-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
ΑΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ Q5 ΤΟΥ ΕΕΕΕΛΛΛΛΕΟΟΟΟΣΣΣ .... ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ
Την επόμενη εβδομάδα παω ταξιδάκι στη Γερμανία..κανόνισε σε παρακαλώ να παω εγω να το παραλάβω...να του το φέρω και στρωμένο..έτοιμο για σκληρή χρήση
Les? Giati oxi.. isos to exo pio sintoma
Ελεος .... το αυτοκινητο δεν ειναι στη Γερμανια αλλα ειναι ........ και εχω μαθει οτι μολις τωρα οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ αλλαζουν το GPS με χαρτες : http://maps.google.com/maps?ll=29.97763 ... &t=h&hl=el κριμα και ηταν τοσο κοντα στην : ΚΥΠΡΟ...
-
Εγω παιδιά πάντως παράγγειλα το Lada Niva φουλ έξτρα, και μου κάνουν δώρο και ανεμοθραύστες
Θα το έχω σε μία βδομάδα από τώρα. Πολύ πιο γρήγορα από μερικούς άλλους που περιμένουν τα μόνα bauhaus που καίνει λάδι -
μα ... απο που μπαινουν ολοι αυτοι στο φορουμ ???
-
an den erthi mexri to telos aftou tou mina tha pao na to fero monos mou den pai allo
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
an den erthi mexri to telos aftou tou mina tha pao na to fero monos mou den pai alloΜπορεις πολύ απλά να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω και να πας μια βόλτα από την αντιπροσωπία της Λαντα
-
Ο χρήστης varotsos έγραψε:
an den erthi mexri to telos aftou tou mina tha pao na to fero monos mou den pai allo
Μπορεις πολύ απλά να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω και να πας μια βόλτα από την αντιπροσωπία της Λαντα
S
Ke na kathisterisi akomi pio poli tha perimeno. Giati aksizi ke ta lefta tou ke tin anamoni tou...
Ta teleftea nea pou ematha ine oti I imerominia paradosis apodo ke pera ine kapou ston ena xrono..
-
Ο χρήστης varotsos έγραψε:
Μπορεις πολύ απλά να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω και να πας μια βόλτα από την αντιπροσωπία της Λαντα
Ωχχχ
-
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Καλημερα σε ολους.Γνωριζει καποιος εαν μπορει να τοποθετηθει GPS στην οθονη του Q5 & ο χειρισμος να γινεται απο το υπαρχον συστημα? ( εχω το απλο συστημα χωρις MMI NAVIGATION)
Επειδη το εχω και γω στα σχεδια ριξε μια ματια.
http://www.citysound.gr/index.php?optio ... &Itemid=35
και ερωτω, σε περιπτωση που υπαρξει προβλημα στα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου
(απο διαφορετικη αιτια), μηπως επικαλεστουν την τοποθετηση και βγουμε εκτος εγγυησης????????Παίδες δείτε και αυτό
http://www.xtremeaudio.gr/site/product. ... &catid=214
με διαφορά τιμής 400€!!!
...εκτός αν δεν περιλαμβάνεται ο αντάπτορας........
Αν δεν κάνω λάθος θέλει extra τηλεχειριστηριο -
Τρεις μηνες το οδηγαω .... και δεν εχω μπορεσει να βρω ελλατωμα ..... εκτος μονο απο το turbo lag στις χαμηλες στροφες.. το αυτοκινητο ΠΕΤΑΕΙ ...... και ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ οποιοδηποτε ελληνικο οδοστρωμα ..... οταν δε , βρεχει και ο δρομος γυαλιζει τοτε το Q5 ειναι στο στοιχειο του ... ΚΟΛΛΑΕΙ κατω σαν βεντουζα ..... Βεβαια τα Michellin δεν κανουν καθολου για χιονι-παγο .....( ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε και σε ολα τελειοι .....!!!) Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι καλτσες ///// ..... αχ Χαρη Χαρη .... τι εχεις να παθεις .....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Τρεις μηνες το οδηγαω .... και δεν εχω μπορεσει να βρω ελλατωμα ..... εκτος μονο απο το turbo lag στις χαμηλες στροφες.. το αυτοκινητο ΠΕΤΑΕΙ ...... και ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ οποιοδηποτε ελληνικο οδοστρωμα ..... οταν δε , βρεχει και ο δρομος γυαλιζει τοτε το Q5 ειναι στο στοιχειο του ... ΚΟΛΛΑΕΙ κατω σαν βεντουζα ..... Βεβαια τα Michellin δεν κανουν καθολου για χιονι-παγο .....( ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε και σε ολα τελειοι .....!!!) Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι καλτσες ///// ..... αχ Χαρη Χαρη .... τι εχεις να παθεις .....Χαρη Χαρη και οχι μονο ο Χαρης...ολοι οσοι το περιμενουμε...
-
Τρεις μηνες το οδηγαω .... και δεν εχω μπορεσει να βρω ελλατωμα ..... εκτος μονο απο το turbo lag στις χαμηλες στροφες.. το αυτοκινητο ΠΕΤΑΕΙ ...... και ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ οποιοδηποτε ελληνικο οδοστρωμα ..... οταν δε , βρεχει και ο δρομος γυαλιζει τοτε το Q5 ειναι στο στοιχειο του ... ΚΟΛΛΑΕΙ κατω σαν βεντουζα ..... Βεβαια τα Michellin δεν κανουν καθολου για χιονι-παγο .....( ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε και σε ολα τελειοι .....!!!) Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι καλτσες ///// ..... αχ Χαρη Χαρη .... τι εχεις να παθεις .....ενα τελειο αυτοκινητο......για ατελεις ανδρες!!!
μπα!Χαρη.Εγω που το οδηγησα,το βρηκα μαπα το καρπουζι.Ο Ροζ Πανθηρας οδηγουσε πριν LADA NIVA και ALFA ROMEO,γι αυτο τωρα του φαινεται αμαξαρα. -
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
Τρεις μηνες το οδηγαω .... και δεν εχω μπορεσει να βρω ελλατωμα ..... εκτος μονο απο το turbo lag στις χαμηλες στροφες.. το αυτοκινητο ΠΕΤΑΕΙ ...... και ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ οποιοδηποτε ελληνικο οδοστρωμα ..... οταν δε , βρεχει και ο δρομος γυαλιζει τοτε το Q5 ειναι στο στοιχειο του ... ΚΟΛΛΑΕΙ κατω σαν βεντουζα ..... Βεβαια τα Michellin δεν κανουν καθολου για χιονι-παγο .....( ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε και σε ολα τελειοι .....!!!) Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι καλτσες ///// ..... αχ Χαρη Χαρη .... τι εχεις να παθεις .....
ενα τελειο αυτοκινητο......για ατελεις ανδρες!!!
μπα!Χαρη.Εγω που το οδηγησα,το βρηκα μαπα το καρπουζι.Ο Ροζ Πανθηρας οδηγουσε πριν LADA NIVA και ALFA ROMEO,γι αυτο τωρα του φαινεται αμαξαρα.Αν είχε Alfa μάπα θα του φαινόταν...
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
ενα τελειο αυτοκινητο......για ατελεις ανδρες!!!
μπα!Χαρη.Εγω που το οδηγησα,το βρηκα μαπα το καρπουζι.Ο Ροζ Πανθηρας οδηγουσε πριν LADA NIVA και ALFA ROMEO,γι αυτο τωρα του φαινεται αμαξαρα.Μας δουλευεις μου φαινεται παλιο γλαρε ...... Και ξερεις πολυ καλα τι αυτοκινητο οδηγουσα ΠΡΙΝ .... (το ιδιο με το δικο σου )
-
Τρεις μηνες το οδηγαω .... και δεν εχω μπορεσει να βρω ελλατωμα ..... εκτος μονο απο το turbo lag στις χαμηλες στροφες.. το αυτοκινητο ΠΕΤΑΕΙ ...... και ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ οποιοδηποτε ελληνικο οδοστρωμα ..... οταν δε , βρεχει και ο δρομος γυαλιζει τοτε το Q5 ειναι στο στοιχειο του ... ΚΟΛΛΑΕΙ κατω σαν βεντουζα ..... Βεβαια τα Michellin δεν κανουν καθολου για χιονι-παγο .....( ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε και σε ολα τελειοι .....!!!) Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι καλτσες ///// ..... αχ Χαρη Χαρη .... τι εχεις να παθεις .....Το σιγουρο ειναι οτι μονο αυτοι που δεν εχουν το αυτοκινητο δεν βρησκουν κανενα ελλατωμα.
Ετσι δεν ειναι Χαρη???? -
Εγω που εχω το αυτοκινητο (χειροκινητο) απο το καλοκαιρι, το μονο 'ελλατωμα' που αντιμετωπισα ηταν ενα τριξιμο στην εταζιερα, το οποιο ελυσα με την τοποθετηση μικρων αντικραδασμικων στο σημειο που χρειαζοταν. Κατα τα αλλα, το Q5 ειναι εξαιρετικο σε ολους τους τομεις: αθορυβο, απιστευτο κρατημα παρα τον ογκο του, γρηγορο, ανετο, ασφαλες, με χωρους. Τι αλλο να ζητησει κανεις;
ΥΓ. Και επειδη προερχομαι απο Alfa 147, εχω να πω καλη και αγαπημενη η Ιταλιδα, αλλα το Audi παιζει στο champions league.. -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Το σιγουρο ειναι οτι μονο αυτοι που δεν εχουν το αυτοκινητο δεν βρησκουν κανενα ελλατωμα.
Ετσι δεν ειναι Χαρη????sigoura etsi ine
ma kanena omos elatoma ....ine apistefto omos afto alla alithino -
Δε θελω να φανταζομαι αυτον τον κακομοιρη τον ΠΩΛΗΤΗ που πουλησε στον Χαρη το αυτοκινητο ..... θα τον παιρνει δεκα φορες τη μερα τηλεφωνο ......Ελπίζω να έχει αναγνώριση κλήσης....
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Δε θελω να φανταζομαι αυτον τον κακομοιρη τον ΠΩΛΗΤΗ που πουλησε στον Χαρη το αυτοκινητο ..... θα τον παιρνει δεκα φορες τη μερα τηλεφωνο ......
Ελπίζω να έχει αναγνώριση κλήσης....
Τον ειδα τελευταια στο δαφνι (τον πωλητη)
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
ΥΓ. Και επειδη προερχομαι απο Alfa 147, εχω να πω καλη και αγαπημενη η Ιταλιδα, αλλα το Audi παιζει στο champions league..
θελω ενα σχολιο απο τον stef147 που εκανε ακριβως την ιδια μεταβαση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θελω ενα σχολιο απο τον stef147 που εκανε ακριβως την ιδια μεταβασηΔεν μπορείς εσύ όμως να μη βάλεις φιτιλιές!
AUDI Q5