-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Πολυ μπροστά η Merc! Τα χω ξαναπεί εγώ! Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλάαααα....
Κοίτα τι κάνει η BMW...
δεν βασίζομαι εγώ σε ξένα χέρια (και ειδικά αν δεν έχει χέρια!!!) το αμάξι μου!!!
Προτιμώ να κάνω δίαιτα, να χάσω καμιά 20αριά κιλά για να βγαίνω άνετα, παρά να το βλέπω να πάει μόνο του!
(Μην προσπαθείτε να μαντέψτε το βάρος μου!)Δημήτρη δεν νομίζω ότι είσαι χοντρός για να χάσεις 20 κιλά... Μάλλον το γκαράζ σου είναι στενό...
Θα σε πάρω αύριο απόγευμα τηλ να τα πούμε, γιατί χαθήκαμε τελείως...
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Θα σε πάρω αύριο απόγευμα τηλ να τα πούμε, γιατί χαθήκαμε τελείως...
Οκ Σταύρο..θα περιμένω
-
Τη έγινε παλικαρια βρήκαμε καλό καιρό και πήγαμε βόλτα με τα Q5 και δεν γράφουμε
ή μας τελειώσαν οι απορειες μας για το Q5.
Εψαχνα το θέμα για το Q5 και ανακάληψα οτι πηγε στη δευτερη σελίδα!! !
Για να μαζευτουμε -
Περιμενω τον κυριο dimgoul να δηλωσει ποσα ατομα για ζαγοροχωρια ...
-
Guys εγω πακετονομαι λογο δουλειας....κριμαααααααα
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Περιμενω τον κυριο dimgoul να δηλωσει ποσα ατομα για ζαγοροχωρια ...Λευτέρη το δήλωσε ο dimgoul στην προηγούμενη σελιδα
Tv δεν έβαλα..ισως βάλω αργότερα .................................
.............................................Για Ζαγοροχώρια δηλώνω 2 άτομα
-
Περιμενω τον κυριο dimgoul να δηλωσει ποσα ατομα για ζαγοροχωρια ...Ειπα για 2 άτομα, άλλα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ακυρωθεί....Πρέπει να δεσμευτούμε? Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν αν προκύψει κάτι?
-
δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα . . Έτσι κι αλλιώς θα επικοινωνήσω μαζί σας μέχρι τις 15 του απριλίου για να φιξαριστουν οι λεπτομερειες . To μόνο πρόβλημα θα είναι να χάσει κάνεις μια τόσο καλή ευκαιρία γνωριμίας πλάκας και χαλάρωσης από τον εξοντωτικο αυτον καθημερινό πόλεμο νεύρων που περνάμε αυτή την εποχή οι περισσότεροι στην επαγγελματική μας ζωή . Και να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε διαφορετικά πράγματα , να γνωρίσουμε αυτή την υπέροχη περιοχή πάνω στο καλυτερο κομμάτι της (την άνοιξη ) . Η γνώμη μου είναι πως μας αξίζει αυτή η απόδραση . . Βάλτε τα δυνατά σας για να to καταφέρετε !
-
Έχει παρατηρήσει κανείς ότι με τα day lights on, όταν ανάβει το φλας χαμηλώνει η ένταση των αντίστοιχων led?
-
Ναι!!!
Επισης κι οταν αναβεις τα φωτα θεσης χαμηλωνει η ενταση.. -
Ναι αυτό το ξέρω. Αλλά δεν είχα παρατηρήσει τι παίζει με τα φλας. Το παρατήρησα χθες στην αντανάκλαση μου στο μπροστινό αμάξι...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι αυτό το ξέρω. Αλλά δεν είχα παρατηρήσει τι παίζει με τα φλας. Το παρατήρησα χθες στην αντανάκλαση μου στο μπροστινό αμάξι...Εγω το εχω κανει να μην μειωνεται με το Vag-com.
-
Προφανώς όμως γίνεται για να είναι πιο ευδιάκριτο το φλας, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η κίνηση αυτή.
Έχει δοκιμάσει κανείς μας Pirelli Scorpion Verde ή ContiCrossContact UHP??
-
Καλησπερα ,
Εχω στειλει pm στους stispan , dimgoul , skek , tasos510 ......
Απαντηστε για να οργανωθουμε !! -
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Ναι αυτό το ξέρω. Αλλά δεν είχα παρατηρήσει τι παίζει με τα φλας. Το παρατήρησα χθες στην αντανάκλαση μου στο μπροστινό αμάξι...
Εγω το εχω κανει να μην μειωνεται με το Vag-com.
Να ανοίξουμε κανενα θεμα συζήτησης για το vag-com?
Αξίζει να το πάρουμε?.... και μπορούμε να επέμβουμε σε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου?..Ή να το βάλουμε σαν θέμα ημερησίας διάταξης στην γεν. συνέλευση Ζαγοροχωρίων?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει παρατηρήσει κανείς ότι με τα day lights on, όταν ανάβει το φλας χαμηλώνει η ένταση των αντίστοιχων led?Επίσης έχετε παρατηρήσει ότι όταν έχει ήλιο τα πίσω φλας (led) δεν φαίνονται ότι ανάβουν;;;;
Μία φορά παραλίγο να χτυπήσω ένα μηχανάκι που πήγε να με προσπεράσει κι'εγώ ήθελα να στρίψω αριστερά...
Από τότε προσέχω πάρα πολύ, αφού αυτό μάλλον δεν διορθώνεται...
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Για πες μας τί άλλο έχεις πειράξει, να πάρουμε μια ιδέα...
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Για πες μας τί άλλο έχεις πειράξει, να πάρουμε μια ιδέα...
Όλα τα γνωστά είναι εδώ:
-
43 μοναδες μονο πουληθηκαν στην ελλαδα το 2011 !!!
-
43 μοναδες μονο πουληθηκαν στην ελλαδα το 2011 !!!Λογικό... ο λαός προτιμά καλύτερα αυτοκίνητα, όπως το Tiguan....
Αλήθεια που χάθηκαν αυτοί;;;;
AUDI Q5