-
Καλησπέρα παίδες,
Σκέφτομαι να αγοράσω 1 Q5 αλλά έχω 2 προβληματισμούς και θα ήθελα τις γνώμες σας
ο 1ος είναι αν αξίζει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέβριο μπας και απελευθερωθεί το πετρέλαιο και ο 2ος αν αξίζει να βρω τρόπο για να το κάνω εισαγωγή από Γερμανία
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρον
-
2λιτρο εισαγωγη απο γερμανια δε νομιζω να συμφερει, οσο για τα πετρελαια ειναι σιγουρο?
-
Από την ιστοσελίδα της audi με αρκετά στοιχεία εξοπλισμού βγαίνει κουστούμι 64.000. Ξεκινάει απο 41.250
Αν έχεισ και τρόπο να το φέρεις;Εκτός και αν κάνουν κάποια γενναία έκπτωση οι εδώ αντιπρόσωποι.
Για το πετρέλαιο είναι ρίσκο. Τι λες QsisVTS
-
κοιτα αυτο που ξερω εγω ειναι οτι το τελωνειο σε εσφαζε και παλιοτερα στα 2λιτρα+, μονο στα 1400 και 1600 αντε και 1800 εβγαινες κερδισμενος, τα εξτρα επισης σε σφαζουν
πλεον που μπηκαν φοροι πολυτελειας , ισως ειναι ακομα χειροτερο το πραγμα
αρα τα εξοδα μεταφορας ειναι το λιγοτερο που θα σε ανησυχησει μιας και με ενα χιλιαρικο καθαρισες
τα μεταχειρισμενα πλεον στην ελλαδα εχουν ξεφτιλιστει, ισως να το κοιταξεις απο κει..
οσο για τα ντιζελ , δε ξερω
τοσο καιρο ακουμε και δε βλεπουμεμεχρι να ηταν σιγουρο το θεμα θα περιμενα
-
εγώ πάντως καινούργιο δεν θα έπαιρνα με τίποτα τώρα . κοίτα στην ελλάδα αν υπάρχει κατι σε μεταχείρισμενο. όσο για το diesel εκτός από το 3,0 που θα ήθελα πολύ να το οδηγήσω . . δηλώνω πλήρη άγνοια . πάντως έτσι πως έχουν γίνει τα πράγματα με τη βενζίνη αν έχεις βάσιμες υπόψιες ότι το σεπτέμβριο θα επιτραπουν . . . τι να σου πω . . περίμενε.
-
Είχα πάει στην ΚΑΡΕΝΤΑ να πάρω τιμοκατάλογο και ρώτησα τον πωλητή τι γίνεται για τις φήμες με το πετρέλαιο. Μου ειπε ότι υπάρχει έντονη φημολογία αλλα ότι είναι να γίνει θα γίνει από το Σεπτέβρη και μετά.
Όρο αφορά το θέμα για την εισαγωγή με αρκετό ψάξιμο ίσως αξίζει τον κόπο
Πάντως η ΚΟΣΜΟΚΑΡ βαράει κάργα στα έξτρα σε σχέση με Γερμανία. -
Εγω στη θέση σου θα κοίταζα στο παρακάτω site για κάποιο σχεδόν καινούριο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/?c=1 ... u=&tr=&dt=
Έδωσα το δικό μου πριν 2 μήνες περίπου (βενζίνη),σε τιμή πολύ χαμηλότερη απ' αυτές που βλέπεις,και το αυτοκίνητο ήταν super! -
Έρχεται και το 2λιτρο με τα 180 άλογα με περίπου 45000 στην Ελλάδα
-
Παίδες σας ευχαριστώ όλους.
Κάθε συμβουλή και γνώμη δεχτή.Με νευριάζει η κοροιδία των αντιπροσώπων με το καπέλωμα στον έξτρα εξοπλισμό. π.χ Το s-line πακέτο μέσα έξω στην Γερμανία έχει 4000. Εδώ;ΜΜΙ plus 2810 εκεί και εδώ 3360. Το θέμα είναι γιατί αυτή η διαφορά τιμής. Έχει πετύχει κάποιος από εσάς καλή έκπτωση σε αγορά τοις μετρητοίς; Μπορεί αυτή την περίοδο να έχει νόημα το χοντρό παζάρι. Το καλό είναι ότι δεν βιάζομαι αλλά επειδή τυγχάνει να έχω συγγενείς και φίλους με navara hilux mitsubishi αγροτικά 4χ4 με πετρέλαιο και καταναλώσεις 8 με μάξιμουμ 9 λίτρα νομίζω ότι είναι δέλεαρ το 2λιτρο tdi και αξίζει η αναμονή αν αφήσουν τα πετρέλαια ελέυθερα -
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Παίδες σας ευχαριστώ όλους.
Κάθε συμβουλή και γνώμη δεχτή.Με νευριάζει η κοροιδία των αντιπροσώπων με το καπέλωμα στον έξτρα εξοπλισμό. π.χ Το s-line πακέτο μέσα έξω στην Γερμανία έχει 4000. Εδώ;ΜΜΙ plus 2810 εκεί και εδώ 3360. Το θέμα είναι γιατί αυτή η διαφορά τιμής. Έχει πετύχει κάποιος από εσάς καλή έκπτωση σε αγορά τοις μετρητοίς; Μπορεί αυτή την περίοδο να έχει νόημα το χοντρό παζάρι. Το καλό είναι ότι δεν βιάζομαι αλλά επειδή τυγχάνει να έχω συγγενείς και φίλους με navara hilux mitsubishi αγροτικά 4χ4 με πετρέλαιο και καταναλώσεις 8 με μάξιμουμ 9 λίτρα νομίζω ότι είναι δέλεαρ το 2λιτρο tdi και αξίζει η αναμονή αν αφήσουν τα πετρέλαια ελέυθεραΟι διαφορές έχουν να κάνουν και με τους έξτρα φόρους που ισχύουν στην Ελλάδα, πέρα από την εξαιρετική μας αντιπροσωπεία!!! Για να είμαι ειλικρινής εγώ περίμενα μεγαλύτερες διαφορές από αυτές που αναφέρεις...
Πάντως πιστεύω πως οι εποχές σε συνδυασμό με την αύξηση της τιμής του αυτοκινήτου προσφέρονται για σκληρά παζάρια....
Αλλά και ένα μεταχειρισμένο, ειδικότερα με κάποια έξτρα παραπάνω, νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα.... -
Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι οπαδός των μεταχειρισμένων εκτός και αν το έχει κολλητός μου και το ξέρω το αμάξι.Και θα ήθελα κάποα στοχεία εξοπλισμού που δεν τα έχουν τα μεταχειρισμένα
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εγω στη θέση σου θα κοίταζα στο παρακάτω site για κάποιο σχεδόν καινούριο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/?c=1 ... u=&tr=&dt=
Έδωσα το δικό μου πριν 2 μήνες περίπου (βενζίνη),σε τιμή πολύ χαμηλότερη απ' αυτές που βλέπεις,και το αυτοκίνητο ήταν super!εδωσες το δικο δου;;;;
-
Ναι....και κέρδισα και 600 ευρώ απο την αγοραπωλησία
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ναι....και κέρδισα και 600 ευρώ απο την αγοραπωλησίααν είχες αγοράσει 20 Q5 θα είχες αντίστοιχο κέρδος 12000 ευρώ . θα έβγαζες και εμάς τους φίλους σου να το γιορτάσου σε ένα γκουρμε εστιατοριο . λογαριασμός από 28 ευρώ το άτομο κάνει 112 ευρώ . 12000 μείον 112 ευρώ = 11888 τυχαίο ? δε νομίζω !
-
-
-
-
Πολύ ησυχία βλέπω.
Τυχαίο!!!! -
ειρθε καλοκαιρι.Ζεστη,μεγαλυτερη μερα κτλ.Ο κοσμος στο forum αραιωνει.
-
Σωστά. Με την ζέστη τι θα κάνεισ κάποιος? Net surf η beach surf?
Πάντως κρατάω στάση αναμονής. Να δω πως θα είναι τα πράγματα μετά το καλοκαίρι και θα κάνω την κίνηση. Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τισ συμβουλές
AUDI Q5