-
Φωτισέ με για σωστή παραγγελία και τα πεντάευρα τα 'χεις....
-
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
Φωτισέ με για σωστή παραγγελία και τα πεντάευρα τα 'χεις....Το χρώμα είναι καθαρά θέμα γούστου... Ό,τι και να σου πει ο καθένας, αν δεν σου αρέσει εσένα τί να το κάνεις;
Γι'αυτό υπάρχουν άλλωστε τόσες πολλές επιλογές, γιατί υπάρχουν πολλά διαφορετικά γούστα.Έγω το παρήγγειλα με δέρμα fine nappa λευκό και γκρι ταμπλώ και μοκέτες.
http://img225.imageshack.us/img225/4862/sdc10605o.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/9619/sdc10606c.jpg
Πολύ ωραίο και ξεκούραστο στο μάτι, σίγουρα λερώνει πιο εύκολα από άλλα χρώματα,αλλά εγώ είμαι τόσο σχολαστικός που δεν με νοιάζει... Βέβαια το δέρμα καθαρίζει και πολύ ευκολότερα απ΄ότι το ύφασμα...Επίσης το καφέ δέρμα που έχουν προτιμήσει πολλοί, το θεωρώ χάλια... και η μαύρη μοκέτα ακόμη χειρότερη...
Τέλος να ξέρεις ότι στην γκρι μοκέτα-πατάκια η σκόνη και η βρομιά φαίνονται ελάχιστα...- Επίσης θεωρώ ότι παίζει ρόλο και το τί χρώμα θα επιλέξεις το αυτοκίνητο. Αν π.χ το επιλέξεις άσπρο, δεν ταιριάζει να βάλεις άσπρα δέρματα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μόνο για μια έκδοση diesel με τα 170 ήξερα. Στην Ελλάδα δεν πρέπει να έρχεται πάντως.Έρχεται στα 55.800 €
http://www.audi.gr/etc/medialib/ngw/gr/ ... odigos.pdfΙδού και ένα νούμερο στην αυτονομία που είδα για πρώτη φορά και αν το φτάσω ποτέ νομίζω θα αξίζω δικαιωματικά παράσημο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!
Αν δεν το πατάς μπορείς να δεις και 800χλμ αυτονομία. (Manual)
-
Εμένα η αυτονομία μου στο trip δεν είχε δείξει ποτέ πάνω από 630-640χλμ. Γι' αυτό και μου κάνε τόσο μεγαλη εντύπωση. Η πραγματική μου αυτονομία πάντως είναι ακριβώς 600χλμ door-to-door Αθήνα-Σιδηρόκαστρο Σερρών όταν ήμουν φαντάρος. Ξεκίναγα με 640χλμ στο trip και έφτανα με 10-20χλμ φουλ λαμπάκι. Φαντάζομαι όμως ότι για να δει κανείς το 800 που λες θα πρέπει να είναι μοναχός από το Θιβέτ και να κυκλοφορεί σε επαρχιακό περιβάλλον χωρίς πολλές στάσεις και ανοιχτούς δρόμους. Για Αθήνα το βρίσκω μάλλον ακατόρθωτο...
-
... Φαντάζομαι όμως ότι για να δει κανείς το 800 που λες θα πρέπει να είναι μοναχός από το Θιβέτ ...Μάλλον ... Και κάτω από 50 κιλά για να μην προσθέτεις βάρος στο αυτοκίνητο !!!
-
Εγώ με ένα ντεπόζιτο ακριβώς (75lt) κάνω την διαδρομή Ιωάννινα - Αθήνα - Ιωάννινα (860χλμ περίπου) αυθημερών...
και δεν είμαι μοναχός από το Θιβέτ...
Και σε χρόνο, 4 ώρες Ιωάννινα-Αθήνα, για να μην νομίζετε ότι πάω σαν κότα... -
Ο χρήστης skek έγραψε:
Εγώ με ένα ντεπόζιτο ακριβώς (75lt) κάνω την διαδρομή Ιωάννινα - Αθήνα - Ιωάννινα (860χλμ περίπου) αυθημερών...
Και σε χρόνο, 4 ώρες Ιωάννινα-Αθήνα, για να μην νομίζετε ότι πάω σαν κότα...Δεν αποκλείεται. Έχω δει και 840χλμ στο trip (με πολύ συντηρητική οδήγηση). Και οι διαδρομές που κάνω είναι 50% πόλη και 50% ανοικτή διαδρομή. Τώρα δεν ξέρω πόσο διαφέρει η πραγματική κατανάλωση manual - auto αλλά σε γενικές γραμμές οι καταναλώσεις πρέπει να είναι ίδιες....
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Και σε χρόνο, 4 ώρες Ιωάννινα-Αθήνα, για να μην νομίζετε ότι πάω σαν κότα...Δεν αποκλείεται. Έχω δει και 840χλμ στο trip (με πολύ συντηρητική οδήγηση). Και οι διαδρομές που κάνω είναι 50% πόλη και 50% ανοικτή διαδρομή. Τώρα δεν ξέρω πόσο διαφέρει η πραγματική κατανάλωση manual - auto αλλά σε γενικές γραμμές οι καταναλώσεις πρέπει να είναι ίδιες....
Manual έχω και την διαδρομή αυτή την κάνω πολύ συχνά...
Το trip computer μου δείχνει συνήθως 880 χλμ. -
Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά?? Έλα πείτε τη αλήθεια...diesel έχετε έτσι??
Τι 860χλμ λέτε? Εμείς s-tronic έχουμε που υποτίθεται είναι και πιο οικονομικό. Εγώ για τα 600χλμ ταξιδιού που έγραψα παραπάνω και χρειάστηκα 75λτ, έκανα σταθερά 4,5 ώρες και σε περιπτώσεις με πολύ μειωμένη κίνηση σε Τέμπη κτλ. Και πάντα με cc στα 150-160χαω, ποτέ παραπάνω. -
Τι 860χλμ λέτε? Εμείς s-tronic έχουμε που υποτίθεται είναι και πιο οικονομικό. Εγώ για τα 600χλμ ταξιδιού που έγραψα παραπάνω και χρειάστηκα 75λτ, έκανα σταθερά 4,5 ώρες και σε περιπτώσεις με πολύ μειωμένη κίνηση σε Τέμπη κτλ. Και πάντα με cc στα 150-160χαω, ποτέ παραπάνω.Όχι βενζίνη!
Ένας φίλος με πετρέλαιο (των 170Hp) που ξέρω ποτέ δεν πέφτει κάτω από τα 980χλμ αυτονομία... -
Τι να πω....πάντα τέτοιες καταναλώσεις εύχομαι!!
-
Τι 860χλμ λέτε? Εμείς s-tronic έχουμε που υποτίθεται είναι και πιο οικονομικό.Όχι βενζίνη έχω κι εγώ.. Αλλά όπως το είπες 'το s-tronic υποτίθεται ότι είναι πιο οικονομικό...'
Όπως είπε και ο Jeremy Clarkson
***'αν πιστεύεις ότι το αυτοκίνητό σου καταναλώνει πολύ, μην αλλάξεις αυτοκίνητο, άλλαξε τρόπο οδήγησης...' *** -
Καλά δεν μας είπε και τίποτα που δεν ξέραμε, αλίμονο. Αλλά πόσο να αλλάξει κανείς πια?? Εγώ αν κάνω ταξίδι με 110-120 (ώστε να αποκτήσω τις καταναλώσεις που λέτε) αισθάνομαι επικίνδυνος και για μένα και για τους γύρω μου. Χάνω κάθε αίσθηση συγκέντρωσης, χαζεύω, ασχολούμαι με το MMI και γενικώς αποκτάω απαράδεκτη οδική συμπεριφορά...
-
Για το mmi πήρα τηλέφωνο στον Καλογερόπουλο μου είπε για navi tv dvd οπισθοπορεία 1600 ευρώ , υπάρχει φθηνότερη λύση ; Η tv αξίζει έχει καλό σήμα ;
-
Για το mmi πήρα τηλέφωνο στον Καλογερόπουλο μου είπε για navi tv dvd οπισθοπορεία 1600 ευρώ , υπάρχει φθηνότερη λύση ; Η tv αξίζει έχει καλό σήμα ;Αναλογική tv ή ψηφιακή; Αυτά που σου είπε είναι 'μαμά' ή aftermarket ;
Αν είναι aftermarket, σου είπε ποιας εταιρίας είναι; -
Ο χρήστης skek έγραψε:
Για το mmi πήρα τηλέφωνο στον Καλογερόπουλο μου είπε για navi tv dvd οπισθοπορεία 1600 ευρώ , υπάρχει φθηνότερη λύση ; Η tv αξίζει έχει καλό σήμα ;
Αναλογική tv ή ψηφιακή; Αυτά που σου είπε είναι 'μαμά' ή aftermarket ;
Αν είναι aftermarket, σου είπε ποιας εταιρίας είναι;edited*** Καλογερόπουλος είπες; Άλλον κατάλαβα εγώ... Άρα aftermaket...
-
Για το mmi πήρα τηλέφωνο στον Καλογερόπουλο μου είπε για navi tv dvd οπισθοπορεία 1600 ευρώ , υπάρχει φθηνότερη λύση ; Η tv αξίζει έχει καλό σήμα ;Αφού είσαι στην φάση της παραγγελίας γιατι δεν βάζεις το εργοστασιακό; Δεν το φτάνει κανένα άλλο σε ποιότητα και λειτουργικότητα...
-
Αφού είσαι στην φάση της παραγγελίας γιατι δεν βάζεις το εργοστασιακό; Δεν το φτάνει κανένα άλλο σε ποιότητα και λειτουργικότητα...
Προφανώς λόγο κόστους...
Με τα χρήματα για το oem navi, αγοράζει ένα smart diesel για να κινείται μέσα στην πόλη...
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Προφανώς λόγο κόστους...
Με τα χρήματα για το oem navi, αγοράζει ένα smart diesel για να κινείται μέσα στην πόλη...
+1
ΜΜΙ plus με TV και κάμερα πρέπει να πηγαίνει τωρα γύρω στα 10.000€! Ευκαιρία!! Εδώ το '09 το ΜΜΙ χωρίς TV και κάμερα είχε 5.000€! Και δεν παίρνει ένα IWC ο άνθρωπος να αφήσει και κάτι στα εγγόνια του? -
Τι 860χλμ λέτε? Εμείς s-tronic έχουμε που υποτίθεται είναι και πιο οικονομικό. Εγώ για τα 600χλμ ταξιδιού που έγραψα παραπάνω και χρειάστηκα 75λτ, έκανα σταθερά 4,5 ώρες και σε περιπτώσεις με πολύ μειωμένη κίνηση σε Τέμπη κτλ. Και πάντα με cc στα 150-160χαω, ποτέ παραπάνω.φίλε nisiotis , ο φίλος σου με το diesel 170 hp είναι ευχαριστημένος ; Πάει το ίδιο καλά όσο το το tfsi 211hp που έχω κάνει test drive;
Όχι βενζίνη!
Ένας φίλος με πετρέλαιο (των 170Hp) που ξέρω ποτέ δεν πέφτει κάτω από τα 980χλμ αυτονομία...
AUDI Q5