-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Βλέπω έχουμε ίδια γούστα
Εκείνο ήταν άγριο..ωμη βια,θυμάμαι πως γάζωνε ακόμα και με τρίτη και χωρίς συμπλέκτη.Φανταστικό αυτοκίνητο για την εποχή του και τα προβλήματα που έλεγαν πως έβγαζε εγω δεν τα είδα ποτέ.Το πούλησα στα 250.000 χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα
Αυτό όμως είναι πολύ πολύ πιο διαφορετικό..είναι ολοκληρωμένο όπως έγραψα και πρινμεγαλωσαμε πλεον κ μεγαλωσε κ η οικογενεια κ ετσι πηγα σε κατι αλλιωτικο αλλα το γκαζι δε του λειπει του Q5 ,γι'αυτο το γαργαλαμε βλεπεις μικροβιο ειναι αυτο κ δεν υπαρχει αντιβιωση
-
Αρη ριξε μια ματια στα e-mail σου.
-
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Αρη ριξε μια ματια στα e-mail σου.Δεν είδα κάτι..μάλλον δεν το έστειλες
-
Πωλουνται οι μασκα και οι προφυλακτηρες μπρος και πισω απο ολοκαινουργιο Audi Q5 ασημι. Εγινε τοποθετηση του πακετου off road και γι αυτο πωλουνται.
Οποιος ενδιαφερεται ....6944392116 η ας στειλει mail -
Από 51+ το q5 πλέον...
-
54750 το s-tronic +8250 σε ενα χρονο νομιζω οτι ειναι καλα λετε να το βαλουν στο χρηματιστηριο?
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
54750 το s-tronic +8250 σε ενα χρονο νομιζω οτι ειναι καλα λετε να το βαλουν στο χρηματιστηριο?Αστα βραστα ... οποιος πηρε πηρε .... και γω που το πηρα χωρις μειωμενο τελος ταξινομησης και νομιζα οτι μου πιασανε τον κ......λο
-
Πού μπορούμε να βρούμε τις νέες τιμές του extra εξοπλισμού;
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Πού μπορούμε να βρούμε τις νέες τιμές του extra εξοπλισμού;Για κοιτα εδώ http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=15071157
κατι πρεπει να εχει !!!! -
Ο χρήστης nmix έγραψε:
Για κοιτα εδώ http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=15071157
κατι πρεπει να εχει !!!!Τις τιμές του extra εξοπλισμού για το Q5 εννοώ...
Έψαξα στο link που έδωσες αλλά δεν βρήκα κάτι...
-
Καλημέρα σε όλους. Εγώ πρόλαβα και το ακύρωσα την 1η ημέρα που βγήκε στην επιφάνεια γιατί με τα extra που είχα πάνω πήγαινε γύρω στις 67,000-68,000 και το ποσό είναι πολύ μεγάλο (για εμένα πάντα) Q5. Οπότε ξεκίνησα ένα τρελό ψάξιμο για ετοιμοπαράδοτα. Στα Q5 δε βρήκα τίποτα (δεν είχε και πολλά ). Συνέχισα το ψάξιμο σε άλλες εταιρίες και είδα το BMW X1 και μετά τη Mercedes GLK 300.
-
Για το Χ1, έχω να πω ότι δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ (για το 28i) να δώσω 63,000 για ένα αυτοκίνητο που τα μισά πλαστικά του είναι ίδιας ποιότητας με το Getz που έχω για τη δουλειά, χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής.
Οι χώροι επίσης πολύ λιγότεροι. -
Η GLK παρά το ότι εμφανισιακά δε μου αρέσει σε σχέση με το Q5 (γούστα είναι αυτά), ποιοτικά είναι ένα (μικρό έστω) κλικ πάνω από το Q5 (για το Χ1 ας μη μιλήσω). Πραγματικά όταν ανοίγεις την πόρτα φαίνεται καθαρά ότι είοναι πιο στιβαρό με καλύτερη συναρμολόγηση περισσότερα μαλακά(αφρώδη) πλαστικά. Μικρότερος χώρος αποσκευών βέβαια και χώρος για τους πίσω αλλά είναι οκ. Επίσης είναι 3000 κυβικά και καίει σίγουρα περισσότερο, αλλά και 55,000 για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με τέτοιο εξοπλισμό είναι εξαιρετική επιλογή. Μιλάμε για 7άρι G-Tronic με Paddles και μέχρι cruise control και Bluetooh στον Stadar (!) εξοπλισμό. Ένα Q5 με s-tronic σήμερα δεν έρχεται με λιγότερα από 65,000-67,000...μεγάλη διαφορά νομίζω.
Ήθελα απλά να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ το εξέτασε και το είδε κάποια στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Για κοιτα εδώ http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=15071157
κατι πρεπει να εχει !!!!Τις τιμές του extra εξοπλισμού για το Q5 εννοώ...
Έψαξα στο link που έδωσες αλλά δεν βρήκα κάτι...
καλυτερα να πας στην audi κ θα σου το δωσουν
-
Ο χρήστης Nektarios.N έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Εγώ πρόλαβα και το ακύρωσα την 1η ημέρα που βγήκε στην επιφάνεια γιατί με τα extra που είχα πάνω πήγαινε γύρω στις 67,000-68,000 και το ποσό είναι πολύ μεγάλο (για εμένα πάντα) Q5. Οπότε ξεκίνησα ένα τρελό ψάξιμο για ετοιμοπαράδοτα. Στα Q5 δε βρήκα τίποτα (δεν είχε και πολλά ). Συνέχισα το ψάξιμο σε άλλες εταιρίες και είδα το BMW X1 και μετά τη Mercedes GLK 300.-
Για το Χ1, έχω να πω ότι δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ (για το 28i) να δώσω 63,000 για ένα αυτοκίνητο που τα μισά πλαστικά του είναι ίδιας ποιότητας με το Getz που έχω για τη δουλειά, χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής.
Οι χώροι επίσης πολύ λιγότεροι. -
Η GLK παρά το ότι εμφανισιακά δε μου αρέσει σε σχέση με το Q5 (γούστα είναι αυτά), ποιοτικά είναι ένα (μικρό έστω) κλικ πάνω από το Q5 (για το Χ1 ας μη μιλήσω). Πραγματικά όταν ανοίγεις την πόρτα φαίνεται καθαρά ότι είοναι πιο στιβαρό με καλύτερη συναρμολόγηση περισσότερα μαλακά(αφρώδη) πλαστικά. Μικρότερος χώρος αποσκευών βέβαια και χώρος για τους πίσω αλλά είναι οκ. Επίσης είναι 3000 κυβικά και καίει σίγουρα περισσότερο, αλλά και 55,000 για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με τέτοιο εξοπλισμό είναι εξαιρετική επιλογή. Μιλάμε για 7άρι G-Tronic με Paddles και μέχρι cruise control και Bluetooh στον Stadar (!) εξοπλισμό. Ένα Q5 με s-tronic σήμερα δεν έρχεται με λιγότερα από 65,000-67,000...μεγάλη διαφορά νομίζω.
Ήθελα απλά να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ το εξέτασε και το είδε κάποια στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ.
τα 55κ ειναι παρα πολυ καλη τιμη για glk χτυπα τη
-
-
Ευχαριστώ Μάνο, να γράψω μερικά πράγματα ώστε να μπορείτε να κρίνετε καλύτερα:
- Sport εξωτερικό πακέτο
a) Sport ανάρτηση
b) Εσωτερικό και εξωτερικό σκαλοπάτι με διακοσμητικό χρωμίου/χάλυβα
c) Ζάντες αλουμινίου 19''
d) Χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης
e) Ράγες οροφής αλουμινίου
f) Πλευρικές διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου και ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος - Sport εσωτερικό πακέτο
a) Sport pedals, ανοξείδωτο ατσάλι
b) Ύφασμα/δέρμα καθίσματα
c) Διάκοσμος αλουμινίου σε χειρολαβές και πίνακα οργάνων
d) ασημί οθόνη - Αερόσακος γονάτων οδηγού
- G-Tronic με paddles
- Αυτόματος διζωνικός
- Μαρσπιέ χρωμιωμένα
- Πακέτο εσωτερικού φωτισμού
Ένδειξη πίεσης ελαστικών - Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, δερμάτινο
- Mp3 player, έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, Bluetooth με ανοιχτή ακρόαση, AUX-IN
- Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι
- Cruise control με speedtronic
- Εσωτερικοί και εξωτερικοί καθρέπτες αυτόματα αντιθαμβωτικοί
- Parktronic
Να μην ξεχάσω να πω ότι κάποιος κύριος μου είπε ότι τα Mercedes έχουν μεγάλα προβλήματα, όπως και τα Q5 ακόμα χειρότερα και να προτιμήσω Volvo XC60
- Sport εξωτερικό πακέτο
-
Ευχαριστώ Μάνο, να γράψω μερικά πράγματα ώστε να μπορείτε να κρίνετε καλύτερα:- Sport εξωτερικό πακέτο
a) Sport ανάρτηση
b) Εσωτερικό και εξωτερικό σκαλοπάτι με διακοσμητικό χρωμίου/χάλυβα
c) Ζάντες αλουμινίου 19''
d) Χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης
e) Ράγες οροφής αλουμινίου
f) Πλευρικές διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου και ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος - Sport εσωτερικό πακέτο
a) Sport pedals, ανοξείδωτο ατσάλι
b) Ύφασμα/δέρμα καθίσματα
c) Διάκοσμος αλουμινίου σε χειρολαβές και πίνακα οργάνων
d) ασημί οθόνη - Αερόσακος γονάτων οδηγού
- G-Tronic με paddles
- Αυτόματος διζωνικός
- Μαρσπιέ χρωμιωμένα
- Πακέτο εσωτερικού φωτισμού
Ένδειξη πίεσης ελαστικών - Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, δερμάτινο
- Mp3 player, έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, Bluetooth με ανοιχτή ακρόαση, AUX-IN
- Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι
- Cruise control με speedtronic
- Εσωτερικοί και εξωτερικοί καθρέπτες αυτόματα αντιθαμβωτικοί
- Parktronic
Να μην ξεχάσω να πω ότι κάποιος κύριος μου είπε ότι τα Mercedes έχουν μεγάλα προβλήματα, όπως και τα Q5 ακόμα χειρότερα και να προτιμήσω Volvo XC60
πλακα κανεις με αυτα τα εχτρα το Q5 παει πανω απο 72000 οσο για το τελευταιο γουστα ειναι αυτα εγω τα οδηγησα κ τα δυο κ επελεξα το βολβο δεν ειχε βγει ακομα κ η τρεις εταιρειες ειναι κορυφαιες τωρα για προβληματα του Q5 δε ξερω εμενα εχει 28000 κ δεν εχει παρουσιασει τιποτα
- Sport εξωτερικό πακέτο
-
Eκτός του οτι το Q5 δεν έχει παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα,αλλά μικροαστοχίες που επισκεύαστηκαν σχετικά γρήγορα απο την audi,αν είσαι ανάμεσα στην merc και στο volvo κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να πας για το volvo.Αν μπεις στον κόπο να τα συγκρίνεις θα καταλάβεις οτι το volvo υπερτερεί...+ οτι είναι όμορφο αυτοκίνητο ενω η merc οχι και τόσο
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Eκτός του οτι το Q5 δεν έχει παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα,αλλά μικροαστοχίες που επισκεύαστηκαν σχετικά γρήγορα απο την audi,αν είσαι ανάμεσα στην merc και στο volvo κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να πας για το volvo.Αν μπεις στον κόπο να τα συγκρίνεις θα καταλάβεις οτι το volvo υπερτερεί...+ οτι είναι όμορφο αυτοκίνητο ενω η merc οχι και τόσοσυμφωνω Αρη αλλα η διαφορα στη τιμη ειναι πολυ μεγαλη ,με το βολβο ανεβαινει η τιμη παρα πολυ κ απο οτι καταλαβα ο φιλος δεν θελει
-
Καλημέρα σε όλους. Εγώ πρόλαβα και το ακύρωσα ........ Σας ευχαριστώ πολύ.Αν σου αρέσει ( εμφανισιακά ) γούστα είναι όπως είπες και έχεις δίκιο , δες το XC 60 και οδήγησε το .
Ποιοτικά είναι εξαιρετικό όπως το Q5 και και σε design πιστεύω είναι μπροστά από όλους .Όσο αφορά την τιμή παίζουν κάτι απίστευτες εκπτώσεις σε κάποιες αντιπροσωπίες. Για ψάξε λιγάκι.
-
Ειναι κανενας απο εσας αυτος????
Youtube Video -
Λές........να' ναι..........ο........................................leftgalan;;;;
AUDI Q5