν ξερω που και τι
- στο πισω καπο μια ασφαλεια νομιζω.
και 4..δεν το θυμαμαι!
Πάντως καπάκι μηχανης δεν μου αλλαξανε!
-
Ο χρήστης alexisp έγραψε:
Θα μαχαιρωθώ... και είμαι και από Γιάννενα....
Και που ήσουνα τόσο καιρο!!... δεν παρακολουθουσες το φορουμ??
Ημασταν απο Παρασκευη ως και Κυριακή. Έδρα η Αρίστη και εξορμήσεις στα Πάπιγκα, Βίκος, Μονοδέδρι
-
Δυστυχώς άρχισα να παρακολουθώ το φόρουμ από χθες! Ελπίζω στην επόμενη εξόρμηση να είμαι κι εγώ εκεί
-
Επιβεβαιώνω η εκδρομή ήταν πόλη καλή και η παρέα η καλύτερη .
Ακομη έχω τα σάλια των dimigoul, Tasos510 και leftgalan πανω στο Q5 μου απο τη κατανάλωση του TDi.
Και την εκπληξη του leftgalan απο την ροπη τον 170 ιππων του Diesel.
Εκδρομές και βέβαια θα γίνουν και άλλες με διοργανωτη τον leftgalan (εαν το θελει) γιατι ειναι the best μακάρι με περισσότερα Q5 -
Λέγε μου τέτοια γιατί ως μελλοντικός κάτοχος του tdi ελπίζω να έπραξα καλά που το προτίμησα αντί του tfsi, τι διάφορες παρατηρήσατε αφού τα είχατε δίπλα δίπλα;
-
Ο χρήστης azor έγραψε:
Επιβεβαιώνω η εκδρομή ήταν πόλη καλή και η παρέα η καλύτερη .
Ακομη έχω τα σάλια των dimigoul, Tasos510 και leftgalan πανω στο Q5 μου απο τη κατανάλωση του TDi.
Και την εκπληξη του leftgalan απο την ροπη τον 170 ιππων του Diesel.
Εκδρομές και βέβαια θα γίνουν και άλλες με διοργανωτη τον leftgalan (εαν το θελει) γιατι ειναι the best μακάρι με περισσότερα Q5Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια ...
Φυσικα και αποδεχομαι την προταση για τη διοργανωση της επομενης εκδρομης , στην οποια σας υποσχομαι οτι πριν απο αυτη θα εχω ανεβει στον Ολυμπο δυο-τρεις φορες για να ξεθυμανω και θα ειμαι φρονιμος ...
Μη φοβαστε δεν θα εχει πορεια ! -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Φυσικα και αποδεχομαι την προταση για τη διοργανωση της επομενης εκδρομης , στην οποια σας υποσχομαι οτι πριν απο αυτη θα εχω ανεβει στον Ολυμπο δυο-τρεις φορες για να ξεθυμανω και θα ειμαι φρονιμος ...
Μη φοβαστε δεν θα εχει πορεια !Γιατί αυτό μου θυμίζει: Τα λεφτά υπάρχουν!!;;;;;
Εννοείται ότι θα είμαι εκεί αλλά με τα αρβυλάκια μου -
Ο χρήστης fastlaner έγραψε:
Αγαπητοί, μόλις ολοκήρωσα την ανάγνωση των 293 σελίδων! Πήρε πάνω από συνολικά 10 ώρες τις τελευταίες 3 ημέρες...Προφανώς ενδιαφέρομαι να αποκτήσω Q5, αλλά έχω ξενερώσει με κάτι και θέλω τη γνώμη σας:
Πιστεύω ότι θα πληρώσω πολλά λεφτά κερατιάτικα... Και εξηγώ: Το αμάξι είχε περίπου 38.000 το 2009 και έχει περίπου 50.000 τώρα. Την ίδια στιγμή στην Αμερική έχει περίπου 24.000 και στην Αγγλία περίπου 30.000. Δηλαδή τα μισά λεφτά που θα δώσω θα πάνε στο τρύπιο βαρέλι των φόρων αντί να πάνε για να πάρω αυτοκίνητο. Εσείς που το πήρατε σε χαμηλότερες τιμές, θα το ξαναπαίρνατε στα 50.000;
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες απαντήσεις σας. Τελικά θα περιμένω το Q3. Καλά χιλιόμετρα και καλά ταξίδια σε όλους!
-
Μην περιμένεις να γλιτώσεις και πολλά με το Q3. Θα είναι μεν πιο φθηνό αλλά θα έχει το γνωστό αστείο στάνταρ εξοπλισμό που για να το κάνεις αμάξι θα θέλει άλλα 5-7.000€. Κάπου εκεί θα σε πιάσει και ο φόρος πολυτελείας και το δωράκι στον κο Παπακωνσταντίνου δεν το γλιτώνεις. Συν του ότι θα καταλήξεις με ένα αμάξι μικρότερης κατηγορίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χώρους, το prestige κτλ...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με άλλα λόγια η αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή στο Ελλαδιστάν...
-
Ο χρήστης fastlaner έγραψε:
Αγαπητοί, μόλις ολοκήρωσα την ανάγνωση των 293 σελίδων! Πήρε πάνω από συνολικά 10 ώρες τις τελευταίες 3 ημέρες...
Προφανώς ενδιαφέρομαι να αποκτήσω Q5, αλλά έχω ξενερώσει με κάτι και θέλω τη γνώμη σας:
Πιστεύω ότι θα πληρώσω πολλά λεφτά κερατιάτικα... Και εξηγώ: Το αμάξι είχε περίπου 38.000 το 2009 και έχει περίπου 50.000 τώρα. Την ίδια στιγμή στην Αμερική έχει περίπου 24.000 και στην Αγγλία περίπου 30.000. Δηλαδή τα μισά λεφτά που θα δώσω θα πάνε στο τρύπιο βαρέλι των φόρων αντί να πάνε για να πάρω αυτοκίνητο. Εσείς που το πήρατε σε χαμηλότερες τιμές, θα το ξαναπαίρνατε στα 50.000;
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες απαντήσεις σας. Τελικά θα περιμένω το Q3. Καλά χιλιόμετρα και καλά ταξίδια σε όλους!
Διαβαζε ομως απο τωρα το τοπικ του Q3 για να μην την ξαναπατησεις και διαβαζεις μαζεμενες καμμια τριακοσαριά σελιδες !
AUDI Q5