-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
:yahoo:Φίλε πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!! Και να είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενες!
-
ανοίγω σαμπάνια ρεεεεε !!
Και για να το πω και στη γλώσσα σου :
kaloriziko, atrakaristo kai koita na mas grafeis kai kanena kalo sxolio pou kai pou ........ Thelo na t akouo !
-
δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλα ακόμη δεν το πήρα ... είναι στην audi μέσα στο show room .. πήγα και το είδα είναι ένα κουκλί το μωρό μου....
λόγο ασφαλειας και διαδικασιών με περιμένει εκεί ....για την ώρα έχω το ένα από τα 2 κλειδιά και το βλέπω...hahahahaha
αύριο πρωί πρωί όμως θα είμαι επίσημa και εγώ κάτοχος ενός AUDI Q5 TDI 170 ΑΣΠΡΟ hehehσας ευχάριστο όλους
καλά και ασφαλή χιλιόμετρα όλη μας να έχουμε ανεξαιρέτως αυτοκινητου
-
Θελουμε και φωτογραφιες!!!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θελουμε και φωτογραφιες!!!!!εύχομαι να μην περιμένεις σύντομα κάτι τέτοιο ...να το χάρο λιγουλάκι και μετά....
άσε που στην κύπρο έχουμε την απεργία τον πρατηρίων βενζίνης και είναι και αυτό πρόβλημα -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θελουμε και φωτογραφιες!!!!!μια πολύ ίσος χάζι ερώτηση
πως ανεβάζω φωτογραφίες? -
Αυτη την ερωτηση δεν μπορω να στην απαντησω. Ακομα το ψαχνω και γω. Νομιζω απο το www.imageshack.us. Αλλα καλο θα ηταν ρωτησεις τους ανωτέρους.... Anyway καλοριζικο και καλα χιλιομετρα να εχεις!!!!
-
-
Καλορίζικο Χάρη! Εύχομαι να το διασκεδάσεις και να περνάς καλά με το ΑΥΤΟ. Εγώ ακόμη περιμένω το δικό μου μετά απο λάθος που έκαναν στο τελωνέιο (απο 23-10-2010). Επειδή περιμένω και εγώ TDI περιμένω νέα!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ανοίγω σαμπάνια ρεεεεε !!Και για να το πω και στη γλώσσα σου :
kaloriziko, atrakaristo kai koita na mas grafeis kai kanena kalo sxolio pou kai pou ........ Thelo na t akouo !
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
το χ1 το πηρε ο αδερφος μου σπαω πολυ πλακαΜάνο, γιατί; Δεν είναι καλό;
-
καζουρα του κανω μια χαρα ειναι το αμαξι καλυτερο απο οτι το περιμενα κ πιο ανετο μεσα απο το δικο μου
-
έχω γίνει πλέον επίσημο μέλος του forum αυτού
είναι απίθανο με όλα τα gadget που έχω βάλει είναι φανταστικό -
Καλοριζικο καλοταξιδο με πολλά κ ασφαλή χλμ
-
Ο χρήστης IRA66 έγραψε:
Καλορίζικο Χάρη! Εύχομαι να το διασκεδάσεις και να περνάς καλά με το ΑΥΤΟ. Εγώ ακόμη περιμένω το δικό μου μετά απο λάθος που έκαναν στο τελωνέιο (απο 23-10-2010). Επειδή περιμένω και εγώ TDI περιμένω νέα!ευχάριστο παρα πολύ .....
το αυτοκίνητο δεν έχει λάθος
δεν ξέρω τι έχεις τώρα αλλα το tdi 20 είναι αρκετά δυνατό ...λίγα χιλιόμετρα έχω διανύσει ακόμη αλλα δεν νομίζω να βρω οποιο δήποτε λάθος heheheheheμέχρι τώρα αυτό που έχω να πω και το πιο σίγουρο είναι ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια. Έχω βρει για αγορά από ιδιώτη το ακόλουθο:
2.0 TSI DSG λευκό 16.000 km μοντέλο 1/2009
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση
Ζάντες 19' 5-μπρατσες + σετ 4 λάστιχα χειμώνα 235/55/19
Τιμόνι 3άκτινο + Padles αλλαγής ταχυτήτων
Β&Ο ηχοσύστημα
XENON lights
1/2 Δέρμα + 1/2 Alcantara μαύρο
Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
πλαΙνά κάτω βαμένα στο χρώμα του αμαξώματοςΟ κάτοχος το πουλάει γιατί θέλει να πάρει το 3λιτρο Diesel.
Θεωρείται τα 40.000 € ρεαλιστική τιμή;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια. Έχω βρει για αγορά από ιδιώτη το ακόλουθο:
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση
Β&Ο ηχοσύστημα
XENON lights
πλαΙνά κάτω βαμένα στο χρώμα του αμαξώματοςΟ κάτοχος το πουλάει γιατί θέλει να πάρει το 3λιτρο Diesel.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Νομίζω πως είναι καλή τιμή αν σκεφτείς πως καινούριο πρέπει να έχει πάνω από 50.000
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια. Έχω βρει για αγορά από ιδιώτη το ακόλουθο:
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση
Β&Ο ηχοσύστημα
XENON lights
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη ....το 50.000 που απαντησε ο φιλος ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ ειναι για τιμη εντελως γυμνο ... αυτο το αμαξι κανει πανω απο 60.000 .... δες το ζεστα
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια. Έχω βρει για αγορά από ιδιώτη το ακόλουθο:
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση
Β&Ο ηχοσύστημα
XENON lights
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη ....το 50.000 που απαντησε ο φιλος ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ ειναι για τιμη εντελως γυμνο ... αυτο το αμαξι κανει πανω απο 60.000 .... δες το ζεστα
Έχεις απόλυτο δίκιο ο υπολογισμός μου παραήταν βιαστικός!!! (Ή έχω απωθήσει από τη μνήμη μου τις τιμές από τον ατελείωτο κατάλογο με τα Extra της Audi)
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Καλορίζικο Χάρη! Εύχομαι να το διασκεδάσεις και να περνάς καλά με το ΑΥΤΟ. Εγώ ακόμη περιμένω το δικό μου μετά απο λάθος που έκαναν στο τελωνέιο (απο 23-10-2010). Επειδή περιμένω και εγώ TDI περιμένω νέα!
ευχάριστο παρα πολύ .....
το αυτοκίνητο δεν έχει λάθος
δεν ξέρω τι έχεις τώρα αλλα το tdi 20 είναι αρκετά δυνατό ...λίγα χιλιόμετρα έχω διανύσει ακόμη αλλα δεν νομίζω να βρω οποιο δήποτε λάθος heheheheheμέχρι τώρα αυτό που έχω να πω και το πιο σίγουρο είναι ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω
Tυχερακια, το καραβι περασε πρωτα απο Ελλαδα αλλα φως δεν βλεπω. Αργα βαδιζω ζωη κερδιζω. Παραλαμβανω την αλλη εβδομαδα
AUDI Q5