-
AUDI Q5 CUSTOM CONCEPT
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Λοιπον μετα απο σκεψη ηθελα να προτεινω μια ημερομηνια , καθως και ενα σκαριφημα εκδρομης ...
13 - 14 - 15 Μαιου (Παρασκευη Σαββατο Κυριακη)
2 νυχτες
Τοπος : Ζαγοροχωρια , χωριο Αριστη.Λευτερη στην εκδρομη η συζητηση για τα λαδια του αυτοκινητου επιτρεπεται???
Ας τα λαδια και κοιτα να εισαι και να δηλωσεις συμμετοχη γιατι προβλεπω πολυ καλη παρεα .....
**
Λοιπον εχουμε και λεμε ....**1.aris07
2.xristos68
3.leftgalan
4.stispan
5.tasos510
6.gouzo ??Παρακαλω η λιστα θα ανανεωνεται συνεχως , στειλτε pm για το ποσα ατομα θα φερει μαζι του ο καθενας ....
συζητηστε το χαλαρα , εχουμε καιρο ακομα.Κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετέχω και εγώ...
αν δεν έχω λάδια castrol και έχω άλλα.. με δέχεστε?? -
Μπραβο παιδια !!! φοβερη συμμετοχη !! η λιστα μεγαλωνει και τα pm ερχονται !!
1.aris07 4 ατομα
2.xristos68 3 ατομα + 1 γαιδουρι
3.leftgalan 4 ατομα
4.stispan ? ατομα
5.tasos510 ? ατομα
6.dimgoul ? ατομα
7. azor 4 ατομαΑρχες Απριλιου θα κανουμε και την κρατηση για να μην εχουμε και κανενα απροοπτο ....
περιμενουμε και δεξιοτιμονους !! και κρητικους και νησιωτες (οι οποιοι θα τιμηθουν ιδιεταιρως , διοτι αλλο να ερθεις απ την Αθηνα κι αλλο απ τα Χανιά !!)
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
:metalo: Μπραβο παιδια !!! φοβερη συμμετοχη !! η λιστα μεγαλωνει και τα pm ερχονται !!1.aris07 4 ατομα
3.leftgalan 4 ατομα
4.stispan ? ατομα
5.tasos510 ? ατομα
6.dimgoul ? ατομα
7. azor 4 ατομαΑρχες Απριλιου θα κανουμε και την κρατηση για να μην εχουμε και κανενα απροοπτο ....
περιμενουμε και δεξιοτιμονους !! και κρητικους και νησιωτες (οι οποιοι θα τιμηθουν ιδιεταιρως , διοτι αλλο να ερθεις απ την Αθηνα κι αλλο απ τα Χανιά !!)
Πάντα τέτοια να διαβάζω για τους Χανιώτες....
Λευτέρη έχεις 100€ στο pm σου... Γράψε κι'άλλα...
-
Το γαϊδούρι σήμερα έγινε μουλάρι!!!!!!!
-
1.aris07 4 ατομα
3.leftgalan 4 ατομα
4.stispan ? ατομα
5.tasos510 ? ατομα
6.dimgoul ? ατομα
7. azor 4 ατομα
8. skek 2 ατομα (αν καταλαβα καλα γιατι pm δεν ειδα >>> )ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ......
-
offtopic αλλά αξίζει...
http://www.youtube.com/watch?v=y3PUu2Vn ... re=related
Και δώστε ένταση......ο ήχος όλα τα λεφτά...
-
Καλό μήνα σε όλους. Να ρωτήσω αν έχετε λάβει όλοι επιστολή για δωρεάν επέκταση της εγγυήσεως για 6 μήνες. Εγώ που είχα ρωτήσει στο συνεργείο πριν 2 μήνες, μου είχανε πει ότι ισχύει και να περιμένω επιστολή από εκεί που το αγόρασα. Σήμερα πήρα τηλ. την Kosmocar για άλλο λόγο και ρώτησα σχετικά και μου είπαν ότι αυτό δεν ισχύει για όλα τα μοντέλα και για αυτό δεν έχω λάβει επιστολή.
-
Εμείς έχουμε λάβει την επιστολή απ' την Καρέντα από τις γιορτές περίπου.
-
Μολις μιλησα με Karenta και μου ειπαν οτι η 6μηνη παραταση εγγυησης δινεται μονο απο εκεινους για τους πελατες τους και μονο και οτι επιστολη να μην λαβουμε την παραταση την εχουμε...
Ειναι ηδη περασμενη στο συστημα τους... -
Γειά σας και απο μενα, είμαι έτοιμος για αγορά του q5 tdi stronic, μπορεί κάποιος να μου πεί εντυπώσεις; και αν αξίζει να βάλω κατευθείαν το πρόγραμμα με τα 210 άλογα.
-
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
Γειά σας και απο μενα, είμαι έτοιμος για αγορά του q5 tdi stronic, μπορεί κάποιος να μου πεί εντυπώσεις; και αν αξίζει να βάλω κατευθείαν το πρόγραμμα με τα 210 άλογα.Αν κρίνω απο του Χάρη στην Κύπρο (2.0 tdi 140 hp),η δικιά σου έκδοση με τα 170 πρέπει να είναι super!
Για το αυτοκίνητο γενικά (σχεδόν) μόνο καλά θ' ακούσεις
Κατά την ταπεινή μου άποψη ασε το πρόγραμα γι΄αργότερα -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Γειά σας και απο μενα, είμαι έτοιμος για αγορά του q5 tdi stronic, μπορεί κάποιος να μου πεί εντυπώσεις; και αν αξίζει να βάλω κατευθείαν το πρόγραμμα με τα 210 άλογα.
Αν κρίνω απο του Χάρη στην Κύπρο (2.0 tdi 140 hp),η δικιά σου έκδοση με τα 170 πρέπει να είναι super!
Για το αυτοκίνητο γενικά (σχεδόν) μόνο καλά θ' ακούσεις
Κατά την ταπεινή μου άποψη ασε το πρόγραμα γι΄αργότεραΠότε βγήκε diesel έκδοση με 140hp στο Q5??
Ιδού και ένα νούμερο στην αυτονομία που είδα για πρώτη φορά και αν το φτάσω ποτέ νομίζω θα αξίζω δικαιωματικά παράσημο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!
-
Πότε βγήκε diesel έκδοση με 140hp στο Q5??
http://configurator.audi.co.uk/controll ... nt=accx-uk
-
Μόνο για μια έκδοση diesel με τα 170 ήξερα. Στην Ελλάδα δεν πρέπει να έρχεται πάντως.
-
Γειά σας και απο μενα, είμαι έτοιμος για αγορά του q5 tdi stronic, μπορεί κάποιος να μου πεί εντυπώσεις; και αν αξίζει να βάλω κατευθείαν το πρόγραμμα με τα 210 άλογα.Φίλε mouzourakisk για να απαντάμε από 'δω και πέρα σε πάσης φύσεως ερώτήσεις,
θα πρέπει πρώτα να έχεις δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή του Μαΐου...
Και αν έρθεις, θα κρατάς και 5€ για κάθε απάντηση...
Ταμίας ο stefan147...(Με τέτοια αυτονομία, του ανήκει η θέση δικαιωματικά...) -
φίλε skek Τι εκδρομή είναι αυτή ; Με τα q5 ? εγώ είπα είμαι έτοιμος για παραγγελία ίσως μες την εβδομάδα
-
Τοποθέτηση δερμάτινο σαλόνι Ελλάδα από Connolly μου είπε ο αντιπρώσοπος , έχει κανείς γνώμη για την μάρκα . Επίσεις θέλω γνώμες για το χρώμα . Skek πιάνει Μονή ή διπλή ερώτηση ;
-
Για το χρώμα του δέρματος εννοώ παιδιά
-
φίλε skek Τι εκδρομή είναι αυτή ; Με τα q5 ? εγώ είπα είμαι έτοιμος για παραγγελία ίσως μες την εβδομάδαΤο 'mouzourakis' σημαίνει κρητική καταγωγή ή κάνω λάθος;
Όσο για την εκδρομή διάβασε σελ 280.Πιστεύω αν φέρεις μαζί σου το χαρτί της παραγγελίας θα μπορείς να συμμετάσχεις...
Δεν ξέρω βέβαια τι θα πει o leftgalan...Ά!!! και μην ξεχάσεις τα 5ευρα...
AUDI Q5