-
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
φίλε nisiotis , ο φίλος σου με το diesel 170 hp είναι ευχαριστημένος ; Πάει το ίδιο καλά όσο το το tfsi 211hp που έχω κάνει test drive;
Όχι βενζίνη!Σε θεωρητικό επίπεδο :
Δες εδώ για TFSI : http://bol.abt-sportsline.gr/eCatalog/e ... _17250.pdf
και εδώ για TDI : http://bol.abt-sportsline.gr/eCatalog/e ... _17251.pdf
Με μαύρη γραμμή η εργοστασιακή ιπποδύναμη και ροπή...
-
Αυτά τα σχεδιαγραμματα είναι για βελτιώσεις;
-
Έχουν το πριν και το μετά.
-
Για το mmi πήρα τηλέφωνο στον Καλογερόπουλο μου είπε για navi tv dvd οπισθοπορεία 1600 ευρώ , υπάρχει φθηνότερη λύση ; Η tv αξίζει έχει καλό σήμα ;Εγώ όλα αυτά, εκτός την tv, τα τοποθέτησα με συνολικό κόστος κοντά στα 800 ευρώ. aftermarket πάντα, όπως βέβαια και του Καλογερόπουλου που σου προτείνει
-
Συμφωνώ εν μέρει με τα προηγούμενα. Όσο για την τηλεόραση νομίζω ότι είναι πλεονασμός. Το MMI Navigation Plus το έχω δει στη Γερμανία σε λειτουργία και η αλήθεια είναι ότι αν και ακριβό είναι κορυφαίο. Επίσης μπορεί να μπει και μετά με κόστος περίπου 2500€ (από kufatec.de).
Το TDI είναι επίσης πολύ καλό. Έχει τα συν και τα πλην του πετρελαίου και η ροπή είναι ιδία με του TFSI. Εγώ επέλεξα το TFSI γιατί δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα για να δικαιολογώ το πετρέλαιο (από άποψη χρήσης / κόστους). Το TFSI έχει καλύτερο 0 – 100 που δεν λέει και πολλά γιατί δεν είναι και πραγματικό (με μια 19αρα και μερικά «βαριά» extra το 7.2/7.6 γίνεται εύκολα 8.5 με 9.) Ο ήχος του TFSI στο πάτημα του γκαζιού είναι καλύτερος…
Ο συνάδελφος με το TDI είναι πολύ ικανοποιημένος. Μάλιστα είναι και το πρώτο του πετρέλαιο και το χαίρεται απίστευτα. -
Αυτή τη στιγμή το tdi με stronic είναι 3000 πιο φτηνό από το tfsi 211 με stronic επίσεις είναι 3000 πιο ακριβό από το tfsi 180hp με χειροκηνιτο κιβώτιο
-
Dimigoul που τα έβαλες 800 ευρώ;
-
Αυτή τη στιγμή το tdi με stronic είναι 3000 πιο φτηνό από το tfsi 211 με stronic επίσεις είναι 3000 πιο ακριβό από το tfsi 180hp με χειροκηνιτο κιβώτιοΕγώ αναφέρομαι στο 170άρι manual που κάνει 58.050€. Το tfsi 211 με stronic είναι στα 59.300€. Το 170αρι stronic έχει 61.850€. Είσαι σίγουρος ότι είναι φθηνότερο; Έχει TDI 143 με stronic;
-
Dimigoul που τα έβαλες 800 ευρώ;Το παρήγγειλα από e-bay και το τοποθέτησα σε τεχνικό.
αυτό είναι το σύστημα:
http://cgi.ebay.de/Audi-A4-B8-A5-Q5-Navi-GPS-DVD-TV-Kamera-nachrusten-NEU-/270483391406?pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigationssysteme&hash=item3efa1103ae#ht_5785wt_1140 -
Είσαι ευχαριστημένος, τελικά έχεις και tv; Με την κάμερα οπισθοπορείασ το παρκτρονικ χρειάζεται ;
-
Είσαι ευχαριστημένος, τελικά έχεις και tv; Με την κάμερα οπισθοπορείασ το παρκτρονικ χρειάζεται ;Σου προτείνω να βάλεις parktronic και συγκεκριμένα αυτό :
-
το πληρώνεις μια και εξω ή με τον μηνα?
-
το πληρώνεις μια και εξω ή με τον μηνα?Με το μήνα μάλλον...
Αλλά αν σκεφτείς ότι σου προσφέρει και αυτόματο άνοιγμα-κλείσιμο θύρας αποσκευών, πιστεύω ότι σε συμφέρει... -
Πολυ μπροστά η Merc! Τα χω ξαναπεί εγώ! Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλάαααα....
-
Λοιπον παιδες ...
1.aris07 4 ατομα (ΠΣΚ)
2.xristos68 4 ατομα (ΣΚ)
3.leftgalan 4 ατομα (ΠΣΚ)
4.stispan ? ατομα (ΠΣΚ)
5.tasos510 ? ατομα (ΠΣΚ)
6.dimgoul ? ατομα (ΠΣΚ)
7. azor 4 ατομα (ΠΣΚ)
8. skek 2 ατομα (ΠΣΚ)Παρακαλω τους stispan tasos510 και dimgoul να δηλωσουν αριθμο ατομων συντομα για να αρχισει να δενει το γλυκο
Εχω κανει κρατηση για 10 δωματια στον ξενωνα ζησης στην Αριστη...
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ !!! θα περασουμε τελεια ...... και θα εχουμε και εκπληξεις (αν ειστε καλα παιδια ... )
Για οποιαδηποτε απορια στειλτε pm
Περιμενουμε και αλλες συμμετοχες !!Δεκτος και ο mouzourakisk με η χωρις δελτιο παραγγελιας του Q5 ....(τωρα βεβαια δεκτης τηλεορασης στο αυτοκινητο ειναι λιγο μπαροκ λιαν επιεικως , αλλα εχει ακομα χρονο να αλλαξει γνωμη )
Αν παρολα αυτα δεν αλλαξει γνωμη θα τον βαλουμε σε ενα τραπεζι μονο του με τον xristos68 (o οποιος εχει βαλει εκτος απο TV και δορυφορικο δεκτη σερβικων καναλιων ...)
Επισης για γραμματεα του συλλογου προτεινω καποιον που ξερω οτι θα καταφερει να ερθει στα ζαγοροχωρια με 5,6 λιτρα /100 χλμ
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Λοιπον παιδες ...
για γραμματεα του συλλογου προτεινω καποιον που ξερω οτι θα καταφερει να ερθει στα ζαγοροχωρια με 5,6 λιτρα /100 χλμΩραία! Λευτέρη εγώ θα έρθω με το παπί!
Μακάρι να μπορούσα να έρθω πλάκα πλάκα... -
Είσαι ευχαριστημένος, τελικά έχεις και tv; Με την κάμερα οπισθοπορείασ το παρκτρονικ χρειάζεται ;Tv δεν έβαλα..ισως βάλω αργότερα γιατί δεν πιάνω ψηφιακά κανάλια εδώ που είμαι.
Χρειάζεται και το παρκτρονικ...γιατί το μπιπ σε αναγκάζει να μην αφαιρεθείς, πράγμα που με την κάμερα μόνο μπορεί να συμβεί...και κυρίως αν μπροστά σου περνάει κανενας κόματος!
και συστήνω και εγώ να βάλεις τύπου mercedes!...αυτό που προτεινει o φίλος μου skek!...και ας ειναι made in china!..θα είναι βολικός εκεί πίσωΓια Ζαγοροχώρια δηλώνω 2 άτομα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολυ μπροστά η Merc! Τα χω ξαναπεί εγώ! Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλάαααα....Κοίτα τι κάνει η BMW...
-
Τρίτοι και καταϊδρωμένοι ερχόμαστε!!
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Πολυ μπροστά η Merc! Τα χω ξαναπεί εγώ! Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλάαααα....
Κοίτα τι κάνει η BMW...
δεν βασίζομαι εγώ σε ξένα χέρια (και ειδικά αν δεν έχει χέρια!!!) το αμάξι μου!!!
Προτιμώ να κάνω δίαιτα, να χάσω καμιά 20αριά κιλά για να βγαίνω άνετα, παρά να το βλέπω να πάει μόνο του!
(Μην προσπαθείτε να μαντέψτε το βάρος μου!)
AUDI Q5