-
και μια μασκουλα μπροστα μαζι με προφυλακτηρα s-line και τελειωσαμε ....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
και μια μασκουλα μπροστα μαζι με προφυλακτηρα s-line και τελειωσαμε ....Αν μαθεις που και πως, ενημερωσε!
-
Πειτε μου την γνωμη σας για αυτη την ζαντουλα...
-
Εχει βαλει κανενας σας τη ραβδο για τα λαδια στον κινητηρα?Αν ναι μπορει να μου πει κωδικο που θελω να την παραγγειλω?
-
Γεια χαρά.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι από τους παλαιότερους που είχαν εμπειρία με τα σκορτσαρίσματα στα 120χλμ.
Έχω το αυτοκίνητο από τον Φεβρουάριο, χειροκίνητη έκδοση και έχω παρατηρήσει σε συγκεκριμένα σημεία της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου που 'εχει σαμαράκια σε μια κλίμακα 2700-2900 στρ σαν να σκορτσάρει το αυτοκίνητο. Είτε πατάς γκάζι είτε όχι. Είναι αυτό που περιέγραφαν παλιότερα; Αλλά σε καλό οδόστρομα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως το έχουν παρατηρήσει και άλλοι που κινούνται σε αυτόν τον δρόμο;
Πήγα ταξίδι στην Λαμία με την οικογένεια και η αίσθηση σταθερότητας στα 180χλμ είναι απίστευτη ακόμη και ο κόφτης( σύζηγος) δεν το κατάλαβε. -
Ο χρήστης tasos41 έγραψε:
Γεια χαρά.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι από τους παλαιότερους που είχαν εμπειρία με τα σκορτσαρίσματα στα 120χλμ.
Έχω το αυτοκίνητο από τον Φεβρουάριο, χειροκίνητη έκδοση και έχω παρατηρήσει σε συγκεκριμένα σημεία της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου που 'εχει σαμαράκια σε μια κλίμακα 2700-2900 στρ σαν να σκορτσάρει το αυτοκίνητο. Είτε πατάς γκάζι είτε όχι. Είναι αυτό που περιέγραφαν παλιότερα; Αλλά σε καλό οδόστρομα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως το έχουν παρατηρήσει και άλλοι που κινούνται σε αυτόν τον δρόμο;
Πήγα ταξίδι στην Λαμία με την οικογένεια και η αίσθηση σταθερότητας στα 180χλμ είναι απίστευτη ακόμη και ο κόφτης( σύζηγος) δεν το κατάλαβε.Μα Τασο εχω την εντυπωση οτι αυτο το σκορτσαρισμα το εκαναν μονο τα αυτοματα...βεβαια δεν ειμαι και σιγουρος γιατι και εγω χειροκινητο εχω, οποτε καποιος που εχει αυτοματο ας μας πει...
-
Ο χρήστης tasos41 έγραψε:
Γεια χαρά.
Πήγα ταξίδι στην Λαμία με την οικογένεια και η αίσθηση σταθερότητας στα 180χλμ είναι απίστευτη ακόμη και ο κόφτης( σύζηγος) δεν το κατάλαβε.Αν λες αναμεσα στην Κακια Σκαλα και τα διοδια Κορινθου κοντα στα διυλιστήρια ειναι απο το οδοστρωμα που ειναι κατσαρο.
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Γεια χαρά.
Πήγα ταξίδι στην Λαμία με την οικογένεια και η αίσθηση σταθερότητας στα 180χλμ είναι απίστευτη ακόμη και ο κόφτης( σύζηγος) δεν το κατάλαβε.Μα Τασο εχω την εντυπωση οτι αυτο το σκορτσαρισμα το εκαναν μονο τα αυτοματα...βεβαια δεν ειμαι και σιγουρος γιατι και εγω χειροκινητο εχω, οποτε καποιος που εχει αυτοματο ας μας πει...
Ο stispan έχει δίκιο. Το πρόβλημα ήταν το software του εγκεφάλου του αυτόματου κιβωτίου, το οποίο λύνεται με ένα update στην αντιπροσωπεία. Το κακό οδόστρωμα όντως δημιουργεί αίσθηση σκορτσαρίσματος κυρίως λόγω του υψηλότερου κέντρου βάρους του αυτοκινήτου. Την αίσθηση αυτή, οι οδηγοί της Β.Ελλάδας θα την συναντήσουν στο ύψος της Μεθώνης Πιερίας με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη.
-
ΚΟΦΤΗΣ=ΣΥΖΥΓΟΣ
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Πειτε μου την γνωμη σας για αυτη την ζαντουλα...αν δε το δω επάνω στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να σου πω . βέβαια οι πιο ωραίες ζάντες για μένα είναι αυτές οι 20αρες που φοράει (Πεντακτινες είναι νομίζω ) στο προσπεκτους της αντιπροσωπείας . επίσης μου κάνει εντύπωση που οι γερμανόι προβάλλουν πολύ το ασήμι σαν χρώμα που νομίζω ότι δεν του ταιριάζει όσο το μαυρο άσπρο κλπ .
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
λοιπόν σήμερα παρέλαβα και τοποθέτησα νικελ απόληξεις των εξάτμισεων και μπορώ να πω↲πως το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο . είχα ένα φόβο μήπως μοιάζει καγκούρικο αλλά καμμια σχέση . το ↲αυτοκίνητο το χρειάζεται γιατί έχει πολύ νικελ στο επάνω μέρος και τώρα εδεσε . Επονται φωτογραφίες.Συμφωνώ απόλυτα. Η πλέον απαραίτητη πινελιά σε ένα Q5.
-
Παιδιά ψάχνω καλύμματα για τα καθίσματα του Q5 τα μπροστά είναι Σπορ.
Έχει δει κανείς τίποτα -
Ο χρήστης azor έγραψε:
Παιδιά ψάχνω καλύμματα για τα καθίσματα του Q5 τα μπροστά είναι Σπορ.
Έχει δει κανείς τίποταΕγώ το καλοκαίρι βάζω μπροστά πλατοκαθίσματα και πίσω πετσέτες... Αυτή τη λύση βρήκα για ζέστη, ιδρώτα και αλάτια...
Έχω σπορ μαύρα δερμάτινα καθίσματα -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Εγώ το καλοκαίρι βάζω μπροστά πλατοκαθίσματα και πίσω πετσέτες... Αυτή τη λύση βρήκα για ζέστη, ιδρώτα και αλάτια...
Έχω σπορ μαύρα δερμάτινα καθίσματαΕυχαριστώ Τάσος καπως έτσι θα κανω και εγώ
-
Τι γινεται ρε παιδια ? Πολυ ησυχια υπαρχει , δεν υπαρχει κανενα νεο για τα 'τερατακια' μας?
-
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
Τι γινεται ρε παιδια ? Πολυ ησυχια υπαρχει , δεν υπαρχει κανενα νεο για τα 'τερατακια' μας?Τι ΜΟ καταναλωσης εχετε στα Q5,για να συγκρινω το allroad μου?
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Τι γινεται ρε παιδια ? Πολυ ησυχια υπαρχει , δεν υπαρχει κανενα νεο για τα 'τερατακια' μας?
Τι ΜΟ καταναλωσης εχετε στα Q5,για να συγκρινω το allroad μου?
13-14lt/100χλμ----> εντός Αθηνών
10-11lt/100χλμ----> σε επαρχιακές διαδρομές -
περιμενα να πεις 30
μια χαρα σου καιει
-
Ε έχουν αλλάξει πολύ τα οικονομικά δεδομένα και έχει ελαφρύνει (κυριολεκτικά και μεταφορικά - god bless greek army) το πόδι μου!! Όταν θες 120-130€ το γέμισμα το σκέφτεσαι διαφορετικά το θέμα. Σκέψου η Alfa με την οποία έχω οργώσει την Ελλάδα (Λαμία - Σπάρτη - Σέρρες) τους τελευταίους 3,5 μήνες έχει κολλήσει στο 9,5λτ/100χλμ!!
AUDI Q5